canım çoook kolay. dr. oetker'in tatlı kurabiye hazır un karışımından aldım, uzun süre dayanıyor zaten onlar. netten de renkli şeker hamuru oklavası falan sipariş ettim. kurabiyeler zaten 10-15 dk.da pişiyor.
hamuru kestiğim kalıpla şeker hamurlarını kesip pişenlerin üstünü kapladım, üzerlerine de değişik değişik süslemeler yaptım. çoook kolay çook.
Kızlar doğuramadim diye stres yapmayın onlar orda kalmicakuyuyuyun, uyuyun,uyuyun,cuma gecesinden beri uyku yok bana sürekli memede olmak isteyen bir bebeğim var kucağımdan bırakınca ağlıyor emıyor kaka yapıyor nerdeyse saat basi Ayy cok gülüyorum bu hallerime durup durup ağlıyorum iki gündür k.v sayesinde lohusa depresyonuna girmiş bulunuyorum.ama küçük sipam gözlerini açıkta bir bakıyor ya yetiyo bana yüce Rabbim saglikla kucağınıza aldırsın bebisleri
slmmmm bnde hala doguramayanlardanim kizlar uyuyamaayan varmi gecekleri bn hiiiiiiiiic uyuyamiom yatakta dönmek bi iskence bide aklina kötü kötü seyler getiren varmi yoksa tek bnmi
uyuyana kadar epey eziyet çekenlerdenim bende,bi sağ bi sol,bi de dönebilsem4-5 hamlede anca çevirebiliyorum kendimi kötü şeyler düşünme,güzel düşün güzel olsun..
yani gününü doldurmuş bebek niye 3 ün altında olsun ki.tamam canım yazarım allahın izniyle.inşallah sağlıklıca alırız kucağımıza.2800 doğar dedi doktor ama bilmiyorum yaa sağlıklı olsunda..bugün sabah idrarımı yaptıktan sonra tam sifonu çekiyordum bi baktım idrarım kırmızı.acaba nişan mı anlamadım ya.tam o sıra sifonu da çektim bişeycik anlamadım yani..doktora sölesem nişanın gelip gelmediğini anlar mı ki
ay biri de bana baksa dicem ama daha dün dr.daydım, rahatı iyi bebeğin dediKizlar yuruyuse ciktim az once gezerken esimin yengesi bi ebe var karnini kont etsin dedi sirt ustu yattim dizlerimi kirdim karnima bakti bosalmis gogus altin inmis kafasida fiks dedi yani hic kimildamiyormus kanaldaymis 1haftadan daha erken dedi hatta suan sancin var dedi evet dedim oyle iste:)
aynı durumdayım ben de, salı günü sabah aç gel dedi ama herşey normalse bikaç gün daha beklemek istiyorum benselam kızlar salıya kadar doğurmazsam ya sunniyle normal ya da sezryan...kurbanlık koyun gibi bekliyorum anlayacağınız kaç kişi kaldık doğurmayan
kızlar gerçekten bol bol uyuyun hele gününüz gelmeden stres olmayın illaki gelicekler bi şekilde Allaha emanet bnm günüm geçtiği için çok stres olmustum ama şükürler olsun bebeğimi geçte olsa kucağıma aldım öznur un dediği gibi uykusuz geceler mıklayan bebekler sorunlu k.v. ler sizi beklıor olabilir bol booool dinleninnn bebeğinizin içinde olmasının tadını cıkarın :)))
selam kızlar salıya kadar doğurmazsam ya sunniyle normal ya da sezryan...kurbanlık koyun gibi bekliyorum anlayacağınız kaç kişi kaldık doğurmayan
hehe doğum yapan bugünlerin tadını çıkarın demeye başlıyo demek ki
biz de doğursak da biz de desek yaw
dr sezeryan demişti bana sezeryan olsam bi haftalık olcaktık şimdiye, ben normal istedim diye bekliyoruz insan korkuyo bi aksilik olursa diye. yani daha dün doğurdunuz anlarsınız bu korkuyu kızlar..
sağlıkla geleceğini bilsem hiç sabırsızlanmadan beklerim bir ay bekle deseler ama korkuyo insan..
dua edin bizlere..
evet ya doğuralım artık doktorum bile dedi sen hala doğurmuyo musun die
benim dr da nst ye baktı maşallah hiç doğurasın yok dedi
açılmaya baktı, maşallah bebeğin hiç gelesi yok dedi
ne gün yazıldıysa ozaman gelsin de normali beklicem diye ben direttim o yüzden korkuyorum bi aksilik olursa diye, allah korusun
slmmmm bnde hala doguramayanlardanim kizlar uyuyamaayan varmi gecekleri bn hiiiiiiiiic uyuyamiom yatakta dönmek bi iskence bide aklina kötü kötü seyler getiren varmi yoksa tek bnmi
uyku benim karmakarışık. 3ten 4ten önce uyuyamıyorum. 8de eşlm tık yapsa uyanıyorum. Sonra bi kaç saat uyuyamıyorum. Sonra bi yatıyorum bölük pörçük 3'e 4'e kadar uyuyorum.. Aklıma kötü şeyler gelmez olurmu of of of
aynen cnm uykum cok hassas oldu her sese uyaniom düsüncelere dalmakdan uyuyamiom gözümden uyku aktigi halde hele o yersiz düsünceler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?