2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hamileliğimin 39. haftası içindeyim..
hamile kaldığımda 72 kg dum şimdi 83 kg um 11 kg aldım bnde
Göbişim çatır çatır çatladı bende bebek yağı kullanıodum su da içtim ama pek bi faydası olmadı...
onun dışında varis gibi bi problemim olmadı
parmaklarım ve bileklerim şişti yüzük saat vs. hiç bişi takamıyorum..
ayaklarımda sallandırdığım zaman şişio devamlı uzatmak gerekıo
bizde de durumlar bole halimize bin şükür

kızlar sabah yazmıştım suyumuz az diye zorunlu sezeryan olucak, tarih belli oldu diye.
düşün düşün kafayı yicem.
ben ameliyatlı olucam kalkamıcam gelen giden bebeğimi kucaklıcak
görümcem aradı biraz önce doğumda gelirim ben de diye ordan kapıldım bu düşüncelere.
oturdum ağlıyorum bebeğimle ilgilenemicem herkes kendi bildiğini yapıcak diye

1) 52 ile kaldım 66 oldum. 14 kilo aldım ama öyle toparlak bişey olmadım.nereme aldım o 14 kiloyu bilmiyorum:)
2) çatlağım bacağımd oldu ama onu ben yaptım. kaşınıyordu kaşıdım oldu:))
3)ben de selülit yoktu ama şu an ne siz sorun ne ben söyleyeyim. aşağılara kadar yayılmış vaziyette. eşim bile şaşırıyor nasıl geçer ben de bilmiyorum.resmen büzgülü büzgülü popomdan aşağısı

hemen yapalım bizde bir durum değerlendirmesi;
1) 48 kilo ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum ama doğumdan hemen sonra 10 kg gittiği için kiloyu sorun etmiyorum.kalan 59 kilo bana zaten iyi.
2) bende çatlamaktan çok korkuyordum hiçbiryerimde çatlak olmadı.bebek yağı kullandım.
3) selülit çok az bacaklarımın üzerinde var gibi.
4)varis hiç yok:)
bide hayırlısıyla doğursaydım sağ salim ohhhhhhhhh mis mis:)

İnşallah dediğiniz gibi nişandır da artık bebek beni daha fazla bekletmez. 38. haftaya girdik ne de olsa :)

Selülit bende de çok arttık. Bacaklarımın önü arkası komple selülit doldu.
Toplam 9 kilo aldım. Çok şükür benim de çatlağım yok...

of canım ya hiçte öyle düşünüp kendini üzme.görümcenle samimi isen yada samimi olduğun yanında olabilecek biri varsa onu tembihle fazla kimseyi yanaştırmasın.birde canım yeni doğmuş bebek kırkı çıkana kadar genelde uyur.uyuyan bebeğide kimde kucağına alamaz.zaten minicik oluyorlar.boş yere üzüyorsun kendini.

1)60 ile hamile kaldım, en son 77 ydim geçen hafta. 73 te duruyodum serumla hastanede yatınca bi anda 3-4 kilo aldım ama 700 gr da bebişim almış umursamadım. hep kilosu azdı, şimdi normali yakaladı çünkü
2)kremleniyodum çatlamamıştım ama son bi haftadır tatlı tatlı kaşınıyorum ve çatlıyorum ne sürsem durmadı:26:
3)selilüt varis eskiden ne varsa o, hamilelikten bişey olmadı

herkese merhaba hamişler nasılsınız ağrılar dışında yaa kızlar ben sepet beşik almaya karar werdım sonunda size linkini atıyorum nasıl sizce SB-237 Sleep Ninni Beşik bi bakıp bana fikirlerınızı sölermisiniz lütfeen çünkü yorumlarınız çok önemli :) öptüm sizi :)

haklısın canım sanırım doğum sonrası depresyonu gibi bişey bu, tarih belli olunca strese girdim. :26::26:

hamileliğimin 38.haftası içindeyimm
1)79la hamile kaldım 92yim şu andaa ama boyum uzun olduğu için tostopak olmadım çok şükürr hatta her gören hiç kilo almamışsın diyoo ama tartıda 92yi gördükçee psikolojim bozuluyooo
2)yağlandım güreşçiler gibii ama fayda etmedim karnımın altındaa ince ince çatlaklar var ama bacaklarım ve göğsüm faciaaa
3)selülit zaten hak getiree çoook fena popomdan başlayıp diz kapağıma kadar aşırı derece olduuu
4)varisim hiiiiç yoktuu ama çok az var şu andaaa
5)ALLAHA çoook şükür hiç şişliğim yok alyansımı hala rahatça takabiliyorummmm
bizdendee böyleeeee

Sanırım kilo ve çatlaklar konusunda benim kadar şanssız olan yoktur:26: 69 la gebe kaldım şuan 88 kiloyum ve daha 1 ay var kim bilir kaç olacam :44: Çatlaklara gelince heryerimde fazlasıyla var hatta diz kapağıma kadar inmiş çatlaklarım :18: yapacak bişe yok bebişim sağlıklı olsunda bende eski halime dönemicek olsamda düzgün bi fiziğe sahip olurum inş

içinizde yokmu başka benim gibi 21 kg alan.daha üçbuçuk haftam var alırım dimi kızlar kilo.ben zaten almak istiyorum.şimdi alıyımki doğumdan sonra kilolarım gidince zayıf kalmayım.ömrümce kilo almaya çalıştım alamadım ben.kilo alıncada daha bir güzelleştim. benim komşularım annemin komşuları akrabalar hamilelik nekadar güzel yakıştı sana diyorlar.hatta bırakın tanıyanları hastaneye gittiğimde hemşireler filan hamilelik ancak bu kadar yakışır insana diyorlar.eeeeee 1 gr et bin ayıp örter derler.e ben 21000 gr aldığıma göre hesap edin nekadar ayıbım örtülmüş:)

canım yaa üzülme bu kdar sezeryandan sonra hemen ayaklanan insanlar çok fazlaaa.. hemen yürümeye başlarsan kolayca ayaklanırsın iyi düşün lütfennn...
hala dr hanımda kılo alma dıoooo dedım alırım ben kesmem yememden yeterkı kızım alsın :))) oda aksine almıo ıdael kılolarda dogucak gıbı 3 kg anca
aaaa döverim o doktoruuuu
ayol neyin var seninn inceciksin maşallahhh. hem sen minyonsun bebişinde sana çekecek anlaşılan annesii

bunlar kullanışlı oluyo cnm kardeşimde kullanmıştık gayetde güzel duruyoo ama en fazla 1 yaşa kadar kullanılıyooo...

canım yaa üzülme bu kdar sezeryandan sonra hemen ayaklanan insanlar çok fazlaaa.. hemen yürümeye başlarsan kolayca ayaklanırsın iyi düşün lütfennn...

sağolun kızlar ya inş benim de kolay olur doğum sonrası.. ağrı sızı dert değil de bebeğimle ilgilenemicem diye takım kafaya

hamileliğimin 36.haftası içindeyim
1)58le hamile kaldım şuanda 66yım boyumla aynı yaniii :)
2)kızımda göbeğim çatlamadı saf zeytinyağı sürmüştüm bundada sürdüm 2-3 tane minik çatlak var ama basen ve göğüsler fenaaa selülit çatlak ne arasan Allahtan göğüsler şiştide fazla kötü durmuyo şimdilik sonra görücem onları :2:
3)varis şişlik yok çok şükür
bidende bu kadaaaar....

doktordan geldim şimdi hersey yolundaymıs çok şükür kızımızda iyi haftaya persembe yine gideceğiz cuma gireceğiz doğuma kısmetse.. ayyy kızım 3 3-200 arası doğacakmıs kısmetse çok heyecanlandım 1 hafta kaldıı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…