2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım hepsi çok şeker ve cici.....
kızın güle güle kullansın annesi......
bak seninkilere bakınca ayaklı pijama altlarından hiç olmadığını fark ettim....
bide penye battaniye olarak 1 tane var bizim....acaba bi tane daha alsam mı?*

kızlaar dogumdan sonra korunmaya çok dikkat edin kazaya kurban gitmeyelim bide. daha bebiklerimiz çok küçük bi arkadaşımın başına geldi yazık ya daha kızı çok küçük

kızlar ya ayak tırnagımda batık vardı o parmagım çok şiş ve iltihap akıo dr ilaç verdi ama ogluma zarar vermesinden çok korktgm için kullanmıyorum napcam şimdi ben çok agrıo

canım biraz koca karı ilacı gib,i bişey olucak ama şunu dene zaten doğal bişey zarar vermez...ben lisedeyken olmuştu bununla geçti,iltihabı tamamen akıttı bu...
şöyle anlatayım.....
zeytinyağlı sabunu rendeliyosun hemen birazcık...ardından içine saf zeytinyağı koyup krem kıvamına getirip ,parmağının üzerine sarıyosun....

bu kadaaarrrrrr....

ayaklı cok kullanılıo dıorlar corabı cıkartıormuş bebek oyuzden boyut boyut aldım
penyeyıye cok kusarsa dıe 3 tane aldım salona getırdıgınde altına serılıormş penye
1 örgü 1 de kundak var yeter herhalde

canım penye battaniye çok lazım oluyo benim ilk bebeiminde 4 tane vardı hepsini kullandım bitane yetmez bence şimdikinede 3 tane aldım 2 tanesi penye biri pazen

kızlar ya ayak tırnagımda batık vardı o parmagım çok şiş ve iltihap akıo dr ilaç verdi ama ogluma zarar vermesinden çok korktgm için kullanmıyorum napcam şimdi ben çok agrıo

karamı sarımı ne merhem var tatlım benımde olmustu ben ondan sürdümmmm cok faydasını gördüm ama hamış deıldım cektırdım sonra

ay ben çarşıya çıkıyrm o zaman ayaklı altlardan ve penye battaniyelerden alayım.......
doğumdan sonra bide çıkamam.....
teşekkürler kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr......

kızlar gambino marka tulumlar aldım bedene göre kalıpları oldukça büyük daha kullanışlı olur diye düşünüyorum çünkü tulumlar hemen küçülüyomuşş aklınızda olsun 1-2 ay büyük alın bedenlerini..

iltihap kaynağı kurumadıkça bebeğine daha fazla zarar verir bence... krem vermiştir ihtimal kullan... zararı olsa vermez dr..hamilelikte benimde çok oluyor batık antibiyotikli krem sürüyorum..ben daha önce diş eti iltihabı ve şiddetli ağrı sonrası erken doğum yaptım bende ağrı kesici almaya korkmuştum bebeği etkiler diye ama ağrı çekmek daha fazla soruna neden oldu...

ne güzel her yolunda maşallah, seninki gerçekten erkenci, dr. un da çatıya erken bakmış benimki taa 37. haftada bakacakmış.

kızlar selammm
bu arabayı almak istiyorum alan varmı nasıl acaba?????
Eki Görüntüle 490516

canım pek kafanı karıştırmak istemiyrm ama,çok büyük değil mi
araba bagajına nasıl sığacak...
daha pratik bişey olsa daha ii olmaz mı?

bende henüz almadım araştırıyrm...baby2go varmış çift yönlü falan olanı ,alanlar memnunmuşşşşşş

Kızlar ben geldımmm,ya supurdum,toz aldım,vıledaladım,camasır attım makınaya,bulasıkları yerlestırdım.....öffffff...basım dondu sonra bıde gıdıp ıstıfrağ ettım (( yemek olayını da pılavla corba yapcam sadece, eşim fırından bısıler yaptırırım ben sen uğrasma dedı ayy cok yoruldumm yaaaa...tansıyonum ıyıce dustu,bı lımonata ıctım bıraz kendıme geldım sımdı...hamıle hamıle mısafır ağırlamak cok zor olcak benım ıcın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…