2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrrrrrrrrrrrrr pişik kremii ne aldınızzzzz bırde ben bıberon emzık almadım düşünmüorumdaa ????? alımmıkı???

Canım benim Allah beterinden saklasın, sağlıklı düşün, sende ve çocuğunda hayati tehlikesi olan bir durum yok çok şükür, eee kritik zamanlar da geçti, en büyük derdin bu olsun tatlım, sakın moralini bozma. Üzülmek sana ve bebeğine daha çok zarar verir, bol bol dua et.

Kızlar selam!... Bugün son kez işe geldim artık, aslında yarın son ama ben yarın doktor kontrolüm var diye izin de aldım. Saatler kaldı artık kızmla baş başa olacağız derken babamız telefon etti, 9 eylül hastanesinde acildeyim diye... (( özdileğin grafikeri ve o büyük afişlerin çıktığı büyük yazıcısına kocaman kkağıt rulosunu takarken elinin üzerine düşmüş ve avuç içinde çatlak olmuş, şimdi doktorda rapor alıyor...... ((((( moralim bozuldu... birlikte yatarız artık... arabayı sen kullanırsın artık diyor :))) doğuma nasıl gideceğiz bilmem artık, babam götürür büyük ihtimalle... umarım bir an önce iyileşir askıda olmalıymış kolu, yaklaşık 1 ay rapor verirmiş doktor, mağaza doktoru öyle demiş... allah beterinden korusun, bugün bir hayır yapacağız inşallah çoluk çocuğa dağıtacağız.. allah şifa versin içim sızım sızım sızlıyor birşeyim yok tamam diyor sürekli ben ağlamaklı konuşuyorum diye ..

evettt suksuk yok hala öglen uykusunamı yattıkı yada agrısı arttımıkı ayyyy haberr etseee barii Allah yardmcısı olsn

Bende merak ettim, telefondan mesaj attım ama belki uyuyordur. cevap gelmedi henüz...

kızlarrrrrrrrrrrrrr pişik kremii ne aldınızzzzz bırde ben bıberon emzık almadım düşünmüorumdaa ????? alımmıkı???

Canım ben pişik kremini Mustela aldım, emzik chicco, biberon da Avent. Emzik konusunda bir arkadaşın bir yazısı vardı bir kaç gün önce bebeklerin emme duygusunun tatmin edilmesi gerektiğine dair, bence almalısın, biberona gelince de süt konusunda başımıza neler geleceğini bilmiyoruz ki bence al koy çantana, şimdi kullanmazsan ilerde nasıl olsa kullanacaksın.

kızlar selammm
bu arabayı almak istiyorum alan varmı nasıl acaba?????
Eki Görüntüle 490516

Canım ben aldım, beklediğimden ve göründüğünden cok daha büyük geldi.Kullanımı pek pratik degil.Çok sağlam bi arac ancak tek basına bebişle cıkıp gezmek zor olabilir.Hele ki araban yoksa otobuse inip bineceksen kesinlikle tavsiye etmem.

Canım çok güzel seyler almıssınız. Güle güle kullanın

Canım geçmiş olsun eşine. Kötü olmus tam doğum arifesinde.İnsallah kısa zamanda saglıgına kavuşur. Araba konusunu ben de napıcam bilmiyorum.Dün acile giderken eşim o kadar panikti ki sanki o doğuma gidiyordu. Panikten rengi kireç gibiydi,kitlendi kaldı, ben kullandım arabayı düşün doğuma giderkende sanırım eşim için bi ambulans çağırmam gerekecek.Napıcam ben bunu bilimoyrum

teşekkür ederim canım... amin!...
vallahi benimki ile daha acile gitmedik onun da aşağı olacağını sanmam, tepiklere Allah! dediğimde zıplıyor yerinden ne oldu kızım anneyi üzme bakayım yakma canını olur mu diye konuşmaya başlıyor.. ama ne olursa olsun biz kullanamayız canım o halde düşünsene hem çığlık atıp hem korna çalıp çekil çekil diye arabalara çatıyoruz :))))))))))) ambulans iyi fikir gibi geldi bana.. beni bırakın eşime bakın deriz :)

Kızlar suksuk yanıt verdi şimdi. Dün gece ağrıdan uyuyamamış, bugün uzanmış dinleniyormuş. Selamı var sizlere yarın doktor kontrolüm var dedi. iyi haberlerini alırız inşallah..
Benim de yarın kontrolüm var.. bakalım çatı kontrolü yapacak mı? Bu arada geçen hafta gittiğimde diyetisyenim doğumdan 2 ay sonra gel, şeker yükleme yapacağız diyabet sonlanmış mı bakacağız dedi. bebek de sen de iyisiniz maşallah insülin vermeyeceğim doğuma az kaldı dedi (azcık yükseliyordu bazı günler şekerim). bakalım yarın kaç cm kaç kiloya ulaşmışız? Bu arada b grubu streptokok enfeksiyonu testi yaptıran var mı? Vajen ve rektumdan parça alınıyormuş annede taşıyıcılık varsa bu enfeksiyon için doğumda antibiyotik vermek gerekiyormuş.... şu siteden baktım.. 35-37 haftalar arasında yapılıyormuş...
YENİDOĞAN VE GEBELİKTE GRUP B STREPTOKOK ENFEKSİYONU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…