- 16 Ocak 2012
- 1.343
- 29
- 108
merhaba günaydin kizlar benim bi sorum olacakti 2hafta önce dr a gittigimde ogglum 2kilo 300küsur gramdi normalmi acaba ayima günüme göre yarin var bida randeviúm ins.3 kilo olmusmudurki hep onu düüsünerek yiyorum saglikli olsun da tabi bide dogum yaptiktan sora bebeklerinizin kilosu ayni ultrasyondakiyle aynimi cikio yoksa dahami as yoksa daha mi fazla
canım +/- 300'e kadar değişebiliyor canını hiç sıkma.. ayrıca son ayda çoook fazla kilo alıyorlar (günde 40-50 gr'a kadar)
senin tansiyonun kaç çıktı.. dün benim sağlık ocağında kontrolum vardı. 12-10 çıktı.. çok yüksek dedi evde takip not al yüksek çıkarsa hemen dr ile görüş dedi.. dünden beri ölçüyorum 12-9 oluyo bazen 13-9 oluyo.. tırstım bende
ebe hamilelerde 8 den yükarı olmamalı küçük tansiyon dedi..
bu sabah ben de azıcık rahatsız hissettim gittim tansiyonumu ölçtürdüm(tansiyon aletimi evde unutmuşum getirmemişim buraya hemen eşime söyledim gelirken getir diye) benim normalde de tansiyonum düşüktür 11-6 maximum, genelde 10-6 çıkar.. bugün tansiyonum 9-5'ti.. korktum ben de çünkü baya bi rahatsız hissettirdi uyuşukluk falan yaptı yarına hiç tanımadığım bi dr.dan randevu aldım.. (oh hem bahaneyle pıtırcığımı da görmüş olucam)
Surekli az az lekelenmelerim oluyor, kasıklarımda ve belimde zaten hep ağrı var. Dün hastaneden çıkışım yapılırken son muayenede 1 cm açılman var dedi doktor. Zaten erken doguma karsı bir hafta serum yedim hastanede. Gerci bebegim 2700 gramdi dün. Akciger geliştirici iğneleri de yapıldı. Korkarim her an doğuracağım galiba. Ya da bu ağrılarla bitireceğim hamileligimi. Ama surekli kendimi dinlemekten yoruldum.Esim korkusundan yataktan çıkartmıyor. Kasilmalarim zaten var. Bekliyorum kurbanlık koyün gibi:))) peki sizin surekli ağrınız var mı kasıklarda ve belde?
canım artık son haftalara girdik.. normal artık ağrı sızı olması çok kafana takma.. vücudun hazırlanıyor.. heleki senin açılman da başlamış.. ne yapalım annesi birazcık ağrı sızı yapıcak kuızucuğun
size de soruyolar mı kızlar, ağırlaştın mı diye?
kaynanam her telefonda soruyo bunu, ben de yok göbek büyüdü ama ben rahat hareket ediyorum diyorum.
illa ağırlaşmak mı lazım, doğum yaklaşınca mı ağırlaşılıyo?
yoksa laf olsun diye mi soruyo..
ay evetya benimkiler de soruyo (kv-görümcem) ağırlaştın mı.. yooo diyorum.. demekki bi bildikleri var:44:
aramızda bebek var filmini seyretmek için eşimle sinemaya gitmiştik çok güzel duygularla...sinemada da sadece biz vardık.başka kimse yoktu.izleyince çok kötü oldum.nerdeyse depresyona giricektim.eşim keşke gelmeseydik dedi.lohusalık dönemini çok zor bir dönem olarak göstermiş.
iğrenç bi filmdi.. ne güzel başlamıştı sonradan uyuz etti gıcık, etti beni...
kızlar süt sagıcı almak lazım mı süt pompası mı ii yoksa elektrkli olanlar mı
ben aldım canım, neden aldığıma gelince inşallah hiç bir sorunum olmaz sütümün miktarıyla ya da emzirmeyle.. ama ileriyi de düşünmem lazım.. sütüm varken depolamak istiyorum bol bol.. ek gıdaya geçtiğimde su ile karıştırmak yerine kendi sütüm ile karışım yapıp vermek istiyorum daha sağlıklı.. (ben elektrikli aldım ameda)
selam kızlar...
daha geçmişe bakamadım, herkes burda ama pek yazan yok galiba. Bugün kocacım geldi çok şükür akşamüstü evime gidicem.
Benim tek sıkıntım arada bir vajinada olan batma şeklindeki ağrı. Sizler nasılsınız?
bende de oluyor arada batma.. yani tam batma da değil nasıl tarif edeyim sızı gibi böyle vajina girişine doğru inen bi sancı ya da hafif elektrik iletisi gibi bişey oluyor..