2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın cnm gecmıs olsun once bıdr gıt bakalım belkıde ole bısey deıldır bılmeden bosuna uzuluosunndurr.. allah korusun bebıslerımızı ..
günaydınnnnnnnn
guanydın cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben kızımı özlüyorum ya herkes doğurdukça çok özeniyorum

bızım bdt aynı senınlee bakalım kım once dogurucak
bende kızımı gelsın artık ıstıyorumm karnımın alt kısmı ıyıce yumusadı.. esımee dun gecee buhafta gelıcek bak gorursun dedım allah solettı galıbaa

gunaydın cnmm benım kayınvalıdedee yoldaa oglen gıbı burda olucakk azcık uzansamm ıı olurr sonra kalkıp yemek hazırlıycamm...

bencede uzan biraz yemek içinde pratik şeyler yap bence. Çok uğraşma.

Buarada kızlar benim bebiş baya aşağıda hatta şöle söliyim kukumdaki kemiğin hemen üstünde kafasını hissedebiliyorum. Elimle. Az daha inse kafası çıkcak 3 4 parmak anca vardır. Sizinde ölemi

benımde aynen ole cnmm cıkıcakmıs gıbı bı hıs var hep ıcımde. ama sancım yok sımdılık .. 21 gun kaldıı.. nezaman olcak bu cımcımee.. 41 bekletcek bana galıbaaa

Merhaba kızlar
kızım doğdu:)
epidralli normal doğum oldu. Herşey çok güzel geçti. Darısı sizlerin başına
sevgiler

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğum hikayeni bekliyoruz

anladım canım bilgi için teşekkürler.

ben de sıkmamaya çalışıcam inşallah beceririz.

bakalım canım.. gerçi bnde hiç doğum belirtileri yoook ( karnım hala yukarıda anca nefesimi kesmeye yetiooo

Günaydın güzel annişler ve bebişleri,
Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Filiz'den sonra var mı bir doğum? Ben bir geçmiş yapayım, umarım herkes iyidir.

İçimden bi his bende doğurcam gibime geliyo ama bende hiç bi belirti yok ne sancı ne ağrı bi kasılma oluyo yavrumda o kadar sütte gelmiyo göğsümden bakalım ne dicek doktor 38 +5 oldum

Ben de seninle aynı durumdayım canım, haberleri izleyince yüreğim kaldırmıyor. Televizyonu kapatıyorum, bu seferde vicdan azabı çekiyorum, insanlar evlatlerını kaybediyor, ben de üzülmeyeyim diye izlemiyorum, duyarsız vatandaş gibi kendimi izole etmekten utanıyorum, öfff ne zor ya Allah yakınlarına sabır versin. Böyle olaylar bitsin artık benim ülkemde.

Ay canım kıyamam sana, senin işin pilot mu? Bence niyetini bozma tatlım, herşey yolunda giderse normal doğumdan şaşma derim, eşinin yanında olabilmesi için de bol bol dua et, Rabbim duyar sesinizi kızınla senin.

Tatlım bende Chicconun müzikli olan ana kucağından var. Arkadaşım verdi, onun bebişi 10 aylık şimdi, tertemiz kullanmış, ve de çok memnunum demişti. Titreşim falan yok elle sallanıyor.

Çok duygulandım okurken tatlım. Bu arada bilmişim walla eşinin pilot olduğunu, Allah yardımcınız olsun, umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…