2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar 11 eylul salı gunu 17:20de suni sancı ile cok rahat bı normal dogumum oldu darıı ıns. sızere olur

kolay doğumların darısı başımıza innşallah,sağlıcakla büyüt bebeğini sıkı sıkı sar onu sıkı sıkı,sıkı sıkı doğum hikayenide okumak isteriz müsait olduğunda :))

bayanlaaaaar sari cok koyu akinti, icindede kahvereng sac kili gibi 3-4 cizgi. nisanim mi geldi dersinizzzzz, dügün nezaman acabaaaaaaa cok heyecanlandimmmm

canım bdtlerimiz aynı salı günü 40 haftayı doldurucaz beklemiyor mu doktorun yada çatı muayenesi etti mi benim etti açılma yoookkkkk açılmayı bekleyeceğiz bekleyebildiğimiz kadar artık..

canım benim normalde 16sı ama ben sondan sayayım diye değiştirdim bugün doktorun dediğine göre yaptım tarihi:)

kızlar göğüs pedini hangi marka aldınız?
kullanmaya başlayan çiçeği burnunda anneler :) nuk markasını önerir misiniz ya da neyi önerirsiniz?

hanımlaaaaaaaaaar , konyadan Dr DÜRDANE NİL OKUR un hastası olan, ya da SELÇUKLU HASTANESİ hakkında tecrübesi bulunan anneler var mı aranızda ???

selam kızlar salıya kadar doğurmazsam ya sunniyle normal ya da sezryan...kurbanlık koyun gibi bekliyorum anlayacağınız kaç kişi kaldık doğurmayan

Bende pazartesiye kadar doguramazsam pazartesi suni sancı ile doğurtmaya çalışacak doktorum, olmazsa sezeryanın yolları taştan. Aynen kurbanlık koyun gibi hissediyorum bende kendimi. Hergün arayanlar, dogurmadın mı hala diyenler, telefon calsa sinirlerim zıplıyor artık.

yarın annem gelicek..
kaynanam aramış annemi git artık kızınının yanına demiş, sanki ona sorcaktı annem kızının evine giderken..
ben mi fazla sinirleniyorum hamilelikten bilmiyorum ama herşeyi batıyo

Aaaaah ahh aynı sıkıntının alası bende var. O kadar batıyor ki hepsi anlatamam. Hele kayınvalide ve annem arasında dengeyi saglamaya calısmaktan kafayı tırlatıcam. Kendi derdimi unutuyorum. KEndi annem bile batıyor bazen. Endişelenip telaş yapmaları bile batıyor, sinir oluyorum.

kızlar 11 eylul salı gunu 17:20de suni sancı ile cok rahat bı normal dogumum oldu darıı ıns. sızere olur
Allah analı babalı büyütsün, gecmis olsun...normal sancıyla kıyaslarsan suni de daha mı aralıksız ve siddetli sancılar?

ıı geceler hanımlar yarın kuzumu saglıkocagınnaa goturcemm topugundan kan alıncakk nasıl dayanıcam bılmıyorum ıns cok acımaz anne olmak cok zor o aglayınca bende aglyorum

aynı durumla karşı karşııyayız cnm benimde ne tel susuyo ne gören vazgeçiyo sormaktan ne olcak bilmem

kzlar ben idrar tutamama gibi bir durumla karşı karşıyayım. bide bu nişan gelmek zorunda mı yani nişan gelmeden sancılar gelebilir mi ya tecrübesizlik ne kadar kötüüüüüüüü

bendede var o durum yaaa her seferinde suyum geldi sanıyorum ama malesef idrar oluyo nişan herkeste gelmeyebiliyo cnm bazen hiç bişe gelmeden sancılar başlayabiliyo bazen sancı sonrası geliyo kiminin sancıdan önce geliyo tamamen değişiyo yani

Bu doğum enerjisi dedikleri şey olabilir belki. bir iki güne anlasılır insallah bakalım.

ayyy keşke cnm ama nerdeeeeee bnm umudum kalmadı artık salı sölücem doktoruma yatışımı yapsın

ayyyyy bizimde belli olsa ya çoook sıkıldım. Babam bile hergün arıyor bellimi varmı bişi diye

ben ömrümde bilmem daha babamın böle heyecanlandığını ... heyecanlansa bile normalde belli etmez asla sert görünüşlüdür biraz ama adam 7 24 bebeği soruyo ne oldu diye valla çok şaşkınım annemden çok heyecan yapmış belli

bayanlaaaaar sari cok koyu akinti, icindede kahvereng sac kili gibi 3-4 cizgi. nisanim mi geldi dersinizzzzz, dügün nezaman acabaaaaaaa cok heyecanlandimmmm

bende o bazen oluyor. saç kılı gibi kahverengi çizgi. nedir bilmiyorum uzun zamandır arada bir görüyorum çamaşırımda.

ayyyy kızlar son 1 güne düşmüşüm yaaaaa yarın bitecek takvimim oy oy hayırlısı artık

Esilaaa maşallah canım günleri bitirmişsin Zaman ne çabuk geçiyo yaa Umudumuz 2012'de az sohbet etmedik Hadi bakalım sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu kucağına, Rabbim kolay bir doğum nasib etsin inşallah, herşey yolunda gitsin ve güzel haberlerini bize burdan ulaştır. (Eski nick; UmutSunuz)

oyyyy balımmmm sağolasın yaaaa sizleri görmek çok güzel oluyo şu zamanlarda çok özlüyorum valla o sohbetleri ... nasıl gaz verirdik birbirimize:) moral kaynağı olurduk hep bebiş beklerken valla ne zaman geçti zaman anlamadım şimdi nasipse kızımı kucağıma alacamda gelmiyo zilli işte sen nasılsın bebeğim iyimisin...

Ben hep takipteyim, arkadaş listemden bulup bulup okuyorum mesajlarınızı :)
Bende çok özlüyorum o eski sohbetleri, ama dağıldık işte... Kimimizin psikolojisi bozuldu gitti, kimimiz hamile kaldı farklı telaşları başladı sebepler bitmiyoki saymaya kalksak :) Benimde eşimde varikosel olduğunu öğrendik, ameliyat oldu eşim haziranda. Şimdi beklemedeyiz. Seneye haziran ayına kadar olmazsa, aşılama ve tüp bebek maceralarını yaşayanlar kervanına katılırım diye tahmin ediyorum :106: Dua et benim içinde olurmu? İnşallah normal yolla olur, çok istiyorum
Kızları aceleci olur derler ama seninki sabırlıymış, nazlıymış Şimdi haftalarda bittiya iyice sabırsızlanırsın sen, geçmek bilmez saatler Bi bakmışsın yarın senin haberini okuruz topikten esila doğurdu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…