2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tahminim bence de ise yarar.l dalgasina demedimnkiz cidden kalkicam artik amuda 35. Haftaya kadar donmezse napiyim.. Insallah normal dogum olur donsun de.. Sezeryan da olursa artik ne yapayim kuzumu saglikla kucagima versinler de gerisi teferruat

seninki pek oynak anlaşılan, yine döner inşallah.

geçende yazmıştım sabah 11 de dr a gittiğimde baş aşağı duruyodu oğlum, öğleden sonra dopler için tekrar ultrasona girdik başı yukardaydı.
ve farkediyorum bazen gün içinde 2 defa dönüyo kafası sağda solda gezip duruyo
35 te fln dönmeleri gerekiyomuş ama son anda dönen bebekler bile varmış.
sağlıkla doğururuz inş hepimiz.

Son düzenleme:
seninki pek oynak anlaşılan, yine döner inşallah.

Valla sorma kipir kipir cadim.. Insallah doner, donmezse de artik napalim..

kacinci haftanda oldu canim bu? Ben artik 31. Haftadayim ve bunu duyunca gerildim ya 35 e kadar donmezse diye.. Hamile kalali beri hayatim endiseyle geciyor, dogunca insallah paranoyak bi anne olmam

ah canım hg aramıza.....
kaç.ak seni bizimi röntgenliyodunnnn

döner canım merak etme zaten bütün gün kıpır kıpırlarrr benim ki ne alemde bilmiyorum valla stres yapmaa daha doğuma çok varr

Kızlar bebişlerin bu dönme konusuna çok takılmayın bence benim arkadaşımın bebeği 41. haftada döndü

geçen hafta gitmiştim dr.a
31+2 deydik.

pozisyonları için endişelenmek için daha erken, 35-36 dan sonra endişeleniriz
dedim ya artık farkediyorum döndüğünü, sabah nefesimi daraltıyodu ayaklarıyla şu anda yan duruyo, kafası sağda.
hergün değişiyo pozisyonu

Son düzenleme:

Kaburgalarimda iki gundur falan asiri agri oluyor, demekki o zamanlarda dondu.. Iki gundur cok daraliyorum, nefes almam falan da zor oluyor tam kapasitemde nefes alamiyorum, demekki kafasinin yukarda oldugunu boyle anlamam lazimdi... Ondan once basi asagidayken bir nebze daha rahattim..

Hamile yastigi aldiniz mi bu arada? Ben alicaktim ama greksiz buldum kendimce almadim, simdi alsammi diyorum. Bir turlu rahat yatis pozisyonu bulamiyorum.. Sirt ustu yatinca karnimin alti geriliyor ve Eylul cok hareket ediyor rahat edemiyor heralde cok tepiniyo uyutmuyo yanlarim falan agriyo. Yan yatsam kaburglarim batiyor, elimi hep destek koymak zorunda kaliyorum gobegimin altina.. Bacaklarimin arasina yastik koyuyorum ama o da sadece alt karnimi rahatlatiyor...

Tavsiyeniz var mi kizlar deneyebilecegim bi uyku pozisyonu?

karnının altına ince bi yastık koyabilirsin. işe yarıyo, göbekler geriliyo artık tabi.

he valla şükşüküm olmasa ne yapardımm beeeeeennnnnnnnnnnnnnn

dikkat et canım bişeyin üzerine basarsın da ayağın kayar sonraaa allah korusunnn pazarda çok oluyor çünküüü
esım cok sıcak dıe asagıya ındırmedı benı resmnn kuluckadayım evden cıkmıyorum yumurtlayacagım gunu beklıyorum .. aldı geldıı .. saol benı dusundugun ıcın tatlumm
bende cok duygulanmıstım cnm dogdunda hep ole olcak ınss..ogleden sonraa azcık cenemız dustudee
bu amuda kalkma işini yapanı duydum, üstelik işe yaramış.

cıddısınızz sızz ayyy bu gobekle nasıl olcakk o ıssss

Nerde kaldiniz sukriye teyzesiiiiii :). Kiss pazara gitmedin dimi bu sicakta ?

anca cnm yemek yedık meyvemızı yedık seflerın duellosunu ızledık derken saat epey gecmıss.. gıtmedım cnm esım aldı geldı cok sıcakmıss ben evden cıkmadıgımdan pek anlayamadım. kuluckadayımm yanıı .. cıkmadım bıyere..

Cikma zaten sen cezalisin yegenimi bizi korkuttun sicakta is yapip tansiyonunu firlattin, sicakta disari cikmak yasak sana, otur,yat civcivine bak kulucka annesi :)

(kuluckadayim lafina bittim kiss)

eşim kızıyorrr fazla duramıyorum nettee bu aralar asabileşti bnmki kendisi sigarayı bıraktı daaa:26:

eşim kızıyorrr fazla duramıyorum nettee bu aralar asabileşti bnmki kendisi sigarayı bıraktı daaa:26:

oooçok zor bir süreç, benimki de eskiden bu siteye girmeme çok kızıyordu ama ben burda edindiğim bilgileri, birbirimize nasıl destek olduğumuzu anlattım anlattım ve sonunda o da anladı. Şimdi sizin kızlara sor diyor

bendeeeeeeeee geldim kızlaaarrrrrr.sıcaktan fenalık geçirmek üzereyim.üzerimde incecik bi elbise var.öyle bi terledimki elbiseyi çıkarıp sıksam şıpır şıpır su akar.duşada giremiyorum eşim evde değil.onu beklicem mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…