2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya sorma şu face grubu çıktı burası böle oldu, ben face de yokum

kızlar selam.herkeze hayırlı cumalar.az önce kontrolden geldim.sancı mancı yooook :-( bu sefer alttan muayene etmedi.eğer cumaya kadar olmazsa cuma günü tekrar alttan bakacak.o gelen nişan değilmiş.rahim ağzı açılıyordur dedi.ozamanda hafif pembe akıntı gelebilirmiş.nnişanın gelirse panik olma hemen doğum başlamayabiir dedi.sancıların 10 dk.ya düşerse gel dedi.geçen hafta hiçaçılmam yoktu birden olur mu dedim evet olabilir dedi.bakalım hayırlısı artık.minik oğlum 2800 olmuş.hala haftasına göre geri.ama olsun sağlıklı olsun kilo alınır nasıl olsa.

hayda o da mı nişan değilmiş, nasıl anlıcaz biz bunları yaaa. benim sancılarım olduğunda mesela bi başlıyo yarım saat veya 1 saat hiç durmadan sürüyo, yani öyle aralıklı falan değil. Ben anlamıcam gibi geliyo bana, ne sorsak o normal bu normal, o nişan değil, yok o ondan değil falan filan...

kilosunu takma canım, kendilerini kurtardılar artık inşallah.

bdt lerimiz aynı,bende pazartesi gideceğim dr.a,bakalım ne durumdayız. Nişanın gelmesi doğumun 12 yada 48 saat içerisinde başlayabilir,sancıların 5dakkaya düştüğünde gel,panik yapma demişti banada dr.um. Çokta az değil ama kilosu,doğsun ancığı emzirirde emzirir alır kilosunu inşallah hem erken doğum riskini atlattık,ciğerleri maaşallah tıkır tıkır çalışabilecek durumda hem. Bende kilomuz 3200 diye stres yapıyorum,böylece doğursam diye,kilosu arttıkça zor çıkartıcam gibime geliyo,rabbim hepimize su gibi doğumlar nasip etsin.

çamaşır yıkamaktan,ütülemekten,boş kavanozları doldurmaktan,kirli sepetini sürekli boşaltmaktan,evi silip süpürüp toz almaktan,çantalarımızı kontrol edip başka ne koysamki diye düşünmekten helak oldum yaa.. "kızım gelirse,hazır olsun herşey"

evet canım bence de kopmayalım, zaten burası da olmasa iyice dayanamıcam.

Sıkıntılı bi dönem geçiriyorum zaten, biran önce bebeğim doğsun da herşeyi unuttursun bana istiyorum.

Eşim "forumda doğuracan karıııı" diye dalga geçiyo benimle napim,evet iyi geliyo burası :26:

aynen ya, evde ne var ne yoksa yıkıyorum, battaniye yorgan, nevresim, orayı da sileyim burayı da sileyim ha bire bişey çıkarıyorum. Sanki ev bi daha batmayacak gibi, sıkıldım ama bıraktım birkaç gündür. Ben artık çantaya bakmıyorum tamamdır artık herhalde.

Eşim "forumda doğuracan karıııı" diye dalga geçiyo benimle napim,evet iyi geliyo burası :26:

Kusura bakmasınlar da bizi en iyi biz anlıyoruz, bişey söylüyorum hııı hııı diyo bazen beni sinir ediyo, tok açın halinden ne anlar, halbuki o anda anlattığın şey senin için çok önemli ama anlayana tabiki.

Selam arkadaslar doktordan geliyorum Çarşamba son kontrole gel Perşembe alırız bebeği dedi çok heyecanlıyım bütün gece uyumadım Pazartesi falan derse diye umarım herkes iyidir

ben ameliyat olduğumda çamaşırlarım asılıydı ipte,eşime tembihlemiştim al onları kuruyunca diye,narkozdan çıkarken sayıkladıklarımı yerlere yatarak anlatıyorlar bana: "salçanın üstü küflenmiş,ama dibinde az kalmış,attım çöpe hatice abla.. çamaşırları dürdünüzmü?.. evi dağıtmadınız dimi?.." Eşim soruyo,lavmandan korkuyodun canın yandımı aşkım,nasıl yaptılar? Yok yanmadı,şu serumun hortumunu görüyomusun,hıh onun gibi bi hortum,sola dönüyosun otopark,ilk çekmece.. daha daha bi sürü şey batacak tabiki ev ama aklım kalmasın istiyorum :) Çantada eksik bişey yok aslında,huysuzluk olsun işte..

evet,bi yere kadar anlıyorlar bizi.. Yanarım yanarım ben sancı çekerken sen zevkten dört köşe bekleyeceksin beni dışarda,doğursada verseler kızımı bana diye diyorum,gülüyo :26:

kız alemsin vallasalçanın küfü he bu kadar takma biraz rahat ol.

valla canım burda gidipi gezecek yer yok ki dolmuşla otobüsle de helak oluyorum napıyım mecbur evde sıkılıyorum bazen inip sitede havuz başına parka falan gidiyorum kadınlarla takılıyorum ama bi yere kadar...

bi de benim de face im yok burası yetiyo şu son günlerde takılalım biraz da vakit geçsin gerçi ben girip öyle bakınıp çıkıyorum pek yazasım gelmiyo hiçbişey yapasım gelmiyo o yüzden çok aktif değilim ama birbirimizi takip edelim naptık doğurduk mu sancı var mı falan diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…