2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

banada geçen gittiğimde her şeyi anlattı nasıl olca su gelmesi nişan gelmesi felan diye epiduralide anlattı bende karar veremedim olsam mı olmasam mı diye ya epidural olduktan sonra ıkınamazsam :18::18:

ayy kizlar gce tlfdan yaziodum size uyuya kalmisim ;-)
bende ondan korkuorum ya o zamanvakumla aliolarmis ama ondan da korkuorum :-(

bu sefer sıkmıcam cnm kendimi :) eğer sancı cıkarsa acıklık var mı yok mu die bakar zaten serbest bırakcam bide hazırlıksız olmam temız olur inş o zaman daha bi rahat olurum..
sen sakın kendini sıkma bnm ilki bi hataydı kendimi çocuk gibi hissettim zaten dr. içinden demiştir zaten bu nası dogurcak die ama bana cesaret verdi saolsun..

cnm epidurali 4 cm acıklığın olduğunda yapıolar sanslıysak yani ağrı eşiğimiz yüksekse o cm e kadar sancı hissetmeyen anlamayan çok veya anlayanlar da dıoki sancılar yavas yavas artıo artık dayanılmıcak sancılar gelmeye başladığında iğneyi oluosun bi daha 10 cm acıklık olana kadar uyu yat dinlen gül sohbet et cok rahat geçıo dıolar..

ay o ne beee ( ebek anne karnında plesentadan besleniyor kakalarını yiyorlarmıs ne demek ki?

cnm bebeğin üstündeki tüyler mi ne dökülüo onlar bebeğin bağırsağa ulasıo 39. haftada sanırım ve bebeğin dogduktan sonra ilk dıskısını o madde olusturuo. ama bazı bebekler anne karnında cok kalınca kakalarını yapıp yıolar gerçi eminim cok nadirdir. ama doğum süresi uzayınca oluo genelde mesela bnm k.v. 2 . çocugunda 9 ay 20 gün dogurdum der hastaneye gittiğinde bebek nerdeyse kakasını yicekti demişler hemen normal doğum olmuş .. Şimdiki teknolojide de nst de kalp atışları falan düşünce hemen sezeryana alıolar zaten riske atmıolar dogduktan sonra anlaşılıo aa bebek kakasını yemiş ya da nerdeyse yicekmiş falan gibi.. bizimde son haftalarda nst ye her gun giremediğimiz için bebeğin hareketlerine çok dikkat etmememız gerekıo uzun süreli hareket etmezse acil dr.a basv. gerekir ...

Merhaba kızlar
kızım doğdu:)
epidralli normal doğum oldu. Herşey çok güzel geçti. Darısı sizlerin başına
sevgiler

cnm Allah analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu evlat olur inş..
bende epidural normal istiyorum Allah izin verirse doğum hikayeni çok merak ediyorum inş. ben doğurana kadar vakit bulup paylaşırsın ..
bebişinle size uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim..

cnm gununun belli olmasi nasi bi duygu olur acaba belirsizlikte cok stresliymis belli olsa.ayri bi stres bi de senin 2.mis Allah yardimcin olsun kac yas var aralarinda ?

Aslında daha tam gün belirlemedi neyi bekliyor bilmem
bak işte 3 4 saat uyumuşum ya uyandım yine ne var sanki bende sabaha kadar deliksiz uyusam..
büyük oglum 5 yasında tam 5 yaas araları olacak canım..

Benim bir komşu vardı gerçi kadının normal dogum agrıları da baslamış 1 hafta kadar agrıyla gezdi
sonra normal dogum olmuştu ama bebek kakasını yapmış,az yasamıştı
Allah kimseye göstermesin.. günü gecince olabiliyor öyle seyler genelde

Aslında daha tam gün belirlemedi neyi bekliyor bilmem
bak işte 3 4 saat uyumuşum ya uyandım yine ne var sanki bende sabaha kadar deliksiz uyusam..
büyük oglum 5 yasında tam 5 yaas araları olacak canım..

ahh cnm bende nası olduysa uyuya kalmısım cok sasırdım ..
şimdide namaza kalktım die uyandım yoksa uyurdum gerçi 1 saattir ayaktayım kk ya takıldım kaldım uykum da kaçtı gibi bişi sanki saatlerce uyumusum gibi..
maşallah oğlun büyümüş inşallah bebeğe de kolay uyum sağlar birazcık kıskançlık olur ama kardeş isteği coksa sorunsuz geçer inş ..
ben uykuya gidiorum bakalım uyuyabilcekmiyim :))

bende haberlerde duymustum sanırım.. Allah ın takdiri tabiki ömrü olsa yaşardı bi şekilde sınav dünyası rabbim o anneyi de o şekilde sınamış
Allah korusun bebişlerimizi böyle durumları son haftada insan baya bi kafasına takıo dr.a da cumaya kadar gidemıoruz eşimin çalışma şartları sebebiyle
bende tedirgin oluyorum doğal olarak artık hareketlerini takip edıorum hareketlerde sıkıntı olursa acil gitmemiz lazım

Bu uykusuzluklar erken basladı ama ne yapalımm...
kıskanclık olur diye tahmin ediyrum ama kardesi için öyle hevesli bir çocuk ki
belki uyursun tatlım iyi uykular...

Bu arada aslan burcundan cıkıyoruz son bir gün..
küçügüm se aslan olur diye korkmadım degil benim büyük ogglum aslan ya ,baska sakin olur diyorlar aslana göre
görecegiz bakalım

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............... babaannemız yolda bızıde uyku tutmadı heyecandan.. kızımda tekmeleyıp duruoo oda anladı geldıgını herhalde..

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............... babaannemız yolda bızıde uyku tutmadı heyecandan.. kızımda tekmeleyıp duruoo oda anladı geldıgını herhalde..

Günaydınn canımmm
aman kız gelsin de biraz nazlan,öyle herseye koşturma
şuram agrıyo buram agrıyo falan..bu günleri arayacagız süksükçüüğümmmm
bense gözümü açar açmaz oğlum nasıl anlıyor uyandıgımı kıpır kıpır
az kaldı cnm doğumlara az sabredelim..

Merhaba kızlar
kızım doğdu:)
epidralli normal doğum oldu. Herşey çok güzel geçti. Darısı sizlerin başına
sevgiler
allah analı babalı buyutsun cnmmmmmmmm .. gozun aydınn ..
cok gezme artık 7 gunun kalmıss
gecmısolsun cnmmm dıs agrısı cok zorrr ıns hemen gecer..
kzıımın adasıııı olucakdeemekkı ınsssssssssssssssss
2 gundurr ugramıo cnm sancılarrda terkettı benı
masalahh oglusunaa cnmm kayınvalıde gelsınde bı rahatlıyımm o bana ıs elletmezz
Ben biraz daha uyumayı deneyeyim canım görüşmek üzere....

deneyın bakalım cnmgorusuruzzzzzzzzzzzz

Günaydınn biz uyandık daha doğrusu ben uyandım benim uyku küpü kızım uyuyo annesi yer onun nanaklarını bugün Allah nasip edrse görecem kuzucumu :)

uykumu alamadım gece nası yattıysam kafam yamulmuş ya boynum ağrıdı uyandım ama geçiyo yavaş yavaş...

Günaydın kızlar, bu terör olayları hepten canımı sıktı. Ortalık çok karıştı, git gide iç savaşa doğru sürükleniyoruz. Eşim de görevde.Çok korkuyorum Allah korusun ona bişey olursa diye.Allah ailemizi, bebeklerimizi, milletimizi korusun bu kanlı katillerden..

Bugun karnım biraz daha inmiş gibi ama yine de her gören senin en az 10-15 günün var diyolar. Kimisi kızlar geç gelir diyor, kimisi yok erkek gec gelir diyor Kime inanacağımızı bilemedik. Ama yok benim kız rahat belli, anası gibi sabırsız bi bebek olmicak

Hadi bakalım güzel haberlerle gel insallah.Benim de kontrolum bugun. Benim de catı muayenem var:18: ama bugun gitmicem sanırım.Agda işleri filan var..yarına ertelicem büyük ihtimalle

Günaydııın kızlaaaaarrr bizde hiiiç düzgün uyku yok bu gece. Şimdide kalktım eşime börrek yaptım fırında onı bekliyorum yanmasın diye. Sonrasında uyurmuyum bilmem. Gerçi kv. Kahvaltıya çağırmıştı bakalım

gunaydın cnmm benım kayınvalıdedee yoldaa oglen gıbı burda olucakk azcık uzansamm ıı olurr sonra kalkıp yemek hazırlıycamm...

Günaydiin sabah 5 ten beri kaşınıyorum sanırım bende gebelik kolestazı var. bugün doktora gidicem ama netten biraz araştırdım riskli gebelik grubu oldugunu belirtmis bebegin anne karninda strese girmesi, amniyo sivisina dışkısının karışması veya k vitamini eksikliginden beyin kanamasi gecirmesi riskleri varmis bunlari okuyunca moralim çok bozuldu aglayip duruyorum. insallah cikmaz bisey ama cikacak gibi çünkü çok kötü kaşınıyorum deliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…