Kizlar dogurmak istiyorummm
inş tatlım yaaaa bende her ezan okunduğunda hepimize dualar ediyorum rabbim kabul eder inşben hayatımda bu kadar stres yaşadığımı hatırlamıyorum işin kötüsü ağrım sancımda gitti ağırlaşacağıma zıpkın kesildim artık eşimde çok stres yapmaya başladı salı günü gelsede bir an önce belirlense şu bilinmezlikler
günayyyydııınnnn kızzzlaaaarrrrrrrrrr
nasılsınız valla ben iyiyim ama uykusuzumm 8 de kalktım kahvaltı yaptım yürüdüm oturdum offf ama
uyuyamıyorum artık sizde de var mı böyle bir durum heyecan mı sardı ne??:))
günaydın kızlar, daha 17 gün var, bi de 41. haftaya kalmak da var, günde on kere takvime bakıyorum, sanki her bakışımda değişecekmiş gibidr. stres yapma o zaman hiç gelmez dedi.
Canim sunni sancidan hic korkma yeni dogum yapan bi arkadasla konustum ondada normal sanci gibi araliklar varmis hic bahsedildigi gibi degil hic korkma dedi sakin sende hic korkma Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
kzlar ben idrar tutamama gibi bir durumla karşı karşıyayım. bide bu nişan gelmek zorunda mı yani nişan gelmeden sancılar gelebilir mi ya tecrübesizlik ne kadar kötüüüüüüüü
ben ikisinide çektim kızlaarrr.... Daha önce hem suni sancıyı hemde normal dogum sancısını yasayan var mı aranızda? Yani karsılastırma istesek gercekten dogal sancıya göre daha mı acılı?
ben ikisinide çektim kızlaarrr...
hafif sancılar hissediyodum kendi sancımda sancı nstde 100e vuruyoduu suni takıldı dozu baya arttırıldıı çok şiddetli sancılar hissediyodum ama sadece 30a 40a vuruyoduu nstde sancılarr.. umarım anlatabilmişimdirrr..
bendeeeeee..ama sancı falan yok yaaaaaa
slm kızlar..nabersiniz?demek her doktor farklı bakıyor açılmaya ya.ben gene bugün bi kuaföre gideyim de bakar makar açılma var mı diehazırlıksız yakalanmaayalım.yarın sabah kontrolüm var dua edin her şey yolunda olsun.bebeğim kilo almamıştır herhalde 1 haftadır..aman bıraktım artık kiloyu sağlıklı olsunda başka bişey istemem.
slm kızlar..nabersiniz?demek her doktor farklı bakıyor açılmaya ya.ben gene bugün bi kuaföre gideyim de bakar makar açılma var mı diehazırlıksız yakalanmaayalım.yarın sabah kontrolüm var dua edin her şey yolunda olsun.bebeğim kilo almamıştır herhalde 1 haftadır..aman bıraktım artık kiloyu sağlıklı olsunda başka bişey istemem.
Becerikli hatun maşallah yahuuu emeğine sağlıkkk nasıl yaptın ne güzel şeyler bunlar yaaaaaaaaanlatırmısın acabaa
Kızlar merhaba... Öncelikle doğum yapmış arkadaşlara allah bağışlasın, doğumu bekleyenlere de allah kurtarsın diyorum.. Danışmak istediğim birşey var. Benim 15 gündür yalancı sancılarım oluyor ve çatı kemiklerim ağrıyor. Öyle ki bazen nefesim kesiliyor yalancı sancılardan. Size sormak istediğim şey bu sancılar doğumun yaklaştığının habercisi olabilir mi ve nekadar sonra doğum yaptı arkadaşlar biliyor musunuz ?
o haftada benmde catı kemıgım cok agrıordu sonra gectı .. yalancısancılar dogum belırtısı olabılır tatlım doktoruna sormanı tavsıye edıorm ..herkesınkı farklı olu benm hıc agrım yoktu düne kadar catı muayenesı bı oldum yalancı sancıyla tanıstım..doktoruna danış bence
bebeğin doğunca kilosunu mutlaka yaz buraya olur mu, çok merak ediyorum kaç kilo doğcak.
bana sorarsan 3200 den aşağı doğmaz
kzlar ben idrar tutamama gibi bir durumla karşı karşıyayım. bide bu nişan gelmek zorunda mı yani nişan gelmeden sancılar gelebilir mi ya tecrübesizlik ne kadar kötüüüüüüüü
Kizlar yuruyuse ciktim az once gezerken esimin yengesi bi ebe var karnini kont etsin dedi sirt ustu yattim dizlerimi kirdim karnima bakti bosalmis gogus altin inmis kafasida fiks dedi yani hic kimildamiyormus kanaldaymis 1haftadan daha erken dedi hatta suan sancin var dedi evet dedim oyle iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?