cnm kendini sikmazsan cok acimaz ama ben cok kastim kendimi acidi tabi ama bu olay da 1dk surmedi bile kisa suruo yani
Geldi canım çok şükür... Ya kafama şey takılıyo doğumdan sonra eski halime dönebilecek miyim hani iş yapıncay orgun olacak mıyım çabuk hareket edebilecek miyim sanki hep böyle hantal kalacakmışım gibi geliyo banaev hep temiz dursun her şey yerli yerinde dursun evde yemek olsun mufak tezgahı boş olsun istiyorum bişeler yerinde olmayınca aynen habu karı gibi oluyorum
anlat canım anlat inşallah kolay olur, ben dr.a dedim açıkça, çok kötü anlatıyorlar ben de korkuyorum dedim, o da kolay falan demedi valla, normal doğum yapmayı düşünüyorsan bundan korkmanın bi anlamı yok demeye getirdi, iyice huylandım.
DOktorun bayaa bi açık sözlüymüş canım. Valla bende pek bi korku yok sonuçta keyfimden olmuyor bakacam dediğinde bi sakıncası olmaz değil mi dedim yok korkma dedim korkmuyorum dedim sıkıntı yok demişti uyarın görcez işte :)
cnm genelde hicbisi anlamadim diolar ben istisnayim birazda cati muayenesi olucagimdan haberim yoku hafif tuy vardi onu da o an stres yaptim.. yani sakin olursan hicbisi anlamazsin bence... bnm merak ettigim acilma var mi die bakarken de cati gibi mi oluo o daha mi kolay bilen var mi
esteban :
senin dr.un ima etmis ben dirrk dr.a dedim ben daha cati muayenesi olamiorum nasi normal dogurcam dedim . dogurursun dedi ;-) bende anca epidural normal olurum dedim
esteban :
senin dr.un ima etmis ben dirrk dr.a dedim ben daha cati muayenesi olamiorum nasi normal dogurcam dedim . dogurursun dedi ;-) bende anca epidural normal olurum dedim
o da doğru Allah korusun bebeişlerimizi ve bizleri.. Rabbim hayırlı vakitte gönderir inşaallah meleklerimizi..
Hanımlar bu arada ben kafaya koyduğum işi uapmayınca pireleniyorum resmen. Kafamda buzluğa börek yapıp atmak vardı börekleri sardım attım iki kek yaptım, kurabiyede yaparım diye koymuştum kafama bugün çatladım yapamadım dye sonunda yaptım kurabiyelerimide attım sanki kıtlıktan çıktık eve ordu gelecekde yetmicekcanım hep bişeeyler yapmak istiyor temizlik yapınca yoruluyorum bende pasta börek yapıyorum fazlada yiyemediğim için buzluğa atılacak cinsten yapıyorum annemde kızıyo otur tottonun üstüne diye.. ayaklarım da şiş sizdede varmı böyle tuhaf haller
kızlarr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kız bu sendeki enerji hani şu çok bahsedilen 'doğum öncesi anneye gelen enerji' olmasın?
heralde öyle bişey canım :)
mihrace hoşgeldinn :)
uykusuz geclere hazırlık bu olsa gerek uykum var ama yatınca dön dön bi tuha oluyorum bu arada ben sağıma yatınca baya bi acı oluyo artık alıştım sol tarafa yatmaya sizde durumlar ne alemde
ay o ne beeeay evet cnm dogum tarihlerimiz ayni sayilir bnm catim normalmis de bu cuma gidince bakalim bana ne dicek dielimki gununde gelmedi ne kadar bekleticek cunku beklemek cok kotu bide cok bekleyen bebekler kakalarini falan yiolar ya cok korkuorum:'(
o da doğru Allah korusun bebeişlerimizi ve bizleri.. Rabbim hayırlı vakitte gönderir inşaallah meleklerimizi..
Hanımlar bu arada ben kafaya koyduğum işi uapmayınca pireleniyorum resmen. Kafamda buzluğa börek yapıp atmak vardı börekleri sardım attım iki kek yaptım, kurabiyede yaparım diye koymuştum kafama bugün çatladım yapamadım dye sonunda yaptım kurabiyelerimide attım sanki kıtlıktan çıktık eve ordu gelecekde yetmicekcanım hep bişeeyler yapmak istiyor temizlik yapınca yoruluyorum bende pasta börek yapıyorum fazlada yiyemediğim için buzluğa atılacak cinsten yapıyorum annemde kızıyo otur tottonun üstüne diye.. ayaklarım da şiş sizdede varmı böyle tuhaf haller
iyi işte cesaret vermiş ne güzel, benimki korkuttu beni. Dr.um epidural yapıyormu hiç konuşmadık daha, şu muayeneden sonra konuşayım bari. Ya epidurali yapacak hastanede anestezi konusunda çok iyi olmalıymış o da riskli geliyor bana. Bi de tam doğum başladığında epidurali yapıyorlarmış, önceki açıklığın olması için olan sancıların hepsini çatır çatır çekiyormuşsun, ne anladık o işten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?