benim karnım acıktıişyerindeyim herkes niyetli hep evden getirip yiyiyordum şimdi dışarıdan yicem mecburen öylesi de midemi mahvediyor.su bile içemiyorum rahat rahat bu yaz gününde insanlara ayıp olmasın diye.
burada da herkes niyetli ve benimde dışarıdan söylemem gerekiyor ama ne söyleyeceğimi bilemiyorum.çok acıktım
Biz geldik ama yemek yapmaya gidicez, bişey sorucam benim gibi karnı aşağıya inen var mı?
slm kızlar şöyle bir baktımda herkes birşeylerden yakınmış,benimde midemle başım belada.bulantı başladı,birde alev alev midem boğazım yanıyor.ne uykum kaldı ne iştahım.zaten bişey yemeye korkuyorum artık.gecede istifar etmeden uyuyamıyorum.ne oluyor bana yaaaaaaaaaaaaa
karnının aşağı indiğini nasıl anladın canım bikaç gündür mü indi yoksa bugün öylemi farkettin benim ilk oğlumda karnım aşağı inmişti bayağı hatta bi cenazeye gitmiştim orda bana sen bi iki haftaya doğurursun demişti kadınlar ama tam bi ay sonra doğurdum bazan karın önceden aşağı inebiliyo bakıp da stres yapma
karnım çok yukarıdaydı, dünden beri mide kısmım boşaldı, bebeğim de geçen hafta doğum pozisyonuna döndü. Acaba bu erken doğuracağım anlamına mı geliyor diye tereddüt ediyorum.
slm cnm karnın aasagıya ınmıs ama bıraz erken sanırsam cunkı karnı ınıce 15 gune genelde dogumm oluoo bende hergun bakıyorum aynaya ındımı dıee.. ama herkez farklı tabı sennın belkı 1ay ole durucak dr sor bakalımmBiz geldik ama yemek yapmaya gidicez, bişey sorucam benim gibi karnı aşağıya inen var mı?
ewt cnm ya 11 kısı bugunu beklıyoruzz.. bende cok sabırsızım ve cok merak edıyormm:)))) güzel olur tabı canım, ayy yerım ben onlarıı ,,
suksuk bu aradaa 3 gun kaldıı :))) sabırsızlıkla beklıyorum
slm kızlar şöyle bir baktımda herkes birşeylerden yakınmış,benimde midemle başım belada.bulantı başladı,birde alev alev midem boğazım yanıyor.ne uykum kaldı ne iştahım.zaten bişey yemeye korkuyorum artık.gecede istifar etmeden uyuyamıyorum.ne oluyor bana yaaaaaaaaaaaaa
gaz damı karnı taş gibi yapar canım biliyormusun
sen hazır olda canım lina kızımız beklesin daha
yok yok allah korusun korkma boşuna bende oğlumda panik yapmıştım erken doğdu ama iki buçuk hafta zaten allahın izniyle otuzdan sonra korkmayın kızlar rabbim onlara güç kuvvet versin erken doğmazlar inşallah doğsalar bile anne babayı çok üzmezler artık birazcık fazla bakım gerekir o kadar doktor kontrolleri çoğalıo artık zati bi durum olursa anlaşılır sadece tavsiyem kendinizi iyi dinleyin hareketlerini iyi dinleyin böyle ne bilim akıntı atar ağrı olur öyle şeylere önem verin ben oğlumda unutmuyorum cumartesi doktora gittim böyle nasıl diyim hafif su gibi azar azar bişiler geliyodu doktor turnasol kağıdı diye bişi var onla gezdirdi bi saat bişi yok dedi en az bihafta var dedi eve yolladı ama norml dildi yani o sabah başlamıştı anne olarak hissediyo insan ertesi gün rengi kahverengine dönmeye başladı anladım pazartesi de doğum yaptım kendi kendinizin doktoru olun ama olcak olcak diye panik olmayın zaten doğucaklar allahın izniyle bu saatten sonra inşallah bişiik olmaz kuzulara
slm cnm hgnızz.. bende cok sık camasır degıstırıyorumm ve bundan sıkıldım ıyıcee.. napıcam bılmem.. karnımın alt kısmını kontrol edıyorum bende doguma yakın yumusadıgı ıcın sankı cok hafıf basladı gıbı.. bıraz daha arastırısamm kadındogumcu olucamselam herkeze geçmişi okuyamadım umrım herkez iyidir cum günü dr kontrolum var inşallh herşey yolundadır erken doğumdan çok korkuyorum kendimi hiç ii hissetmiyorum günde 4 kere iç çamaşırı deişitiriyorum ayağa kalktığım an bbek göbek deliğimin alnda agırlşığı oluyor sıcaklar zaten mahfetti beni klima da biyere kadar fazla çalıştırınca baş ağrısı yapıyo paşam tekme atınca canımı artık fazlaca acıtıyo of of 3 hafta geçsin başka bişi istemiyorum
hg cnmm .. bebısını sagsalım kucagına alırsın ınss.. benım eylul bası.. eylul annelerınden enson dogum yapanlardan olabılrısın ama canın sıkılmaz ben yazarım saana :))) okul konusuna gelınce bı fıkrım yokarkadaslar merhaba,
bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun
doğum tarihim 7 ekim
ama tüp bebek olduğu için eylülün 3. ya da 4. haftası sezeryan olur dedi doktorum
bikaç sorum olacak cvplarsanız cok mutlu olucam
öğretmenim lisede calısıyorum
3 eylülde okulda toplantı var sonrası 17 eylüle kadar sınav dönemi
simdi 32.hafta da calısabilir raporu alıcam
izne ayrılma haftam eylülün 2. haftasını buluyor
ben ilk hafta okula gitmek zorunda mıyım?
al bendende o kadar şükriyecim inan iştah sıfır sabahtır bi bardak süt içtim şimdide bi tas çorba içiyorum yaa hçbirşey yiyesim gelmiyoo ama sabahtan akşama kadar içtiğim suyun limonatanın vişne kompostosunun haddi hesabı yok valla..oruc tutanlar sızın hamıle oldugunuzu bılıolar sonuctaa susuz kalmayın bu sıcaklarda.. benımde hıc ıstahım yokk cok acıktım az once sadeece domates yedımneden boleoldum bılmyorum ya oruc ayındayız dıee yada benım ıstahımma bısı oldu offfffffff
canım pozisyon değiştirip duruyolar o yüzden olabilir..Biz geldik ama yemek yapmaya gidicez, bişey sorucam benim gibi karnı aşağıya inen var mı?
al bendende o kadar şükriyecim inan iştah sıfır sabahtır bi bardak süt içtim şimdide bi tas çorba içiyorum yaa hçbirşey yiyesim gelmiyoo ama sabahtan akşama kadar içtiğim suyun limonatanın vişne kompostosunun haddi hesabı yok valla..
canım pozisyon değiştirip duruyolar o yüzden olabilir..
bende fenalık geçiricem yaaa isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım artık yaaa 42 gün kaldı gözüküyoo takvimdee ama bu sıcaklarla bir aya kalmaz doğuracam galibaanapıcam bılmem benımde gozumde hep suu serın seyler.. ıns bebegım gelısırr .. sıcaklardan cok bunaldım ıyıcee.. fenalık gecırıcemm dus alıyorum hep bı terrr
Biz geldik ama yemek yapmaya gidicez, bişey sorucam benim gibi karnı aşağıya inen var mı?
kızlar birşey soracağım ben bu sıcakta sütyen filan takamıyorum.evin içinde sütyensiz geziyorum.yoksa pişiyorum resmen.biryandanda sarkarsa diye korkuyorum siz neyapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?