2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bayramdaa biryere çıkamayızz sanırım kızlarrr ne diyorsunuzzzzD çıkmaylım ozamana kadar iice ombik olurum bayramlık derdim olmasın

Günaydın kızlar! Haftabaşı yine geldik işe kızımla. Yaa sizinkilere bakıyorum da benim kız hafif mi gidiyor ne? Halbuki doktorlar haftasına göre kilosunun çok iyi olduğunu, boyunun da önden gittiğini söylemişlerdi, yaa bu ilk bebeğim ben zaten zor tutarım bebek, alışkın değilim ufacık doğarsa ne yaparım diye düşünmeye başladım. Bu arada sıcak çok kötü etkiliyor beni, en ufak bir işi bile 1 saatten önce ve mola almadan tamamlayamıyorum nefesim hareket ederken değil sıcakta otururken daralıyor, Allah hepimize sabır versin.

annişler size bişi sorcam..şimdi ben çarşamba günü dr. a gittiğimde bana çalışabilir kağıdı vericek..37 haftaya kadar çalışabilir kağıdı olan biri bu süre içinde yani diyelimki 35. haftasında başka bir sebepten (grip,bel ağrısı v.s.) rapor yazdırabilir mi??ve maximum kaç gün yazdırabilir..bu durumda doğum izinleri yine doğum sonrasına aktarılırmı???bilenler yardımcı olabilirmi :26::26::26:

haklısın canımmmmm küçük şeylere takılmayalım.
Allah hakımızda hayırlısını versinn dualar edelim herşey güzel sonuçlansın.
o kişilerede şifalar diliyorum.

hatunlarrr ne habersiniiizz..
biz oğlumlaa sıcaklarda mayışıyoruz dünden beri sağ kasığımda bi ağrı var babamızda işe giderken tembihliyoo bugün birşey yapmak yok diyeee. ama akşamın bulaşığı var yaa:26: üşengeçliğimden yıkamadım ve utanıyorum kendimdeennn..

sizler nasılsınızz bir sorun yoktur inşallaah..

ayy aynıyız canım resmen beni anlattınn bebişimde bende aynıyım

kızlar bir arkadasımla aramızda 3.5 hafta wardııı şimdi hastanede saat 4 de sezeryana alacaklarr doğuruyor akşam oraya gideceğimm ayy banada çok mu az kaldı neee??? çok heyecanlandım

bazı işyerleri farklı davranabiliyormuş ama çoğu şirket iki güne kadar olan raporu kabul ediyor. ancak 3 günden fazla olan SGK'ya bildirilen raporlarda çalışabilir raporun yanmış oluyor didem_0101 sanki bu konuyu araştırmıştı, görüyorsan üç kere yaz didemcim :)

hatunlarrr ne habersiniiizz..
biz oğlumlaa sıcaklarda mayışıyoruz dünden beri sağ kasığımda bi ağrı var babamızda işe giderken tembihliyoo bugün birşey yapmak yok diyeee. ama akşamın bulaşığı var yaa:26: üşengeçliğimden yıkamadım ve utanıyorum kendimdeennn..

sizler nasılsınızz bir sorun yoktur inşallaah..

gördüm canım gördüm:):) çalışabilir raporu almısken tekrar rapor alamıyosun bir durum olursa grip falan mesela 35. haftandasın raporu bozup ewde dinlenmeye çekiliyorsun canım yani çalışabilir haldeyken rapor alamazsın

teşekkür ederim canım amin hayırlısıyla bi kucaklasak onları başka bişi istemeyiz.. Bu 32.hafta raporu iş görür raporu canım yani diosunki 5 hafta daha çalışabilirm. Eğer bu raporu alırsan bu haftalarını doğum sonrasına aktarıolar.bebişinle daha çok vakit geçirebiliosun... Yani mutlaka al

kızlar bir arkadasımla aramızda 3.5 hafta wardııı şimdi hastanede saat 4 de sezeryana alacaklarr doğuruyor akşam oraya gideceğimm ayy banada çok mu az kaldı neee??? çok heyecanlandım

didemmm BİZEDE az kaldı ozamn :)))), boyle okudukça heyecanlanıyorummm

2 günlük yazdırırsakda yanarmı?
:18::18:

bızzz guzellık uykumuzu aldık geldık elıfımlee guzellestık epeyy ..

ana kıza yarasın maşallah nazar değmesinn

doktora giittik kızım 1600 olmuş herşeyimiz iyi tombiş yanaklı kızım elimde fotografı var ona bakıyom şimdi yooooookkkk bu kız bana değil babasına çekmişş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…