kızlar 11 eylul salı gunu 17:20de suni sancı ile cok rahat bı normal dogumum oldu darıı ıns. sızere olur
kızlar 11 eylul salı gunu 17:20de suni sancı ile cok rahat bı normal dogumum oldu darıı ıns. sızere olur
canım bdtlerimiz aynı salı günü 40 haftayı doldurucaz beklemiyor mu doktorun yada çatı muayenesi etti mi benim etti açılma yoookkkkk açılmayı bekleyeceğiz bekleyebildiğimiz kadar artık..
bayanlaaaaar sari cok koyu akinti, icindede kahvereng sac kili gibi 3-4 cizgi. nisanim mi geldi dersinizzzzz, dügün nezaman acabaaaaaaa cok heyecanlandimmmm
canım ne sancı ne acılma vardı suniyi verdıkten sonra ldu hepsı 41 artı 1de
canım ne sancı ne acılma vardı suniyi verdıkten sonra ldu hepsı 41 artı 1de
selam kızlar salıya kadar doğurmazsam ya sunniyle normal ya da sezryan...kurbanlık koyun gibi bekliyorum anlayacağınız kaç kişi kaldık doğurmayan
yarın annem gelicek..
kaynanam aramış annemi git artık kızınının yanına demiş, sanki ona sorcaktı annem kızının evine giderken..
ben mi fazla sinirleniyorum hamilelikten bilmiyorum ama herşeyi batıyo
Allah analı babalı büyütsün, gecmis olsun...normal sancıyla kıyaslarsan suni de daha mı aralıksız ve siddetli sancılar?kızlar 11 eylul salı gunu 17:20de suni sancı ile cok rahat bı normal dogumum oldu darıı ıns. sızere olur
paris parisolalı böyle paris olmamıştır herhalde hanımlar uzerimize huzur yağdı herhalde herkes horul horul uyuyor tık yok bizde ne sancı ne ağrı ne nişan ,söz,düğün .... gelde stres olma her gören sen halen doğurmadın mı diyor ...
kzlar ben idrar tutamama gibi bir durumla karşı karşıyayım. bide bu nişan gelmek zorunda mı yani nişan gelmeden sancılar gelebilir mi ya tecrübesizlik ne kadar kötüüüüüüüü
Bu doğum enerjisi dedikleri şey olabilir belki. bir iki güne anlasılır insallah bakalım.
ayyyyy bizimde belli olsa ya çoook sıkıldım. Babam bile hergün arıyor bellimi varmı bişi diye
bayanlaaaaar sari cok koyu akinti, icindede kahvereng sac kili gibi 3-4 cizgi. nisanim mi geldi dersinizzzzz, dügün nezaman acabaaaaaaa cok heyecanlandimmmm
ayyyy kızlar son 1 güne düşmüşüm yaaaaayarın bitecek takvimim oy oy hayırlısı artık
Esilaaa maşallah canım günleri bitirmişsinZaman ne çabuk geçiyo yaa Umudumuz 2012'de az sohbet etmedik Hadi bakalım sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu kucağına, Rabbim kolay bir doğum nasib etsin inşallah, herşey yolunda gitsin ve güzel haberlerini bize burdan ulaştır. (Eski nick; UmutSunuz)
oyyyy balımmmm sağolasın yaaaa sizleri görmek çok güzel oluyo şu zamanlarda çok özlüyorum valla o sohbetleri ... nasıl gaz verirdik birbirimize:) moral kaynağı olurduk hep bebiş beklerken valla ne zaman geçti zaman anlamadım şimdi nasipse kızımı kucağıma alacamda gelmiyo zilli iştesen nasılsın bebeğim iyimisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?