güzel sevgili forumdaşlarım kaderdaşlarım,
haftasonu çok kötü giden iki doğum hikayesi duydum, size anlatmayacağım.. ancak sonuçları Allaha çok şükür ki iyi.. bunlardan biri kuzenimin eşi. velhasılı ben yapmaya çalışıcam ve sizden de rica ediyorum, doğum şeklinde ısrarcı olmayın, doğum anını düşünüp olumsuz duygulamalar yapmayın, hayatta herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını isteyin.. bebiklerimiz 300 eksikmiş 500 fazlaymış, sırtım ağrımış, belim yamulmuş falan hepsi aslında çok basit sıkıntılarmış. Allah başka dert vermesin bu küçük şeylerle uğraşalım ama bunları da çok ciddiye almayalım olur mu? Hepimiz Allah'ın izniyle sağlıkla sıhhatle ve sabırla bebeklerimize vaktinde kavuşacağız inşallah.. amin :)
Günaydın kızlar! Haftabaşı yine geldik işe kızımla. Yaa sizinkilere bakıyorum da benim kız hafif mi gidiyor ne? Halbuki doktorlar haftasına göre kilosunun çok iyi olduğunu, boyunun da önden gittiğini söylemişlerdi, yaa bu ilk bebeğim ben zaten zor tutarım bebek, alışkın değilim ufacık doğarsa ne yaparım diye düşünmeye başladım. Bu arada sıcak çok kötü etkiliyor beni, en ufak bir işi bile 1 saatten önce ve mola almadan tamamlayamıyorum nefesim hareket ederken değil sıcakta otururken daralıyor, Allah hepimize sabır versin.
annişler size bişi sorcam..şimdi ben çarşamba günü dr. a gittiğimde bana çalışabilir kağıdı vericek..37 haftaya kadar çalışabilir kağıdı olan biri bu süre içinde yani diyelimki 35. haftasında başka bir sebepten (grip,bel ağrısı v.s.) rapor yazdırabilir mi??ve maximum kaç gün yazdırabilir..bu durumda doğum izinleri yine doğum sonrasına aktarılırmı???bilenler yardımcı olabilirmi :26::26::26:
bazı işyerleri farklı davranabiliyormuş ama çoğu şirket iki güne kadar olan raporu kabul ediyor. ancak 3 günden fazla olan SGK'ya bildirilen raporlarda çalışabilir raporun yanmış oluyor didem_0101 sanki bu konuyu araştırmıştı, görüyorsan üç kere yaz didemcim :)
canım merhaba allah hayırlısıya sizlerede bizlere kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı olsun raporun
Bende 2012 kasım annesiyimBende çalısıyorum merak ettiğim birşey var yardımcı olursan sevinirim.
Bu 32. Haftada alınan rapor iş görememezlik raporu mu oluyor ?
Kendi doktorumuzdan alıyoruz değil mi? Bu rapporu aldıktan sonra işyerine muhasebe bölümüne veriyoruz onlar yasal iznimizi başlatıyorlar değil mi nasıl oluyor :26:
kızlar bir arkadasımla aramızda 3.5 hafta wardııı şimdi hastanede saat 4 de sezeryana alacaklarr doğuruyor akşam oraya gideceğimm ayy banada çok mu az kaldı neee??? çok heyecanlandım
gördüm canım gördüm:):) çalışabilir raporu almısken tekrar rapor alamıyosun bir durum olursa grip falan mesela 35. haftandasın raporu bozup ewde dinlenmeye çekiliyorsun canım yani çalışabilir haldeyken rapor alamazsın
didemmm BİZEDE az kaldı ozamn :)))), boyle okudukça heyecanlanıyorummm
2 günlük yazdırırsakda yanarmı?
:18::18:
2 günlük yazdırırsakda yanarmı?
:18::18:
hoşgeldiniizz güzelliklerrrbızzz guzellık uykumuzu aldık geldık elıfımlee guzellestık epeyy ..
bızzz guzellık uykumuzu aldık geldık elıfımlee guzellestık epeyy ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?