sende sımdıdenn tırsmaa cnmm daha var once bızı elden gecırceklerr bız sana anlatırızzçatı muayenesinden çok tırsıyorummm:18::18:
ewt maleseff ben kayısıyagı suruyorumm bazende vazelın catlagımm azda olsa var..Selam anneler
Bu sıcakta yağlanıyor musunuz sabah akşam sıcakta hiç çekilmiyor ya:26:
öyle ama saolsun hakkını ödeyemem okadar yardım ediyorki bana üzülüyorum bazen
olabılır cnmıstahına baglı yedıklerınee baglımaşallah cnm sende az almışsın.
tabi şaka bi yana çatlasakta patlasakta önce bebeklerimizin sağlığı..
benim korkum bundan sonra..son 2 ayda 5 ten fazla alınırmı acaba
masalahh sannaa.. nasıl bıcesaret buu bızede anlatırmısın cnm4.yü doğurucam bendede çok fazla çatlak yok sadece göbek altında var bünyeden bünyeye değişiyor demek
gıcık bunlar canımmm,,
benimkıde ben sorunnca karar veremedıgımı anlıyoo makarna yapcan nasılsa dıyo
benım daha bellı deıl persembe gunu kontrolum var bakalım ne dıcek nstye baglıcakmı merak edıyorum bende
evet farkındayım buaralar fırardaagezentı cemrecıkte ole olmaasaa barımm makarnaya bayılıırımm bende cok severım . soslu peynırlı fark yapmazzz bendemı yapsam ne canım cektı
bendeee bendee hemen gel kızım dıyorum sonrada buyudee gel dıyorumelıfte sasırdı napıcagını
kocasınıda pek overmıss zılııbende corba yapıcam cnm sehrıyelıı dunden tavuk varr salata yeter bıktım yemek yapmaktan sıcaktaa
maşallah cnm sende az almışsın.
tabi şaka bi yana çatlasakta patlasakta önce bebeklerimizin sağlığı..
benim korkum bundan sonra..son 2 ayda 5 ten fazla alınırmı acaba
yok cnm şaka yapıyrum kendimi teselli ediorum çatlamam dieınsss ama buraya catladım dıe yazarsann hatırlatırımm .. bıkactane vardı sanırsam ama cogu uzattıı 37 ye kadarr..
benim klasik yemeklerim makarna ve mantı milletin eline geçmez bizimkide mantıya bile söyleniyor süreki yiyince
adam bıkmıs makarnadan aradaa degısık yap sende yogurtlu makarna olsun
ben aklıma geldikçe yağlanıyorum cnm..
hergün yağlanmıyorum:18:
sende sımdıdenn tırsmaa cnmm daha var once bızı elden gecırceklerr bız sana anlatırızz
ewt maleseff ben kayısıyagı suruyorumm bazende vazelın catlagımm azda olsa var..
kıyamadı geneee.. arada degısık yemek yapta esın sasırsın barıı
olabılır cnmıstahına baglı yedıklerınee baglı
masalahh sannaa.. nasıl bıcesaret buu bızede anlatırmısın cnm
ay oruç olmasa bu kadar problem değil oruç ya 10 çeşit yapsam yok demiycek
bencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni
Eşim hiç yemek beklemiyo özellikle hamile kaldığımdan beri..
yorgunum desem boşver hayatım der patates kızartır yada ben yaparım hergün kızartayım hayır demez
Bu arada kızlar benim gibi süt içmeyen varmı?
sönmuyor atesımız yazmısın yaaa o nedemek acabaa
ayy benimde canım şehriye çorbası istedi yapayım bariii aksam
benım daha bellı deıl persembe gunu kontrolum var bakalım ne dıcek nstye baglıcakmı merak edıyorum bende
evet farkındayım buaralar fırardaagezentı cemrecıkte ole olmaasaa barımm makarnaya bayılıırımm bende cok severım . soslu peynırlı fark yapmazzz bendemı yapsam ne canım cektı
bendeee bendee hemen gel kızım dıyorum sonrada buyudee gel dıyorumelıfte sasırdı napıcagını
kocasınıda pek overmıss zılııbende corba yapıcam cnm sehrıyelıı dunden tavuk varr salata yeter bıktım yemek yapmaktan sıcaktaa
sende sımdıdenn tırsmaa cnmm daha var once bızı elden gecırceklerr bız sana anlatırızz
ewt maleseff ben kayısıyagı suruyorumm bazende vazelın catlagımm azda olsa var..
kıyamadı geneee.. arada degısık yemek yapta esın sasırsın barıı
olabılır cnmıstahına baglı yedıklerınee baglı
masalahh sannaa.. nasıl bıcesaret buu bızede anlatırmısın cnm
Suksuk avatarındaki bebek çok tatlı yaaa
bız her aksam sut ıcıyoruzz bır bardak bzen 2 bardak bıle oluo bazen ayran ıctıysem ıcmıyorumm.. ama onemmlıı kalsıyumm ..Eşim hiç yemek beklemiyo özellikle hamile kaldığımdan beri..
yorgunum desem boşver hayatım der patates kızartır yada ben yaparım hergün kızartayım hayır demez
Bu arada kızlar benim gibi süt içmeyen varmı?
tuylenme bende yapmadı cnmm badem yagı yapabılır kıllanmaa.. sende onu surmee.. kayısı yagı cok ıı hem catlak olusumuna hemde olusanları ınceltıo aklında olsun kokusuda cok gusel ben onu surunce esım sureklı kokluo benıBende her gün yağlanmıyorum
ben de bebeyağı aldım kakaoyağı badem yağı karıştırıp sürüyordum vazgeçtim benim göbeğim de tüylenme oldu sizde de var mı:26:
ıcmelısın ama cnm yaaa.. olmazkı bende cok sevmıyorum aama basındanberı hep ıctımBen her gün içmiyorum midemi bulandırıyor
ayy benimde canım şehriye çorbası istedi yapayım bariii aksam
canım ben şehriye çorbası yaparken ilk önce maydonozları yağda biraz kavurup sonra salça ve şehriye ekliyorum..muhteşem oluyooo..bide tavuk suyuna yaparsan ımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?