2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın anneler mışıl mışıl uyuyun doğuma yaklaştıkya bir rahatlama geldi herhalde gece ilk defa hiç uyanmadık korkuyorum ama bu normalmidir

G9aydııınn eşimi yolculadım ve 1 saattir uyuyayım diye yatakta dönüyoyrum en son kalktım bakalım ne değişcek. Uyurum diye atıştırmıştımda.

nekadarda azalmışız ya herkes doğurunca kaybolmuş vallahi darısı bizlerin başına

günayyyydııınnnn kızzzlaaaarrrrrrrrrr
nasılsınız valla ben iyiyim ama uykusuzumm 8 de kalktım kahvaltı yaptım yürüdüm oturdum offf ama
uyuyamıyorum artık sizde de var mı böyle bir durum heyecan mı sardı ne??:))

günaydınn kimsecikler kalmamış gerçekten bende uykusuz geceler beni bekliyor diye kalkmıyorum yataktan yanlız kalmaya kafa dinlemeye bakıyorum çünkü artık hayatımın 1 günü bile 1 saatini bile yanlız olamıcaz :) uyku problemim yok tek problemim gece tuvalete kalkmak yatakta dönmekte çok zorlanıyorum bide şu 1-2 gündür hemoroid sende uyumasan bile yat dinlen kitap oku bunlar son rahat günlerimiz :)

günaydın kızlar, daha 17 gün var, bi de 41. haftaya kalmak da var, günde on kere takvime bakıyorum, sanki her bakışımda değişecekmiş gibi dr. stres yapma o zaman hiç gelmez dedi.

valla hepsi birbirine karıştı uyku uykusuzluk heyecan sıkıntı depresyın her sabah bugünde doğuramadım diye uyanıyorum. gündüz uyuyor gece oturuyorum. İlk defa erken kalktım ve yatmadım geri ama günün geri kalanı için söz veremicem buarada gece ne kaynatmışınız öldüm gülmekten bari akşam eşim gelince bende diyim bidaha parise gidelim

ağrı sancı olsa da gece uyandırsa dedim ama yok
bu saate kadar uyumuşum ne güzel, uykunun tadını çıkaralım bari di mi

Canim sunni sancidan hic korkma yeni dogum yapan bi arkadasla konustum ondada normal sanci gibi araliklar varmis hic bahsedildigi gibi degil hic korkma dedi sakin sende hic korkma Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

paris paris olalı böyle paris olmamıştır herhalde hanımlar uzerimize huzur yağdı herhalde herkes horul horul uyuyor tık yok bizde ne sancı ne ağrı ne nişan ,söz,düğün .... gelde stres olma her gören sen halen doğurmadın mı diyor ...

kzlar ben idrar tutamama gibi bir durumla karşı karşıyayım. bide bu nişan gelmek zorunda mı yani nişan gelmeden sancılar gelebilir mi ya tecrübesizlik ne kadar kötüüüüüüüü

çocuğumuza kavuşmaıyoruz bari uykuya doyalım. Ben dayanamadım gene geldim yatak odasına sızmak üzereyim

Kızlar doğuramadim diye stres yapmayın onlar orda kalmicak uyuyuyun, uyuyun,uyuyun,cuma gecesinden beri uyku yok bana sürekli memede olmak isteyen bir bebeğim var kucağımdan bırakınca ağlıyor emıyor kaka yapıyor nerdeyse saat basiAyy cok gülüyorum bu hallerime durup durup ağlıyorum iki gündür k.v sayesinde lohusa depresyonuna girmiş bulunuyorum.ama küçük sipam gözlerini açıkta bir bakıyor ya yetiyo bana yüce Rabbim saglikla kucağınıza aldırsın bebisleri

Becerikli hatun maşallah yahuuu emeğine sağlıkkk nasıl yaptın ne güzel şeyler bunlar yaaaaaaaa anlatırmısın acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…