2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet bikaç kişiden daha duydum bu silinme olayını..Kim siliyor neden siliyor anlamadım..İlginç doğrusu:44:

işte ben o %5 in içine dahil oldum sayılır :)))

Hanımlar merhaba... Nasılsınız? Geçmiş yapamıycam doğum yapan var mı?

bugün doktora gidecem bakalım ne dicek doktor alttan muayne yapacak

Hanımlar merhaba... Nasılsınız? Geçmiş yapamıycam doğum yapan var mı?

bugün doktora gidecem bakalım ne dicek doktor alttan muayne yapacak

selam kızlar bugun sabah eşim 7 de işe giderken evden çıktım ve gece 24:00 te girdim eve 3 gündür böyleyiz ..
gezmeler gezmeler ayaklarım davul gibi oluo tabi hattaa kasılmalardan yuruyemeyecek gibi oluyorum ama hala gerçek sancı gelmıo
artık 1 hafta kaldı dr.a da cuma günü gidicez inş bakalım ne cıkıcak sancım var mı ya da acılmam var mı merak edıorum cok..
son haftaya girince doğum stresim cok arttı dogum sonrası stresim de keza arttı..
,sancıları nasıl ayırt edicem die düşünüyorum ayırt edersin bi gelsindee diolar
Allah yardımcımızz olsun ...

canım,benim dr. bi dönsün de tatilinden ben oturup konuşucam uzun uzun... bakalım belki onun yönlendirmesiyle kesin kararımı veririm.. şu an eşimin yanımda olamayacağı korkusuyla yanlış bir karar vermek istemiyorum...inşalla Allah'ım sağlık sıhhat versin dediğin gibi.. inşallah hayırlısı olsun..

inşallah ilk sancılarımızda yanımızda olur eşlerimiz.. Bu hayatımızın en önemli anının tekrarı yok çünkü...

Amin... Canım bende aynı senin gibiyim az günümüz kaldı bizim bendede ne sancı var ne bişe bende diyorum acaba anlayabilecek miyim annem anlarsın diyor. Benimde yarın kontrolum var alttan bakacak doktor bakalım ne dicek hep normal normal diyordu yok çatın dar derse naparım bilmem Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah.. Bu arada benimde ayaklarım kocaman oldu evde ayakta durmaktan şiştim resmen

Artık gelsin bebiklerimizzzz
dogduktan sonra da biraz zor oluyor da insan unutuyor sıkıntıları
al işte benimm ikinci çocugum
benim kontrolüm de cuma sabahı sezeryan için gün belirlenecek veee eylülün ilkhaftası doğum inşallah..

ay evet cnm dogum tarihlerimiz ayni sayilir bnm catim normalmis de bu cuma gidince bakalim bana ne dicek dielimki gununde gelmedi ne kadar bekleticek cunku beklemek cok kotu bide cok bekleyen bebekler kakalarini falan yiolar ya cok korkuorum:'(

ay evet cnm dogum tarihlerimiz ayni sayilir bnm catim normalmis de bu cuma gidince bakalim bana ne dicek dielimki gununde gelmedi ne kadar bekleticek cunku beklemek cok kotu bide cok bekleyen bebekler kakalarini falan yiolar ya cok korkuorum:'(

kızlar bu çatı muayenesi nasıldı bi anlatın ya, benim de haftay var

cnm gununun belli olmasi nasi bi duygu olur acaba belirsizlikte cok stresliymis belli olsa.ayri bi stres bi de senin 2.mis Allah yardimcin olsun kac yas var aralarinda ?

o da doğru Allah korusun bebeişlerimizi ve bizleri.. Rabbim hayırlı vakitte gönderir inşaallah meleklerimizi..

Hanımlar bu arada ben kafaya koyduğum işi uapmayınca pireleniyorum resmen. Kafamda buzluğa börek yapıp atmak vardı börekleri sardım attım iki kek yaptım, kurabiyede yaparım diye koymuştum kafama bugün çatladım yapamadım dye sonunda yaptım kurabiyelerimide attım sanki kıtlıktan çıktık eve ordu gelecekde yetmicek canım hep bişeeyler yapmak istiyor temizlik yapınca yoruluyorum bende pasta börek yapıyorum fazlada yiyemediğim için buzluğa atılacak cinsten yapıyorum annemde kızıyo otur tottonun üstüne diye.. ayaklarım da şiş sizdede varmı böyle tuhaf haller

annen geldi mi canım?

bende hiç böyle bi hal yok valla, aksine çok hareketsizsin diyolar

annen geldi mi canım?

bende hiç böyle bi hal yok valla, aksine çok hareketsizsin diyolar

Geldi canım çok şükür... Ya kafama şey takılıyo doğumdan sonra eski halime dönebilecek miyim hani iş yapıncay orgun olacak mıyım çabuk hareket edebilecek miyim sanki hep böyle hantal kalacakmışım gibi geliyo bana ev hep temiz dursun her şey yerli yerinde dursun evde yemek olsun mufak tezgahı boş olsun istiyorum bişeler yerinde olmayınca aynen habu karı gibi oluyorum

ben yarın doktorlar haşır neşir olduktan sonrra anlatırım şekerim :)

anlat canım anlat inşallah kolay olur, ben dr.a dedim açıkça, çok kötü anlatıyorlar ben de korkuyorum dedim, o da kolay falan demedi valla, normal doğum yapmayı düşünüyorsan bundan korkmanın bi anlamı yok demeye getirdi, iyice huylandım.

oyyy masallah sana ben sifirim o konuda kurupasta yaptrcaz doumdN snra bakalim allah nasip kismet ederse

DOktorun bayaa bi açık sözlüymüş canım. Valla bende pek bi korku yok sonuçta keyfimden olmuyor bakacam dediğinde bi sakıncası olmaz değil mi dedim yok korkma dedim korkmuyorum dedim sıkıntı yok demişti uyarın görcez işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…