merhabalrr kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bi kaç gündür net yoktu birde annemlere fln gittik giremedim merak etmişsinizdirrr. korkmayın doğurmadımm
Merhaba kızlar
kızım doğdu:)
epidralli normal doğum oldu. Herşey çok güzel geçti. Darısı sizlerin başına
sevgiler
Günaydiin sabah 5 ten beri kaşınıyorum sanırım bende gebelik kolestazı var. bugün doktora gidicem ama netten biraz araştırdım riskli gebelik grubu oldugunu belirtmis bebegin anne karninda strese girmesi, amniyo sivisina dışkısının karışması veya k vitamini eksikliginden beyin kanamasi gecirmesi riskleri varmis bunlari okuyunca moralim çok bozuldu aglayip duruyorum. insallah cikmaz bisey ama cikacak gibi çünkü çok kötü kaşınıyorum deliricem
Genellikle bu hafta içi herkesin kontrolleri var hayırlısı kızlar bakalım kimlerin bebişleri erken gelecek..
sağolasın canımmWalla önce merak ettim seni tatlım, sonra aklıma geldi annende olacağın, rahatladım.
Canım biz ev için ana kucağı değil de ana dizi aldık,biliyo musun bilmiyorum,hem bu yatabiliyor ve hem ana kucağı gibi yukarı aşağı hem de normal beşik gibi ileri geri sallanabiliyor,istersen arkasını kaldırabiliyorsun,ben özellikle ilk 3 ay için böyle yatabilen bir şey tercih ettim,eşimin kuzeni de kullanıyor çok memnun kaldı,kızı hep onda yatıyormuş. Gerçi heralde sen titreşimli müzikli bi şey arıyorsun ama eğer basit bi ana kucağı alcaksan bunu tavsiye ederim,fiyatı da 50 lira
Bak bundan:
Eki Görüntüle 493216
selam kızlar bugun sabah eşim 7 de işe giderken evden çıktım ve gece 24:00 te girdim eve 3 gündür böyleyiz ..
gezmeler gezmeler ayaklarım davul gibi oluo tabi hattaa kasılmalardan yuruyemeyecek gibi oluyorum ama hala gerçek sancı gelmıo
artık 1 hafta kaldı dr.a da cuma günü gidicez inş bakalım ne cıkıcak sancım var mı ya da acılmam var mı merak edıorum cok..
son haftaya girince doğum stresim cok arttı dogum sonrası stresim de keza arttı..
,sancıları nasıl ayırt edicem die düşünüyorum ayırt edersin bi gelsindee diolar
Allah yardımcımızz olsun ...
Merhaba kızlar
kızım doğdu:)
epidralli normal doğum oldu. Herşey çok güzel geçti. Darısı sizlerin başına
sevgiler
Günaydın kızlar gecmis yaptım doğuranlar var..Allah anali babali büyütsün inşaallah..bu Bayram benim icin cok yorucu gecti..akraba gezmelerinden dolayı..dünde annemler kayınvalideler hep beraber piknikteydik..hamak kurmuslardi herkes bindi sallandı ben de bineyim dedim iki sallandım ve popomun üstüne düştüm..ip çözülmüş...kalçam ağrıdı başka şükür biyerim ağrımadı ama telas yaptı tabi herkes ben onları sakinlestirdim:))yaaa kızlar ilk defa düştüm hamileliğim boyunca...son aylarda düşmeden dolayı bişey olmayacağını biliyorum yanlışımı biliyorum fikirlerinize ihtiyacım var...
kızlarrr günaydın
nasılsınız biz oğlumla gayet iyiyiz herşey yolunda kızlar bişey sorcam kasılma nasıl oluyo ya ben anlayamıyorum oğlum hareket ediyo ama sancı falan olmuyo nasıl ayırıcam??
sağolasın canımm
ayy bayramdada doğururmuyum acaba diyye bekledim ama yoookkk yaaaaa ben doğuramicam galibaa bu gidişlee oğlumun keyfi yerindeee
Günaydiin sabah 5 ten beri kaşınıyorum sanırım bende gebelik kolestazı var. bugün doktora gidicem ama netten biraz araştırdım riskli gebelik grubu oldugunu belirtmis bebegin anne karninda strese girmesi, amniyo sivisina dışkısının karışması veya k vitamini eksikliginden beyin kanamasi gecirmesi riskleri varmis bunlari okuyunca moralim çok bozuldu aglayip duruyorum. insallah cikmaz bisey ama cikacak gibi çünkü çok kötü kaşınıyorum deliricem
cnm hic korkma bende ayni stresi yasadim hatta emindim deli gibi kasiniodum sonra test yaptrdk sonuclari gayet normal cikti yani kolestaz yok ama dr.um olsada uzulme 37.38 . haftalarda bebegi aliolar riske girmemesi icin internette cok kotu seyler yazmislar ama hicbirini takma dr.m cok rahatlatmisti beni icini ferah tt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?