2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

burada da herkes niyetli ve benimde dışarıdan söylemem gerekiyor ama ne söyleyeceğimi bilemiyorum.çok acıktım

valla ben de ramazan diye dışarı çıktım şirkete yemek söylemiyim dedim ama gelene kadar bayılacaktım neredeyse, Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin..

Biz geldik ama yemek yapmaya gidicez, bişey sorucam benim gibi karnı aşağıya inen var mı?

karnının aşağı indiğini nasıl anladın canım bikaç gündür mü indi yoksa bugün öylemi farkettin benim ilk oğlumda karnım aşağı inmişti bayağı hatta bi cenazeye gitmiştim orda bana sen bi iki haftaya doğurursun demişti kadınlar ama tam bi ay sonra doğurdum bazan karın önceden aşağı inebiliyo bakıp da stres yapma

mide yanmasına bana en çok soğuk süt iyi geliyo bazan akşamları çok kaçırırsam acı acı boğazım yanıyo o zaman dolaptan süt alıp iki bardak içiyorum hemen kesiyo yanmayı reflü oluyo haliyle mideler çıktı tepeye :)))

karnım çok yukarıdaydı, dünden beri mide kısmım boşaldı, bebeğim de geçen hafta doğum pozisyonuna döndü. Acaba bu erken doğuracağım anlamına mı geliyor diye tereddüt ediyorum.

selam herkeze geçmişi okuyamadım umrım herkez iyidir cum günü dr kontrolum var inşallh herşey yolundadır erken doğumdan çok korkuyorum kendimi hiç ii hissetmiyorum günde 4 kere iç çamaşırı deişitiriyorum ayağa kalktığım an bbek göbek deliğimin alnda agırlşığı oluyor sıcaklar zaten mahfetti beni klima da biyere kadar fazla çalıştırınca baş ağrısı yapıyo paşam tekme atınca canımı artık fazlaca acıtıyo of of 3 hafta geçsin başka bişi istemiyorum

arkadaslar merhaba,
bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun
doğum tarihim 7 ekim
ama tüp bebek olduğu için eylülün 3. ya da 4. haftası sezeryan olur dedi doktorum
bikaç sorum olacak cvplarsanız cok mutlu olucam
öğretmenim lisede calısıyorum
3 eylülde okulda toplantı var sonrası 17 eylüle kadar sınav dönemi
simdi 32.hafta da calısabilir raporu alıcam
izne ayrılma haftam eylülün 2. haftasını buluyor
ben ilk hafta okula gitmek zorunda mıyım?

karnım çok yukarıdaydı, dünden beri mide kısmım boşaldı, bebeğim de geçen hafta doğum pozisyonuna döndü. Acaba bu erken doğuracağım anlamına mı geliyor diye tereddüt ediyorum.

yok yok allah korusun korkma boşuna bende oğlumda panik yapmıştım erken doğdu ama iki buçuk hafta zaten allahın izniyle otuzdan sonra korkmayın kızlar rabbim onlara güç kuvvet versin erken doğmazlar inşallah doğsalar bile anne babayı çok üzmezler artık birazcık fazla bakım gerekir o kadar doktor kontrolleri çoğalıo artık zati bi durum olursa anlaşılır sadece tavsiyem kendinizi iyi dinleyin hareketlerini iyi dinleyin böyle ne bilim akıntı atar ağrı olur öyle şeylere önem verin ben oğlumda unutmuyorum cumartesi doktora gittim böyle nasıl diyim hafif su gibi azar azar bişiler geliyodu doktor turnasol kağıdı diye bişi var onla gezdirdi bi saat bişi yok dedi en az bihafta var dedi eve yolladı ama norml dildi yani o sabah başlamıştı anne olarak hissediyo insan ertesi gün rengi kahverengine dönmeye başladı anladım pazartesi de doğum yaptım kendi kendinizin doktoru olun ama olcak olcak diye panik olmayın zaten doğucaklar allahın izniyle bu saatten sonra inşallah bişiik olmaz kuzulara

Biz geldik ama yemek yapmaya gidicez, bişey sorucam benim gibi karnı aşağıya inen var mı?
slm cnm karnın aasagıya ınmıs ama bıraz erken sanırsam cunkı karnı ınıce 15 gune genelde dogumm oluoo bende hergun bakıyorum aynaya ındımı dıee.. ama herkez farklı tabı sennın belkı 1ay ole durucak dr sor bakalımm
:)))) güzel olur tabı canım, ayy yerım ben onlarıı ,,
suksuk bu aradaa 3 gun kaldıı :))) sabırsızlıkla beklıyorum
ewt cnm ya 11 kısı bugunu beklıyoruzz.. bende cok sabırsızım ve cok merak edıyormm

gecmısolsun cnm yaa mıdene baskı yapıo ufaklık demkkı surup yazdırdınmı druna bı danıs bana soguk sut madeen suyu ıı gelıoo .. cok kotuysen dr danıss surup versın

teşekkür ederim cevabın için, inşallah zamanında ve sağlıklı doğarlar.

slm cnm hgnızz.. bende cok sık camasır degıstırıyorumm ve bundan sıkıldım ıyıcee.. napıcam bılmem.. karnımın alt kısmını kontrol edıyorum bende doguma yakın yumusadıgı ıcın sankı cok hafıf basladı gıbı.. bıraz daha arastırısamm kadındogumcu olucam
hg cnmm .. bebısını sagsalım kucagına alırsın ınss.. benım eylul bası.. eylul annelerınden enson dogum yapanlardan olabılrısın ama canın sıkılmaz ben yazarım saana :))) okul konusuna gelınce bı fıkrım yok

al bendende o kadar şükriyecim inan iştah sıfır sabahtır bi bardak süt içtim şimdide bi tas çorba içiyorum yaa hçbirşey yiyesim gelmiyoo ama sabahtan akşama kadar içtiğim suyun limonatanın vişne kompostosunun haddi hesabı yok valla..
canım pozisyon değiştirip duruyolar o yüzden olabilir..

napıcam bılmem benımde gozumde hep suu serın seyler.. ıns bebegım gelısırr .. sıcaklardan cok bunaldım ıyıcee.. fenalık gecırıcemm dus alıyorum hep bı terrr

kızımın disney li hastane çıkışı seti geldi bütün teyzeler yesin benim kızımın mikili zıbınlarını

Son düzenleme:
napıcam bılmem benımde gozumde hep suu serın seyler.. ıns bebegım gelısırr .. sıcaklardan cok bunaldım ıyıcee.. fenalık gecırıcemm dus alıyorum hep bı terrr
bende fenalık geçiricem yaaa isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım artık yaaa 42 gün kaldı gözüküyoo takvimdee ama bu sıcaklarla bir aya kalmaz doğuracam galibaa

korkma canım ya doktoruna sor,öğren ne olduğunu.sen herşeyini hazır et.bebeğin erken gelirse herşey hazır olsun.bende tedirginim,aşağı inmedide akıntım fazlalaştı.birde arada adet sancısı gibi sancı giriyor.bende o yüzden herşeyimi hazır etmeye çalışıyorum olaki kızım erken gelmeye kalkarsa ortada kalmayalım.artık tıp eskisi gibi değil içini rahat tut.inşallah bebişlerimiz bizi üzmezler ve zamanlarını beklerler

he bide bu doğum olayında kızlar kendi tecrubelerime ve önceki grubumdaki arkadaşlarımın yaşadıklarına dayanarak bi iki nacizane görüşümü tecrubemi iletiyim... hareketleri günde ondan aşağı düşerse öncelikle çikolata yiyin uzanın solunuza yatın bekleyin karnınızı sevin bi iki defa böyle deneyin mutlaka sonuç verir eğer hareketleri hala azsa akşama kadar onu bulmuyosa ama gece de hareket edebilirler onu da göz önünde bulundurun doktora gidin , böyle çamaşırınız ıslanırsa ve bu önceden olmuyosa buna dikkat edin bigün boyunca oluyosa suyunuz azalıyo olabilir dikkat edin doktora gidin ağer kahverengi akıntı oluyosa bu nişan olabilir herkesin nişanı öyle sümüksü mümüksü olmayabiliyo hani internette yazan gibi bi doktora gidin eğer doktora gittiniz doktor baktı dediki açılma var bicm felan yatcaksın diyebilir mutlaka yatın kalkmayın böyle doğum yapan arkadaşlarım oldu bide bu ay balık yumurta ve bol bol süt içmeniz bebişlere kilo olarak geri dönücek en çok bu ay kilo alıcaklar çok kilolu çocuk iyi diil derler ama erken doğum riskine karşı çocuğun sarılık olmaması bakımının rahat olması için kilo bence bi avantaj bunun için içiniz aldığı kadar yiyin ben ilk bebeğimde çok kilo aldım ama emzirirkken çok abartmayıp yediğimize içtiğimize dikkat edersek o kiloların hepsi kuş gibi uçup gidiyo yeterki alınan kilolar çocuğa gitsin bide sağlıklı kilo olsun şeker karbonhidrat diil balık sebze kilosu şimdilik ilk oğlumdan ve mayıs anneleri grubumdan edindiğim tecrubelerim bunlar kendinize bebişlerinize iyi bakın hayırlı günler dilerim

kızlar birşey soracağım ben bu sıcakta sütyen filan takamıyorum.evin içinde sütyensiz geziyorum.yoksa pişiyorum resmen.biryandanda sarkarsa diye korkuyorum siz neyapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…