2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bu doğum enerjisi dedikleri şey olabilir belki. bir iki güne anlasılır insallah bakalım.

olmaz mı? sabah kalktıgımdan beri nefesim sıkısıyor heyecandan. Artık 40+1 oldum.

günaydın kızlar, daha 17 gün var, bi de 41. haftaya kalmak da var, günde on kere takvime bakıyorum, sanki her bakışımda değişecekmiş gibi dr. stres yapma o zaman hiç gelmez dedi.

Stres yapmak icin cok erken degil mi :) Daha 17 gün varken? benim 40 +1 oldu mesela, daha da bekletebilir diye düsünüp gevsemeye calısıyorum.

Canim sunni sancidan hic korkma yeni dogum yapan bi arkadasla konustum ondada normal sanci gibi araliklar varmis hic bahsedildigi gibi degil hic korkma dedi sakin sende hic korkma Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Coook tesekkür ederim canım yazdıgın icin. Gercekten biraz daha rahatladım. Allah razı olsun.

kzlar ben idrar tutamama gibi bir durumla karşı karşıyayım. bide bu nişan gelmek zorunda mı yani nişan gelmeden sancılar gelebilir mi ya tecrübesizlik ne kadar kötüüüüüüüü

Benim bildigim kadarıyla idrar tutamama cok normalmis ilerleyen haftalarda, doktorum söylemisti olabilir diye..ve de nisan falan gelmeden de direk doguma giden duydum, hatta suyun bile gelmesi sart degil dogum esnasında da gelebiliyormus.

. Daha önce hem suni sancıyı hemde normal dogum sancısını yasayan var mı aranızda? Yani karsılastırma istesek gercekten dogal sancıya göre daha mı acılı?
ben ikisinide çektim kızlaarrr...
hafif sancılar hissediyodum kendi sancımda sancı nstde 100e vuruyoduu suni takıldı dozu baya arttırıldıı çok şiddetli sancılar hissediyodum ama sadece 30a 40a vuruyoduu nstde sancılarr.. umarım anlatabilmişimdirrr..

Tesekkür ederim, herhalde ikisinin sancısı karıstıgı icin daha kuvvetli hissetmissindir.

slm kızlar..nabersiniz?demek her doktor farklı bakıyor açılmaya ya.ben gene bugün bi kuaföre gideyim de bakar makar açılma var mı die hazırlıksız yakalanmaayalım.yarın sabah kontrolüm var dua edin her şey yolunda olsun.bebeğim kilo almamıştır herhalde 1 haftadır..aman bıraktım artık kiloyu sağlıklı olsunda başka bişey istemem.

bu arada fatoş seni merak ediyorum ne alemdesin?

bebeğin doğunca kilosunu mutlaka yaz buraya olur mu, çok merak ediyorum kaç kilo doğcak.
bana sorarsan 3200 den aşağı doğmaz

Becerikli hatun maşallah yahuuu emeğine sağlıkkk nasıl yaptın ne güzel şeyler bunlar yaaaaaaaa anlatırmısın acabaa

canım çoook kolay. dr. oetker'in tatlı kurabiye hazır un karışımından aldım, uzun süre dayanıyor zaten onlar. netten de renkli şeker hamuru oklavası falan sipariş ettim. kurabiyeler zaten 10-15 dk.da pişiyor.

hamuru kestiğim kalıpla şeker hamurlarını kesip pişenlerin üstünü kapladım, üzerlerine de değişik değişik süslemeler yaptım. çoook kolay çook.

Kızlar merhaba... Öncelikle doğum yapmış arkadaşlara allah bağışlasın, doğumu bekleyenlere de allah kurtarsın diyorum.. Danışmak istediğim birşey var. Benim 15 gündür yalancı sancılarım oluyor ve çatı kemiklerim ağrıyor. Öyle ki bazen nefesim kesiliyor yalancı sancılardan. Size sormak istediğim şey bu sancılar doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi ve nekadar sonra doğum yaptı arkadaşlar biliyor musunuz ?

o haftada benmde catı kemıgım cok agrıordu sonra gectı .. yalancısancılar dogum belırtısı olabılır tatlım doktoruna sormanı tavsıye edıorm ..herkesınkı farklı olu benm hıc agrım yoktu düne kadar catı muayenesı bı oldum yalancı sancıyla tanıstım..doktoruna danış bence

Anladım arkadaşım teşekkür ederim. Pazartesi dr.a gideceğim. Nst ye de gireceğim. Ozaman danışırım muhakkak. Bakalım yoksa gününden önce mi gelecek benim bebek ? Şu çatı muayenesini de eğer sancı çıkarsa yapıyor mu dr. hemen?

bebeğin doğunca kilosunu mutlaka yaz buraya olur mu, çok merak ediyorum kaç kilo doğcak.
bana sorarsan 3200 den aşağı doğmaz

tamam canım yazarım allahın izniyle.inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza.2800 doğar dedi doktor ama bilmiyorum yaa sağlıklı olsunda..bugün sabah idrarımı yaptıktan sonra tam sifonu çekiyordum bi baktım idrarım kırmızı.acaba nişan mı anlamadım ya.tam o sıra sifonu da çektim bişeycik anlamadım yani..doktora sölesem nişanın gelip gelmediğini anlar mı ki

Merhaba Kızlar,

Ben de 10 eylül de kontrole gittim. Bebeğim 3900 gr olmuş. tosuncuğum olacak galiba. Dr sezeryan için gün verdi.( 18 Eylül ) Bakalım ne olacak. Anestezi konusunda biraz konuştuk. epidural den bahsettim. Bana genel anestezi yi öneririm dedi. Bakalım hayırlısı ne olacak? Sanırım biraz korkuyorum.

mrb arkadaslar.az kaldı ama sabırsızlanıyorum.son 3 gundur vajinada batma oluyor sanki bıçak saplanıyor.bu özellikle koltuktan kalkarken yada yururken oluyo.r dışarı çıkmıyorum kaç gundur ,hiç yormuyorum kendimi ama korkuyorum neden oluyor bu batmalar.cumartesi gunu çatı muayenem var ona gore normal /sezeryan olup olmamasına karar vericek dr um.Allah yardımcım /yardımcımız olsun.. zaman daralıyor ben daha çok heyecanlanıyorum...

Kizlar yuruyuse ciktim az once gezerken esimin yengesi bi ebe var karnini kont etsin dedi sirt ustu yattim dizlerimi kirdim karnima bakti bosalmis gogus altin inmis kafasida fiks dedi yani hic kimildamiyormus kanaldaymis 1haftadan daha erken dedi hatta suan sancin var dedi evet dedim oyle iste:)

ayyyyy bizimde belli olsa ya çoook sıkıldım. Babam bile hergün arıyor bellimi varmı bişi diye

selam kızlar salıya kadar doğurmazsam ya sunniyle normal ya da sezryan...kurbanlık koyun gibi bekliyorum anlayacağınız kaç kişi kaldık doğurmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…