2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar birşey soracağım ben bu sıcakta sütyen filan takamıyorum.evin içinde sütyensiz geziyorum.yoksa pişiyorum resmen.biryandanda sarkarsa diye korkuyorum siz neyapıyorsunuz
bende takmıyorum canım ama benim ilk iki ayda bi anda kocamaann olup çatlayıp söndüler ve şimdiden sarktılar. galiba yapıyla alakalıı..

bende takmıyorum canım ama benim ilk iki ayda bi anda kocamaann olup çatlayıp söndüler ve şimdiden sarktılar. galiba yapıyla alakalıı..

benmkıler de basta bı kocaman oldular, ama şimdi sondü gibi, aynı senın dedıgın gıbı cnm, catlak sadece 2,3 tane kırmızı küçük çizgi var..ama evde bende takmıyorum, eve gıdınce dıtrek cıkartıoyrum.artık nolck bılmıyoruzz..

süt olunca dolar onlarda.sütten kestikten sonraki hali ben merak ediyorum.
benimkiler kesin sarkar hehe şimdiden böylelersee
ayy canım keşke bikaç tane olsa benimki komplee çatlakk.. bebişlerimiz için sarkacağız artık... benimkiler içi su dolu poşet gibi

benimkiler kesin sarkar hehe şimdiden böylelersee

ayy canım keşke bikaç tane olsa benimki komplee çatlakk.. bebişlerimiz için sarkacağız artık... benimkiler içi su dolu poşet gibi

alemsın ya
benm 4. 5.ayda kocaman oldular nasıl oldu bılmıyorum ama sımdı oyle deıl.. Süt olsunda :))

[/QUOTE] HERYERİ BAZENDE BİR TARAFA DOĞRU SERTLEŞİYOR BUĞÜN İŞTEY,M YORULMADIĞIM İÇİN GERİLMEDİ ALLAHA ŞÜKÜR
CANIM PARDON AMA SENİN YEMEKLERİ KİM YAPIYOR[/QUOTE]

ben biraz şanslıyım galiba aslında hem şanslı hem şanssız. hafta içi eşim iki gün evde oluyor o evdeyken birşeyler yapıyor, kayınvalidem de çok yakın oturuyor tek başına olduğu için haftada en az iki gün de orada yiyoruz, bir gün dışarda yesek 2 günde eşşek değilsem bana kalıyor :) onun için özeniyorum sizlere.. maşallah diyorum bir de.. şanssızlığım ise böyle olunca evde düzen olmuyor tabii. bakalım artık bebik gelince bizde düzene gireriz inşallah :)

niye ayıp olsun tatlım can taşıyoruz biz napalım ye yemeğini rahat rahat bebişin aç kalmasın...

oyyyy kıyamam ben size hemen birşeyler ye annesi bebişinde aç kalmasın
yedim ben
ay dur bende öyle yapayımmmm,niye aklıma gelmediyse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
yap tabii cnm
ben aksam ustu yapıyorum cnm balkonda pufur pufurr 1 saat suruoo oflaya oflaya yapıyorumm .. gulsenın bı sarkısı vardıyaa

off off
kömür gıbı yanıyorum ..
offf off
bu da iyi fikirmiş
bende yaa sürekli çamaşır değiştiriyorum
kızlar birşey soracağım ben bu sıcakta sütyen filan takamıyorum.evin içinde sütyensiz geziyorum.yoksa pişiyorum resmen.biryandanda sarkarsa diye korkuyorum siz neyapıyorsunuz
sarkabilir. yerçekimi var sonuçta ben çalıştığım için mecburen takıyorum ama eve gider gitmez hemen çıkarıyoeum.Allaha emanetler artık
yoruldum yaaa kocam daha oruç ewe gidince yemek yapıcam of offff

ben dünden 2-3 çeşit yemek yaptımperşembeye kadar falam yemeğim var yani

benim popom çatlamış kızlar dün tesadüfen gördüm ve şok oldum.inanamadım.kırmızı kırmızı çizgi çizgi popom.sanki kedi tırnak atmış gibi

benim popom çatlamış kızlar dün tesadüfen gördüm ve şok oldum.inanamadım.kırmızı kırmızı çizgi çizgi popom.sanki kedi tırnak atmış gibi

aaa aa dur bende eve gıdınce bakıyım, gordugum kadarında yoktu ama :))) şimdi ofiste bakamamkiiiiiii
benmde gogsmde var kırmızı o ufak cizgilerden 2,3 tane

[/QUOTE] HERYERİ BAZENDE BİR TARAFA DOĞRU SERTLEŞİYOR BUĞÜN İŞTEY,M YORULMADIĞIM İÇİN GERİLMEDİ ALLAHA ŞÜKÜR
CANIM PARDON AMA SENİN YEMEKLERİ KİM YAPIYOR [/QUOTE]

kasılıp sertleşme için de bugün olmamasına sevindim. benim göbeğimde bazen çok sertleşiyor ve hatta acıyor, doktor normal dedi. zaten bizim doktora ne desek hamilesin normal diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…