2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bende de oluyor o batmalar.. aşağı doğru sızlama, ya da sanki böyle kocaman iğne sokuyolarmış gibi aşağıdan yukarı.. doktorum normal olur dedi ama çok kendini yorma dedi bol bol yat dedi..(benimaçılmam var ona yoruyorum.. heralde açılma ilerliyor)

iyicee tarifini alsaydik yaaa

canım tarifinde bişey yokki.. dr.oetker',n üstünde yazıyo zaten. +1 yumurta ve 175gr margarin. yoğuruyosun baya bi hamur kendini toplayıp kulak memesi kıvamına gelince de istediğin kalıpla şekil verip fırına atıyosun. 15 dkda pişiyor.
sonra soğumaya bırakıyosun. şeker hamurlarını da iyice yoğurup yumuşatıp açıp kurabiyenin hamurunu kestiğin kalıpla kesiyorsun. gerisi hayalgücüne kalmış. istediğin renk istediğin şekli veriyorsun üstüne de.. ya da standart bi model belirlersin hepsini aynı yaparsın. ben 90 kadar papatya yaptım, diğer biberon-tulum-kelebek-fiyonk şekillerine de aklıma estiği gibi model verdim.. renk renk model model oldu hiçbiri birbirinin aynı değil.. çok şeker oldu cidden değişik değişik..
bu arada kurabiyeleri de netten sipariş ettiğim poşetlere koydum ağızlarını da mor-pembe-sarı kurdelalarla fiyonk yapıp süsledim.

(çubukluların çubuklarını pişirmeden önce içine soktum yoksa kurabiyeyi kırıyor.)

Günaydın kızlarrr.... Biraz önce pembemsi bi akıntımm oldu nişan sanırım ve bi anda biraz suyum geldi ... Hadi hayırlısı dua edin bana ...öptüm

herkese günaydın annseler ve dört gözle anne olmayı bekleyenler.
Kızımı emzirdim tam beşiğine koydum uyandı şimdi etrafına bakınıyor.fırsat bulup doğum hikayemi yazamadım yaa herkese cesaret olsun en kısa zamanda EFLİN im izin verirse yazıcam.Çok kolay ve kısa bir doğum oldu hastaneye yatmamla doğum yapmam 1.5 saat sürdü Allah ım bu mübarek günde herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.Hayırlı cumalar herkese

kızlarrr günaydınnn
acill cevap lütfen dün doktor kontrolüm vardı yine açılmaya baktı açılma yokmuş daha ama çok zorladı sonrasında sümüksü kanama oldu doktoru aradım sorun değil bendendir dedi.fakat sabaha kadar bişey yokken biraz önce koyu kahve akıntı oldu.adetin son günüymüş gibi.normal midir??sağlık ocağına gittim kalp atışları normal

canım benim dr.um çatı muayenesinden sonra 3 gün kahveye dönen bir lekelenmenin olması normal demişti. Bence panik yapma.

selam hanımlar 10 eylülde olmasını beklediğmiz kızım merve 28 ğustos sabahı suyunu patlatarak genel anestezi ile dünyaya merhaba dedi allahım isteyen herkese nasip etsin bütün kuzular sağlıklı olarak doğsun inşallah rabbim kollarınızı doldursun uykularımız güzel kuzularımızın olsun onbeş gündür uykusuzum iki kuzum var biri uyuyo biri uyanıyo ama çook mutluyumm çokk

ıı geceler hanımlar yarın kuzumu saglıkocagınnaa goturcemm topugundan kan alıncakk nasıl dayanıcam bılmıyorum ıns cok acımaz anne olmak cok zor o aglayınca bende aglyorum

bende hiç dayanamam eşimle şimdiden pazarlık yapıyorum,kan alınırkenki sorumluluk sana ait die

Günaydın kızlarrr.... Biraz önce pembemsi bi akıntımm oldu nişan sanırım ve bi anda biraz suyum geldi ... Hadi hayırlısı dua edin bana ...öptüm

mübarek cuma gününde dualarım seninle,hayırlısıyla kurtulursunuz inşallahh,su gibi gelsin bebişinn

günaydınnnnnnnnnnnn minikler ve anneler hayırlı cumalar

günaydınnn,hayırlı cumalar

hakkınızda hayırlısı cnm,nişanda olabilir,dr.dan dolayıda,hbrlerini eksit etme bizden,merak ederimm

günaydın kızlar, bizde de tık yok hala bekliyoruz kös kös...

günaydınnn,aynen,horul horul uyuyorum hemde,bi şöle uyansamda ahhh sancıııı,nerdee..

annelik işte diymi,ne güzel,ailemiz kızımızla tam anlamına ulaşacak diyoruz eşimle,ama 4 kişilik bi aile olmaksa hayalimiz,daha bunu doğurmadan 2.yi düşünüyoruz rabbim ailenizin mutluluğunun bereketinin huzurunun bozulmasına izin vermesinn

kızlar bi ara topik coştu doğuran doğuranaydı ama uzun süredir çokaz doğum haberi alır olduk, kimsenin tadı kalmadı sanırım, yazmak bile zor geliyor, gelip bakıyorum bir iki mesaj yazılmış onları okuyorum gidiyorum, herkes aynı galiba. Hadi artık biri ayağını sürüsün lütfen

selam kızlar yok mu doğuran?zaman geçmiyo çooook sıkılıyorum bi de bi sinir hali anlatamam.hadi bugün gitti say cumartesi pazar pazartesi 3 gün nasıl geçecek de salı gelecek yawww

selam kızlar yok mu doğuran?zaman geçmiyo çooook sıkılıyorum bi de bi sinir hali anlatamam.hadi bugün gitti say cumartesi pazar pazartesi 3 gün nasıl geçecek de salı gelecek yawww

dışarı çık hergün canım, insan öyle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor, evde oturunca iyice geçmiyor vakit. Senin yine bikaç gün, benim iki haftam var. Bi de dr.um %10 luk kısma girip 41. haftada doğurmak da var dedi.

Bugün okadar enerji dolu gittimki doktorla pazarlık yapcaktım haftaya alsın beni versin suniyi diye ama hiiç bişi diyemedim ultrasonda bile bakmaya gerek duymadı geçen hafta baktı diye. 25ine kadar bekleriz dedi. Doktorum çok iyi bir doktor ama korkuyorum benim bdt'm 18ymiş. Ooooffff nolcak böyle bilmem. Ödüm kopuyor

bi tehlike görseydi beklemezdi o kadar elbette, o yüzden kötü şeyler düşünme. Sancın çıkmadı sanırım nst de. sen 18 ini bile bekleyemezken 25 ini beklemek zor gerçekten, sabır sabır ya sabır

benim de aklımdan geçiyor, diyorum dr. a gideyim bugün al beni sezeryana yeter diyesim geliyo, moralim bozuk zaten bekleyecek gücüm kalmadı

kolayca doğur gel canım inş. bdt hangi gündü?

muayeneden sonra 3 gün sürebiliyo o akıntı. bende de geçen hafta olmuştu.
telaş yapma, muayenedendir, nişan pembe olurmuş

Kızlar bebeğim 15günlük oldu.Doktor doğum sonrası 15gün sonra bebeğime vermem için Trio-acde verdi.Sağlık ocağındada bu ilacı sordular,kullanın dediler.Bunu kullanan varmı?30 damla yazıyor.nasıl veriyorsunuz bebeğinize?

korkma,bi tehlike yok demekki ki bekletiyor,epey sonlarındasınız,belli mi olur bakarsın 18ine kalmadan kızlar sancılandım dersin sonra gelir bize moral depolarsın

aynen cnm benimde bbeklicek gücüm kalmadı. Nstde sanc mancı yok en yüksek 18di düşün. Ben hiiç bişey anlamıyorum. Bide 19unda raporumda bitiyor bidaha rapormu yenilicem.

doğuranlar pek gelemiyo bir de buraya gelmez oldu bazı arkadaşlar, face e yazıyolar..

aynen cnm benimde bbeklicek gücüm kalmadı. Nstde sanc mancı yok en yüksek 18di düşün. Ben hiiç bişey anlamıyorum. Bide 19unda raporumda bitiyor bidaha rapormu yenilicem.
cidden ben de doğum öncesi izne ayrıldım 18 ine kadar, doğum olunca da doğum raporunu götürüp doğum sonrasına ayrılcaktım.
18inde doğurmazsam nolcak ki o arada

valla ben çalışmadığım için rapor işini bilmiyorum, sancın gerçekten azmış, ama farketmiyor, benim 10 gün önce sancılarım 100 e bile çıktı ama geçen hafta 20 lerdeydi ancak, anladım ki bu iş evde çözülecek yani evdeyken ya suyum ya nişanım ya da gerçekten çok şiddetli sancım gelecek ki doğurayım, çünkü açılmaya bakmıyor artık, sancılarım da düzenli değil kontrollerde. O yüzden ben de evde bi belirti olmasını bekliyorum dört gözle ama hiç bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…