2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm kendini sikmazsan cok acimaz ama ben cok kastim kendimi acidi tabi ama bu olay da 1dk surmedi bile kisa suruo yani

ya bizimki kendimi sıkarsam da normal doğum yapmayacağıma kanaat getirecekmiş, kafam iyice karıştı.

gözün aydın canım, yok canım eski halimize dönücez inşallah korkma. Habu karı gibi olma

cnm genelde hicbisi anlamadim diolar ben istisnayim birazda cati muayenesi olucagimdan haberim yoku hafif tuy vardi onu da o an stres yaptim.. yani sakin olursan hicbisi anlamazsin bence... bnm merak ettigim acilma var mi die bakarken de cati gibi mi oluo o daha mi kolay bilen var mi

hııı malesef öyledir, tam kendim gibi bi dr. buldum patır patır herşeyi söylüyor maşallah. Seni bu cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.

esteban :
senin dr.un ima etmis ben dirrk dr.a dedim ben daha cati muayenesi olamiorum nasi normal dogurcam dedim . dogurursun dedi ;-) bende anca epidural normal olurum dedim

ikisi de aynı diyolar canım, internette çizimli göztermişler, dr. iki parmağını içerde V şeklinde açıyormuş. Açılmaya bakmak da böyleymiş diye söylüyorlar ama bazıları öyle şeyler anlatıyor ki insan tırsıyor.

esteban :
senin dr.un ima etmis ben dirrk dr.a dedim ben daha cati muayenesi olamiorum nasi normal dogurcam dedim . dogurursun dedi ;-) bende anca epidural normal olurum dedim

banada geçen gittiğimde her şeyi anlattı nasıl olca su gelmesi nişan gelmesi felan diye epiduralide anlattı bende karar veremedim olsam mı olmasam mı diye ya epidural olduktan sonra ıkınamazsam :18::18:

esteban :

iyi işte cesaret vermiş ne güzel, benimki korkuttu beni. Dr.um epidural yapıyormu hiç konuşmadık daha, şu muayeneden sonra konuşayım bari. Ya epidurali yapacak hastanede anestezi konusunda çok iyi olmalıymış o da riskli geliyor bana. Bi de tam doğum başladığında epidurali yapıyorlarmış, önceki açıklığın olması için olan sancıların hepsini çatır çatır çekiyormuşsun, ne anladık o işten?

kız bu sendeki enerji hani şu çok bahsedilen 'doğum öncesi anneye gelen enerji' olmasın?

uykusuz geclere hazırlık bu olsa gerek uykum var ama yatınca dön dön bi tuha oluyorum bu arada ben sağıma yatınca baya bi acı oluyo artık alıştım sol tarafa yatmaya sizde durumlar ne alemde

uykusuz geclere hazırlık bu olsa gerek uykum var ama yatınca dön dön bi tuha oluyorum bu arada ben sağıma yatınca baya bi acı oluyo artık alıştım sol tarafa yatmaya sizde durumlar ne alemde

ben de sadece soluma yatınca rahat ediyorum, diğer türlü nefes alamıyorum, karnım ağrıyor.

Hanımlar kızım uyuyo bende gidip uyuyayım biraz uyuyabiilirsem tabi yarın doktordan geldikten sonra yazarım.. Allaha emanet olun hayırlı geceler hepinize

Yaaa uykumu kaybettim hükümsüzdür. Maviş inşalllah uyursun. Ay uykum var gibi ama mide yanması ve sırt ağrısından uyuyamıyorum. Bide gündüz uyumak gibi bir hata ettim. Sonuç balkonda gazete okuyorum. Ben uyku hastası kişi bu hallere düşcek insanmmıydım beeeee

ay evet cnm dogum tarihlerimiz ayni sayilir bnm catim normalmis de bu cuma gidince bakalim bana ne dicek dielimki gununde gelmedi ne kadar bekleticek cunku beklemek cok kotu bide cok bekleyen bebekler kakalarini falan yiolar ya cok korkuorum:'(
ay o ne beee ( ebek anne karnında plesentadan besleniyor kakalarını yiyorlarmıs ne demek ki?

Aynen..gece 12 de ütü yapmaya basladım, simdi bitti. kafama koyunca yapmadan rahat edemiyorum..ayaklarım da feci agrıyor

Hastanenin dogum kursuna gittim, anestezist acıkladı orda, epidural sancılar belli bir düzene girene kadar takılmıyor, ve bazı hastalarda ilk evre dedikleri evrede bazılarındaysa daha ileriki evrelerde takılıyor. Tam dogum basladıgında epiduralin takılması gibi bisey mümkün olamaz cünkü hic bir mantıgı yok, orda bir yanlıs anlasılma olmus bence.. Hatta bana doktorum soyle acıkladı, "agrı esigi daha yüksek olan bazı hastalar bazen 7-8 cm acıklıkla hastaneye gelip epidural istiyorlar, o zaman acıklıyoruz cok az kalmıs biraz daha disinizi sıkın bu acıklıkta bosuna epidural yapmayalım diyoruz" dedi."Bazılarıysa 2 cm acıklıkla kıvranarak geliyorlar onlara tavsiye ediyoruz, taktırın raht edersiniz diyoruz" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…