hamileliğimin 39. haftası içindeyim..So haftalarımızı yaşadığımız şu günlerde kendimizle ilgili bir durum değerlendirmesi yapalım hanımlar :)
1) 50 kilo ile hamile kaldım,şu an 61 kiloyum,11 kilo almışım,top gibi bi karnım,başka bi fazlalığım yok,çok kilo almaktan korkuyodum almadım neyseki :) alanlar da en kısa süre de verirler inşallah,emzirirken gidiyomuş zaten fazlalıklar :)
2) en korktuğum şeylerden biri de çatlaklardı,beyaz tenliyim çünkü,şükürler olsun ki hiç bi yerimde çatlak yok,6.aydan beri sabah kakao yağı,akşam lierac sürüyorum karnıma,bide bol bol su içiyorum
3) selülitler çok fena,ne siz sorun ne ben söyliim :) hamile kalmadan öncede bacaklarımın üst kısmında vardı,şimdi alta kadar yayıldı,nasıl yok edicem onları bilmiyorum(
4) varis: öğretmen olduğum için zaten biraz vardı,şimdi daha da belirgin.
Benim durumum bu taze anneler, sizde haberler nasıl :))
So haftalarımızı yaşadığımız şu günlerde kendimizle ilgili bir durum değerlendirmesi yapalım hanımlar :)
1) 50 kilo ile hamile kaldım,şu an 61 kiloyum,11 kilo almışım,top gibi bi karnım,başka bi fazlalığım yok,çok kilo almaktan korkuyodum almadım neyseki :) alanlar da en kısa süre de verirler inşallah,emzirirken gidiyomuş zaten fazlalıklar :)
2) en korktuğum şeylerden biri de çatlaklardı,beyaz tenliyim çünkü,şükürler olsun ki hiç bi yerimde çatlak yok,6.aydan beri sabah kakao yağı,akşam lierac sürüyorum karnıma,bide bol bol su içiyorum
3) selülitler çok fena,ne siz sorun ne ben söyliim :) hamile kalmadan öncede bacaklarımın üst kısmında vardı,şimdi alta kadar yayıldı,nasıl yok edicem onları bilmiyorum(
So haftalarımızı yaşadığımız şu günlerde kendimizle ilgili bir durum değerlendirmesi yapalım hanımlar :)
ohhhh maşallah maşallahhhhh
kızlar sabah yazmıştım suyumuz az diye zorunlu sezeryan olucak, tarih belli oldu diye.
düşün düşün kafayı yicem.
ben ameliyatlı olucam kalkamıcam gelen giden bebeğimi kucaklıcak
görümcem aradı biraz önce doğumda gelirim ben de diye ordan kapıldım bu düşüncelere.
oturdum ağlıyorum bebeğimle ilgilenemicem herkes kendi bildiğini yapıcak diye
of canım ya hiçte öyle düşünüp kendini üzme.görümcenle samimi isen yada samimi olduğun yanında olabilecek biri varsa onu tembihle fazla kimseyi yanaştırmasın.birde canım yeni doğmuş bebek kırkı çıkana kadar genelde uyur.uyuyan bebeğide kimde kucağına alamaz.zaten minicik oluyorlar.boş yere üzüyorsun kendini.
hamileliğimin 38.haftası içindeyimmSo haftalarımızı yaşadığımız şu günlerde kendimizle ilgili bir durum değerlendirmesi yapalım hanımlar :)
ohhhh maşallah maşallahhhhh
ayy bi gr fazlan yok senin yaaa
Eki Görüntüle 490631 kızlar sizce bu tarz arabalar kullanışlı olurmu..hafif olması çok hoşuma gitti ama bilemedim:26:
canım yaa üzülme bu kdar sezeryandan sonra hemen ayaklanan insanlar çok fazlaaa.. hemen yürümeye başlarsan kolayca ayaklanırsın iyi düşün lütfennn...kızlar sabah yazmıştım suyumuz az diye zorunlu sezeryan olucak, tarih belli oldu diye.
düşün düşün kafayı yicem.
ben ameliyatlı olucam kalkamıcam gelen giden bebeğimi kucaklıcak
görümcem aradı biraz önce doğumda gelirim ben de diye ordan kapıldım bu düşüncelere.
oturdum ağlıyorum bebeğimle ilgilenemicem herkes kendi bildiğini yapıcak diye
aaaa döverim o doktoruuuuhala dr hanımda kılo alma dıoooo dedım alırım ben kesmem yememden yeterkı kızım alsın :))) oda aksine almıo ıdael kılolarda dogucak gıbı 3 kg anca
bunlar kullanışlı oluyo cnm kardeşimde kullanmıştık gayetde güzel duruyoo ama en fazla 1 yaşa kadar kullanılıyooo...herkese merhaba hamişler nasılsınız ağrılar dışındayaa kızlar ben sepet beşik almaya karar werdım sonunda size linkini atıyorum nasıl sizce SB-237 Sleep Ninni Beşik bi bakıp bana fikirlerınızı sölermisiniz lütfeen çünkü yorumlarınız çok önemli :) öptüm sizi :)
canım yaa üzülme bu kdar sezeryandan sonra hemen ayaklanan insanlar çok fazlaaa.. hemen yürümeye başlarsan kolayca ayaklanırsın iyi düşün lütfennn...
hamileliğimin 38.haftası içindeyimm
1)79la hamile kaldım 92yim şu andaa ama boyum uzun olduğu için tostopak olmadım çok şükürr hatta her gören hiç kilo almamışsın diyoo ama tartıda 92yi gördükçee psikolojim bozuluyooo
2)yağlandım güreşçiler gibii ama fayda etmedim karnımın altındaa ince ince çatlaklar var ama bacaklarım ve göğsüm faciaaa
3)selülit zaten hak getiree çoook fena popomdan başlayıp diz kapağıma kadar aşırı derece olduuu
4)varisim hiiiiç yoktuu ama çok az var şu andaaa
5)ALLAHA çoook şükür hiç şişliğim yok alyansımı hala rahatça takabiliyorummmm
bizdendee böyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?