- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
evettt suksuk yok hala öglen uykusunamı yattıkı yada agrısı arttımıkı ayyyy haberr etseee barii Allah yardmcısı olsnKızlar Süksük yok ortalarda, ben yine merak ettim onu, malum son zamanlarda pek keyfi yoktu, umarım iyilerdir.
ben de onu sormuştum burda, lynne almış biraz hantal dedi, ben de biraz daha batım şu aşağıdakini beğendim acaba onu mu alsam diye düşünüyorum, gerçi biraz pahalı geldi ama emin değilim.
Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
Eki Görüntüle 490525 Eki Görüntüle 490526 Eki Görüntüle 490527 Eki Görüntüle 490528 Eki Görüntüle 490529 Eki Görüntüle 490531 Eki Görüntüle 490533 Eki Görüntüle 490534 Eki Görüntüle 490535 Eki Görüntüle 490536 Eki Görüntüle 490537 Eki Görüntüle 490538 Eki Görüntüle 490539 Eki Görüntüle 490540
bunlar da bizim cicilerimiz teyzeleri :) çok bişey almadık,etraftan da getirenler olacak diye,ilk 3 ay kullanabileceği şeyleri aldık,gelişimine göre alırız zamanla :)
arkadaşlar ben geldim şimdi doktordan moralim çok kötübebeğim 1 haftada sadece 80 gr almış 2,3 hafta geriden çıkıyor ölçüleri doktor böyle giderse sezeryanla sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi sonra nst istedi tabii ben stres oldum ve sancılar çok şiddetli çıktı böyle olunca büyük devlet hastanesine yönlendirdi uzun süre yatarak takibin gerekiyor dedi çok fenayım kızlar üzülünce sancılarımda artıyor şimdi eve geldim yatıp bekleyeceğim bakalım sancılar şiddtlenirse tekrar hastaneye yatmam gerekiyor.
güle güle kullansın bebişin tatlımm
evettt suksuk yok hala öglen uykusunamı yattıkı yada agrısı arttımıkı ayyyy haberr etseee barii Allah yardmcısı olsn
kızlaar dogumdan sonra korunmaya çok dikkat edin kazaya kurban gitmeyelim bide. daha bebiklerimiz çok küçük bi arkadaşımın başına geldi yazık ya daha kızı çok küçük
karamı sarımı ne merhem var tatlım benımde olmustu ben ondan sürdümmmm cok faydasını gördüm ama hamış deıldım cektırdım sonra
evettt suksuk yok hala öglen uykusunamı yattıkı yada agrısı arttımıkı ayyyy haberr etseee barii Allah yardmcısı olsn
kızlarrrrrrrrrrrrrr pişik kremii ne aldınızzzzz bırde ben bıberon emzık almadım düşünmüorumdaa ????? alımmıkı???
Eki Görüntüle 490525 Eki Görüntüle 490526 Eki Görüntüle 490527 Eki Görüntüle 490528 Eki Görüntüle 490529 Eki Görüntüle 490531 Eki Görüntüle 490533 Eki Görüntüle 490534 Eki Görüntüle 490535 Eki Görüntüle 490536 Eki Görüntüle 490537 Eki Görüntüle 490538 Eki Görüntüle 490539 Eki Görüntüle 490540
bunlar da bizim cicilerimiz teyzeleri :) çok bişey almadık,etraftan da getirenler olacak diye,ilk 3 ay kullanabileceği şeyleri aldık,gelişimine göre alırız zamanla :)
Kızlar selam!... Bugün son kez işe geldim artık, aslında yarın son ama ben yarın doktor kontrolüm var diye izin de aldım. Saatler kaldı artık kızmla baş başa olacağız derken babamız telefon etti, 9 eylül hastanesinde acildeyim diye...(( özdileğin grafikeri ve o büyük afişlerin çıktığı büyük yazıcısına kocaman kkağıt rulosunu takarken elinin üzerine düşmüş ve avuç içinde çatlak olmuş, şimdi doktorda rapor alıyor...... ((((( moralim bozuldu... birlikte yatarız artık... arabayı sen kullanırsın artık diyor :))) doğuma nasıl gideceğiz bilmem artık, babam götürür büyük ihtimalle... umarım bir an önce iyileşir askıda olmalıymış kolu, yaklaşık 1 ay rapor verirmiş doktor, mağaza doktoru öyle demiş... allah beterinden korusun, bugün bir hayır yapacağız inşallah çoluk çocuğa dağıtacağız.. allah şifa versin içim sızım sızım sızlıyor birşeyim yok tamam diyor sürekli ben ağlamaklı konuşuyorum diye ..
Bende merak ettim, telefondan mesaj attım ama belki uyuyordur. cevap gelmedi henüz...
kızlarrrrrrrrrrrrrr pişik kremii ne aldınızzzzz bırde ben bıberon emzık almadım düşünmüorumdaa ????? alımmıkı???
Canım geçmiş olsun eşine. Kötü olmus tam doğum arifesinde.İnsallah kısa zamanda saglıgına kavuşur. Araba konusunu ben de napıcam bilmiyorum.Dün acile giderken eşim o kadar panikti ki sanki o doğuma gidiyordu. Panikten rengi kireç gibiydi,kitlendi kaldı, ben kullandım arabayı düşündoğuma giderkende sanırım eşim için bi ambulans çağırmam gerekecek.Napıcam ben bunu bilimoyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?