2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

32. haftadan sonra görürüz seni deee

Doğumdan sonra dahada belli olur bence
çatlamıcam ben
daha 5 kilo aldım cnm umarım çatlamam ama yaaa:18::18::18:
Bu arada çalışan anne adayları 32.haftada izne ayrılan varmı?

Son düzenleme:

bir adet tuba ve mehmet gördüm yazındaaaa bizde öleyizz

hbb canımmmmmmmmmmmm nasıl gıdıo bakalımm ıyımısınızzz

sıcaktan mayışmış durumdayım canım ev süpürülcek ama kolumu kaldıracak halim yok
kızmda oruçlu normalde yardımcı oluyor oruçlu diye bişey yaptırmıyorum onada

mrb kızlar bende yeni gördüm konuyu .eylülde doğumum allah nasip ederse .hepinizi de işallah sağ salim bebeklerinize kavuşturmayı nasip etsin rabbim.

tek çeşit yapmadım cnm.sebze yemekleri yaptım. yanına da pilav yada makarna,çorba falan günlük yaparım. onu bulduğuna şükretsin.

bencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni

aynen ben de çok seviyorum ama benimkini ayakları değil. ayakları aşağıda henüz benimkinin ya poposu ya kafası diye düşünüyorum. nasıl geriliyor nasıl ittiriyor

bencede canım şükretsin ay ben geçenlerde 2 gün makarna yaptım rezil etti beni herkese dioki tırnakları kırılıyormus vitaminsizlikten makarna yiye yiye böyle oldu die deli etti beni

kız benim eşimin de parmakları soyuluyormuş o da mı vitaminsizlikten ki

maşallah cnm yaa az kaldı
doğumlarınız belli oldumu kızlar nasıl olacak?
benım daha bellı deıl persembe gunu kontrolum var bakalım ne dıcek nstye baglıcakmı merak edıyorum bende
evet farkındayım buaralar fırardaa gezentıcemrecıkte ole olmaasaa barımmmakarnaya bayılıırımm bende cok severım . soslu peynırlı fark yapmazzz bendemı yapsam ne canım cektı
bendeee bendee hemen gel kızım dıyorum sonrada buyudee gel dıyorum elıfte sasırdı napıcagını

kocasınıda pek overmıss zılıı bende corba yapıcam cnm sehrıyelıı dunden tavuk varr salata yeter bıktım yemek yapmaktan sıcaktaa

çatlamıcam ben

kiloyla çok alakası yok galiba çünkü bende fazla almadım 7 kilocukkkk

mrb kızlar bende yeni gördüm konuyu .eylülde doğumum allah nasip ederse .hepinizi de işallah sağ salim bebeklerinize kavuşturmayı nasip etsin rabbim.

meraba canım hg ...
amin cümlemize nasip etsin inşaalaah bundan sonra görelim seni de aramızdaaa

gıcık bunlar canımmm,,
benimkıde ben sorunnca karar veremedıgımı anlıyoo makarna yapcan nasılsa dıyo

aaaa bak bak görüyon mu dedikoducular siziiii yakalandınızzzz hain domdomlarr szi
asıl sen yakalandınn sekerım
çatlamıcam ben
ınsss ama buraya catladım dıe yazarsann hatırlatırımm .. bıkactane vardı sanırsam ama cogu uzattıı 37 ye kadarr..
sıcaktan mayışmış durumdayım canım ev süpürülcek ama kolumu kaldıracak halim yok
kızmda oruçlu normalde yardımcı oluyor oruçlu diye bişey yaptırmıyorum onada
bosver cnm yaa ben haftasonu yaptımdaa tansıyonum fırladı ödumpatladı sonraa benımdde aynı yapılcak ıs cok .. ama yapmıycam esımee yaptırıcamm artık ..kızın kac yasındaydı senın
amın cnm hgg aramızaa senıde beklerız arrtık sıksık yazmadan okumak yok
ayy cok utanc verıcıı benımkı 4 gun yesede sesı cıkmaz kocısım benımmmmm
kız benim eşimin de parmakları soyuluyormuş o da mı vitaminsizlikten ki

zavallımm olabılr

kiloyla çok alakası yok galiba çünkü bende fazla almadım 7 kilocukkkk
maşallah cnm sende az almışsın.
tabi şaka bi yana çatlasakta patlasakta önce bebeklerimizin sağlığı..
benim korkum bundan sonra..son 2 ayda 5 ten fazla alınırmı acaba

4.yü doğurucam bendede çok fazla çatlak yok sadece göbek altında var bünyeden bünyeye değişiyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…