2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende kasılmayla birlikte nefes darlığı oluyor,suyun altında nefesimi tutmuşum gibi kasılma geçince bi oh deyip rahat rahat nefes almaya başlıyorum..
nefesimde kesiliyo evet sonra geçince müthiş bi rahatlama oluyoo..
birde dediğim gibi aniden ateş basması oluyo kasılmayla birlikte geçiyoo..
teşekkürler kızlar, uzandım biraz, vajinadaki ağrılar şimdi yok ama karnım hala taş gibi, sanırım kasılma dedikleri bu. Ya bi gariplik var ama biraz daha bekliyim, bir iki saat daha. Yine olursa arıyim o zaman.
bugün bendede bi tuhaflık var hadi hayırlısıı.. belim ağrıyo ama adet sancısı gibi sancım yok kasılmam çok fazla birde oğlum az ve yavaş hareket etti bugün..ALLAHIM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn yaaa..
benim doktorum bir aydır tahlil yapmıyo nerdeyseee

aman az hareket ediyor deme, okşa uğraş biraz oynasın, iyice gözüm korktu.

off sırtımın ve belimin ağrısı geçmiyor, pazartesi de doktor kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecek açıkcası ben topiğin hakkını verip eylülde doğurmak istiyorum

ayy ne kaldı eylüleee..
benim tam 1 eylülde kontrolüm vaarrr inşallah doğuruveririm kontroldee

canımmm senin sabrın kalmadı inşallah istediğin gibi olur
ben bi hafta daha beklemeye niyetliyim bakalım bebek ne zaman gelmeye karar verecek
eşimde sen 40lı haftalara kalacaksın bak gör diyo :)

Son düzenleme:

canım telas etme,bnmde ölee,doktora bugun sordum,endişe etcek bişi yok dedi,doğuma hazırlanıyor vucudun dedi..

Bugun kontrolde kızım 2470 gram cıktı,yıne zayıf buldu doktorumuz,yıne baska bı ultrasona gönderdı,beyne kan gıdısı ve beslenmesıne baktılar,hepsı guzel cıktı,nst de ıyı cıktı,sancı yoktu,akıntıyı söledım,kasıntı yoksa normaldır dedı,bişey olmaz dedı,kan suruplarımı ıcmıyorum dıye sölendı,kızdı,kendı hayatını rıske atma ıstersen dedı ığneleyıcı sekılde,doğum konusunu ne zaman konuscaz dedım,daha erken dedi,2 hafta sonra gel o zaman konusuruz dedı,acıl bı durum olursa gelırsın bunun dısında dedı,sola yatmayı unutma dedı cıkarken.böle ıste..kuzumun ayaklarını gördum:))hep tekmelediği ıcın :))sonra bı de hemsıre bana sut emzırme ıle ılgılı semıner verdı,ilk bebek olduğu ıcın,nasıl tutucam fılan ,oyuncak bebekle:))göğsu tutmayı fılan.bı de anne sutunun önemını anlattı:)böle ıste kızlarr.ama cok sıcak bı gundu yaaa,kac aydır ılk defa basım ağrıdı ,gelır gelmez uyudum hemennnn.yenı uyandım:)

kizlar göbegim bnm acayip kasinio arasira bilmem normalmi ve catlaklariimi görseniz göbegimde düz nasi diyim catlamadik SANTIM yer yok sizinkiler ne vdurumda

Hanımlar ilkini önceden yapmıştım süsü tam bitmemişti bugün bitirdim :) Kırmızı kına sepetmdi pembe satenle süsledim süslü püslü bişey oldu

canımmm senin sabrın kalmadı inşallah istediğin gibi olur
ben bi hafta daha beklemeye niyetliyim bakalım bebek ne zaman gelmeye karar verecek
eşimde sen 40lı haftalara kalacaksın bak gör diyo :)
amiiiin canım zaten ayın 1indee günümü doldurmama 2 gün kalıyooo sabredemiyorum dediğin gibi yaaa
amaaan bu doktorlar acayip yaaa biri kilosu güzel diyoo biri zayıf diyooo sinir ouyorum yaaa..
sağlıklı olsunlarr gerisini boşveeeeerrrrrrrrr

kizlar göbegim bnm acayip kasinio arasira bilmem normalmi ve catlaklariimi görseniz göbegimde düz nasi diyim catlamadik SANTIM yer yok sizinkiler ne vdurumda
hihoooooyyttttttt ben karayolları haritası gibiyimmmmm:83::83::83::83::83::83:

aynen cnm aynennnnnn....bugün ben de değişik bir durum daha var. karnım semsert ve resmen göğüslerimin altında bişey var.karın ağrısı değil de nasıl anlatacağımı bilemiyorum bir tuhaf bişeyler var. bebeğimin hareketlerini takip ediyorum sürekli.kasılmalar sanırım bunlar...vajinam ve çatım zaten yürümede zorluyor.....doktorunu ararsan hbr verir misin??
Kızlar benim bazen sancı tarzı bir ağrım ve kasılma aynı anda oluyor özellikle de akşamları
ama düzenli sancılar değil ve ishal halim var bir haftadır sizde de aynı durum var mı???
ishal doğuma yaklaştığını gösterir derler cnm

cnm senin kaşıntılar hala çatladığını belirtisi.....kaşıma diyeceğim ama çatlamış zaten. yağlan biraz rahatla en azından.benim popomda oldu karnımda değil

Benim kasıklarım ve bacaklarım çatladı karnımda çok şükür çatlak yok.. bacaklarım çok fena oldu ama

sen bu işi biliyosun şekeri ellerine sağlık çoook güzel olmuşşş maşallahh

Teşekkür ederiz canım... Seviyorum süsü püsü napiyim benşim kızın benden çekeceği var

yaglnmkla ilgili oldugunu sanmiiyorum vücut yapisindan kaynaklanio bnm bel bacak normalde de vardi kilo lip vermeden göbekdede vardi ama bu kaa deil simdi isikta felan parlio göbem esim merak etme dogumdan sonr deisir dio ayyy acaip kötü ama

senin kasılmalar sancılar kaçtı galiba şekerim :)inşallahh az sancıyla çok canın yanmadan fırttt diye çıkarıverirsin elifini.
bu ara sancı mancı yok cnmm
şükriyecim hoşgeldin ev kalabalık bizi unuttuuunnnn dimiiii

ayy ne güzel iştee süslü püslü olur iisimsiz prensesss

maşallahh güle güle kullansın ELİF bebek canımm...
nasılsın iyi misin bu arada sancın fln yoktur inşallahhh

sızı unuturmuyum cnm yaa kayınvalıdemlee evı temızlıozz hzırlık yapıyoruzz drken gıremıyourmm ... sancım yok .. gerı kactıı benım kııızz 41 doldurcak gıbı sen nasılsınn sancın vaarmı

yok canım yaaa birde ben çok kilo alıp veren biri değildim een fazla 12 kg aldım kısa sürede ve hemen verdim işte o zaman kalçam baldırlarım birazda diz altım çatlamıştı sonra üstünden yıllar geçince hiiiç belli olmuyodu deli gibi yağlandığım haldee 7.ayda karnım çatladı ilk iki ayda göğüslerim resmen mor rengi almıştı çatlaklardan dolayıı sonraa ilk ayımdan itibarendee nredeyse dizlerime kadar kıpkırmızı heep çatlak sanırım vücudum çok esnek değil benim o yüzden bu derece çatladım..
neyseki benimde eşim anlayışlıı takma diyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…