günayyyydııınnnn kızzzlaaaarrrrrrrrrr
nasılsınız valla ben iyiyim ama uykusuzumm 8 de kalktım kahvaltı yaptım yürüdüm oturdum offf ama
uyuyamıyorum artık sizde de var mı böyle bir durum heyecan mı sardı ne??:))
günaydın yine uyumuşuz mışıl mışıl horul horul kahvaltımızı yaptık amanin 10 gün diyo 10 günnnnn doğururmuyum acaba ?
ağrı sancı olsa da gece uyandırsa dedim ama yok
bu saate kadar uyumuşum ne güzel, uykunun tadını çıkaralım bari di mi
Canim sunni sancidan hic korkma yeni dogum yapan bi arkadasla konustum ondada normal sanci gibi araliklar varmis hic bahsedildigi gibi degil hic korkma dedi sakin sende hic korkma Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..Muhakkak cok moralin bozulmustur tabi, anlıyorum, bir hamile olarak bizzat böyle birseye sahit olmak cok zordur ama biz kötü örnekleri düsünmeyelim, o bebekde saglıgına kavusmustru insallah, allah hepsini korusun. Elestirmek icin yazmadım, ama okuyunca da insan ister istemez etkileniyor..mesela biraz önce gönderdigim mesajda artık hamilelik takvimimin bittigini farkettim, ay bi gözlerim doldu, bir kötü oldum bende, anlatamam. bEnim de sonumun ne olacagı belli degil, pazartesiye kadar dogum olmazsa suni sancı verecekler, herkes birsey soyluyor. Suni sancı yiyecegine sezeryana gir direk diyen bile oldusanki bizim elimizdeymis gibi. İnsanlar cok acımasız olabiliyor, konusurken lafın nereye gidecegini düsünemiyorlar, cok gerginim bende o yüzden hepimiz icin hakkımızda hayırlısı
paris parisolalı böyle paris olmamıştır herhalde hanımlar uzerimize huzur yağdı herhalde herkes horul horul uyuyor tık yok bizde ne sancı ne ağrı ne nişan ,söz,düğün .... gelde stres olma her gören sen halen doğurmadın mı diyor ...
çocuğumuza kavuşmaıyoruz bari uykuya doyalım. Ben dayanamadım gene geldim yatak odasına sızmak üzereyim
valla hepsi birbirine karıştı uyku uykusuzluk heyecan sıkıntı depresyınher sabah bugünde doğuramadım diye uyanıyorum. gündüz uyuyor gece oturuyorum. İlk defa erken kalktım ve yatmadım geri ama günün geri kalanı için söz veremicem buarada gece ne kaynatmışınız öldüm gülmekten bari akşam eşim gelince bende diyim bidaha parise gidelim
Face.deki grubumuzda paylaşmıştım orada olmayan arkadaşlar için burda da paylaşıyım dedim..
Uykusuz gecelerimin ürünleri kızlar. Kızıma bebiş kurabiyelerini kendim yaptım, kesinlikle tavsiye ederim hem çok ucuza geliyor hem de vakit geçirtiyor :) bakalım siz de beğenicek misiniz kızlar
Eki Görüntüle 508892 Eki Görüntüle 508893 Eki Görüntüle 508894 Eki Görüntüle 508895 Eki Görüntüle 508896 Eki Görüntüle 508897 Eki Görüntüle 508898 Eki Görüntüle 508899 Eki Görüntüle 508900 Eki Görüntüle 508901 Eki Görüntüle 508902 Eki Görüntüle 508903 Eki Görüntüle 508904 Eki Görüntüle 508905 Eki Görüntüle 508906
bu arada bugün azıcık 7-8 damla kanamam oldu. telaş yapmadım geçenki gibi.. zaten nişansa demek oluyoki 2 gün ile 1 hafta arası vakit var.. zaten cumaya da kontrolümüz var babamızla gidicez. bu arada ayak bileklerim davul gibi oldu yok yok bildiğin fil ayağı oldu ayaklarım yahu.. gerçi bi ara 71,5ları gördüm tartıda şimdi 70,5 falan geliyorum ama ödem oldu sanırım.. sanırım doğurcam yakında (İNŞALLAHHHHH)
öptüm herkesçikleriiiiii
selam kızlar. ben bu günde doğurmucam galiba.sizler nasılsınız
tskymz
sen ne durumdasın tatlım nasıl gidiyo...
Kizlar dogurmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?