öyle oynasa ben de korkarım gibi geliyor bana:))))yok artık!!...ayyyy o kadar oynasa herhalde ben de oynatırım!.. :)))))) benim peri kızım ara sıra birkaç şiddetli hareket yapıyor zıplatıyor bu maşallah yerinde durmuyor!
geçmiş olsun cnm.Allah beterinden korusunKızlar selam!... Bugün son kez işe geldim artık, aslında yarın son ama ben yarın doktor kontrolüm var diye izin de aldım. Saatler kaldı artık kızmla baş başa olacağız derken babamız telefon etti, 9 eylül hastanesinde acildeyim diye...(( özdileğin grafikeri ve o büyük afişlerin çıktığı büyük yazıcısına kocaman kkağıt rulosunu takarken elinin üzerine düşmüş ve avuç içinde çatlak olmuş, şimdi doktorda rapor alıyor...... ((((( moralim bozuldu... birlikte yatarız artık... arabayı sen kullanırsın artık diyor :))) doğuma nasıl gideceğiz bilmem artık, babam götürür büyük ihtimalle... umarım bir an önce iyileşir askıda olmalıymış kolu, yaklaşık 1 ay rapor verirmiş doktor, mağaza doktoru öyle demiş... allah beterinden korusun, bugün bir hayır yapacağız inşallah çoluk çocuğa dağıtacağız.. allah şifa versin içim sızım sızım sızlıyor birşeyim yok tamam diyor sürekli ben ağlamaklı konuşuyorum diye..
Bak sen sıpaya:)) Sanki annesinin karnını delip cıkıverecekmiş gibi
Kızlar suksuk yanıt verdi şimdi. Dün gece ağrıdan uyuyamamış, bugün uzanmış dinleniyormuş. Selamı var sizlereyarın doktor kontrolüm var dedi. iyi haberlerini alırız inşallah..
Benim de yarın kontrolüm var.. bakalım çatı kontrolü yapacak mı? Bu arada geçen hafta gittiğimde diyetisyenim doğumdan 2 ay sonra gel, şeker yükleme yapacağız diyabet sonlanmış mı bakacağız dedi. bebek de sen de iyisiniz maşallah insülin vermeyeceğim doğuma az kaldı dedi (azcık yükseliyordu bazı günler şekerim). bakalım yarın kaç cm kaç kiloya ulaşmışız? Bu arada b grubu streptokok enfeksiyonu testi yaptıran var mı? Vajen ve rektumdan parça alınıyormuşannede taşıyıcılık varsa bu enfeksiyon için doğumda antibiyotik vermek gerekiyormuş.... şu siteden baktım.. 35-37 haftalar arasında yapılıyormuş...
YENİDOĞAN VE GEBELİKTE GRUP B STREPTOKOK ENFEKSİYONU
canım bebişlerimiz kış aylarında pusetlere daha çok ihtiyaç duyacaklar ki bu baston pusetler yazlık ve 1 yaş üzeri çocuklar için uygun diye biliyorum.. yine de sen bilirsin ama bebek içinde konforlu yatamaz diye düşünüyorum..Eki Görüntüle 490631 kızlar sizce bu tarz arabalar kullanışlı olurmu..hafif olması çok hoşuma gitti ama bilemedim:26:
öyle oynasa ben de korkarım gibi geliyor bana:))))
geçmiş olsun cnm.Allah beterinden korusun
di mi??? öyle böyle değil dalgalanıyor resmen:)))
canım bebişlerimiz kış aylarında pusetlere daha çok ihtiyaç duyacaklar ki bu baston pusetler yazlık ve 1 yaş üzeri çocuklar için uygun diye biliyorum.. yine de sen bilirsin ama bebek içinde konforlu yatamaz diye düşünüyorum..
canım hepsi çok şeker ve cici.....
kızın güle güle kullansın annesi......
bak seninkilere bakınca ayaklı pijama altlarından hiç olmadığını fark ettim....
bide penye battaniye olarak 1 tane var bizim....acaba bi tane daha alsam mı?*
kızlarrrrrrrrrrrrrr pişik kremii ne aldınızzzzz bırde ben bıberon emzık almadım düşünmüorumdaa ????? alımmıkı???
derisi ince bence de ne kadar net bebişin elleri ayyakları:))))bu ne ya :) bende benim kızım çok hareketli diyodum,bu videoyu izleyince benimki kuzuymuş kuzu :)) bayanın derisi de çok ince galiba,bebişin bütün uzuvları anlaşılıyo,bide son haftalarda falan heralde iyice büyümüş bebiş:)
bnmkide karnımı sağa sola yatırıoda bole değil yani hatuna bak bi tane çatlamamış yaaa maşşallah
selam kızlar sabah o kötü haberi bende okudum bile bile lades biliyorum bole haberleri okuyunca etkilenıyorum
okudum sonra da bi güzel ağladım eşim de kızdı nie okuosun die..
ben demiştim etkilenecekler okumasın diyeben çok soğukkanlı olduğum halde tamamını okuyamadım. hemen kapattım
Kızlar suksuk yanıt verdi şimdi. Dün gece ağrıdan uyuyamamış, bugün uzanmış dinleniyormuş. Selamı var sizlereyarın doktor kontrolüm var dedi. iyi haberlerini alırız inşallah..
Benim de yarın kontrolüm var.. bakalım çatı kontrolü yapacak mı? Bu arada geçen hafta gittiğimde diyetisyenim doğumdan 2 ay sonra gel, şeker yükleme yapacağız diyabet sonlanmış mı bakacağız dedi. bebek de sen de iyisiniz maşallah insülin vermeyeceğim doğuma az kaldı dedi (azcık yükseliyordu bazı günler şekerim). bakalım yarın kaç cm kaç kiloya ulaşmışız? Bu arada b grubu streptokok enfeksiyonu testi yaptıran var mı? Vajen ve rektumdan parça alınıyormuşannede taşıyıcılık varsa bu enfeksiyon için doğumda antibiyotik vermek gerekiyormuş.... şu siteden baktım.. 35-37 haftalar arasında yapılıyormuş...
YENİDOĞAN VE GEBELİKTE GRUP B STREPTOKOK ENFEKSİYONU
ben demiştim etkilenecekler okumasın diyeben çok soğukkanlı olduğum halde tamamını okuyamadım. hemen kapattım
ben hala kilo alıyorum toplamda 14 kilo aldım. 52 ile hamile kaldım. 66 kiloyum:)))) önüne geçek istiyorum. ama olmuyor....selam kızlar bebişimin odası geldi havalandırıyorum sabırsızlanıyorum fotoğraf eklemek için :)
bu arada son 5 iş günüm şirkette kilo durumunuz artıyor mu
ben pekmez yemeye başladım sizde yiyin kan kaybı olacağı için önemli imiiş
hocam anlatmıştı. bi yakınları varmış hamile.yurtdışında yaşıyor (neresi olduğunu unuttum) buraya gelmişler.kadının sancıları başlamış.hemen telefon etmişler böyle böyle diye. hemen o gün helikopter yollamışlar kadını burdan aldırmışlar...düşünsene evden değil başka bir ülkeden aldırıyorlar.....bende az önce okudum,hem okudum,hem ağladımAllah kimseye böyle acı yaşatmasın,keşke insana verilen değer bu kadar ucuz olmasa,Avrupada yalnızca doğum için kullanılan özel helikopter ambulanslar varmış,acil bir durumda hızlıca hastaneye yetiştirebilmek için,biz de tam tersi,hastane hastane dolaştırırlar insanı acil haliyle,hastaneye yatsan bu sefer orda da doktor yok,ameliyathane yok diye çektire çektire öldürürler insanı
Selam kızlar. Birkaç gündür giremedim. Kocam kızdı sürekli elinden bilgisayarı düşürmüyorsun diye. Geçmiş de 100 sayfaya yakın var okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Doğuran var mı bilmiyorum :)
Biz de iyiyiz ama dün gece ben de sancıdan uyuyamadım şukşuk gibi. Sancılar iyice artmadan doktora gitmeyeceğim artık. Bir de hafif kanlı mukoza gibi bi akıntı var bu nedir bilmiyorum ama..
So haftalarımızı yaşadığımız şu günlerde kendimizle ilgili bir durum değerlendirmesi yapalım hanımlar :)
1) 50 kilo ile hamile kaldım,şu an 61 kiloyum,11 kilo almışım,top gibi bi karnım,başka bi fazlalığım yok,çok kilo almaktan korkuyodum almadım neyseki :) alanlar da en kısa süre de verirler inşallah,emzirirken gidiyomuş zaten fazlalıklar :)
2) en korktuğum şeylerden biri de çatlaklardı,beyaz tenliyim çünkü,şükürler olsun ki hiç bi yerimde çatlak yok,6.aydan beri sabah kakao yağı,akşam lierac sürüyorum karnıma,bide bol bol su içiyorum
3) selülitler çok fena,ne siz sorun ne ben söyliim :) hamile kalmadan öncede bacaklarımın üst kısmında vardı,şimdi alta kadar yayıldı,nasıl yok edicem onları bilmiyorum(
4) varis: öğretmen olduğum için zaten biraz vardı,şimdi daha da belirgin.
Benim durumum bu taze anneler, sizde haberler nasıl :))
canım bol bol yat dinlen strese girme fazla.. 600-700gr doğan bebişler bile var iyi düşün iyi olsunnarkadaşlar ben geldim şimdi doktordan moralim çok kötübebeğim 1 haftada sadece 80 gr almış 2,3 hafta geriden çıkıyor ölçüleri doktor böyle giderse sezeryanla sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi sonra nst istedi tabii ben stres oldum ve sancılar çok şiddetli çıktı böyle olunca büyük devlet hastanesine yönlendirdi uzun süre yatarak takibin gerekiyor dedi çok fenayım kızlar üzülünce sancılarımda artıyor şimdi eve geldim yatıp bekleyeceğim bakalım sancılar şiddtlenirse tekrar hastaneye yatmam gerekiyor.
ben aldım canım baby2go travel katlanınca ne çok küçük oluyoo nede kocaman sürüşü fln gayet iyi geldi banaacanım pek kafanı karıştırmak istemiyrm ama,çok büyük değil mi
araba bagajına nasıl sığacak...
daha pratik bişey olsa daha ii olmaz mı?
bende henüz almadım araştırıyrm...baby2go varmış çift yönlü falan olanı ,alanlar memnunmuşşşşşş
canım galiba nişanın gelmişş hayırlı olsunnn..Selam kızlar. Birkaç gündür giremedim. Kocam kızdı sürekli elinden bilgisayarı düşürmüyorsun diye. Geçmiş de 100 sayfaya yakın var okuyamadım. İnşallah herkes iyidir. Doğuran var mı bilmiyorum :)
Biz de iyiyiz ama dün gece ben de sancıdan uyuyamadım şukşuk gibi. Sancılar iyice artmadan doktora gitmeyeceğim artık. Bir de hafif kanlı mukoza gibi bi akıntı var bu nedir bilmiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?