sancı denemezde canım çok kasılmam oluyoo kasılmayla birlikte ateş basmasıda oluyo dün kontrole gitmiştikk beyimizin keyfi yerindee rahim ağzı hala kapalı milim açılma yok nst çok güzel sancı 20nin üstüne çıkmıyoo bekliyoruz paşayıı.bu ara sancı mancı yok cnmm
sızı unuturmuyum cnm yaa kayınvalıdemlee evı temızlıozz hzırlık yapıyoruzz drken gıremıyourmm ... sancım yok .. gerı kactıı benım kııızz 41 doldurcak gıbısen nasılsınn sancın vaarmı
sancı denemezde canım çok kasılmam oluyoo kasılmayla birlikte ateş basmasıda oluyo dün kontrole gitmiştikk beyimizin keyfi yerindee rahim ağzı hala kapalı milim açılma yok nst çok güzel sancı 20nin üstüne çıkmıyoo bekliyoruz paşayıı.
ayy hadi güzeeeel haberlerini bekliyorum canım..Sibel senle benziyoz biz bakalım önce kim doğurcak bendede pek sancı yok kasılma oluyo nst 20yi geçmiyo pazartesi gitcem bakalım ne olcek
ayyynen öyle vallaa.. her fırsatta eşime diyorum sakııın kilo konusunda ağzını açma diyorumm hele hele vücudumdaki oluşan deformasyonlara tek kelime hakkın yok diyorum sonuçta bunları biliyodun tek başıma yapmadım ben diyorumm hiiç sesi çıkmıyoooayy o kadarda anlayisli olsunlar onlarin tohumlarini tasios sonucta dimii
hoşgeldin canım doğuramayanlar klubünee...slm kızlar biz geldik.....
eskisi gibi giremiyrm nete .....
bu gün yine kontrolümüz vardı sancım yok hala......tık yok kızlar nstde bende en fazla 23 oldu bugün ,ne zaman doğurcam yaaaaaa beeeeeeeennnnnnnn
iyice strese girdim.....
30 ağustos son günüm 40. hafta bitcek...en fazla 40+5 e kadar bekleriz dedi....
bebekte baya kilo almış ,boyuda maşallah....bu sefer ben normal doğuramıycam die stres yapmaya başladım.....
Allah ım hayırlısıyla şu sancıyı versede gitsem bi çırpıda doğursam.....(hepimiz inşallah)
slm kızlar biz geldik.....
eskisi gibi giremiyrm nete .....
bu gün yine kontrolümüz vardı sancım yok hala......tık yok kızlar nstde bende en fazla 23 oldu bugün ,ne zaman doğurcam yaaaaaa beeeeeeeennnnnnnn
iyice strese girdim.....
30 ağustos son günüm 40. hafta bitcek...en fazla 40+5 e kadar bekleriz dedi....
bebekte baya kilo almış ,boyuda maşallah....bu sefer ben normal doğuramıycam die stres yapmaya başladım.....
Allah ım hayırlısıyla şu sancıyı versede gitsem bi çırpıda doğursam.....(hepimiz inşallah)
hoşgeldin canım doğuramayanlar klubünee...
bak bende varııımm nstde en fazla 20 çıkıyo sancıı ALLAHTAN oğlum zayıf hehegününü doldursada normal doğurabilirim inşallah tabi sende canım yaaaaa.. şu sancı nişan su bu gece gelsede doğursak ikimizdee hatta günü gelenlerin hepsiiiii
hoşgeldin canım, hayırlı haberler veririz hepimiz inşallah.. gününü geçince çok bekleme zaten canım, doktorun ne zaman derse alsın. aman sağlıklı olunda gerisi sorun değil..
ay ne gü-zel oluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........................
ağzından bal damlıyo valla........
hastaneye gidip nst ye girmrkten bıktım ben hep ayny ,sancı yok sancı yok....
ay canımmm hiç üzülme bak benim sancım en son 127lere çıktı sık sık 100lerde gelde sor var mı bişi die cevap tııık yokhanımın keyfi yerinde anca anasına babasına aksiyon yaşatıo hiiiç belli olmaz bu işler sabah akşama beklenmedik biriinden kızlar doğurdum diye mesaj alabilirz şimdi süpriz zamanıı
bende var yaa doğumdan fln korkmuyorumdaa kakasını yer diye korkuyorum o yüzden biran önce doğsun istiyorummm...ay ne gü-zel oluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........................
ağzından bal damlıyo valla........
hastaneye gidip nst ye girmrkten bıktım ben hep ayny ,sancı yok sancı yok....
ayyy ALLAHIM bizede nasip eder inşallah yaaaaaamaviş, suksuk kuzucuklar güle güle kullansın cicilerini, çok güzeller
biraz önce 2 gün önce doğum yapan arkadaşımla mesajlaştım....
normal, epidural normal ve genel anestezi yöntemlerinin üçünü de denemiş çok sıkıntı çekmiş olmama rağmen hiçbirşey umrumda değil hepsini unuttum, sadece yüreğimi açıp içine sokasımın geldiği, ömrümün tamamı kaplayan biri var artık hayatımda, bakmalara doyamıyorum diye yazmış
ne garip ne güzel bir histir bu Allahım ya
maviş, suksuk kuzucuklar güle güle kullansın cicilerini, çok güzeller
biraz önce 2 gün önce doğum yapan arkadaşımla mesajlaştım....
normal, epidural normal ve genel anestezi yöntemlerinin üçünü de denemiş çok sıkıntı çekmiş olmama rağmen hiçbirşey umrumda değil hepsini unuttum, sadece yüreğimi açıp içine sokasımın geldiği, ömrümün tamamı kaplayan biri var artık hayatımda, bakmalara doyamıyorum diye yazmış
ne garip ne güzel bir histir bu Allahım ya
kundera sen sivaslımısın. bende sivaslıyımda o açıdan şeetttim
yoo değilim, neden öyle bir his mi uyandırdım heheh
kızlarr saatlerdir iki kasığımda ağrı varr ve çok kasılmam varr... bu sancı mıdır acaba anlamadım bi türlü geçmek bilmiyoo yyaaa...
ama çok rahatsızlıkda vermiyooo.. boşu boşuna hastaneye gitmeyi hiiiç istemiyoruuummm
takla bile atabilirim canım sadece ağrı varrcanım bendede oluyodu hep doktorun dediği aklıma geliyo sancı insanı yürütmez demişti bi ayaklan bakalım pozisyon falan değiştir çok acıtırsa canını gidersin ihmale gelmez son haftalarımız artık
sanırım yiiğidoyum yazmışsın ya ordan bağlantı kurdum sivaslılara yiğido denir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?