braue bölümün ne ben de kpss mağdurlarındanım kaç senedir
Canım ben de bu sabah midemde yanma,agzıma gelen acı sularla uyandım. Gaviscon içiyorum ben yatmadan önce. Dün unutmuşum böyle oldu. Bana iyi geliyor bu şurup
Canım benim midemde felaket yanma oluyor ben renie çiğneme tablet var onu kullanıyorum gunde 7-8 tane aldigim bile oluyor tadida cok kötü değil
günaydın kızlar nasılsınız:)
oğlumla uyandık babamızla kahvaltı yaptık dışarı çıkıcaz şimdi
midesi yanan arkadaşlara GAVİSCON ŞURUP u öneririm kesinlikle birebir.
rennie duo şurup kullanıyorum.midemi ferahlatıyor.
canım lutfen dogumdan once bir daha deneme pompayı,tamam artık dogsa da bir sey olmaz bebegine evel Allah ama yine de durup dururken dogumu tetikleme gogusleri uyararak
bir de sen mi kullanıyordun bu topicte mide yanmasına karşı şurup benim reflum cok fena bu gece nolur ne kullanıyorsunuz soyleyin kızlar Allah rızası icin
cok teşekkur ederim kızlar,bugun alıcam dediginiz ilaclardan başka turlu gecmeyecek gece 2 litre süt ictim bana mısın demedi
canım lutfen dogumdan once bir daha deneme pompayı,tamam artık dogsa da bir sey olmaz bebegine evel Allah ama yine de durup dururken dogumu tetikleme gogusleri uyararak
bir de sen mi kullanıyordun bu topicte mide yanmasına karşı şurup benim reflum cok fena bu gece nolur ne kullanıyorsunuz soyleyin kızlar Allah rızası icin
günaydın kızlar nasılsınız?
yarın kısmetse bu saatlerde hastenede olucam ve kızımı alıcam kucağıma inşallah. lütfennnnn bana bol bol dua edin anneler
bayram sonrası doktor yolu gözleyenler epey fazla, yarında bikaç kişi gidecek sanırım kontrole :) bende öğlene gelirim sanırım eve. bayram bitince forumda canlanır umarım :))
vee takvimimde 17 gün kaldı diyorr :)
benımde persembe gunubayram sonrasıı forum canlanıcakmı bakalım bebeler gelınce pek gıremıycez gıbı
ayy boş kalmasın buralarrro zamanda gazıydı sütüydü derken birbirimize danışacağımız konular olur
ınss zaman buluruzz cnmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?