2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok etkilendim ağustos annesi bebeğini kaybetmiş.
herşey olacağına varıyo ama bebek kıymetli sezeryan diye ısrar eden dr.lara hak verdim bi an, son anlarda çeşitli sıkıntılar olabiliyo diye..
kafam çok karıştı, keşke dr normal doğuma yönlendirseydi beni.
o risk alamam diyo ben zorluyorum normale.:26:

yürüyüş yapmayan bide ben varım 2 hafta önceki kontrolumde dr. doğum yapamazsın deyince korktum yurudum ama baya hareketliydim bu gidişimde hem açılmam vardı hem 2 hafta oncesine gore çok değişmiş durumun dedi.. hala yurumeye devam edıorum

ikiside güzel canım ama ben maviden yanayım :))) benimde o hoşuma gitmişti 2 gün önce baktım ama pijama aldıgım için almadım almamaış olsaydım kesin onu alırdım hem kullanışlı gibi

nasıl bi sorun var cnm bebekte mi sende mi?

bende çok üzüldüm ağladım ama Allahın takdiri okuyunca bole seyleri psikolojim bozuluo

Bana da drum 36.haftadan sonra yürüyüş vericem demişti. Ben mecburiyetten merdiven inip çıkmaya başladım. Önce korkmuştum bebişime zarar verir mi doğumu erken başlatır mı diye sonra öğrendim bir komşumuz sancısı başlayınca 5-6 tur merdiven inip çıkmış ve doğumu dklar içinde kolayca gerçekleşmiş (evde ebeyle ilk çocuğunu doğurmuş hem de). Yürümenin yararı oluyordur elbet; ama risk varsa yasaklıyorlar. Ben de büyük ihtimalle kilo verdim, hem göbüşüm küçülmüş geliyor gözüme hem de doğru dürüst yiyemiyorum günlerdir, kahvaltılık hep bir de süt bol bol.

nasıl bi sorun var cnm bebekte mi sende mi?

bende çok üzüldüm ağladım ama Allahın takdiri okuyunca bole seyleri psikolojim bozuluo

çok şükür bi sorun yok canım, suyu az bebeğin ama öyle normal doğumda risk oluşturacak kadar değil. yine de risk diyo dr ama.
bir de benim düşüklerim var, pıhtılaşma var bende. zor bulduğumuz için kıymetli riske atmayalım diyo dr.
sanki başkasının bebeği kıymetsiz mi dedim ben de.
ama kötü şeyleri okuyunca da dr.a kendimi teslim edeyim ne gün istiyosa kessin diye düşündüm, korkuyo insan ya, hayırlısı..

bende yiemıorum hatta 1 aydır hiç kg almıodum 2 haftada 2 kg almışım şok oldum son haftalar die sanırım ..

süt ağzıma süremıorum ama ayran yogurt falan yıorum .. sancım baslayınca bende merdiven inip çıkıyım bari aman evde doğurmayım bende

cnm bu noktada kararı dr.una guvenip guvenmemekle kendin vericeksin.. şimdi bnm dr.um normal doğuma yatkın farkedıorum en bastan beri szeryandan bahsetmedi son dk. bana sezeryandan bahsederse güvenerek evet derim.. istersen bu arada farklı bir dr.a da görünebilirsin kararsız kalırsan iki durum da karar zor suyu az ve riskli diorsa ne bilim insan riske atamıo ya

35. haftada gittiğimde suyumda çok az bir azalma olduğunu, daha fazla su içmem gerektiğini söylemişti doktorum, 37.haftada suyum normale dönmüş, azalması dönemselmiş demek ki dedik, çok da endişelenmeyin.

Ben de yoğurdu çooook sevmeme rağmen son zamanlarda hiç yiyemedim. Birazdan çıkıp yürüyüş yapacağım, bir de ortopedik terlik alıcam kendime, bir öncekini parçalanana kadar giydim, bebek olunca daha çok ayakta kalacağımı düşünerek hazırlık yapıyorum.

ahh ahh bebekten sonra nasıl olucaz bende cok merak edıorum .. güle güle kullan annesi

merhaba arkadaşlar ben 18 agustosta beklenmedik şekilde acil doğuma alındım. 15 gün once geldi melegim.. doğum maceramızı paylaşmak istedim bu konuda dikkatli olmanız için.. 18 inde randevum vardı kontroller. normal doğum bekleniyordu problem yoktu.ogün dr suyumun azaldığını söyledi ve çatı muayenesi yaptı acılma yok.. uzun bir nst sonucu acil doğuma alındım sezeryen oldumecburen.. dr bebeği aldığında ilk dediği bir gr su kalmamış.. ben bir gün önce lavabo çıkışı asırı ıslaklık hissetmiştim. sanırım lavabo esnasında gelmiş ve yavaş yavaş bitmiş suyum. ogun terslik vardı anlamışdım zaten. çok hareketsizdi kızım nasılsa bir gün sonra randevu var diye gitmedim dr a. keşke gitseymişim. dr bir gün daha Allahım korumuş yaşamazmış dedi. neysekibugün 1 haftamızı doldurduk. kızım şükür çok saglıklı. allahım sizede kazasız belasız doğum nasip etsin..

Allah analı babalı buyutsun , kesinlikle bir sorun oldugunda dr.a danışmak lazım .
darısı başımıza artık amin inşallah

selam arkadaşlar bende dr geldim 3.200 gr olmuş oglum dogum şekli ve tarihi ile ilgili birşey söylemedi haftada bir nst girecegim o kadar.siz nasılsınız.

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sezryandan sonra cabuk iyileştinmi

Allah analı babalı büyütsün. Valla benim de korkum var suyum gelir de anlamazsam diye. Kızım bir saat hareket etmese endişeleniyorum. Sağolsun o da endişelerimi anlayıp hiç durmuyor yerinde :)) Sağlıkla afiyetle büyütün.

ayy bende okudum şimdi ağustos annelerinden biri bebeğini kaybetmiş aman allah korusun dikkatli olalım yüzdük kuyruğuna geldik.:18: allah o anneye de sabır versin çok zor ya

allah bağışlasın sonunda aldın bebişini kucağına durum ne olursa olsun bebeğin kucağıında ya boşver gerisini. Meleğin kokla ve şükret sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…