ıftar vaktı gec oluo cnm sıkma canını kolay bısıler yaparsın sende..
bız ıyıyızde sen nerdesın bakemselam kızlar ne var ne yokkkk nasılsınız bakalımmm
Eki Görüntüle 470526
kızımın disney li hastane çıkışı seti geldibütün teyzeler yesin benim kızımın mikili zıbınlarını
aman cnm sabırr hepımız burnumuzdan soluyoruzz ( baska nerden solucaksak )bende fenalık geçiricem yaaa isyan etmek istemiyorum ama çok bunaldım artık yaaa 42 gün kaldı gözüküyoo takvimdee ama bu sıcaklarla bir aya kalmaz doğuracam galibaa
bende takmıyorumm evdee cekemem hıcc zatenn bı kocaman oldularr sonaa söndüü sımdıı yumos yumoslarr ucları acıo bazen .. kırmızı oluo gecıoo bende anlamadım gıttıkızlar birşey soracağım ben bu sıcakta sütyen filan takamıyorum.evin içinde sütyensiz geziyorum.yoksa pişiyorum resmen.biryandanda sarkarsa diye korkuyorum siz neyapıyorsunuz
heheee aman ya olede olmasınsütten kesilince senin eskı profıl resmı gıbı olmayalım canm
hoşbulduk tatlım sizde hoşgeldiniz o zamaaann
man öylede 1.5 saatte ne yaparsam yesin artık fasulye piyazı istedi onu yapıcam yanınada ne yaparsam hala bilemedimm
yedim ben
yap tabii cnm
bu da iyi fikirmiş
bende yaa sürekli çamaşır değiştiriyorum
sarkabilir. yerçekimi var sonuçtaben çalıştığım için mecburen takıyorum ama eve gider gitmez hemen çıkarıyoeum.Allaha emanetler artık
ben dünden 2-3 çeşit yemek yaptımperşembeye kadar falam yemeğim var yani
aaa aa dur bende eve gıdınce bakıyım, gordugum kadarında yoktu ama :))) şimdi ofiste bakamamkiiiiiii
benmde gogsmde var kırmızı o ufak cizgilerden 2,3 tane
man öylede 1.5 saatte ne yaparsam yesin artık fasulye piyazı istedi onu yapıcam yanınada ne yaparsam hala bilemedimm
kuzu kolay gelsn, kolay bıseyler yap bugunluk cnım,,
benn bu haftaa 34 gırdımMerhabalar kızlar nasılsınız bakalım maşallah yaa zaman ne çabuk geçti 34 lere bile girenler var
senın esınde cok bılıo cnm hergun neyapıcaksınkı benım esım okadar deıl allahtann sıcakta hıc yemek yapasım yokayy benim eşim kalmış yemek yemiyor ya hergün taze istiyor...
bir bak bakalım gidincegöğsümde karnımda yok şimdilik ama popom çok komikti
Ben daha hiç çatlamadım kızlar
Bide arada salam canım istiyo yiyorum bazen 1 dilim bişi olmaz dimi?
maşallah cnm yaa az kaldıbenn bu haftaa 34 gırdım35 bıleee varr cnmm mıhracee meselaa ılk aklıma gelen ..zaman cabuk gecıo azkaldıı walla:18::18::18:
bız ıyıyızde sen nerdesın bakem
yerım ben o zıbını ay nesekerr yaa masalahh ıı gunlerde kullanıın cnmm
aman cnm sabırr hepımız burnumuzdan soluyoruzz ( baska nerden solucaksak )
bende takmıyorumm evdee cekemem hıcc zatenn bı kocaman oldularr sonaa söndüü sımdıı yumos yumoslarr ucları acıo bazen .. kırmızı oluo gecıoo bende anlamadım gıttı
heheee aman ya olede olmasın
hbb canımmmmmmmmmmmm nasıl gıdıo bakalımm ıyımısınızzz
makarna yapıver cnmyaa sevmezmı.. yanına ayran karpuz daaha neolsun sıcakta bbısı cekılmıo
ayy benim eşim kalmış yemek yemiyor ya hergün taze istiyor...
tek çeşit yapmadım cnm.sebze yemekleri yaptım. yanına da pilav yada makarna,çorba falan günlük yaparım. onu bulduğuna şükretsin.
............................
salam cok yemede bı dılımdende bısı olmaz.. ıns catlamazsın dıcemde zzevzekın dedıgı gıbı 32 sonra gorusuruzzBen daha hiç çatlamadım kızlar
Bide arada salam canım istiyo yiyorum bazen 1 dilim bişi olmaz dimi?
benim göbeğimin altı bayaa bi çatlamış kızlar kırmızı kırmızı hemdee eşime de diyo ki eda (görümcem) çatalyınca ağladı sen ağlamadın falan dediii....bende koydum iki elimi göbüşümeeee cemrem yetrki sağlıklı olsunn niye üzülcekmişim ddmm
harbiden ilk zamanlar takıodum çatlarmıyım fln diee şimdi hiç umrumda değillll güya çatlak kremi alcakdım onu bile almadım düşünü yaniiii
suksuk hahha benmde bugun ne yapsam dedıgımde kendıme verdıgım tek cvp makarna :))) adama soruyosam sonunda makarna yapıyorum, cunku sormadıgım gun ne yapıcagımı belırlemış oluyorum :))))))
bence zevzekbyn agustos annelerıne takılıyooooooooooooooooooooocok gezıyo o cookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?