mrb arkadaslar.az kaldı ama sabırsızlanıyorum.son 3 gundur vajinada batma oluyor sanki bıçak saplanıyor.bu özellikle koltuktan kalkarken yada yururken oluyo.r dışarı çıkmıyorum kaç gundur ,hiç yormuyorum kendimi ama korkuyorum neden oluyor bu batmalar.cumartesi gunu çatı muayenem var ona gore normal /sezeryan olup olmamasına karar vericek dr um.Allah yardımcım /yardımcımız olsun.. zaman daralıyor ben daha çok heyecanlanıyorum...
iyicee tarifini alsaydik yaaa
kızlarrr günaydınnn
acill cevap lütfen dün doktor kontrolüm vardı yine açılmaya baktı açılma yokmuş daha ama çok zorladı sonrasında sümüksü kanama oldu doktoru aradım sorun değil bendendir dedi.fakat sabaha kadar bişey yokken biraz önce koyu kahve akıntı oldu.adetin son günüymüş gibi.normal midir??sağlık ocağına gittim kalp atışları normal
ıı geceler hanımlar yarın kuzumu saglıkocagınnaa goturcemm topugundan kan alıncakk nasıl dayanıcam bılmıyorum ıns cok acımaz anne olmak cok zor o aglayınca bende aglyorum
Günaydın kızlarrr.... Biraz önce pembemsi bi akıntımm oldu nişan sanırım ve bi anda biraz suyum geldi ... Hadi hayırlısı dua edin bana ...öptüm
günaydınnnnnnnnnnnn minikler ve anneler hayırlı cumalar
kızlarrr günaydınnn
acill cevap lütfen dün doktor kontrolüm vardı yine açılmaya baktı açılma yokmuş daha ama çok zorladı sonrasında sümüksü kanama oldu doktoru aradım sorun değil bendendir dedi.fakat sabaha kadar bişey yokken biraz önce koyu kahve akıntı oldu.adetin son günüymüş gibi.normal midir??sağlık ocağına gittim kalp atışları normal
günaydın kızlar, bizde de tık yok hala bekliyoruz kös kös...
selam hanımlar 10 eylülde olmasını beklediğmiz kızım merve 28 ğustos sabahı suyunu patlatarak genel anestezi ile dünyaya merhaba dedi allahım isteyen herkese nasip etsin bütün kuzular sağlıklı olarak doğsun inşallah rabbim kollarınızı doldursun uykularımız güzel kuzularımızın olsun onbeş gündür uykusuzum iki kuzum var biri uyuyo biri uyanıyo ama çook mutluyumm çokk
selam kızlar yok mu doğuran?zaman geçmiyo çooook sıkılıyorum bi de bi sinir hali anlatamam.hadi bugün gitti say cumartesi pazar pazartesi 3 gün nasıl geçecek de salı gelecek yawww
Bugün okadar enerji dolu gittimki doktorla pazarlık yapcaktım haftaya alsın beni versin suniyi diye ama hiiç bişi diyemedim ultrasonda bile bakmaya gerek duymadı geçen hafta baktı diye. 25ine kadar bekleriz dedi. Doktorum çok iyi bir doktor ama korkuyorum benim bdt'm 18ymiş. Ooooffff nolcak böyle bilmem. Ödüm kopuyor
kolayca doğur gel canım inş. bdt hangi gündü?Günaydın kızlarrr.... Biraz önce pembemsi bi akıntımm oldu nişan sanırım ve bi anda biraz suyum geldi ... Hadi hayırlısı dua edin bana ...öptüm
muayeneden sonra 3 gün sürebiliyo o akıntı. bende de geçen hafta olmuştu.kızlarrr günaydınnn
Bugün okadar enerji dolu gittimki doktorla pazarlık yapcaktım haftaya alsın beni versin suniyi diye ama hiiç bişi diyemedim ultrasonda bile bakmaya gerek duymadı geçen hafta baktı diye. 25ine kadar bekleriz dedi. Doktorum çok iyi bir doktor ama korkuyorum benim bdt'm 18ymiş. Ooooffff nolcak böyle bilmem. Ödüm kopuyor
bi tehlike görseydi beklemezdi o kadar elbette, o yüzden kötü şeyler düşünme. Sancın çıkmadı sanırım nst de. sen 18 ini bile bekleyemezken 25 ini beklemek zor gerçekten, sabır sabır ya sabır
benim de aklımdan geçiyor, diyorum dr. a gideyim bugün al beni sezeryana yeter diyesim geliyo, moralim bozuk zaten bekleyecek gücüm kalmadı
doğuranlar pek gelemiyo bir de buraya gelmez oldu bazı arkadaşlar, face e yazıyolar..kızlar bi ara topik coştu doğuran doğuranaydı ama uzun süredir çokaz doğum haberi alır olduk, kimsenin tadı kalmadı sanırım, yazmak bile zor geliyor, gelip bakıyorum bir iki mesaj yazılmış onları okuyorum gidiyorum, herkes aynı galiba. Hadi artık biri ayağını sürüsün lütfen
cidden ben de doğum öncesi izne ayrıldım 18 ine kadar, doğum olunca da doğum raporunu götürüp doğum sonrasına ayrılcaktım.aynen cnm benimde bbeklicek gücüm kalmadı. Nstde sanc mancı yok en yüksek 18di düşün. Ben hiiç bişey anlamıyorum. Bide 19unda raporumda bitiyor bidaha rapormu yenilicem.
aynen cnm benimde bbeklicek gücüm kalmadı. Nstde sanc mancı yok en yüksek 18di düşün. Ben hiiç bişey anlamıyorum. Bide 19unda raporumda bitiyor bidaha rapormu yenilicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?