2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sancı denemezde canım çok kasılmam oluyoo kasılmayla birlikte ateş basmasıda oluyo dün kontrole gitmiştikk beyimizin keyfi yerindee rahim ağzı hala kapalı milim açılma yok nst çok güzel sancı 20nin üstüne çıkmıyoo bekliyoruz paşayıı.

Sibel senle benziyoz biz bakalım önce kim doğurcak bendede pek sancı yok kasılma oluyo nst 20yi geçmiyo pazartesi gitcem bakalım ne olcek

Sibel senle benziyoz biz bakalım önce kim doğurcak bendede pek sancı yok kasılma oluyo nst 20yi geçmiyo pazartesi gitcem bakalım ne olcek
ayy hadi güzeeeel haberlerini bekliyorum canım..
aramızdada 1 gün varr ayy tez vakitte kucağımıza alırız inşallaahhhhhh.. ama sanki sen önce doğuracaksın gibiii
ayy o kadarda anlayisli olsunlar onlarin tohumlarini tasios sonucta dimii
ayyynen öyle vallaa.. her fırsatta eşime diyorum sakııın kilo konusunda ağzını açma diyorumm hele hele vücudumdaki oluşan deformasyonlara tek kelime hakkın yok diyorum sonuçta bunları biliyodun tek başıma yapmadım ben diyorumm hiiç sesi çıkmıyooo

slm kızlar biz geldik.....
eskisi gibi giremiyrm nete .....
bu gün yine kontrolümüz vardı sancım yok hala......tık yok kızlar nstde bende en fazla 23 oldu bugün ,ne zaman doğurcam yaaaaaa beeeeeeeennnnnnnn
iyice strese girdim.....
30 ağustos son günüm 40. hafta bitcek...en fazla 40+5 e kadar bekleriz dedi....
bebekte baya kilo almış ,boyuda maşallah....bu sefer ben normal doğuramıycam die stres yapmaya başladım.....
Allah ım hayırlısıyla şu sancıyı versede gitsem bi çırpıda doğursam.....(hepimiz inşallah)

hoşgeldin canım doğuramayanlar klubünee...
bak bende varııımm nstde en fazla 20 çıkıyo sancıı ALLAHTAN oğlum zayıf hehe gününü doldursada normal doğurabilirim inşallah tabi sende canım yaaaaa.. şu sancı nişan su bu gece gelsede doğursak ikimizdee hatta günü gelenlerin hepsiiiii

hoşgeldin canım, hayırlı haberler veririz hepimiz inşallah.. gününü geçince çok bekleme zaten canım, doktorun ne zaman derse alsın. aman sağlıklı olunda gerisi sorun değil..

ay ne gü-zel oluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........................
ağzından bal damlıyo valla........
hastaneye gidip nst ye girmrkten bıktım ben hep ayny ,sancı yok sancı yok....

hoşgeldin canım, hayırlı haberler veririz hepimiz inşallah.. gününü geçince çok bekleme zaten canım, doktorun ne zaman derse alsın. aman sağlıklı olunda gerisi sorun değil..

amin canım....
beklemek istemiyrmda zaten,kakasını falan yer diede endişeleniyrm.....
hayırlısıyla bi doğursak.....

maviş, suksuk kuzucuklar güle güle kullansın cicilerini, çok güzeller

biraz önce 2 gün önce doğum yapan arkadaşımla mesajlaştım....

normal, epidural normal ve genel anestezi yöntemlerinin üçünü de denemiş çok sıkıntı çekmiş olmama rağmen hiçbirşey umrumda değil hepsini unuttum, sadece yüreğimi açıp içine sokasımın geldiği, ömrümün tamamı kaplayan biri var artık hayatımda, bakmalara doyamıyorum diye yazmış

ne garip ne güzel bir histir bu Allahım ya

ay ne gü-zel oluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........................
ağzından bal damlıyo valla........
hastaneye gidip nst ye girmrkten bıktım ben hep ayny ,sancı yok sancı yok....
bende var yaa doğumdan fln korkmuyorumdaa kakasını yer diye korkuyorum o yüzden biran önce doğsun istiyorummm...

ayyy ALLAHIM bizede nasip eder inşallah yaaaaaa

kundera sen sivaslımısın. bende sivaslıyımda o açıdan şeetttim

kızlarr saatlerdir iki kasığımda ağrı varr ve çok kasılmam varr... bu sancı mıdır acaba anlamadım bi türlü geçmek bilmiyoo yyaaa...
ama çok rahatsızlıkda vermiyooo.. boşu boşuna hastaneye gitmeyi hiiiç istemiyoruuummm

canım bendede oluyodu hep doktorun dediği aklıma geliyo sancı insanı yürütmez demişti bi ayaklan bakalım pozisyon falan değiştir çok acıtırsa canını gidersin ihmale gelmez son haftalarımız artık

takla bile atabilirim canım sadece ağrı varr
eğer baya şiddetlenirsee gece fln uyandırır zaten o zaman atlar giderim hastaneyee... doğurursamda kimse şaşırmaz herhaldee

sanırım yiiğidoyum yazmışsın ya ordan bağlantı kurdum sivaslılara yiğido denir de

hadi ya bak bilmiyordum ben bunu

paşanın adına daha yeni karar verdik 10-15 gün oldu YİĞİT koyacağız Allah nasip ederse, ama babası her an yan çizebilir o yüzden sanırım yiğidoyum yazdım, inşallah değişmez

ama çok da uzak sayılmayız aramızda 4-5 saat ancak var yani, hatta bugün Sivastan da bahsettik eşimin kuzeni diş hekimi orda bi devlet hastanesinde, O geldi de bugün sivastan bahsetti, bak muhabbeti de geçti burda tesadüf

ayy birde benim hamilelik takvimim de şöyle yazıyor ya....

Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız.

Bende bunun tam tersi var ekstra bir enerji kaybı söz konusu, doğum yok bu daha demek acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…