- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Kızlar günaydın, Cuma akşamdan bu yana giremedim foruma. Umarım bir aksilik yoktur, tüm bebiş ve annişler iyidir. Ayyy şimdi geçmiş yapamayacağım da.
Kızlar günaydın, Cuma akşamdan bu yana giremedim foruma. Umarım bir aksilik yoktur, tüm bebiş ve annişler iyidir. Ayyy şimdi geçmiş yapamayacağım da.
GünaydınnnnnnnBenim güzel kızım ve güzel annesi geldiiii göbişimize yer açınnnnnn
Hayırlı haftalar olsun hanımlar... Nasılsınız? Ben gece hiç uyuyamadım sahurada 20 dakka kalktım hemen ısıttım yemekleri yedi beyim bende yattım uyudum 8 de kalktım yemeklerimi yaptım mutfağın toplanması kaldı ayaklarımı dinlendiriyorum sağolsun beym evi süpürüyorbide vileda yaptıkmıydı tamamdır misafire hazırızz
bugün çok yavaş ilerliyor neden kimsenin sesi dönmüyor işimden zaman ayırıp bakıyorum sizden ses seda yok:)
günaydın canım çok şükür bi sıkıntı yokkk iyiyiz hepimizzzz ....
geçmiş yapmak çookk sıkıcıııı
senin nickin bana doritos u hatırlatıor canımı çektiriyorsunnn
bugün çok yavaş ilerliyor neden kimsenin sesi dönmüyor işimden zaman ayırıp bakıyorum sizden ses seda yok:)
günaydın canım çok şükür bi sıkıntı yokkk iyiyiz hepimizzzz ....
geçmiş yapmak çookk sıkıcıııı
senin nickin bana doritos u hatırlatıor canımı çektiriyorsunnn
zevzekbayn, dıdemmmm ve ben
46, 47, ve 48 gün hala ınanamıyorummmmmmmmmmmmm,,, :))))))
10 lu rakamlara düşecekmiyiz bakalımmmm
Merhaba kızlarrrr... şimdi geldim doktordon hem 32 haftalık raporumu aldım .. Hemde fıstığımı gördüm...benm cadı 1940 gram olmuş durumuda çok iiimiş. Bnde bunları duyduktan sonra daha bi iyiyim...
ayy maşallah canım, hoşgeldın, ne guzel hberlerle geldın :)))))
Merhaba kızlarrrr... şimdi geldim doktordon hem 32 haftalık raporumu aldım .. Hemde fıstığımı gördüm...benm cadı 1940 gram olmuş durumuda çok iiimiş. Bnde bunları duyduktan sonra daha bi iyiyim...
slm annişler albümin değerine baktıran varmı aranızda
bu nasıl terleme yarabbim klimanın altında su gibi ter akıtıyorum bu sıcaklar beni mahvediyor tabi bunalınca assoliste bağlıyıorum
kendimden nefret ettim
bide 2 gündür ayakta veya oturunca daha çok karnım sertleşiyor uzanınca geçiyor devam ederse salı felan dr a giderim biraz rahatsızım heralde sıcaklar herşeyi tetikliyor bence
haklısınız kızlar suc bendee temızlık yapıp yordum kendımıı bıdaha yapmıcamm neolursa olsun ev batarsa batsınn umrumda deıl bugunkı yasadıklarımdan sonra aklımm yerınden cıkıcaktı resmen bebegımee bısey olcak dıee .. allah korusunn hepımızın evlatlarını . amınn
haklısın canım sana katılıyrm....
geçen gün ilk gördüğümde çok üzüldüm,eşime gösterdin,oda boşver olsun,şuan senin yerinde olup bebek beklemek isteyip sahip olamayan kaç kiş var biliymusun dedi,haklıydıda.....
evet hilal yaa acayip sıcakkk uyku gözümde büyüyorrr...
ilahi :) uyku gözünde büyüyeni de ilk kez gördüm :)
Ay bu arada b demeyi unuttum sabah dr randevumuz var bizim.. Saat 10'da.. Benim hala ara ara ayaga kalkinca falan nerdeyse yarim cay bardagi kadar su geliyo.. Akintidir demisti doktor beyimiz, tetkik yapmamisti, sonra annemlerin ordaki dr.a gitmistim o tum tetkikleri yapmisti bisey cikmamisti.. Bakalim yarin bi daha gideyim de icim rahat etsin (gerci dedigi tek sey 'tatlim olur boyle seyler normal yaniii..'. Neyse Allah'tan annem de burda guclu gidiyorum valla ben bisey demesem annem der e anlat aikla kiz endise duyuyor falan der...
Bu arada cadi kizimin kiyafetleri yikandi, odasina serdim sererken de icim gitti.. Komik gelicek ama gidip gidip makineye bakiyodum yikanirken, kuzumun eldiveni camla kaucugu arasina sikismis ciksin kurtulsun diye baktim cikmadi ona bile icim burkuldu.. Bitti makinenin programi anneeem diye eldivenleri aldim bi kere de elimde duruladim.. Ay cok fena aglak oldum bennnn...
Yaticam simdi uyuyamiycam yine biliyorum.. Neyse hadi hayirlisi insallah uyuruz bu gece...
Tummmm annislere kuzucuklara iyi gecelerrr.. Hepinizi cok cok optuk teyzoslar..
(kesin bi iki saate damlarim ben yine of uyuyamiyorum diye)
elinize sağlık.. sağlıkla giysin inşallah. kontrolden de güzel haberlerle gelin:)
günaydın canım hem güzel hemde kötü bi geceydiii ...
yarım yamalak uyudum heppp.....amaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüyamda cemremi gördüm
hastaneden gelmişiz eşim onu yatağın üzerine yatırmış üzeri açıkkkk
ben görünce deliriyorum nasıl böyle bırakırsın die
hemen battaniyesine sarıyorum kızımııııı kucağıma alıp emziyorummmmm
ay anlatırkne bile gözlerim doldu çok güzeldi kızllarrrrr
hee bi de göğsümü sıkıyorum sıkıyorum sütüm yok diyorum eşime niye gelmiyor die düşünüyorummm
sonra aklımdan sezaryen mi oldum ki ben diyorumm sonra bi bakıyorum sütüm geliyor memislerimden
çok seviniyorummm cemremi alıp kucağıma emziyorum onu lokur lokur emiyordu kızımmmm
sonra iyice sarıp yatağına yatıyorummmmm....
gece bi ara rüyamın arasındaaa uyanmışım camlar da acık yaa cemre üşür esiyor diyorummm sonra yine uyuyorum rüyaya devammmm
sabah olmuş sonra ben uyanmışım cemre hala uyuyor sonra gece hiç uyanmadı acıkmamışmıdır diee annemi arayıp soruyorum uyandırımı die orda bitiyorrrr....yüzünnü net göremedimmm ama hissettim onu hele emzirirkennn off allahım ne müthiş bi duyguydu yaaaaaaaa
:) ne güzel :)
günaydın herkeseeee...yanıyorum yanıyorum ankara çok sıcaaakkkkk çıldırmak üzereyimya böyle giderse 37 haftayı bekleyemeden izne ayrılcam kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyoruummm
kızgın kumlardan serin havuza atlayabilirsin ancak ankaradaben de valla gece uyandığımda kızgın kumdan kızgın suya atlamış gibiydim sırılsıklam
selam herkese,umarım herkes iyidir. benim iki koltuk altımda da küçük beze çıktı kızlar..
ağrı da yapıyor kolumu hareket ettirdikçe.
var mı böyle bir sorunu olan. gebelikle alakalı bir durum mu bu?
bilen varsa yardımcı olabilir mi?
doktora sormak lazım, geçmiş olsun önemli bişey değildir muhtemelen..
Kızlar benim de koltuk altı ve özel bölgede morluklar oluştu.Koltuk altım sanki jiletle alıyormmusum gibi..Kolsuz zaten giyemioyrum durum böyle olunca, kısa kollu giyince de kolumu kaldırmadan put gibi duruyorum utancımdanNette arastrdım hamilelikte olabiliyomus bunlar. İns dogumdan sonra geçer
geçiyor geçiyor merak etme, benim arkdaşımın simsiyah olmuştu, şimdi bişey kalmadı. bebik 10 aylık oldu..
cemreyi hıçkırık tuttuuuu
bugün çok halsizim bütün gün boyunca uyummak istiyorummmm
yemek yapmakda gözümde büyüyorr haliyleee
kolay gelsin. çok zor hergün yemek düşünüp yapmak.. ben yapamam galiba.. ama sizleri takdirle karşılıyorumm maşallah....:)
GünaydınnnnnnnBenim güzel kızım ve güzel annesi geldiiii göbişimize yer açınnnnnn
Hayırlı haftalar olsun hanımlar... Nasılsınız? Ben gece hiç uyuyamadım sahurada 20 dakka kalktım hemen ısıttım yemekleri yedi beyim bende yattım uyudum 8 de kalktım yemeklerimi yaptım mutfağın toplanması kaldı ayaklarımı dinlendiriyorum sağolsun beym evi süpürüyorbide vileda yaptıkmıydı tamamdır misafire hazırızz
daha bir de misafirle uğraşıyorsunuz kuzumm yaaa, Allah kolaylık versin ne diyim... kızını yormaaa:)
Gece herkes ayaktaydı canım belki herkes yeni uyumuşturMalum gecemiz gündüzümüz birbirine girdi
zevzekbayn, dıdemmmm ve ben
46, 47, ve 48 gün hala ınanamıyorummmmmmmmmmmmm,,, :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?