2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evt doğru doğum tarıhlerımız ayne yanlızce benım sezaryan olucak o yuzden 2 hafta önceden alıcaklar. 13 yaşındA kızım var bu oğlan bi
raz de irı dedı doktor 1,5 hafta önce 2.5 kılo dedı doktor böyle giderse 4 kılo olur dedı. benım de ayaklarım şiş mide hiç sorma felaket.allah tan bebek sağlıklı sadece 2-3 hafta önden gidıyor. kızıma de böyle dıyolardı koca kafalı hep dedı doktor doğdunde küçücuk bişeydı:)))bide 36 yasındayım zor geçıyor o yuzden .yeterkı sağlıklı olsunlar yavrulşarımız bütun sıkıntılar çekmeye razıyım

Doguma girer girmez herseyi görüp duyacagız spinalde..
korkmaya basladım bilmiyoruuuum yaa o heyecana dayanabilecek miyim ...
ben de kararsızım bu konuda. epidural daha iyi gibi okudum spinalden ama bilmiyorum. dr a sordum hastanede genel ya da spinal yapılıyomuş tercih senin dedi.

ay bi arkadaş spinal olmuş kendi derdimden bebeğe bile bakamadım dedi, bebek gitti 20 dk daha benim içimde uğraştılar dedi korkuttu beni, böyle şeyleri dinlememek lazım yaa

bu arada tam poposundan bakarken çişini yapıvermesin mi içime Şok olduk babasıyla:1 içime bile ettin dedim kendi kendime
çok eğlenceli yaa, ben de görmek istedim doğrusu

kilo alımı çok yavaş dahada yavaşlarsa sezaryenle sonladırmak zorunda kalabiliriz dedi bide devlet hast olduğu için sezaryende sıkıntı çıkartıyorlar fln dedi iyice kafam karıştı
canım ben de yattım hastanede, insanın psikolojisi bozuluyo ama herşey bebek için. serum bebeğin kilo alımını hızlandırıyo. bizim de 1-2 hafta gerideydi hep kilosu, yeni yakaladı. serumun etkisi büyüktü bence. moralini bozmadan bebeğin için iyi olanı yapmaya çalış, kucağımıza alınca unutucaz bunların hepsini

benım kızım sürekli hıçkırıoooooooooooooo bu kDr cok hıckıran bebe yoktur emınm gunde 5 kere 5-10 dk sürüyo duzenlı:)))))

benim kızım da çok hıçkırıyor.. baya da uzun sürüyor.. hıckırık uzun surdukçe artık sinirleniyor mu ne anlamıyorum ama gerilip gerilip bir tekme sallıyor çok komik

kızlarrrr
moralinizi bozmayın ama okudugum bir haberi paylasmak istedim
özellikle devlet hastanesine gidenler bebegin durus pozisyonunu sorun gerkirse normal dogum sart degil sezeryanla alsınlar bebegi
ldren neter - Hrriyet SALIK

canım bunu bana dr.um anlatmıştı, doktorun bilgisizliğinden kaynaklanan bir durum.. çünkü rahim neşter ile kesilmezmiş, sadece incecik çizik atıyorlarmış ve kendileri kasları ayırarak açıyorlarmış (kas dokusunu kesmemek için ve iyileşme süreci için) yani o doktorun zırt diye rahmi kesmesinden kaynaklanan bir durum.. Allah korusun..

canım üzülme dışarıdayken anne karnındakinden çok daha hızlı kilo alıyorlar, neredeyse 2 katı o yüzden hayırlısını dile, zamanından önce doğup hızlı bir şekilde toparlaması eğer hayırlısıysa ve sağlıklısıysa korkma

kızlarrr... 3'ümüzün de aynı beklenen doğum tarihlerimizzz

kız sana dogum enerjisi gelmiş olmasın bu ne hareket maşallah sana

yemek yap temızlık boşver napıcan.gelen de kusura bakmayı versın:)) yemek bitınce üstunden topla bişey olmaz :)) beğenmeyen kalkıp kendı yapsın:))
yada böyle süprız yapması hamılie kadına::))

bende almıştım ama doktor bir hata daha çalış dedi erken vermişiz raporu dedi alem etti kallem etti beni ikna etti şimdi bende bana göre olan 38. haftamda alacağım raporumu
ama bildiğim kadarıyla önceden geç alınan izinler yanıyormuş artık yanmıyor izinler. doğum sonrasına ilave oluyor

kızlarrrr
moralinizi bozmayın ama okudugum bir haberi paylasmak istedim
özellikle devlet hastanesine gidenler bebegin durus pozisyonunu sorun gerkirse normal dogum sart degil sezeryanla alsınlar bebegi
ldren neter - Hrriyet SALIK

of ya çok kötü oldum.zaten doğum yaklaştıkça korkularım arttı şimdi bide üstüne bu eklendi.allahım sen hayırlısıyla hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip et.bebeklerimizi ve bizi koru birbirimize bağışla.
kızlar bol bol dua edip allahımıza sığınalım.

ne kadar yağlanırsanız yağlanın maalesef çatlak tamamen cilt yapınızla alakalı kızlar. hiç krem kullanmamışlar çatlamayabiliyor kullananlar ise çatlayabiliyor. bol su öneriyor doktorlar. nem cildimizi esnetiyormuş. normalde hiç su içmeyen benim önceden hep bacaklarımda çatlaklar olurdu şimdi ise gebelikte çok su içiyorum bugüne kadar çatlak görmedim henüz. maşallah diyelim

zaten doktordayken heyecandan benimde aklıma hiç bişey gelmiyo...gelince tühh şunu sorcaktım ,bunu niye sormadım diyrm......
evet ben 32 de nst ye girmeye başladım her 2 haftada bir 36. haftadan sonra her hafta kontrole gidiyrm....
benimde hazır değildi daha geçen hafta 37. haftamda hazırladım....:)

bende de vardı o rahatlık ,aynı psikolojiyi bende yaşadım,hep kaçtım.....sanki o hazır olunca hemen bebiş gelicekmiş gibi....
hazırlarsın yaaaa37 de hazırladım ben yatak odamda gördükçe kalbim küt küt atyoooooo:)

allah iyilik versin ya rabbim.....bi an önce bebiş toparlanır inşallah.....

ay ne insanlar var yaaaaa....evlat ayrımımı olurmuş...kızı erkeği hepsi bir...ama o kadar çok cahil insan varki çevremizde hangibiriyle mücadele etcez...

canım 36 haftalıksın problem etme....
moralini yüksek tutmaya ve stres yapmamaya çalış ,sancıların artmasın...
hayırlısı neyse o olsun hakkınızda....
üzülme lütfeeeeen.....dua et...
bizimde dualarımız sen ve bebişinle olucak.....
maşallah annnesii,kuzunaaa......

bu arada tam poposundan bakarken çişini yapıvermesin mi içime Şok olduk babasıyla:1 içime bile ettin dedim kendi kendime

ay çok şeker yaaaa
oooohhhhhhhhhh maşallah
hadi bakalım...yorma bari annesi kendini fazlada Eylül başına kadar beklesin bıdık.....

güle güle kullan inş:) kız kıyafetleri ne kadar tatlı bizimkilerr kaba kaba geliyor bana:)

merak etme canım planlı yaparsan 1 saatte biter evin işi..sonrada yemeğini yaparsın panik yapma..çorban pişerken evini süpür mesela..istersen ben geleyim hemen yardıma ikimiz hemen hallederiz:13:

canım çok güzel hepsi güle güle kullansın bebişin..şimdi bende seninkilere bakıp acaba neyim eksik diye düşünüyorum:44:

kızlar ya ayak tırnagımda batık vardı o parmagım çok şiş ve iltihap akıo dr ilaç verdi ama ogluma zarar vermesinden çok korktgm için kullanmıyorum napcam şimdi ben çok agrıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…