2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kuzum bol bol dua edecem sana emin ol rabbim hiç aratmadan tez zamanda normal yolla göndersin bebişini sana inş ... bak bnm eltiminde eşinde varioksel vardı ameliyat oldu ve eltim hemen sonrasında hamile kaldı o yüzden sakın telaş yada stres yapma tmm çözüm yolları dolu şimdi inanıyorumki bekletmeden gelecek kuzun sana.... dualarım seninle her zaman cnmm ... bnm kızı sorarsan epey bi nazlı ve inatçı .. illa bıçak yiyecek öle gelecek ama hayırlısı tabi o ii olsunda nasıl gelirse gelsin... deddğim gibi moralini bozma sakın tatlım inş en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırım....

Canım vallahi moral oldun bana, çok sağol Allah razı olsun. Böyle desteğe o kadar ihtiyacım vardı ki :) Çok teşekkür ederim. Şimdi bir keyfe geldim, şu mübarek Cuma günü Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Sende gönlünü ferah tut. İnşallah seninde normal yolla olur. Anca seni çok zorlayacaksa, bebeğini sıkıntıya sokacaksa normal yada sezaryen hiç farketmez. Siz iyi olun yeterki
Bebeğin inatçılığını ve nazlı olmasını kimden almış acaba Git ona kız tamammı yeğenimize dokunma
Şaka bi yana dualarım sizinle canım, inşallah herşey yolunda gider

sen moralini yüksek tut tatlım varioksel öle büyük bi sorun değil ben çok duydum ameliyat sonrası fazla geçmeden hamile kalanları.. en yakın örneğimde eltim ... 1.yi yaptı büyüttü şimdi 2. oldu seninde taz vakitte olacak inş bebişin...ben dua edecem sana bolbol özellikle sancı çekerken(daha makbul olurmuş)bana en yakın zamanda güzel haberleri ulaştır tmm mı ...

bnm akıbetim salı günü belli olcak artıkın herhalde sezeryan der doktorum artık her yol kabulüm kendine çok ii bak tatlım allaha emanet ol stresten uzak dur ve çalışmalara tam gaz devam et hadi öpüyorum kocaman seni benide habersiz bırakma olurmu konuşmak istediğin her an iletişime geçebilirsin zevkle dinlerim seni byyyyy

ıı geceler hanımlar yarın kuzumu saglıkocagınnaa goturcemm topugundan kan alıncakk nasıl dayanıcam bılmıyorum ıns cok acımaz anne olmak cok zor o aglayınca bende aglyorum

kıyamaaamm bende ağlarım valla yavrum benim ayağını sıcak tut diyorlar annesi kolay olurmuş.

yarın sabah tatlım kontrolüm. Ay valla senin günlüğü görünce demin bende çığlık attım ayyy 1 gün kalmış diye şaka gibi.

haha valla bende görünce bakakaldım öle cnm ... ayy yarınmı kontrolün ben heyecan yaptım valla hee hadi be gülüm doğurda gel bari eli boş gelmek olmaz şimdi demi inş güzel haberlerle dönersin cnm yaaaa şöle bi desin doktor 5 cm açılmışsın vs die

yarın sabah tatlım kontrolüm. Ay valla senin günlüğü görünce demin bende çığlık attım ayyy 1 gün kalmış diye şaka gibi.

haha valla bende görünce bakakaldım öle cnm ... ayy yarınmı kontrolün ben heyecan yaptım valla hee hadi be gülüm doğurda gel bari eli boş gelmek olmaz şimdi demi inş güzel haberlerle dönersin cnm yaaaa şöle bi desin doktor 5 cm açılmışsın vs die

Tamam canım benim, söylediklerini dikkate alıcam Sende kendine ve bebeğine çooook iyi bak. 2nizde Allaha emanetsiniz.
Ayrıca miniğimizin ismide çook güzelmiş
Braue arkadaşa ve doğumu bekleyen diğer arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah ve sağlıcakla yavrularınıza kavuşun. Görüşmek üzeree iyi geceler

tşk ederiz teyzesi kocaman ii gec byyy

ya umudum yok çonkü benim doktor açıklık için muayene etmiyor gerekmedikçe. Sadece şidddetli sancı çıkarsa yapar herhalde. Benimkine kalsa 24üne kadar beklicekte ben yarın pazarlık yapıcam pazartesiye kadar gelmezse verin suniyi psikolojim bozuluyor dicem.

aminnn allah razı olsun allah senide tez zamanda evlat sahibi yapsın hayırlısıyla.

bende şimdi onu soracaktım cnm sen ne düşünüyosun die.... çünkü bende pazarlığı düşünüyorumda çünkü benimde hiç umudum yok artık ve çok stres oldum dayanamıyorum ... kız bari salıya pazarlık yapta benimde kontrol salı bakarsın birlikte yatışımız yapılır:) ama ben salı konuşsam hemen o gün yatırmaz demi çarşambaya kalır neyse kuzum sen yap pazartesiye pazarlığı biz sana yetişirik kızımla

cnm bide bu gece biraz moralin bozulmuş herhalde kpss için ... konuyu açıpta dahada bozmak istemem moralini sadece bu hayatta öle şerefsiz insanlara üzülüpte stres yapmaya bile değmez diyorum sen kuzunu düşün sadece inş herşey gönlünce olur cnm moralini bozmamaya bak tmm...

benim doktor hergün hastanede değil. Ya nöbette olduğu bi güne çağırır yada muayene gününe. Bakalım ne dicek adam sertte korkuyorum bişi demeye

saol canım benim. artık bozmamaya çalışıyorum. Yapcak bişi yok. Önümü görememek beni üzüyor. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş bakalım neler olacak. Sağlıkla kuzularımızı alaydık koıllarımıza

benim doktor hergün hastanede değil. Ya nöbette olduğu bi güne çağırır yada muayene gününe. Bakalım ne dicek adam sertte korkuyorum bişi demeye

korkma kız ben arkandayım kopturuver gitsin bende uyuz oluyorum sert doktorlara kendilerini bişe sanıyolar zaten yeterince stresliyiz bide onlar rahat davranmayınca dahada stres oluyo insan ben değiştirdim doktorumu bu yüzden biraz ağır kaçacak ama öküzün önde gideniydi şimdiki doktorum çok tatlı ... sana sert bi cvp verirse sende saydır gitsin cnm söle ona bnm hilal diye arkadaşım bide onun gelmeyen inatçı bi kızı var döverler seni de

he yaaa bebişler bari moral olurdu bizlere onlarla ilgilenmekten başka bişey düşünmezdik en azından .. dilerim tez zamanda kurtulursun bu kpss sıkıntısından da rahata erersin cnm sen üzme tatlı canını

hahha tamam işi hamiş bir oluruz göbeğimizle döveriz sizi diyim. Aslında çok iyi adamda mizacı sert. Bakalım ne dicek. Yarın eşim kv ve ben gitcez nasipse. Kv benden panik. Bazen diyorum eşime doğuma girmeden haber vermiyelim diye ama onunda eşi hastane personeli. Söylemeden olmaz. Napcaz bilmem çok panik

he yaaa bebişler bari moral olurdu bizlere onlarla ilgilenmekten başka bişey düşünmezdik en azından .. dilerim tez zamanda kurtulursun bu kpss sıkıntısından da rahata erersin cnm sen üzme tatlı canını

ay ayynen tam moral olurdu. Kpssyi galiba unutcam gibi bilmiyorum artık çocuğum bi doğsunda. Sonrası nasip. Ben uyuyayım cnm hazır eşim yan döndü ve horlamıyorken sanada allah rahatlık versin rüyanda bebişini gör

aynn öle göbişimizle döveriz valla onu zaten sınırdayız cinler tepemizde söle kv ye panikliğini kendi içinde yaşasın bi zahmet senide panikletmesin boşuna cnm bnmde annem çok panik hiç bişe demeye gelmiyo hemen koparıyo yaygarayı o yüzden bende pek haber verme taraftarı değilim ... olmadı hastanede bi yerde oturtun kv yi siz öle halledin eşinle işleri dicem ama kesin ayrılmaz dibinden kv:) benimki ölede biraz:) neyse sağ sağlim git gel tatlım güzel haberlerle dönersin inş ... yarın haberleşiriz nasipse dualarım seninle ... ben yatıyorum cnm uykum geldi kızımında keyfi yerinde her zamanki gibi gelmeye hiç niyeti yok hadi allaha emanet olun kuzunla .. öpüyorum kocaman byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…