2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese selammm off yarın dr a gidicem zaman bi türlü geçmiyorrr bebeğimin kilosu hep eksik çıkıyordu bakalım bu hafta kaç gr aldıı çok merak ediyorum.
herkes rüyasında görüyo bi ben göremiyorum böylesi daha mı iyi acaba bilemedim :)

Bebeğim bugünlerde çok sakin doktorumda yıllık izne cıkacak zamanı buldu yani merak ediyorum kuzumu içimde durmadan kötü şeyler geçiyor allah göstermesin

bende gece rüyalarımda artık doğum yapıyorummm......

merhaba annişkolar

herkesin bayramını kutluyorum, inşallah kurban bayramında minnaklarımızla olacağız

doğum yapan arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum, Allahım hep birlikte huzurlu mutlu sağlıklı günler nasip etsin hepinize ...

geride kalanlara yani bize de bir avazda kurtulmayı nasip etsin Allahım...

Bende her gece ama her gece istisnasız doğuruyorum; bi sezeryan, bi normal bi başka çeşit, anlatamam size yani...

uyuyamıyorum zaten ama uyusam da o kadar çok rüya görüyorum ki yorgun kalkıyorum sırf bu yüzden

bu arada benim doktorum da 1 aylık izninden yarın dönüyor

bende hemen yarın gideceğim

bakalım ne durumdayız, bugün çabuk geçer inşallah

Canım ben de bu sabah midemde yanma,agzıma gelen acı sularla uyandım. Gaviscon içiyorum ben yatmadan önce. Dün unutmuşum böyle oldu. Bana iyi geliyor bu şurup

Canım benim midemde felaket yanma oluyor ben renie çiğneme tablet var onu kullanıyorum gunde 7-8 tane aldigim bile oluyor tadida cok kötü değil

günaydın kızlar nasılsınız:)
oğlumla uyandık babamızla kahvaltı yaptık dışarı çıkıcaz şimdi
midesi yanan arkadaşlara GAVİSCON ŞURUP u öneririm kesinlikle birebir.

rennie duo şurup kullanıyorum.midemi ferahlatıyor.

cok teşekkur ederim kızlar,bugun alıcam dediginiz ilaclardan başka turlu gecmeyecek gece 2 litre süt ictim bana mısın demedi

selam kızlar
herkes bayram tatili gecse de doktorları izinden dönse diye bekliyor galiba..Benim doktorum bayramda burdaydı bir dahaki hafta izne cıkıyor,daha kötü zaman iyice yaklastı, cok gerginim. Artık yatakta dönmek bile bir ölüm..bundan sonra hafta da bir kontrol ve haftaya ilk kez nst var, heyecan dorukta. Nst de sancı cıkmaması dogumun yakın olup olmamasıyla ilgili bir bilgi vermiyor degil mi?

cok teşekkur ederim kızlar,bugun alıcam dediginiz ilaclardan başka turlu gecmeyecek gece 2 litre süt ictim bana mısın demedi

canım gaviscon'u öneririm. bu arada mide yanman olduğunda süt içmen fayda etmez çünkü sütte de süt asidi vardır.. yani zaten asitten yanan bir ortama asit yollamış oluyorsun bilgin olsun... evde kendin yapabileceğin şey de: bildiğimiz içme sodası ve su.. toz içme sodasını suyla karıştır ve iç. (bazik olduğu için asidi dengeler)

dün annannemlere gittik fethiye'ye.. dayımlar da gelmişti.. hepbirlikte bayramı kutladık.. yedik içtik.. kocişle ölüdenize gittik.. ama bana yasak ben denize girmedim içim gitti nasıl güzel bi yer anlatamam çooook severim ölüdenizi.. gece döndük annemlere.. eşimin bugün uçuşu vardı 11de gittii önümüzdeki 5 gün mesaisi var taaa 5 gün sonra gelicek.. annem babam yanımda Allah razı olsun biri yastık veriyo biri meyve soyuyor getiriyor bebekliğimdeki gibi bakıyorlar bana ama insanın eşinin yanında olması ayrı bişey.. kıymetini bilin kızlar.. babamızı salya sümük uğurladık onu da ağlattık.. of çok canım sıkılıyor.. doktorum da tatilde daha bi hafta yok.. üüüüüüüüfffffffffffffff......

depresyona girmezsem iyi.. çoook daralıyo içim çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk

gavıscon cnmm ıı gelıoo .. hıc mıde yanmam olmadı derken 2 gundur cok fenayımm pompayı gogsume koydum sadece sıkmadım .. bıdee kolumda denedımm meraktan

günaydın kızlar nasılsınız?
yarın kısmetse bu saatlerde hastenede olucam ve kızımı alıcam kucağıma inşallah. lütfennnnn bana bol bol dua edin anneler

merhabalar eos59 yarın dogumun var sanırım hayırlı olsun allah kolaylık versın anadolu yakasındaysan fotograf cekeılırım eger ayarlamadıysan ve taıkı ıstersen? :) tekrar hayırlı olsun

bayram sonrası doktor yolu gözleyenler epey fazla, yarında bikaç kişi gidecek sanırım kontrole :) bende öğlene gelirim sanırım eve. bayram bitince forumda canlanır umarım :))
vee takvimimde 17 gün kaldı diyorr :)

Son düzenleme:

benımde persembe gunubayram sonrasıı forum canlanıcakmı bakalım bebeler gelınce pek gıremıycez gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…