kızlar ya ayak tırnagımda batık vardı o parmagım çok şiş ve iltihap akıo dr ilaç verdi ama ogluma zarar vermesinden çok korktgm için kullanmıyorum napcam şimdi ben çok agrıo
canım hepsi çok şeker ve cici.....
kızın güle güle kullansın annesi......
bak seninkilere bakınca ayaklı pijama altlarından hiç olmadığını fark ettim....
bide penye battaniye olarak 1 tane var bizim....acaba bi tane daha alsam mı?*
canım hepsi çok şeker ve cici.....
kızın güle güle kullansın annesi......
bak seninkilere bakınca ayaklı pijama altlarından hiç olmadığını fark ettim....
bide penye battaniye olarak 1 tane var bizim....acaba bi tane daha alsam mı?*
kızlaar dogumdan sonra korunmaya çok dikkat edin kazaya kurban gitmeyelim bide. daha bebiklerimiz çok küçük bi arkadaşımın başına geldi yazık ya daha kızı çok küçük
kızlar ya ayak tırnagımda batık vardı o parmagım çok şiş ve iltihap akıo dr ilaç verdi ama ogluma zarar vermesinden çok korktgm için kullanmıyorum napcam şimdi ben çok agrıo
evet kesinlikle haklısın canım.....
süt koruyo falan diyolar ama boşşş......
işimizi kış tutalım.....
iltihap kaynağı kurumadıkça bebeğine daha fazla zarar verir bence... krem vermiştir ihtimal kullan... zararı olsa vermez dr..hamilelikte benimde çok oluyor batık antibiyotikli krem sürüyorum..ben daha önce diş eti iltihabı ve şiddetli ağrı sonrası erken doğum yaptım bende ağrı kesici almaya korkmuştum bebeği etkiler diye ama ağrı çekmek daha fazla soruna neden oldu...kızlar ya ayak tırnagımda batık vardı o parmagım çok şiş ve iltihap akıo dr ilaç verdi ama ogluma zarar vermesinden çok korktgm için kullanmıyorum napcam şimdi ben çok agrıo
çatıların çok musit bebeğin başı aşşağıda doğum kanalına girmiş sen fazla kendini yorma dedi 24 ünde gel nst bakalım dedi sancıların durumuna ağustosu çıkarırsın ama eylülün başlarında olur gibi dedi gününü beklemiycek dedi
Kızlar Süksük yok ortalarda, ben yine merak ettim onu, malum son zamanlarda pek keyfi yoktu, umarım iyilerdir.
Kızlar Süksük yok ortalarda, ben yine merak ettim onu, malum son zamanlarda pek keyfi yoktu, umarım iyilerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?