Merhaba kızlarrrr... şimdi geldim doktordon hem 32 haftalık raporumu aldım .. Hemde fıstığımı gördüm...benm cadı 1940 gram olmuş durumuda çok iiimiş. Bnde bunları duyduktan sonra daha bi iyiyim...
bende cıkmayı dusunmuyorum dedıgın gıbıı tombık olcazz herkez bıze bakar cekılın denız anası gelıoobayramdaa biryere çıkamayızz sanırım kızlarrr ne diyorsunuzzzzD çıkmaylım ozamana kadar iice ombik olurum bayramlık derdim olmasın
hb canımmmhoşgeldiniizz güzelliklerrr
ana kıza yarasın maşallah nazar değmesinn
doktora giittik kızım 1600 olmuş herşeyimiz iyi tombiş yanaklı kızım elimde fotografı var ona bakıyom şimdi yooooookkkk bu kız bana değil babasına çekmişş:)))
günaydın kızlarrrr
mrb kızzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
nasılsınız....
bizim bugün çok işimiz var kızımlaaaa,ütü,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
havada sıcak nasıl yapcam yaaaaaaaaaa
bide ilacımız bitti sağlık ocağına gitmemiz lazım,dışarsıda malum.......
üüüüüüüüüffffffffffffffffffffffffffffff
benim karnım acıktıişyerindeyim herkes niyetli hep evden getirip yiyiyordum şimdi dışarıdan yicem mecburen öylesi de midemi mahvediyor.su bile içemiyorum rahat rahat bu yaz gününde insanlara ayıp olmasın diye.
benim karnım acıktıişyerindeyim herkes niyetli hep evden getirip yiyiyordum şimdi dışarıdan yicem mecburen öylesi de midemi mahvediyor.su bile içemiyorum rahat rahat bu yaz gününde insanlara ayıp olmasın diye.
burada da herkes niyetli ve benimde dışarıdan söylemem gerekiyor ama ne söyleyeceğimi bilemiyorum.çok acıktım
mrb kızzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
nasılsınız....
bizim bugün çok işimiz var kızımlaaaa,ütü,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
havada sıcak nasıl yapcam yaaaaaaaaaa
bide ilacımız bitti sağlık ocağına gitmemiz lazım,dışarsıda malum.......
üüüüüüüüüffffffffffffffffffffffffffffff
halil sezai alemsin isyan şarkısınıda söyle tam olsun:))çok sıcaaaaak yaaaa
nasılsınız kızlar oturduğum yerde terliyorum ya saçlarım yine halil sezai gibi oldu yaHiç uykum da yok terden su oldum ya hergün yıkan yıkan nereye kadar
oluyorsada ben hiç anlamıyorum:)kizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun?.
Eylul'um bir basliyor hickirmya bazen bir saat suruyor..
tuba sanar nazar değdi sende uykusuzluk diyorsan biz ne yapalımevet hilal yaa acayip sıcakkk uyku gözümde büyüyorrr...
Ben hıçkırığını bi kaç kere yakaladım böle kalp atışı gibi tık tık tık atıyorrr karnımda tekme gibide hissediyorummm eşime söledim gel bak hıçkırıyor dedimm o da kafasını koydu göbeğimee kalp atşı o dedi dedim yok kalp atışı o kadar yaval olmaz onun kalbi bnmkindende hızlı atoyor ddmmm ölee işteee
eşin katlasın canım sende yerleştir iş bölümü mecburenhadi senin uykun yokmuş işlenip işlerini hallediyrsun....
Bende anca yatırm....
çamaşır makinelerimiz de idmen yapıyoo bebek için desene....
Nasıl olsa bebek olduğunda hergün çalışıcaklar...
Bende dün renklileri topladım hala katlayıp kaldırcaaam ama nerdeeeee iyice üşengeç olduuum yaaaaaaaaaaaaa
ilk 6 ay gevgece uykusunun ne olduğunu,en son ne zaman deliksiz uyuduğumu unuttum valllaaaaaaaaaaaaa....................................
Bebeğimin gece uykusu olmuycakmı acaba diye düşünmeye başladımm.....
Bide kızlar benim cadı miniğim gece 11 den sonra kıpır kıpır hiç uyumuyo sanki sabaha kadar,sabahta erkenden uyanıyoooo
acaba doğuncada mı bu böyle olucak,endişelenmeye başladımmmmmmmmmmmmm
benim oğlanda babasını hissettiği anda duruyor niyekiayyyniyiz canim, ayni... Ben de geceleri uyuyamiyorum surekli uyaniyorum zaten habire tuvalete de tasiniyorum.. Gece sirtim agriyo kalkiyorum, sicak basiyo kalkiyorum, kaburgalarim agriyo kalkiyorum...kalkiyorum da kalkiyorum yani.. Kizim zaten benim uzanmami bekliyo sanki aninda basliyo tepinmeye.. Minik baligim benim yuzuyo sanki icimdeSabah da genelde babasiyla yakaliyorum ikisini benden gizli sohbet ediyolar, ama eylul'um babasinin konusmasina dayanamayip heyecanlanip tepisiyo beni de uyandiriyo..
Ben ne zaman uyuyorumya? Valla simdi onu dusundum... :44::44::44:
onların daha gece gündüz kavramı yok çok şükür canım merak etmeee onun için gece gündüz farketmiyorrr ölee düşünme annesiii o annesinin kokusu duyuncaaa mışıl mışıl uyur inşaalah
ay dur bende öyle yapayımmmm,niye aklıma gelmediyse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kolay gelsin...ben ütüyü oturarak yapıyorum valla. oturuyorum kanepeye.kısaltıyorum masayı da. açıyorum vantilatörü de
oruc tutanlar sızın hamıle oldugunuzu bılıolar sonuctaa susuz kalmayın bu sıcaklarda.. benımde hıc ıstahım yokk cok acıktım az once sadeece domates yedımneden boleoldum bılmyorum ya oruc ayındayız dıee yada benım ıstahımma bısı oldu offfffffff
kolay gelsin...ben ütüyü oturarak yapıyorum valla. oturuyorum kanepeye.kısaltıyorum masayı da. açıyorum vantilatörü de
neden stres yapıosunn annesı üzme kuzunudaa.. hersey yolundadırr..kızlar bana dua edin 1 ay aradan sonra yarın kontrolümüz var kızımla herşey yolundadır inşallah.... her kontrolde stres oluyorum yahuuuu....
bişeyler ye ıştahın acılsın kuzum, sadece domatesle olurmu?? ama domates bizim emirle favorimiz, hergn bıtane en az yyıorum en büyüklerınden, nerdeyse 1 tanesi yarım kılo :))))
gaz damı karnı taş gibi yapar canım biliyormusunüfff nefret ediyorum bu yaz günlerinden.2 aydır hiç 4 saatten fazla uyku uyumadım. Tv desen kaldır çöpe at, işe yarar bir tane program yok..allahan kk bari var da vakit geçiriyoruz.bugun pek bi aksi uyandım.gaz sancım var, karnım taş gibi oldu, bıcık bıcık ter içimdeyim..şöyle serin bir yerlere gidip dönmeyesim var
günysdın herkese biz geldik hafta sonu çok yoğunduk çok yorulduk anneannesi ile kızımın bütün kıyafetlerini yıkadık ütüledik hastane çantamızı hazırladık büyük boy çekçekliye sığdık ancak.. Dünde linacığımın yatağı kuruldu biz hazırız artıkkk:)
neden stres yapıosunn annesı üzme kuzunudaa.. hersey yolundadırr..
hehee.. bende domatesı cok severımm
gusellıgımı ona borcluyumm
kızımda gusel olsun hep yıyorum sabah aksamm farketmez salata yapıp yerızz. ama ıstahım yok su ıcıyorum sadece bol bol sıcaklardan sanırsamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?