Tahminim bence de ise yarar.l dalgasina demedimnkiz cidden kalkicam artik amuda 35. Haftaya kadar donmezse napiyim.. Insallah normal dogum olur donsun de.. Sezeryan da olursa artik ne yapayim kuzumu saglikla kucagima versinler de gerisi teferruat
Bugun kontrolumuz vardi.. Doktorumuza gittik. Benim yine cok akinti problemim vardi, yani akinti gibi degil de bazen ayaga kalktigimda yarim cay bardagi kadar falan akiyordu, doktora tekrar soyledim bunu kultur ornegi aldi (bu arada canimi da acitti) bakirkoyde zaten hastane, bi de carsida yuruduk bayaaaaa bi. Nasil yoruldum anlatamam. Bi de zaten canim da aciyodu, simdi daha cok aciyo.. Klimanin karsisina yaticam dus alip oldum bittim. Annannemiz cadi kizima kapsonlu mont aldi oyyy cok seker. Oda takimimiz belki yarina yetisebilirmis magazadan aradilar :)
Aaa bu arada en onemli sey.. Benim cadi yine donmus.. Dogum pozisyonundaydi bi aydir, bas asagi duruyordu, simdi bugun bi baktik yine basini yukari almis.. Demekki kaburgalarim ondan deli gibi agriyomus.. De 35. Haftaya kadar tekrar donmesi gerekli yoksa sezeryan gorunuyor dedi, uzuldum.. Insallah tekrardan doner bicirik kizim benim.
seninki pek oynak anlaşılan, yine döner inşallah.
geçende yazmıştım sabah 11 de dr a gittiğimde baş aşağı duruyodu oğlum, öğleden sonra dopler için tekrar ultrasona girdik başı yukardaydı.
ve farkediyorum bazen gün içinde 2 defa dönüyo kafası sağda solda gezip duruyo
35 te fln dönmeleri gerekiyomuş ama son anda dönen bebekler bile varmış.
sağlıkla doğururuz inş hepimiz.
Herkese öncelikle merhaba kızlarrrrrrr
Harikasınız yaa sizin yazdıklarınızı okumaya bayılıyorum Umutluay arkadaşım olur onu takip ederken gördüm burayıda
bende eylül annesi değilim ama yinede takio ediyorum sizi
Bugun kontrolumuz vardi.. Doktorumuza gittik. Benim yine cok akinti problemim vardi, yani akinti gibi degil de bazen ayaga kalktigimda yarim cay bardagi kadar falan akiyordu, doktora tekrar soyledim bunu kultur ornegi aldi (bu arada canimi da acitti) bakirkoyde zaten hastane, bi de carsida yuruduk bayaaaaa bi. Nasil yoruldum anlatamam. Bi de zaten canim da aciyodu, simdi daha cok aciyo.. Klimanin karsisina yaticam dus alip oldum bittim. Annannemiz cadi kizima kapsonlu mont aldi oyyy cok seker. Oda takimimiz belki yarina yetisebilirmis magazadan aradilar :)
Aaa bu arada en onemli sey.. Benim cadi yine donmus.. Dogum pozisyonundaydi bi aydir, bas asagi duruyordu, simdi bugun bi baktik yine basini yukari almis.. Demekki kaburgalarim ondan deli gibi agriyomus.. De 35. Haftaya kadar tekrar donmesi gerekli yoksa sezeryan gorunuyor dedi, uzuldum.. Insallah tekrardan doner bicirik kizim benim.
Valla boyunu soylemedi diger degerlerin ciktisini verdi , bas capi, karin capi, femur uzunlugu falan.. Kilosu icin de cok iyi dedi, bakiyim bi hesqplama yontemi vardi nette ordan hesapliyim.. A bi dkk.. Ciktida var. 1680 gr.mis :) boyunu bilmiyorum ama bakiyim netten.
Insallah doner, artik gunde 5 dakika amuda kalkicam donmezse bi dahaki kontrole
Insallah hepimizin bebisciklerinin saglikli haberlerimi aliriz!
Valla sorma kipir kipir cadim.. Insallah doner, donmezse de artik napalim..
kacinci haftanda oldu canim bu? Ben artik 31. Haftadayim ve bunu duyunca gerildim ya 35 e kadar donmezse diye.. Hamile kalali beri hayatim endiseyle geciyor, dogunca insallah paranoyak bi anne olmam
geçen hafta gitmiştim dr.a
31+2 deydik.
pozisyonları için endişelenmek için daha erken, 35-36 dan sonra endişeleniriz
dedim ya artık farkediyorum döndüğünü, sabah nefesimi daraltıyodu ayaklarıyla şu anda yan duruyo, kafası sağda
Kaburgalarimda iki gundur falan asiri agri oluyor, demekki o zamanlarda dondu.. Iki gundur cok daraliyorum, nefes almam falan da zor oluyor tam kapasitemde nefes alamiyorum, demekki kafasinin yukarda oldugunu boyle anlamam lazimdi... Ondan once basi asagidayken bir nebze daha rahattim..
Hamile yastigi aldiniz mi bu arada? Ben alicaktim ama greksiz buldum kendimce almadim, simdi alsammi diyorum. Bir turlu rahat yatis pozisyonu bulamiyorum.. Sirt ustu yatinca karnimin alti geriliyor ve Eylul cok hareket ediyor rahat edemiyor heralde cok tepiniyo uyutmuyo yanlarim falan agriyo. Yan yatsam kaburglarim batiyor, elimi hep destek koymak zorunda kaliyorum gobegimin altina.. Bacaklarimin arasina yastik koyuyorum ama o da sadece alt karnimi rahatlatiyor...
Tavsiyeniz var mi kizlar deneyebilecegim bi uyku pozisyonu?
bız geldıkk
he valla şükşüküm olmasa ne yapardımm beeeeeennnnnnnnnnnnnnn
esım cok sıcak dıe asagıya ındırmedı benı resmnn kuluckadayım evden cıkmıyorum yumurtlayacagım gunu beklıyorum .. aldı geldıı .. saol benı dusundugun ıcın tatlummdikkat et canım bişeyin üzerine basarsın da ayağın kayar sonraaa allah korusunnn pazarda çok oluyor çünküüü
bende cok duygulanmıstım cnm dogdunda hep ole olcak ınss..ogleden sonraa azcık cenemız dustudeemerhaba kızlar, biraz geçmişe bakıyım dedim ama ne mümkün, öğleden beri uçmuşsunuz.
Biz çok yorgunuz, dün bir sürü çamaşır yıkadım astım, salonun koltuk kılıflarını yıkadım sildim, bugün de oğlumun kıyafetlerini yıkadım, yarın da ütüler, çantamı hazırlarım inşallah, ama sırt ağrısından ölüyorum. Sıpamın kıyafetlerini balkona asarken bile bi tuhaf oldum, evde bebek var gibi, sanki doğmuş da kirletmiş elbiselerini, ne enteresan bir insan oldum ben ya.
bu amuda kalkma işini yapanı duydum, üstelik işe yaramış.
Nerde kaldiniz sukriye teyzesiiiiii :). Kiss pazara gitmedin dimi bu sicakta ?
anca cnm yemek yedık meyvemızı yedık seflerın duellosunu ızledık derken saat epey gecmıss.. gıtmedım cnm esım aldı geldı cok sıcakmıss ben evden cıkmadıgımdan pek anlayamadım. kuluckadayımm yanıı .. cıkmadım bıyere..
eşim kızıyorrr fazla duramıyorum nettee bu aralar asabileşti bnmki kendisi sigarayı bıraktı daaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?