2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar günaydın, Cuma akşamdan bu yana giremedim foruma. Umarım bir aksilik yoktur, tüm bebiş ve annişler iyidir. Ayyy şimdi geçmiş yapamayacağım da.

Günaydın canım hoşgeldin benimde geçmişten pek bi haberim yok ama herşey yolunda sanırsam...

Kızlar günaydın, Cuma akşamdan bu yana giremedim foruma. Umarım bir aksilik yoktur, tüm bebiş ve annişler iyidir. Ayyy şimdi geçmiş yapamayacağım da.

günaydın canım çok şükür bi sıkıntı yokkk iyiyiz hepimizzzz ....
geçmiş yapmak çookk sıkıcıııı
senin nickin bana doritos u hatırlatıor canımı çektiriyorsunnn

bugün çok yavaş ilerliyor neden kimsenin sesi dönmüyor işimden zaman ayırıp bakıyorum sizden ses seda yok:)

oooh masallah pek hamaratsınız ailecek İşlerin erkenden bitmesi güzel olur,iftara dinlenmiş olursun sen de.. Dikkat et canım kendine.Yorulma cok fazla.

herkese gunaydınlarrr, biz de geldık oglumla, kuzum canımın içi o :)))))
haftsonndan guzel bır haber, emirimin parkytagaını aldııkk :)))))))) kraft 504. hemde uygun fıyata bulduk, ayy odaya kurunca agladım ya, 10 dakıkaa, manyak gıbıı, yatagını ve yorgan setinide aldık, biz emiri beklıyoruuz artık :)) gercı daha kendıme pıjama takımı gecelık fılan almadım, ben ne olsa gıyerım onunkıler tamam :))))))))))))))
ayy bıde kıyafetlerını yıkayıp ütülemedım ,, şaşırdım yaa, kıyafetlerın hepsi farklı nerdeyse bırbırınden, boyarmı boyamazmı panık oldum, baktım baktım atmadım makınaya,, annemle ayıralım oyle işin cıkıcam herhlde :)))

bugün çok yavaş ilerliyor neden kimsenin sesi dönmüyor işimden zaman ayırıp bakıyorum sizden ses seda yok:)

zevzekbayn, dıdemmmm ve ben
46, 47, ve 48 gün hala ınanamıyorummmmmmmmmmmmm,,, :))))))

İlahi şekerim nereden aklına geldi sabah sabah, ben de çok severim de kendilerini, yanında buz gibi kola ile beraber muhteşem gider.

Merhaba kızlarrrr... şimdi geldim doktordon hem 32 haftalık raporumu aldım .. Hemde fıstığımı gördüm...benm cadı 1940 gram olmuş durumuda çok iiimiş. Bnde bunları duyduktan sonra daha bi iyiyim...

Merhaba kızlarrrr... şimdi geldim doktordon hem 32 haftalık raporumu aldım .. Hemde fıstığımı gördüm...benm cadı 1940 gram olmuş durumuda çok iiimiş. Bnde bunları duyduktan sonra daha bi iyiyim...

ayy maşallah canım, hoşgeldın, ne guzel hberlerle geldın :)))))

canım merhaba ALLAh hayırlısıya sizlerede bizlere kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı olsun raporun

bende 2012 kasım annesiyim bende çalısıyorum merak ettiğim birşey var yardımcı olursan sevinirim.

bu 32. haftada alınan rapor iş görememezlik raporu mu oluyor ?

kendi doktorumuzdan alıyoruz değil mi? bu rapporu aldıktan sonra işyerine muhasebe bölümüne veriyoruz onlar yasal iznimizi başlatıyorlar değil mi nasıl oluyor :26:

slm annişler albümin değerine baktıran varmı aranızda

benim her ay tam kan, tam idrar tahlilim var. idrar tahlili içinde bakılıyor sürekli.

aynen ben de öyleyim. klima altında terliyorum. sertleşme tek bir tarafta mı oluyor yoksa genel olarak göbek ve etrafında mı?

geçmiş olsun canım. valla biz ev taşıyalı 2 hafta bitti, hala yerleşiyoruz. napalım yavaş olsun. önceler doğurucam ben hemen yerleşeyim diyordum şimdi saldım çayıra :)

ben de çatlamışım ama eşin çok doğru söylemiş..

Günaydın kızlar
bende dün kardeşimle bebişin kıyafetlerini ayırdım düzenledim yıkıcam ama hangi deterjan ona da karar veremedim.dedesi ananesiyle beşiğinin siparişini verdik.70*130 ölçülerinde yaptırıyorum.düz beyaz renk.uyku seti de dahil 350 TL.2 ay önce herşeyi yaparım gibi geliyodu ama artık evimi bile toplayamıyorum.çok çabuk yoruluyorum üstüne de ramazan geldi annem kardeşimde yardım edemiyor bana eşim desem Allaha emanet hiç oralı değil.17 ağustosa kadar da çalışmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.bakalım bu işlerin altından nasıl kalkacağız.

Masallah haftasina gore lerliyor yani... Hep haftasina gore giderse dogdugunda kac kilo olur acaba? Benim karnim kucuk sanki hala doktora da daha var gitmemize kucuk kalmis demesinden korkuyorum. Gerci ben kilo almadim sadece yavrum var iceride galiba. Gecen kontrolde cok iyiydi kilosu bakalim bu sefer kac... Oructan da kilo vermesin de yavrucuk.

güzel sevgili forumdaşlarım kaderdaşlarım,

haftasonu çok kötü giden iki doğum hikayesi duydum, size anlatmayacağım.. ancak sonuçları Allaha çok şükür ki iyi.. bunlardan biri kuzenimin eşi. velhasılı ben yapmaya çalışıcam ve sizden de rica ediyorum, doğum şeklinde ısrarcı olmayın, doğum anını düşünüp olumsuz duygulamalar yapmayın, hayatta herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını isteyin.. bebiklerimiz 300 eksikmiş 500 fazlaymış, sırtım ağrımış, belim yamulmuş falan hepsi aslında çok basit sıkıntılarmış. Allah başka dert vermesin bu küçük şeylerle uğraşalım ama bunları da çok ciddiye almayalım olur mu? Hepimiz Allah'ın izniyle sağlıkla sıhhatle ve sabırla bebeklerimize vaktinde kavuşacağız inşallah.. amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…