2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bence erken canım bunları düşünmek için senin bebek doğum pozisyonunu almış mıydı bu arada?

evet canım.. şu an doğum pozisyonunda.. 31. haftada mı ne bi ara başını yukarı kaldırmıştı 33te de tekrardan aşağı indi..

inan ben de normal doğumu o kadar çok istiyorumki... hiç yaşamadım bilmem etmem doğumu ama kendimi bildiğim kadarıyla ağrı eşiğim yüksektir sancıların da bana bebeğimizi getireceğini bildiğim için katlanırım diyorum katlanamaz duruma gelirsem de artık o zaman mecburi epidural... Bebek için de anne için de normal doğum en sağlıklısı bir problem olmadıkça.. hatta bir de yeni bir terim var 'doğal doğum' ...sadece normal değil, doğal bir şekilde doğurmak istiyorum masalarda yataklarda saatlerce yatmadan.. içimden geldiği gibi doğanın istediği gibi.. çömelerek mi ya da ayakta mı ıkınmamı isteyecek vücudum ona göre hareket etmek istiyorum.. ne biliyim yerçekiminin de etkisini kullanarak falan.. zaten insan doğasına aykırı sırtüstü yatarak doğurmaya çalışmak...

ama işte bu kadar şeyi isterken ve bilincindeyken hep içimde korku var 'ya eşim yanımda olmazsa'.. o zaman bütün kalelerim yıkılır.. yapamam.. gücüm olmaz.. kolum kanadım kırık girerim doğuma başaramam gibi geliyor... (canım bizim babamız pilot o yüzden ulaşamayacağımız 10 saat bile geçirebiliriz.. o arada sancım suyum falan gelirse diye ödüm kopuyor.. eşim hep diyor herşey güzel olacak, zamanında gelecek Eylül'ümüz, İnşallah ben uçuşta olmayacağım ya da off günde senin yanındayken olacak diye.. hep dua eder yanımızda olmak için..ben de öyle..ama işte çoook korkuyorum.. ben sancımı bile eşimle çekmek istiyorum elimi o tutsun gözüme o baksın az kaldı aşkım desin.. biraz kolik bi çiftiz sanırım biz.. ben onun o benim elim kolum.. korkuyorum ne yapayım )

bız bunu aldık cnm hastaneden cıkarmak ıcınde chıcconunn port bebesını aldık

canım ben bundan aldım :

salıncak anakucağı.. titreşimlileri gördüm ve bana çok garip geldi.. yani ne bileyim düşünsene tırtırtırtır titretildiğini insanın beyni döner bir süre sonra...

markası : Bright Starts Comfort Harmony Salıncak

kızlar cok tesekkurler,tıtresımlı bnımde ıcıme sınmedı,bozulur gıbı geldı bır de,ben bakıyorum ıkınızınkıne de hemen,mecbur netten alcam ben,marasın ılcesındeyız,burda görev yapıyoruz,malum teror olayları var,cıkamıyoruz ıl merkezlerıne,yollar tehlkelıymış ben manısalıyım,manısaya da gıdemedım doktor yolu yasakladı bana,netten alıyorum herseyı bende tesekkur ederım yardımlarınız ıcın.

Bu arada yelızcım,Allah askınızın karsılığını verecektır emın ol yanında olacaktır eşin ,denk gelecektır insallh ,doğumu da dedığın gıbı akısına bırak en guzelı bencede,sağ salım Eylulunuze kavusacaksınız,daha cooook mutlu ask dolu gunler gecıreceksınız ınsallh:)

nefes alamıyorum yaaaaaa kac gundur tıkanıyorummmmm cok fenayım napsamm gecmıo .. yatarken otururkennn nefess alamıyorum

kıyamam guzelım yaa senın az kaldı o yuzden,dua edıcem canım senın ıcınde,hem havalar sıcak hemde doğum yaklastı,ben bıle doğurcak gıbı hıssedıyorum kendımı,kızım yukarda olmasına rağmen..o guzel bebişi kucağına alınca herseyı unutacaksın,nefes alamamaları fılannn:))

kesınlıkle unutulcak ona ınanıyorum cnmm o gunler bı gelseeeeeeeeeeeee

İnşallah canım, inan tüm duam isteğim birinci evladım sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin ikincisi de inşallah eşim yanımızda olur...

Canım biz ev için ana kucağı değil de ana dizi aldık,biliyo musun bilmiyorum,hem bu yatabiliyor ve hem ana kucağı gibi yukarı aşağı hem de normal beşik gibi ileri geri sallanabiliyor,istersen arkasını kaldırabiliyorsun,ben özellikle ilk 3 ay için böyle yatabilen bir şey tercih ettim,eşimin kuzeni de kullanıyor çok memnun kaldı,kızı hep onda yatıyormuş. Gerçi heralde sen titreşimli müzikli bi şey arıyorsun ama eğer basit bi ana kucağı alcaksan bunu tavsiye ederim,fiyatı da 50 lira
Bak bundan:

bu da cok sekermış,cok guzel,hemde sağa sola ılerı gerı de gıdıyor fıyatıda gercekten cok uygun,bak ben böle bısı alabılırım,tıtresımlı ıcıme sınmedı,muzığe de gerek yok ben sölerım ona:))bu modellere de bakayım ,tesekkurler canım:)

Son düzenleme:

Rica ederim,biz unkapanından almıştık,50 liraya,daha süslüleri de var bunun :)

nefes alamıyorum yaaaaaa kac gundur tıkanıyorummmmm cok fenayım napsamm gecmıo .. yatarken otururkennn nefess alamıyorum

canım olacak o kadar ah ben neler yaşıyorum bir bilsen hem boy hemde kilo olarak çok büyüdü bebişlerimiz o yüzden çok fazla yer kaplamaya başladılar.diyaframın ve midenin sıkışması hat safhada olunca böyle oluyor. hep dik otur iki büklüm oturmamaya çalış benimde dünden beri dişim ağrıyor,çok şiddetli değil ama sinir bozucu diş sinirlerimi üşüttüm galiba minoset içtim şimdi.bu vantilatörlerde çarpıyor havada sıcak ne yapıcamı şaşırdım

ay canım tıp ta dediler çağsu yu bıraktım ben
bakalım şimdilik evdeyim anca girebildim nete şu nts gıcık etti zaten beni sorma
artık bu haftadan sonra gelsede sorun olmaz inşallah ama o zaman gelseydi çok erken olacaktı..
senin nasıl gidiyor?

Merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun kocamla dolu dolu bi bayram geçirdik ama dün gece yolcu ettim aşkımı artık doğuma gelcek inşaAllah bu arada kızımızın adını babası ELİF koydu bende kabul ettim :)) Allahım adıyla büyümek nasip etsin inşaAllah

Son düzenleme:

kötü şeyler düşünme tatlım bebişlerin yeri iyice daraldı artık hareket etmekte baya zorlanıyolar ben artık tekme falan hissedemiyorum sadece göbeğim yamuluyo ve gerilme hareketleri oluyo bide hıçkırık oluyo çok sık... bi sorun yoktur yani sıkma canını

gunaydin kizlar 2 gecedir ruyamda dogum goruyorum sanirim surekli dogumu dusndugum icin sanirim hayirlisi kizlar benm safak 8
Allah yardimcimiz olsun

maş cnm ne kadar az kalmış senin .. allah bir nefeste kurtarsın inş...bende sürekli rüyalar görmeye başladım sabahlara kadar ya hastane görüyom ya doktor ya bebek:) kızımı çok merak etmeye başladım yaa kime benziyo nasıl bişe sağlıklımı kafam öle doluki herşey birbirine girdi sanki

birazdaha sabır tatlım az kaldı atlatacaz allahın izniyle benimde yatarken falan sanki göğsüme biri oturuyomuş gibi baskı oluyo nefes alamıyorum ama ne yapalım katlanacaz bebişler için ... ah bi kavuşsak kuzularımıza artık... senin sancılar ne alemde cnm

Allah kavuştursun canım, biz de babamızdan ayrıldık bugün annemlerdeyim artık... inşallah bütün babalar doğuma yetişir (Amin.)

Canım öncelikle Fethiyeliymişsin yeni öğrendim ben 1 yıl orda kaldım bu ay edirneye taşındım.Sanırım doğumu orda yapacaksın.Hangi hastanede yapacaksın?
Doğum kararına gelince seninle daha önceden de konuşmuştuk benim eşimde edirnede normal olursa ne zaman nasıl gelecek yetişecekmi belli değil Bende kocama çok ama çok düşkünüm bebeğimiz dünyaya geldiğinde ilk babasının kucaklamasını koklamasını istiyorum o anı beraber yaşamayı istiyorum Rabbim herşeyden önce sağlılka dünyaya gelmeyi nasip etsin yavruma ama babamızda yanımızda olsun istiyorum bu yüzden planlı sezeryan ağır basıyo en son muayenemde bebek tekrar kordon dolamış sezeryanda olabilirsin diyo drum ama normal doğumda olabilir diyo :S 31 ağustosta muayenem var büyük ihtimalle sezeryan konusunu konuşacam eş çok önemli bence bazı arkadaşlarım kocanı ne yapacaksın doğumdan sonra gelir dio ama o İLK AN herşeye değer diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun Allahım SAĞLIK versin inşaAllah.

merhabalrr kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bi kaç gündür net yoktu birde annemlere fln gittik giremedim merak etmişsinizdirrr. korkmayın doğurmadımm

Bu face grubunu bu kadar gizemli yapan sey nedir acaba ya, cok enteresan..bir sürü arkadası orda takip ediyordum, biri silmis..nerde bulucam ben simdi orda ekledigim insanları??? grup 2012 eylül anneleri ama eylül anneleri göremiyor :)

Allah kavuştursun canım, biz de babamızdan ayrıldık bugün annemlerdeyim artık... inşallah bütün babalar doğuma yetişir (Amin.)
Amin insallah..allah kolaylıklar versin, insallah daha ilk sancıdan eslerimiz yanıbasımızda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…