doğuranlar pek gelemiyo bir de buraya gelmez oldu bazı arkadaşlar, face e yazıyolar..
cidden ben de doğum öncesi izne ayrıldım 18 ine kadar, doğum olunca da doğum raporunu götürüp doğum sonrasına ayrılcaktım.
18inde doğurmazsam nolcak ki o arada
ya sorma şu face grubu çıktı burası böle oldu, ben face de yokum
ya şu face adresini bizde alsak :26:
ya sorma şu face grubu çıktı burası böle oldu, ben face de yokum
kızlar selam.herkeze hayırlı cumalar.az önce kontrolden geldim.sancı mancı yooook :-( bu sefer alttan muayene etmedi.eğer cumaya kadar olmazsa cuma günü tekrar alttan bakacak.o gelen nişan değilmiş.rahim ağzı açılıyordur dedi.ozamanda hafif pembe akıntı gelebilirmiş.nnişanın gelirse panik olma hemen doğum başlamayabiir dedi.sancıların 10 dk.ya düşerse gel dedi.geçen hafta hiçaçılmam yoktu birden olur mu dedim evet olabilir dedi.bakalım hayırlısı artık.minik oğlum 2800 olmuş.hala haftasına göre geri.ama olsun sağlıklı olsun kilo alınır nasıl olsa.
kızlar selam.herkeze hayırlı cumalar.az önce kontrolden geldim.sancı mancı yooook :-( bu sefer alttan muayene etmedi.eğer cumaya kadar olmazsa cuma günü tekrar alttan bakacak.o gelen nişan değilmiş.rahim ağzı açılıyordur dedi.ozamanda hafif pembe akıntı gelebilirmiş.nnişanın gelirse panik olma hemen doğum başlamayabiir dedi.sancıların 10 dk.ya düşerse gel dedi.geçen hafta hiçaçılmam yoktu birden olur mu dedim evet olabilir dedi.bakalım hayırlısı artık.minik oğlum 2800 olmuş.hala haftasına göre geri.ama olsun sağlıklı olsun kilo alınır nasıl olsa.
"2012 eylül anneleri"ymiş adı, ama gizliymiş. Valla ben face ten falan anlamıyorum pek, burası iyi
evet,kopmayalım bari ama :26:
evet canım bence de kopmayalım, zaten burası da olmasa iyice dayanamıcam.
Sıkıntılı bi dönem geçiriyorum zaten, biran önce bebeğim doğsun da herşeyi unuttursun bana istiyorum.
çamaşır yıkamaktan,ütülemekten,boş kavanozları doldurmaktan,kirli sepetini sürekli boşaltmaktan,evi silip süpürüp toz almaktan,çantalarımızı kontrol edip başka ne koysamki diye düşünmekten helak oldum yaa.. "kızım gelirse,hazır olsun herşey"
Eşim "forumda doğuracan karıııı" diye dalga geçiyo benimlenapim,evet iyi geliyo burası :26:
Selam arkadaslar doktordan geliyorum Çarşamba son kontrole gel Perşembe alırız bebeği dedi çok heyecanlıyım bütün gece uyumadım Pazartesi falan derse diye umarım herkes iyidir
aynen ya, evde ne var ne yoksa yıkıyorum, battaniye yorgan, nevresim, orayı da sileyim burayı da sileyim ha bire bişey çıkarıyorum. Sanki ev bi daha batmayacak gibi, sıkıldım ama bıraktım birkaç gündür. Ben artık çantaya bakmıyorum tamamdır artık herhalde.
Kusura bakmasınlar da bizi en iyi biz anlıyoruz, bişey söylüyorum hııı hııı diyo bazen beni sinir ediyo, tok açın halinden ne anlar, halbuki o anda anlattığın şey senin için çok önemli ama anlayana tabiki.
ben ameliyat olduğumda çamaşırlarım asılıydı ipte,eşime tembihlemiştim al onları kuruyunca diye,narkozdan çıkarken sayıkladıklarımı yerlere yatarak anlatıyorlar bana: "salçanın üstü küflenmiş,ama dibinde az kalmış,attım çöpe hatice abla.. çamaşırları dürdünüzmü?.. evi dağıtmadınız dimi?.." Eşim soruyo,lavmandan korkuyodun canın yandımı aşkım,nasıl yaptılar? Yok yanmadı,şu serumun hortumunu görüyomusun,hıh onun gibi bi hortum,sola dönüyosun otopark,ilk çekmece.. daha daha bi sürü şeybatacak tabiki ev ama aklım kalmasın istiyorum :) Çantada eksik bişey yok aslında,huysuzluk olsun işte..
evet,bi yere kadar anlıyorlar bizi.. Yanarım yanarım ben sancı çekerken sen zevkten dört köşe bekleyeceksin beni dışarda,doğursada verseler kızımı bana diye diyorum,gülüyo :26:
kız alemsin vallasalçanın küfü he bu kadar takma biraz rahat ol.
dışarı çık hergün canım, insan öyle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor, evde oturunca iyice geçmiyor vakit. Senin yine bikaç gün, benim iki haftam var. Bi de dr.um %10 luk kısma girip 41. haftada doğurmak da var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?