2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım +/- 300'e kadar değişebiliyor canını hiç sıkma.. ayrıca son ayda çoook fazla kilo alıyorlar (günde 40-50 gr'a kadar)

bu sabah ben de azıcık rahatsız hissettim gittim tansiyonumu ölçtürdüm(tansiyon aletimi evde unutmuşum getirmemişim buraya hemen eşime söyledim gelirken getir diye) benim normalde de tansiyonum düşüktür 11-6 maximum, genelde 10-6 çıkar.. bugün tansiyonum 9-5'ti.. korktum ben de çünkü baya bi rahatsız hissettirdi uyuşukluk falan yaptı yarına hiç tanımadığım bi dr.dan randevu aldım.. (oh hem bahaneyle pıtırcığımı da görmüş olucam)

canım artık son haftalara girdik.. normal artık ağrı sızı olması çok kafana takma.. vücudun hazırlanıyor.. heleki senin açılman da başlamış.. ne yapalım annesi birazcık ağrı sızı yapıcak kuızucuğun

ay evetya benimkiler de soruyo (kv-görümcem) ağırlaştın mı.. yooo diyorum.. demekki bi bildikleri var:44:

iğrenç bi filmdi.. ne güzel başlamıştı sonradan uyuz etti gıcık, etti beni...

kızlar süt sagıcı almak lazım mı süt pompası mı ii yoksa elektrkli olanlar mı

ben aldım canım, neden aldığıma gelince inşallah hiç bir sorunum olmaz sütümün miktarıyla ya da emzirmeyle.. ama ileriyi de düşünmem lazım.. sütüm varken depolamak istiyorum bol bol.. ek gıdaya geçtiğimde su ile karıştırmak yerine kendi sütüm ile karışım yapıp vermek istiyorum daha sağlıklı.. (ben elektrikli aldım ameda)

bende de oluyor arada batma.. yani tam batma da değil nasıl tarif edeyim sızı gibi böyle vajina girişine doğru inen bi sancı ya da hafif elektrik iletisi gibi bişey oluyor..

evet benimki de öyle bişey.

Merhaba kızlar.Bizim bugün kontrolümüz vardı, 37+1 deyiz. 3100 gram, 51 cm olmuşuz
Oğluşum yüzünü bize dönmedi naz yaptı bugün Nst ye girdim doktorum her şey normal dedi o yüzden sancım kaç çıktı bilmiyorum sayısal olarak. Bugün 12 kilo almış olduğumu gördüm:26: Sanırım artık ekmeği azaltmalıyım, son günlerde dozunu kaçırmıştım :26: Nasılsa artık bebişm kendini kurtardı kilosu boyu yerinde artık ben de süte dadanıyım yemek yemek yerine
Ya ben çok sabırsızlanmaya başladım, benimki gelmeye pek niyetli değil sanırım Halbuki karnımda hiç öyle durmuyor ama Bakalım ne zaman ve nasıl doğacak sağlıkla olsun inşALLAH bekleriz artık işimiz ne

Kızlar merhaba, dün yazmıstım doktorum sezeryan deyince ikinci bir doktora danışmak için bugun gataya gittim.Gatadaki doktor normal doguma hiçbir engel yok dedi.Hatta kızdı ne sezeryanı dedi, özellere gidiyosunuz paranızla kendinizi kestiriyosunuz devletin imkanları varken dedi.Kızım yine 3200 çıktı.suyumuz,gelişimimiz normal.Başta nstde kalp atışları 200ü buldu, sancılar 50den yukarıydı hep.Hemşire doktora haber verdi hemen.Doktor bi su iç biraz dinlen öyle gel dedi. 1 litreye yakın su içtim biraz dinlendim öyle gittim düzeldi çok şükür.Susuz bırakmıssın bebeğini dedi.Anestezi için kan isteyelim dedi.Kan idrar verdim.Sonuçları yarın cıkacak.İlk defa devlete gidiyorum, sabah 7 de hastanedeydim.12 de idrar vermeye zor yetiştim kapanmadan. İnanılmaz yoğundu ama neyseki içim rahatladı..

Merhaba kızlar.Bizim bugün kontrolümüz vardı, 37+1 deyiz. 3100 gram, 51 cm olmuşuz
Oğluşum yüzünü bize dönmedi naz yaptı bugün Nst ye girdim doktorum her şey normal dedi o yüzden sancım kaç çıktı bilmiyorum sayısal olarak. Bugün 12 kilo almış olduğumu gördüm:26: Sanırım artık ekmeği azaltmalıyım, son günlerde dozunu kaçırmıştım :26: Nasılsa artık bebişm kendini kurtardı kilosu boyu yerinde artık ben de süte dadanıyım yemek yemek yerine
Ya ben çok sabırsızlanmaya başladım, benimki gelmeye pek niyetli değil sanırım Halbuki karnımda hiç öyle durmuyor ama Bakalım ne zaman ve nasıl doğacak sağlıkla olsun inşALLAH bekleriz artık işimiz ne

merhaba bugün kasılmalarım çok sıklaştı bazen 1 0 dakkada 3 kez bazen 2 kez falan oluyo karnım sertleşiyo ve nefesim kesiliyo birden ateş basıyo kendimi halsiz hissediyorum.napmalıyım sizce bunlar sancımı acemilik çok kötü ya acile gideyimmi doğum sancısı böyle bişeymi anlayamıyorum.belli bi düzende değil ama napmalıyım sizce.

Canım takip et, yalancı dogum sancısı da olabilir.Eger gercek dogum sancısı ise zamanla sıklaşacak ve şiddeti artacaktır. Eger dinlendiğinde geçiyorsa muhtemeln yalancı dogum sancısıdır. Agrın artar, sancılar sıklaşırsa hemen doktoruna ulaş.Bizi de haberdar et merakta bırakma.Hayırlısı olsun hakkında..

Selam kızlaaaaarrr!!!....
Bugün peri kızımın kontrolü vardı veeeeee doğum tarihimizi aldık!.... 3 eylül pazartesi sabah 9'da doğuma giriyorum inşallah... bebişimizin kilosu 3200 gr, boyumuz 49 cm olmuş
Hala ters duruyor benim zilli kızım, dönmedi haftalardır... O yüzden sezeryan olacak inşallah bakalım heyecandan duramıyorum yerimde!... :))))))))))
bugün nst'de uyudu hep nazlı kızım, gittik çikolata yedik, tost yedik falan hadi kıpırdadı derken yattım yine tık yok.. bu kez ben dürttüm onu hadi hanımefendi biraz uyan diye.. hemşireyle nazını yendik biraz kıpırdadı falan doktor durumu çok iyi buldu uyuyordu dedim yine de sancılar ve kalp atışları çok iyi dedi maşallah!!... 31 Ağustos'dason kez nst'ye gel dedi doktor nasıl yani son kez dedim güldü 3 eylül güzel bir tarih dedi doğum için de çok uygun maşallah gelişimi de iyi dedi veee sabah 7'de hastaneye gel dedi ben nefesimi tuttum babayla göz göze geldik çok heyecan verici ama!.. planlı programlı gideceğim inşallah saat kaçta sancım başlar kaçta biter demeyeceğim öğlene çıkmış oluruz inşallah, hatta fotoğrafımızı bile paylaşabiliriz heyecandan fırsat bulursak :))
şimdi de kıpır kıpır maşallah yazıyorum ya onun hakkında durmuyor yerinde

canım adet ağrısı gibi bir ağrın yoksa endişeelenme.belinden girip kasıklarına yayılan ve bacaklarına vurup halsiz bırakan bir ağrıı ise sancıdır.buda düzenli olmalı ve gittikçe şiddeti artmalı.kasılma bende sürekli oluyor,nefesim kesiliyor.dünde nst de sancım 100 de çıktı.ama sık sancı olmadığı için galiba yatırmadılar.benimde ilk doğumum olacak hemşireden doktordan duyduğum kadarıyla böyle canım.

hayırlı olsun canım sağlikla kavuşursun inşaallah bebeğine canım:)hayırlı haberlerinide bekliyoruz.. bebişin resmini de bekliyoruz:)))

arkadaşlar meraba... aaayyyyy çok fenayım ellerimin ve ayaklarımın üstü küçük küçük kabardı tam belli bile olmuyo ama nasıl bir yangınla kaşoınıyo anlatamam başka bir yerde yok sadece el ve ayakta geçen bi arkadaşın kaşıntısı vardı kimdi hatırlamıyom ama acaba doktor ona ne demişti yada başka kaşıntısı olan varmı ???????

Son düzenleme:

maşallah bebişine canım keşke normal doğumdada bu şansımız vaktini saatini bilsek öle hastaneye gitsek.... özelemi gidiyosun canım bazı bebebkler doğum anında bile dönebiliyomuş başka bi sıkıntın yoksa nie bu kadar erken sezeryana karar verdiniz ?

ayy hadi hayırlısı canım tam olarak kaç haftalık oluyosun benm ki 38artı 4 de oluyor yani pazartesi inş ve çok heyecanlı ama bende doğum stresi başladı korkuyorum nedense

sen bu gidişle doğum yaparsın canım sancıların doğum sancısına benziyor az kaldı bence

:

Çok heyecanlı yaaaa, offffff :18:

Allahım sağlıkla kurtulmanızı nasip etsin inşallah, bekliyoruz dört gözlee

kızlar kanguru ararken chicco soft dream kanguru buldum hem bebeği yan yatırabiliyormuşuz bu kanguruyu bilen var mı nasıldır acaba?

bide baby2go nun varmış yan yatırılabilen onun resimlerini bulamadım ama..

kızlar biz de geldik kontrolden bebişim 3100 gr olmuş herşey yolunda çok şükür. bugün başka bir doktora gittik bnm sezeryancı doktoru test etmek için. ama maalesef kızım hala ters.

normal doğum hayallerimi sonlandırdım artık hiç umudum kalmadı bugün 37+4 olduk. normal doğum yapanlara hep imrenerek bakıcam ama napalım kızımın sağlığı yerinde olsun ben sağlıklı olayım tesellim ...önümüzdeki hafta kendi doktoruma gidicem artık sezeryan için gün belirlemek için. onun yanılıyor olmasını , kızımın normal doğmasını çok isterdim. sancıların gelip kızımın bir anda dönmesini normal doğumun engellenememesini.....

bizden haberler böyle , yüzünü de göremedim miniğimin ayaklar kafadaydı...

Allahım herkese hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerine kavuşturmayı nasip etsin. eminim bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda tüm ayrıntıları unutup sadece onun var olması ilgilendirecek bizi.Hani büyüklerimiz Allah kurtarsın diyor ya doğuma yaklaştıkça sözün anlamını daha bir anlıyorum...

Ay minik minik ici su dolu pitirciklar:) bende var aylardır. Her turlu tahlilim yapıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Eğer benimki gibiyse ici su dolu patlatma sakın. Ben patlattım oradan biliyorum, daha da artıyor. Bir de elini kremle surekli ve deterjanlarla cok hasır nesir olma. Biraz rahatlarsin. Haa bı de buz iyi geliyor :) kiyamam cok fena kasinir

bende sancıyı çok merak ediyorum gerçi yakın bii zamanda görecez ama:) 2 gündür belim ağrıyor ve adet ağrısı gibi ağrım oluyor günde 2-3 kez ama geçiyor sonra çook sabırsızlanıyorumm :)

su toplama yok henüz canım ama buz banada ii geliyo parmak aralarım pütür pütür olmuş bi tuhaf ama çok rahatsız edici bişey pufs

kızlar ikinizin kuzucuğu da tersmiş hala.. geçenlerde bi blogda bilgi okumuştum ve egzersiz vardı.. yararlı olabileceğini düşündüm bir okuyun, sayfadaki linkte de youtube'da bulunan videoları var.. mutlaka bi göz atın

Bir bebeğin dönme öyküsü « Pozitif Doğum Hikâyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…