2 farklı dr.a gidiyorum, biri prof biri daha kolay ulaşabileceğim bi kadın doğumcu. ikisi de sezeryan diyor. birini ikna ettim 39+0 a kadar beklerim dedi en fazla, sonra suni sancı.cnm bu noktada kararı dr.una guvenip guvenmemekle kendin vericeksin.. şimdi bnm dr.um normal doğuma yatkın farkedıorum en bastan beri szeryandan bahsetmedi son dk. bana sezeryandan bahsederse güvenerek evet derim.. istersen bu arada farklı bir dr.a da görünebilirsin kararsız kalırsan iki durum da karar zor suyu az ve riskli diorsa ne bilim insan riske atamıo ya
hastanede fln yattım suyu az diye, çok şükür düzeldi, su içmek de etkilemedi o ara. haftalık kontrollere gidiyorum bu yüzden 2 aydır, şimdi de biraz düşük de çok kötü değil.35. haftada gittiğimde suyumda çok az bir azalma olduğunu, daha fazla su içmem gerektiğini söylemişti doktorum, 37.haftada suyum normale dönmüş, azalması dönemselmiş demek ki dedik, çok da endişelenmeyin.
benim tüp değil ama önceden kayıplarım var, bu yüzden sezeryan diyolar. of ağlayasım geliyo ameliyat olur gibi doğum yapıcam diye.şuanda 37 bitti 38 içindeyim bebegimi aladıkları gün 38+4 günlük olacagım bnm tüp bebek oldugu için doktor riske atmak istemiyor normalde olabilirmiş ama sezaryan daha güvenilir dedii..
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sezryandan sonra cabuk iyileştinmi
merhaba arkadaşlar ben 18 agustosta beklenmedik şekilde acil doğuma alındım. 15 gün once geldi melegim.. doğum maceramızı paylaşmak istedim bu konuda dikkatli olmanız için.. 18 inde randevum vardı kontroller. normal doğum bekleniyordu problem yoktu.ogün dr suyumun azaldığını söyledi ve çatı muayenesi yaptı acılma yok.. uzun bir nst sonucu acil doğuma alındım sezeryen oldumecburen.. dr bebeği aldığında ilk dediği bir gr su kalmamış.. ben bir gün önce lavabo çıkışı asırı ıslaklık hissetmiştim. sanırım lavabo esnasında gelmiş ve yavaş yavaş bitmiş suyum. ogun terslik vardı anlamışdım zaten. çok hareketsizdi kızım nasılsa bir gün sonra randevu var diye gitmedim dr a. keşke gitseymişim. dr bir gün daha Allahım korumuş yaşamazmış dedi. neysekibugün 1 haftamızı doldurduk. kızım şükür çok saglıklı. allahım sizede kazasız belasız doğum nasip etsin..
Rekor bende sanırım 24 kilo oldu benimTakmıyorum artık.Dogumdan sonra azmedip vericem hepsini insallahh
ALLAH analı babalı büyütsün canım gözünaydınn..merhaba arkadaşlar ben 18 agustosta beklenmedik şekilde acil doğuma alındım. 15 gün once geldi melegim.. doğum maceramızı paylaşmak istedim bu konuda dikkatli olmanız için.. 18 inde randevum vardı kontroller. normal doğum bekleniyordu problem yoktu.ogün dr suyumun azaldığını söyledi ve çatı muayenesi yaptı acılma yok.. uzun bir nst sonucu acil doğuma alındım sezeryen oldumecburen.. dr bebeği aldığında ilk dediği bir gr su kalmamış.. ben bir gün önce lavabo çıkışı asırı ıslaklık hissetmiştim. sanırım lavabo esnasında gelmiş ve yavaş yavaş bitmiş suyum. ogun terslik vardı anlamışdım zaten. çok hareketsizdi kızım nasılsa bir gün sonra randevu var diye gitmedim dr a. keşke gitseymişim. dr bir gün daha Allahım korumuş yaşamazmış dedi. neysekibugün 1 haftamızı doldurduk. kızım şükür çok saglıklı. allahım sizede kazasız belasız doğum nasip etsin..
maşallah canım kocaman olmuşş oğluşunnselam arkadaşlar bende dr geldim 3.200 gr olmuş oglum dogum şekli ve tarihi ile ilgili birşey söylemedi haftada bir nst girecegim o kadar.siz nasılsınız.
bende bendee inşallah ilk hedefim 70 kgye düşmekkkaynen cnm hic takmiokm 73le baslamistim bnde dgumdan sonra dahada altina düscmm
saglik olsun cnm sende takma
yürüyüş yapmayan bide ben varım 2 hafta önceki kontrolumde dr. doğum yapamazsın deyince korktum yurudum ama baya hareketliydim bu gidişimde hem açılmam vardı hem 2 hafta oncesine gore çok değişmiş durumun dedi.. hala yurumeye devam edıorum
bende yiemıorum hatta 1 aydır hiç kg almıodum 2 haftada 2 kg almışım şok oldum son haftalar die sanırım ..
süt ağzıma süremıorum ama ayran yogurt falan yıorum .. sancım baslayınca bende merdiven inip çıkıyım bari aman evde doğurmayım bende
merhaba arkadaşlar ben 18 agustosta beklenmedik şekilde acil doğuma alındım. 15 gün once geldi melegim.. doğum maceramızı paylaşmak istedim bu konuda dikkatli olmanız için.. 18 inde randevum vardı kontroller. normal doğum bekleniyordu problem yoktu.ogün dr suyumun azaldığını söyledi ve çatı muayenesi yaptı acılma yok.. uzun bir nst sonucu acil doğuma alındım sezeryen oldumecburen.. dr bebeği aldığında ilk dediği bir gr su kalmamış.. ben bir gün önce lavabo çıkışı asırı ıslaklık hissetmiştim. sanırım lavabo esnasında gelmiş ve yavaş yavaş bitmiş suyum. ogun terslik vardı anlamışdım zaten. çok hareketsizdi kızım nasılsa bir gün sonra randevu var diye gitmedim dr a. keşke gitseymişim. dr bir gün daha Allahım korumuş yaşamazmış dedi. neysekibugün 1 haftamızı doldurduk. kızım şükür çok saglıklı. allahım sizede kazasız belasız doğum nasip etsin..
mavişş
canım kapı süsüne bayıldımmmmm maşallah sanaaaçok beceriklisiinnnn...
kızlar yaaa kasılmanın başladığı anda acayip bi ateş basması oluyo bendee kasılma geçince ateş basmasıda geçiyoo ama sancı fln yok sizdede oluyo mu yaaa:44::44::44:
kızlar...
karnım taş gibi, bütün gece oğlum hiç durmadı hep karnım ağrıdı, hatta tam dedikleri gibi belden başlayan ve karına oradan da kasıklara giden sancıları da yaşadım sonra da bacaklarım ağrımaya başladı ama sonra geçti. Sabahtan beri de çok halsizdim yine bacaklarım ağrıyordu. son yarım saattir de vajinamda olan ağrılar arttı. birden bi ağrı geliyor hemen yere çömeliyorum sonra geçiyor, oğlum çıktı yukarı iyice. dr.u arasam mı aramasam mı bilemedim, boşuna panik yapmak istemiyorum, bi akıl verin.
Kızlar deney yapıyorum:) 12 tane hurma yedim, bakalım hurma rahimin kasılmasına yol acıp dogumu tetikliyor mu:)))))
Delisin yaaa,bu gece doğur da sen hayatının deneyi olsun emiiiii))))
kızlar...
karnım taş gibi, bütün gece oğlum hiç durmadı hep karnım ağrıdı, hatta tam dedikleri gibi belden başlayan ve karına oradan da kasıklara giden sancıları da yaşadım sonra da bacaklarım ağrımaya başladı ama sonra geçti. Sabahtan beri de çok halsizdim yine bacaklarım ağrıyordu. son yarım saattir de vajinamda olan ağrılar arttı. birden bi ağrı geliyor hemen yere çömeliyorum sonra geçiyor, oğlum çıktı yukarı iyice. dr.u arasam mı aramasam mı bilemedim, boşuna panik yapmak istemiyorum, bi akıl verin.
canım sancılar düzzenliyse doktorunu ara ama dinlenince geçiyosa yalancı sancılardırr büyük ihtimal..kızlar...
sezeryan dimi senin canım hadi hayırlısıyla al bebişini kucağınaa..Devsel hayırlı olsun bebeğiniz
saglıkla kucagına almışşın ya,gözün aydın
Benim son 6 günüm kaldı işnşallahhhhh
elim,ayaklarım,yüzüm,agzım burnum çok şişti
artık bir an önce çıkartmak istiyorum,karnım burnumda gezmekten bunaldım artık
gece uykum cokn kötü,hiç dönemiyorum,15 dk da bir tuvalet,çatı ağrısı,bel ağrısı offfff
naptın kııızzzzz seeeeeeennnnnnnnnnnnKızlar deney yapıyorum:) 12 tane hurma yedim, bakalım hurma rahimin kasılmasına yol acıp dogumu tetikliyor mu:)))))
ayy olur şekerimmbende kasılma yok ama ateş heeppp varrr olur mu :)
mavişş
canım kapı süsüne bayıldımmmmm maşallah sanaaaçok beceriklisiinnnn...
kızlar yaaa kasılmanın başladığı anda acayip bi ateş basması oluyo bendee kasılma geçince ateş basmasıda geçiyoo ama sancı fln yok sizdede oluyo mu yaaa:44::44::44:
bende kasılma yok ama ateş heeppp varrr olur mu :)
canm panik yapma ama doktorunu bi ara için rahat etsin.. artık son zamanlardayz danışmakta fayda var..
Ay canim ben ara derim. Benim de basıma aynısı gelmişti erken doguma karsı tedavi gördüm. Birsey yoksa bile icin rahatlamış olur. Ama ihmal etmemelisin
canım sancılar düzzenliyse doktorunu ara ama dinlenince geçiyosa yalancı sancılardırr büyük ihtimal..
sezeryan dimi senin canım hadi hayırlısıyla al bebişini kucağınaa..
o ishal hali bendede var ama çok meyve yemeye bağladım benn
naptın kııızzzzz seeeeeeennnnnnnnnnnn
ayy olur şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?