2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşş. ben kendi adıma ilk 40 gün biraz zor girebilirim diye tahmin ediyorum ama belli olmaz baksana bebeğine kavuşanlardan ses soluk yok allah hepsinin yardımcısı olsun

banada ole gelıo annemle kayınvalıde olcak pc basınaa gecersem ayıp olur esımın telınden gırerımm bende yatarken caresını bulurumm .. tabı uykusuzluktann kafam yerınde olursa.. doguranlarr gıremıoo zevzekbayann ornek meselaa cemre geldıı hıc gıremıo nerdeysee

evet evde anneler olacak eskisi gibi boş olamayacağız bi görünüp kaçarız arada bebekli hayata alışınca da burayı unutmayız inşallah burayı seviyorum ben :)

sen fethiyeli misin yoksa canım???ben fethiyeliyim.ne kadar sevindim fethiye ölüdeniz yazısını görünce...

slm kızlar ben dün gece hiç uyuyamadım ve sanırsam ilk hazırlık sancılarımı hissetmeye başladım bir kaç dakka sürdü sonra geçti...ama nasıl bişeymiş nasıl ayırt edicekmişim anladım...bu esnada 37. haftadayım muhtemel tarihim 12/09/2012 ve oğluşum olucak geçen cmt 3200 gr dı..acaba aranızda sancıları hissetmeye başlayan varmı? merak ediyorum çok..

selam kızlarrr,benımm canım cok sıkkın,teror olayları cok canımı yakıyor,durmadan ağlıyorum,ayaklarım ve ellerım de şişti zaten....tansıyonum hep dusukken dunden berı yuksek uzguntuden,böle bır ulkeye nasıl cocuk dunyaya getırcez bılmıyorum (Kımse bırsey yapmıyor,pkk lılar yakalnınca pısmanım deyıp cıkıyolar,kanun yok ulkede!! ölen bunca ınsanın sucu neydı peki????4 u cocuk 8 kısı dun sehıt oldu,bugun de 10 asker.......canım dayanmıyor.....kalbım sıkısıyor..............

Allah bu zulmü edenlerı ıslah etsın ınsallah....

netten bayagı bı arastırdım, gebelıklerın yalnızca %5 lık kısmı 40.haftada son buluyormus.
40.haftada dogum yapan kısı sayısı cok az gercekten de.
bugun 36+0 yanı 37.haftamdayım artık

erkek bebek oldugu ıcın gec mı gelecek acaba dıye dusunup duruyorum.
yarın saat 17:00 de kontrolumuz var. kg sunu cok merak edıyorum.

aminn

valla bende çok merak ediyorum cuma günü kontrolüm
sende sancı falan var mı canım bende ne kasılma ne de sancı var
benim çevremdeki erkek bebeklerde hep geç geldi canım ya..

günaydın kızlar nasılsınız?
yarın kısmetse bu saatlerde hastenede olucam ve kızımı alıcam kucağıma inşallah. lütfennnnn bana bol bol dua edin anneler

rabbim sağ salim meleğinize kavuştursun inşallah hiç acısını göstermesin.

sen fethiyeli misin yoksa canım???ben fethiyeliyim.ne kadar sevindim fethiye ölüdeniz yazısını görünce...

ben nereliyim.. hmmm.. ben baya ortaya karışık'ım
Baba tarafım Boşnak, babam İzmir'li, ben İzmir'de doğdum, annem fethiyeli
annemin tüm sülalesi Fethiye'de, babamınkiler İzmir'de..

ben karma bişey oluyorum sanırım..

kızlar ya.. benim kafam karışmaya başladı.. Şimdi normal doğum istiyorum ama şöyle bir durum var... ben eşimin de doğumda yanımızda olmasını istiyorum.. eşime işinden dolayı bazen 12 saat ulaşamayacağım zaman oluyor (mecburen tlf çekmediği için yani..)... atıyorum benim sancım başlasa haber veremeyeceğim.. heralde 12 saate de doğum olur normal giderse herşey.. yani eşime böyle bir durumda haber veremem.. anca işe gitmeden denk gelirse sancım o şekilde haber verebilirim o zaman direk atlayıp gelicek doğuma yetişecek ama ya işteyken benim sancım falan tutarsa??

acaba diyorum iki gündür planlı sezeryan mı düşünsem.. ama bu sefer de içime sinmez... eşimin yanımızda olmasını herşeyden çok istiyorum.. bana akıl verin kızlar.. bi de sanki eşim yanımda olmazsa gücüm yetmez gibi geliyor.. ben biraz fazla bağlıyım sanırım eşime onun bana vereceği güce çook ihtiyacım olacak doğumda... bana öneride bulunur musunuz.. aklım iki gündür çok karışık.. kızımızın doğumunda kesinlikle yanımızda istiyorum eşimi o da çok istiyor ama işte denk gelememe durumumuz olabilir... bir yandan da normal doğumu çok ama çok istiyorum bebeğim için ve kendim için.. daha çabuk toparlanacağımız için ve bana daha sağlıklı daha duygu yoğunluğu olan bir doğum şekli olarak geldiği için..

ben napıcam yaa...

canım benimde muhtemel doğum tarihi 11.09.2012 idi ama doktor bebeğin kilosu önde gittiği için 9u son gün dedi. ben yaklaşık 1 haftadır hissediyorum sancıları. bazen adet sancısı gibi sancılar oluyor karnımda netten de araştırdım anneme de sordum ay gün sancıları deniliyormuş bu sancılara. bir de 2 gün önce sinemaya gitmiştik orada çok fazla ve öncekilerden farklı bel ve kasık ağrıları hissettim. hatta kızdım kendime senin neyine bu haftalarda sinemaya gitmek diye:)) bebek geliyor zannettim ama eve gelip dinlenince geçti.

bence erken canım bunları düşünmek için senin bebek doğum pozisyonunu almış mıydı bu arada?

Canım benım kıyamam,benımde esım polıs ,heran göreve gıdebılıyor,ben de cok korkuyorum öle bı durumda,onsuz kalacağım dıye,bende sen gıbı herısımı onla yapanlardan,acayıp bağlılardanım,ama bılmıyorum kı sana ne desem,hersey normal gıderken de sezeryana gırmeye gerek yok aslında,benım arkadasım korktuğu ıcın sezeryana aldılar,sezeryandan sonra rahmı acılmaya basladı,ölumden döndu,bende normal doğumdan korkuyorum ama fılızyavuz bıraz rahatlattı epıdral normal doğum yapmıs ya,kolay olmuş dıye,bence Allah senın gönlune göre verecek,ınsallh eşin de yanında olacak,doğum sancın tuttuğu an ararsın eşinı,doğum ıznı alır, doğum ıznı var zaten, yanına yetısır,elinden de tutar Allahın ıznıyle:) hem bıze daha var bakalım,bakalım hangımız daha once doğurcaz,muhtemel tarıhlerımız aynı senınle:))

Bende yeni duydum bu ay gün sancısı olayını nerdeyse 2 haftadır bende de var ondan.cok sık kasilmalarim oluyor.erkek bebek geçikirmis diye ciddiye almıyorum ama belli de olmaz tabi benimde perşembe randevum bakalım sancı cikacakmi nst de

Bizimki de erkek ama ben nedense gününü beklemeyecekmiş gibi hissediyorum kasılma ve sancılar da olunca pek beklemeyecek gibi. artık gelsin zaten hem zorlanıyorum hem de iyice merak etmeye başladım.

Kızlar bısı sorcam ben size,şimdı netten ana kucaklarına bakıyorum da ama oto koltuğu olanlardan değil,normal sadece evde kullanılan ana kucaklarına,ya kafam karıstı,titresımlıler var bı de normal kendının ayağında sallamalı olanlardan .sızce hangısı ıyıdır ?cevrenızde kullanan var mı?kullanıp memnun kalan veya kalmayan var mı?

nefes alamıyorum yaaaaaa kac gundur tıkanıyorummmmm cok fenayım napsamm gecmıo .. yatarken otururkennn nefess alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…