2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

2 farklı dr.a gidiyorum, biri prof biri daha kolay ulaşabileceğim bi kadın doğumcu. ikisi de sezeryan diyor. birini ikna ettim 39+0 a kadar beklerim dedi en fazla, sonra suni sancı.
40.haftayı beklemem diyo.
prof zaten normal doğum yaptırması imkansız, off kafam çok karışık.

35. haftada gittiğimde suyumda çok az bir azalma olduğunu, daha fazla su içmem gerektiğini söylemişti doktorum, 37.haftada suyum normale dönmüş, azalması dönemselmiş demek ki dedik, çok da endişelenmeyin.
hastanede fln yattım suyu az diye, çok şükür düzeldi, su içmek de etkilemedi o ara. haftalık kontrollere gidiyorum bu yüzden 2 aydır, şimdi de biraz düşük de çok kötü değil.
sıcaklardan fln etkilenmiştir seninki.

şuanda 37 bitti 38 içindeyim bebegimi aladıkları gün 38+4 günlük olacagım bnm tüp bebek oldugu için doktor riske atmak istemiyor normalde olabilirmiş ama sezaryan daha güvenilir dedii..
benim tüp değil ama önceden kayıplarım var, bu yüzden sezeryan diyolar. of ağlayasım geliyo ameliyat olur gibi doğum yapıcam diye.
normal doğumu beklemekten de korkuyorum. ne zormuş

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, gözünaydın.
nasıl bi aşırı ıslaklıktı? hareketsiz olması dışında ne vardı belirti?

amaann boşver takma canım ben 79dan 92ye çıktımm ama azmettim 40ım çıktıktan sonraa spora başlayacağımm elimden geldiği kadar birde bebişlerimiz emerse ALLAHIN izniylee veririz kilolarıı üzülmeee[/QUOTE]

aynen cnm hic takmiokm 73le baslamistim bnde dgumdan sonra dahada altina düscmm
Rekor bende sanırım 24 kilo oldu benim Takmıyorum artık.Dogumdan sonra azmedip vericem hepsini insallahh

saglik olsun cnm sende takma

ALLAH analı babalı büyütsün canım gözünaydınn..
en ufak sorunda doktora gitmemiz gerekiyoo gerçekten su gelirde ALLAH korusun anlamazsaakk:18:
en iyisi bebeişin hareketlerini kontrol etmek galibaa..
selam arkadaşlar bende dr geldim 3.200 gr olmuş oglum dogum şekli ve tarihi ile ilgili birşey söylemedi haftada bir nst girecegim o kadar.siz nasılsınız.
maşallah canım kocaman olmuşş oğluşunn
ben her hafta hem usg hem nstt off offf
aynen cnm hic takmiokm 73le baslamistim bnde dgumdan sonra dahada altina düscmm

saglik olsun cnm sende takma
bende bendee inşallah ilk hedefim 70 kgye düşmekkk

mavişş
canım kapı süsüne bayıldımmmmm maşallah sanaaa çok beceriklisiinnnn...

kızlar yaaa kasılmanın başladığı anda acayip bi ateş basması oluyo bendee kasılma geçince ateş basmasıda geçiyoo ama sancı fln yok sizdede oluyo mu yaaa:44::44::44:

kızlar...

karnım taş gibi, bütün gece oğlum hiç durmadı hep karnım ağrıdı, hatta tam dedikleri gibi belden başlayan ve karına oradan da kasıklara giden sancıları da yaşadım sonra da bacaklarım ağrımaya başladı ama sonra geçti. Sabahtan beri de çok halsizdim yine bacaklarım ağrıyordu. son yarım saattir de vajinamda olan ağrılar arttı. birden bi ağrı geliyor hemen yere çömeliyorum sonra geçiyor, oğlum çıktı yukarı iyice. dr.u arasam mı aramasam mı bilemedim, boşuna panik yapmak istemiyorum, bi akıl verin.

yaa çok faydalı yürümek ama az bi yürüsem çok yoruluyorm ben yaa bende kilo bile vermştm ama son gittiğimde 10 günde 2 kg almışım şokk.. o yüzden yürümeye karar verdm

göznz aydn canm Allah korumuş sağlıkla büyüsün inş. bebeğin.. bu su olayından ben de çok korkuyorm hatta herşeydenn bunları düşünmekten zaman geçmiyo bi türlü 1 hafta bile fazla geliyo bana kontroller için Allaha emanet kuzularmz..

Devsel hayırlı olsun bebeğiniz
saglıkla kucagına almışşın ya,gözün aydın

Benim son 6 günüm kaldı işnşallahhhhh
elim,ayaklarım,yüzüm,agzım burnum çok şişti
artık bir an önce çıkartmak istiyorum,karnım burnumda gezmekten bunaldım artık
gece uykum cokn kötü,hiç dönemiyorum,15 dk da bir tuvalet,çatı ağrısı,bel ağrısı offfff

Kızlar deney yapıyorum:) 12 tane hurma yedim, bakalım hurma rahimin kasılmasına yol acıp dogumu tetikliyor mu:)))))

Kızlar benim bazen sancı tarzı bir ağrım ve kasılma aynı anda oluyor özellikle de akşamları
ama düzenli sancılar değil ve ishal halim var bir haftadır sizde de aynı durum var mı???

bende kasılma yok ama ateş heeppp varrr olur mu :)

canm panik yapma ama doktorunu bi ara için rahat etsin.. artık son zamanlardayz danışmakta fayda var..

Ay canim ben ara derim. Benim de basıma aynısı gelmişti erken doguma karsı tedavi gördüm. Birsey yoksa bile icin rahatlamış olur. Ama ihmal etmemelisin

canım sancılar düzzenliyse doktorunu ara ama dinlenince geçiyosa yalancı sancılardırr büyük ihtimal..
sezeryan dimi senin canım hadi hayırlısıyla al bebişini kucağınaa..
o ishal hali bendede var ama çok meyve yemeye bağladım benn
Kızlar deney yapıyorum:) 12 tane hurma yedim, bakalım hurma rahimin kasılmasına yol acıp dogumu tetikliyor mu:)))))
naptın kııızzzzz seeeeeeennnnnnnnnnnn
ayy olur şekerimm

bende kasılmayla birlikte nefes darlığı oluyor,suyun altında nefesimi tutmuşum gibi kasılma geçince bi oh deyip rahat rahat nefes almaya başlıyorum..

canm panik yapma ama doktorunu bi ara için rahat etsin.. artık son zamanlardayz danışmakta fayda var..

Ay canim ben ara derim. Benim de basıma aynısı gelmişti erken doguma karsı tedavi gördüm. Birsey yoksa bile icin rahatlamış olur. Ama ihmal etmemelisin

teşekkürler kızlar, uzandım biraz, vajinadaki ağrılar şimdi yok ama karnım hala taş gibi, sanırım kasılma dedikleri bu. Ya bi gariplik var ama biraz daha bekliyim, bir iki saat daha. Yine olursa arıyim o zaman.

merhaba arkadaşlar

doktorum son ayında her hafta idrar tahlili yaptırmak gerekir demişti. çünkü lükosit yani enfeksiyon en çok son ayda oluyormuş. bende hiç bir belirti yoktu. geçen hafta yaptırdığımda temiz çıktı. geçen perşembe yapınca enfeksiyon çıktı.ilaç verdi. eğer içmezsem erken doğuma sebep olurmuş. ilacın herhangi bir zararı yokmuş. sizlerde yakınınızdaki sağlık ocağına gidip tahlil yapın isterseniz. hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…