2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok artık!!... ayyyy o kadar oynasa herhalde ben de oynatırım!.. :)))))) benim peri kızım ara sıra birkaç şiddetli hareket yapıyor zıplatıyor bu maşallah yerinde durmuyor!
öyle oynasa ben de korkarım gibi geliyor bana:))))
geçmiş olsun cnm.Allah beterinden korusun
Bak sen sıpaya:)) Sanki annesinin karnını delip cıkıverecekmiş gibi

di mi??? öyle böyle değil dalgalanıyor resmen:)))

burda yaptıran olmadı hiç sanırım cnm. hatta dün mü ne konuşmuştuk kimsenin haberi yoktu.
benim doktorum 37. haftada yaptıracağın testler var dedi. bir kağıt verdi. bunlar yapılacak dedi. sabah geldiğince önce testleri yaptır sonra görüşelim dedi. ama ben anlamadım ne testleri olduğunu. acaba bu test mi bilmiyorum.sadece sarılık testini anladım.37. hafatada göreceğiz bakalım. hatta doktorunuz söylemese bile siz istediğinizi söyleyin yazıyordu benim okuduğum yerde de.:44::44: öenmli bir testmiş.

Eki Görüntüle 490631 kızlar sizce bu tarz arabalar kullanışlı olurmu..hafif olması çok hoşuma gitti ama bilemedim:26:
canım bebişlerimiz kış aylarında pusetlere daha çok ihtiyaç duyacaklar ki bu baston pusetler yazlık ve 1 yaş üzeri çocuklar için uygun diye biliyorum.. yine de sen bilirsin ama bebek içinde konforlu yatamaz diye düşünüyorum..

öyle oynasa ben de korkarım gibi geliyor bana:))))

geçmiş olsun cnm.Allah beterinden korusun

di mi??? öyle böyle değil dalgalanıyor resmen:)))

amin canım teşekkür ederim... şimdi alçıyı yeniliyorlarmış elini daha rahat kullansın diye.

sağol canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..bunları bildiğim iyi oldu

cnm 1 tane yetmez 5 tane olsun dıolar ..
bende 4 tane penye battaniye var onun dışında 2 tane örgü 1 tane de kırkyama var ..

kızlarrrrrrrrrrrrrr pişik kremii ne aldınızzzzz bırde ben bıberon emzık almadım düşünmüorumdaa ????? alımmıkı???

sebamed cnm

bnmkide karnımı sağa sola yatırıoda bole değil yani hatuna bak bi tane çatlamamış yaaa maşşallah

selam kızlar sabah o kötü haberi bende okudum bile bile lades biliyorum bole haberleri okuyunca etkilenıyorum
okudum sonra da bi güzel ağladım eşim de kızdı nie okuosun die..

derisi ince bence de ne kadar net bebişin elleri ayyakları:))))
bnmkide karnımı sağa sola yatırıoda bole değil yani hatuna bak bi tane çatlamamış yaaa maşşallah

çatlamamış valla.benim de karnım değil de bacaklarım çatladı:))) ama benden kaynaklandı. bir kere kaşınıyordu ben de anlamadım çatır çatır kaşıdım.sonrası malum

selam kızlar sabah o kötü haberi bende okudum bile bile lades biliyorum bole haberleri okuyunca etkilenıyorum
okudum sonra da bi güzel ağladım eşim de kızdı nie okuosun die..

ben demiştim etkilenecekler okumasın diye ben çok soğukkanlı olduğum halde tamamını okuyamadım. hemen kapattım

selam kızlar bebişimin odası geldi havalandırıyorum sabırsızlanıyorum fotoğraf eklemek için :)
bu arada son 5 iş günüm şirkette kilo durumunuz artıyor mu
ben pekmez yemeye başladım sizde yiyin kan kaybı olacağı için önemli imiiş

Şükür birşeyi olmasın da. Canim ben yaptırdım streptokok testini. Aslında 25 Ağustos'ta yapılacaktı ama benim oğlan malumunuz erkenci gibi göründüğünden bugun yaptılar. Ama inanılmaz canim acıdı. Ben de iki kültür alacaklar sanmıştım on kere aldılar belki. Sonucu çıkmadı daha. Biz de hala hastanedeyiz. Kasilmalar devam ediyor

ben demiştim etkilenecekler okumasın diye ben çok soğukkanlı olduğum halde tamamını okuyamadım. hemen kapattım

bende az önce okudum,hem okudum,hem ağladım Allah kimseye böyle acı yaşatmasın,keşke insana verilen değer bu kadar ucuz olmasa,Avrupada yalnızca doğum için kullanılan özel helikopter ambulanslar varmış,acil bir durumda hızlıca hastaneye yetiştirebilmek için,biz de tam tersi,hastane hastane dolaştırırlar insanı acil haliyle,hastaneye yatsan bu sefer orda da doktor yok,ameliyathane yok diye çektire çektire öldürürler insanı

Acıyor acımasına da kesin yaptırın derim ben. Gecen suksuk da sormuştu ona da söylemiştim. Annede pozitif çıkarsa doğumda bebege geçebiliyormuş ve Allah korusun zatürre menenjit gibi hastalıklara neden oluyormuş. Acısa da yaptırın :)

Selam kızlar. Birkaç gündür giremedim. Kocam kızdı sürekli elinden bilgisayarı düşürmüyorsun diye. Geçmiş de 100 sayfaya yakın var okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Doğuran var mı bilmiyorum :)
Biz de iyiyiz ama dün gece ben de sancıdan uyuyamadım şukşuk gibi. Sancılar iyice artmadan doktora gitmeyeceğim artık. Bir de hafif kanlı mukoza gibi bi akıntı var bu nedir bilmiyorum ama..

ben hala kilo alıyorum toplamda 14 kilo aldım. 52 ile hamile kaldım. 66 kiloyum:)))) önüne geçek istiyorum. ama olmuyor....

hocam anlatmıştı. bi yakınları varmış hamile.yurtdışında yaşıyor (neresi olduğunu unuttum) buraya gelmişler.kadının sancıları başlamış.hemen telefon etmişler böyle böyle diye. hemen o gün helikopter yollamışlar kadını burdan aldırmışlar...düşünsene evden değil başka bir ülkeden aldırıyorlar.....

h.g:))) sancı ağrı hemen hemen herkeste var da senin bu kanlı mukoza nişan olmasın.hatta bence nişanın gelmiş sanki

Son düzenleme:
So haftalarımızı yaşadığımız şu günlerde kendimizle ilgili bir durum değerlendirmesi yapalım hanımlar :)
1) 50 kilo ile hamile kaldım,şu an 61 kiloyum,11 kilo almışım,top gibi bi karnım,başka bi fazlalığım yok,çok kilo almaktan korkuyodum almadım neyseki :) alanlar da en kısa süre de verirler inşallah,emzirirken gidiyomuş zaten fazlalıklar :)
2) en korktuğum şeylerden biri de çatlaklardı,beyaz tenliyim çünkü,şükürler olsun ki hiç bi yerimde çatlak yok,6.aydan beri sabah kakao yağı,akşam lierac sürüyorum karnıma,bide bol bol su içiyorum
3) selülitler çok fena,ne siz sorun ne ben söyliim :) hamile kalmadan öncede bacaklarımın üst kısmında vardı,şimdi alta kadar yayıldı,nasıl yok edicem onları bilmiyorum (
4) varis: öğretmen olduğum için zaten biraz vardı,şimdi daha da belirgin.
Benim durumum bu taze anneler, sizde haberler nasıl :))

ortalama aynıyız :)
50 ıle hamiş kaldım 63 oldum bende ama fazlalıgım yok şükür :)
çatlak selülitte yok öle geçiniorz kızımla :)))

canım bol bol yat dinlen strese girme fazla.. 600-700gr doğan bebişler bile var iyi düşün iyi olsunn
ben aldım canım baby2go travel katlanınca ne çok küçük oluyoo nede kocaman sürüşü fln gayet iyi geldi banaa

canım galiba nişanın gelmişş hayırlı olsunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…