bence erken canım bunları düşünmek için senin bebek doğum pozisyonunu almış mıydı bu arada?
Canım benım kıyamam,benımde esım polıs ,heran göreve gıdebılıyor,ben de cok korkuyorum öle bı durumda,onsuz kalacağım dıye,bende sen gıbı herısımı onla yapanlardan,acayıp bağlılardanım,ama bılmıyorum kı sana ne desem,hersey normal gıderken de sezeryana gırmeye gerek yok aslında,benım arkadasım korktuğu ıcın sezeryana aldılar,sezeryandan sonra rahmı acılmaya basladı,ölumden döndu,bende normal doğumdan korkuyorum ama fılızyavuz bıraz rahatlattı epıdral normal doğum yapmıs ya,kolay olmuş dıye,bence Allah senın gönlune göre verecek,ınsallh eşin de yanında olacak,doğum sancın tuttuğu an ararsın eşinı,doğum ıznı alır, doğum ıznı var zaten, yanına yetısır,elinden de tutar Allahın ıznıyle:) hem bıze daha var bakalım,bakalım hangımız daha once doğurcaz,muhtemel tarıhlerımız aynı senınle:))
Kızlar bısı sorcam ben size,şimdı netten ana kucaklarına bakıyorum da ama oto koltuğu olanlardan değil,normal sadece evde kullanılan ana kucaklarına,ya kafam karıstı,titresımlıler var bı de normal kendının ayağında sallamalı olanlardan .sızce hangısı ıyıdır ?cevrenızde kullanan var mı?kullanıp memnun kalan veya kalmayan var mı?
Kızlar bısı sorcam ben size,şimdı netten ana kucaklarına bakıyorum da ama oto koltuğu olanlardan değil,normal sadece evde kullanılan ana kucaklarına,ya kafam karıstı,titresımlıler var bı de normal kendının ayağında sallamalı olanlardan .sızce hangısı ıyıdır ?cevrenızde kullanan var mı?kullanıp memnun kalan veya kalmayan var mı?
nefes alamıyorum yaaaaaa kac gundur tıkanıyorummmmm cok fenayım napsamm gecmıo .. yatarken otururkennn nefess alamıyorum
kıyamam guzelım yaa senın az kaldı o yuzden,dua edıcem canım senın ıcınde,hem havalar sıcak hemde doğum yaklastı,ben bıle doğurcak gıbı hıssedıyorum kendımı,kızım yukarda olmasına rağmen..o guzel bebişi kucağına alınca herseyı unutacaksın,nefes alamamaları fılannn:))
kızlar cok tesekkurler,tıtresımlı bnımde ıcıme sınmedı,bozulur gıbı geldı bır de,ben bakıyorum ıkınızınkıne de hemen,mecbur netten alcam ben,marasın ılcesındeyız,burda görev yapıyoruz,malum teror olayları var,cıkamıyoruz ıl merkezlerıne,yollar tehlkelıymışben manısalıyım,manısaya da gıdemedım doktor yolu yasakladı bana,netten alıyorum herseyı bende tesekkur ederım yardımlarınız ıcın.
Bu arada yelızcım,Allah askınızın karsılığını verecektır emın ol yanında olacaktır eşin ,denk gelecektır insallh ,doğumu da dedığın gıbı akısına bırak en guzelı bencede,sağ salım Eylulunuze kavusacaksınız,daha cooook mutlu ask dolu gunler gecıreceksınız ınsallh:)
Canım biz ev için ana kucağı değil de ana dizi aldık,biliyo musun bilmiyorum,hem bu yatabiliyor ve hem ana kucağı gibi yukarı aşağı hem de normal beşik gibi ileri geri sallanabiliyor,istersen arkasını kaldırabiliyorsun,ben özellikle ilk 3 ay için böyle yatabilen bir şey tercih ettim,eşimin kuzeni de kullanıyor çok memnun kaldı,kızı hep onda yatıyormuş. Gerçi heralde sen titreşimli müzikli bi şey arıyorsun ama eğer basit bi ana kucağı alcaksan bunu tavsiye ederim,fiyatı da 50 lira
Bak bundan:
Eki Görüntüle 493216
bu da cok sekermış,cok guzel,hemde sağa sola ılerı gerı de gıdıyorfıyatıda gercekten cok uygun,bak ben böle bısı alabılırım,tıtresımlı ıcıme sınmedı,muzığe de gerek yok ben sölerım ona:))bu modellere de bakayım ,tesekkurler canım:)
nefes alamıyorum yaaaaaa kac gundur tıkanıyorummmmm cok fenayım napsamm gecmıo .. yatarken otururkennn nefess alamıyorum
burada çok arkadaşın kasılamaları sancıları çıktı doktrlar biraz abartıyorlar korkma
filiz yavuza yarın doğurursun bu sancılarla dedi dooktor hala doğurmadı :)
hatun ireme yatmak zorundasın bebğin kalp atışları hızlanmış bu gece doğurusun dendi, yatmadı doğurmadı da
zevzekbayana doktor bebğin kalp atışları hızlanmış acil sezeryan ddindi bir tek o doğum yaptı kzıı biraz kuvezde kaldı
36 haftalıktı o da sanırsam
öncden nst mi vardı
hayılrısı olsun hangi doktr dedi sana bunu ?bolu da
Bebeğim bugünlerde çok sakin doktorumda yıllık izne cıkacak zamanı buldu yani merak ediyorum kuzumu içimde durmadan kötü şeyler geçiyor allah göstermesin
bende gece rüyalarımda artık doğum yapıyorummm......
gunaydin kizlar 2 gecedir ruyamda dogum goruyorum sanirim surekli dogumu dusndugum icin sanirim hayirlisi kizlar benm safak 8
Allah yardimcimiz olsun
Merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun kocamla dolu dolu bi bayram geçirdik ama dün gece yolcu ettim aşkımıartık doğuma gelcek inşaAllah bu arada kızımızın adını babası ELİF koydu bende kabul ettim :)) Allahım adıyla büyümek nasip etsin inşaAllah
ben nereliyim.. hmmm.. ben baya ortaya karışık'ım
Baba tarafım Boşnak, babam İzmir'li, ben İzmir'de doğdum, annem fethiyeli
annemin tüm sülalesi Fethiye'de, babamınkiler İzmir'de..
ben karma bişey oluyorum sanırım..
kızlar ya.. benim kafam karışmaya başladı.. Şimdi normal doğum istiyorum ama şöyle bir durum var... ben eşimin de doğumda yanımızda olmasını istiyorum.. eşime işinden dolayı bazen 12 saat ulaşamayacağım zaman oluyor (mecburen tlf çekmediği için yani..)... atıyorum benim sancım başlasa haber veremeyeceğim.. heralde 12 saate de doğum olur normal giderse herşey.. yani eşime böyle bir durumda haber veremem.. anca işe gitmeden denk gelirse sancım o şekilde haber verebilirim o zaman direk atlayıp gelicek doğuma yetişecek ama ya işteyken benim sancım falan tutarsa??
acaba diyorum iki gündür planlı sezeryan mı düşünsem.. ama bu sefer de içime sinmez... eşimin yanımızda olmasını herşeyden çok istiyorum.. bana akıl verin kızlar.. bi de sanki eşim yanımda olmazsa gücüm yetmez gibi geliyor.. ben biraz fazla bağlıyım sanırım eşime onun bana vereceği güce çook ihtiyacım olacak doğumda... bana öneride bulunur musunuz.. aklım iki gündür çok karışık.. kızımızın doğumunda kesinlikle yanımızda istiyorum eşimi o da çok istiyor ama işte denk gelememe durumumuz olabilir... bir yandan da normal doğumu çok ama çok istiyorum bebeğim için ve kendim için.. daha çabuk toparlanacağımız için ve bana daha sağlıklı daha duygu yoğunluğu olan bir doğum şekli olarak geldiği için..
ben napıcam yaa...
Amin insallah..allah kolaylıklar versin, insallah daha ilk sancıdan eslerimiz yanıbasımızda olur.Allah kavuştursun canım, biz de babamızdan ayrıldık bugün annemlerdeyim artık... inşallah bütün babalar doğuma yetişir (Amin.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?