2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Üzülme canım her kaşıntı kötü değildir. Kaşıntının türlü türlü sebepleri var. Şimdiden üzülüp de kendini de bebeğini de strese sokma. Önce bi doktora sor ve tahlillerin yapılsın bakalım.

Günaydın kızlar gecmis yaptım doğuranlar var..Allah anali babali büyütsün inşaallah..bu Bayram benim icin cok yorucu gecti..akraba gezmelerinden dolayı..dünde annemler kayınvalideler hep beraber piknikteydik..hamak kurmuslardi herkes bindi sallandı ben de bineyim dedim iki sallandım ve popomun üstüne düştüm..ip çözülmüş...kalçam ağrıdı başka şükür biyerim ağrımadı ama telas yaptı tabi herkes ben onları sakinlestirdim:))yaaa kızlar ilk defa düştüm hamileliğim boyunca...son aylarda düşmeden dolayı bişey olmayacağını biliyorum yanlışımı biliyorum fikirlerinize ihtiyacım var...

kızlarrr günaydın

nasılsınız biz oğlumla gayet iyiyiz herşey yolunda kızlar bişey sorcam kasılma nasıl oluyo ya ben anlayamıyorum oğlum hareket ediyo ama sancı falan olmuyo nasıl ayırıcam??

slmm kızlarrr nasılsnz ağrı sızı var mıı.. biz de daha tık yokk ama son 14 günnn çok heyecanlanıyormm sağ sağlim alabilsek bebişlermizi kucağmıza.. siz de haberler nasıl.. ben bi geçmiş yapıp geleymm

ben de dün buna çok benzeyen bi anadizi sipariş verdk nerdeyse aynı ama cibinliği falan da var.. gitti gidiyor da var 79 tl.. bence çok kullanışlı bişey..

çok az kalmışşş hayırlısıyla alırsn inş. cnm kucağına :)

Merhaba kızlar
kızım doğdu:)
epidralli normal doğum oldu. Herşey çok güzel geçti. Darısı sizlerin başına
sevgiler

aaa bi şeker daha gelmiş gözünüzaydın canmm maşallah size ben de çok istiyodum epidural normali.. doğum hikayeni bekliorz en kısa zamanda..

Eki Görüntüle 493424

37+2 olduk elıfımlee allahımaa sukurler olsun

maşallahh size

canm son ayda da tehlikeli diye biliyorum böyle durumlar.. plasentann ayrılması söz konusu olabiliyomuş ama bi belirti yoksa sorun yoktur inş.. ama dikkat et kendine :)

kızlarrr günaydın

nasılsınız biz oğlumla gayet iyiyiz herşey yolunda kızlar bişey sorcam kasılma nasıl oluyo ya ben anlayamıyorum oğlum hareket ediyo ama sancı falan olmuyo nasıl ayırıcam??

ben de hiç yaşamadm cnm bunu ama kızlardan dinlediğime göre karnın taş gibi kaskatı oluyomuş nefesn kesiliyomuş.. benm bebeğm karnımda bi tarafa toplandğnda da öyle oluyodu ama o daha farklıymış olunca anlarmışız mutlaka

sağolasın canımm
ayy bayramdada doğururmuyum acaba diyye bekledim ama yoookkk yaaaaa ben doğuramicam galibaa bu gidişlee oğlumun keyfi yerindeee

herkes aynı şeyi bekledi galibaa ama bebişler rahat yerlernde :)

cnm hic korkma bende ayni stresi yasadim hatta emindim deli gibi kasiniodum sonra test yaptrdk sonuclari gayet normal cikti yani kolestaz yok ama dr.um olsada uzulme 37.38 . haftalarda bebegi aliolar riske girmemesi icin internette cok kotu seyler yazmislar ama hicbirini takma dr.m cok rahatlatmisti beni icini ferah tt

kızlar bu arada hayatmda yemediğim hakaretleri hamileliğim boyunca yedim en son bayramda bi kadın araba gibi olmuşsn dedi yaa imtihanım oldu bu patavatsız kadınlar benm

nerde kötü bişey yazmıyolar ki bazı insanlar abartmaya ve hep kötü şeyleri yazmaya bayılıyolar.. öyle şeyleri okuyunca ben psikolojik olarak kaşınmaya başlıyorum zaten.. hiçbişey olmaz inş. seraphic kötü şeyler getirme aklına..

günaydın kızlar...
ben cuma günü 37.hafta raporumu alıp izne ayrıldım...şimdi evdeyim..bayramda eşimde evde olduğu için sıkılmadım(((
ama şimdi sıkılıyorum...3 yıldır yıllık izinler dışında çalıştığım için şimdi garip geliyor...yapacak birşeyler bulmak lazım

günaydın kızlar kahvaltımızı yaptık . şimdi kızımın kıyafetlerini yıkıcam. bayramda herkes karnın aşagı ınmiş dedi. etekler tutuştu yıkama utuleme ıslerı var bugun bu arada 35+2 de karın aşağı inermi anlamadım neseee sızden haberler ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…