kız alemsin vallasalçanın küfü he bu kadar takma biraz rahat ol.
bi de benim de face im yok burası yetiyo şu son günlerde takılalım biraz da vakit geçsin gerçi ben girip öyle bakınıp çıkıyorum pek yazasım gelmiyo hiçbişey yapasım gelmiyo o yüzden çok aktif değilim ama birbirimizi takip edelim naptık doğurduk mu sancı var mı falan diye:)
dün sağlık ocağına gittim tansiyon 13-9 14-8 gidiyor fena fena ama tık yok bizde şimdi yatıyorum uzanıyorum tv izlemekten midem bulandı zamanda geçmek bilmiyor hele her 10 dk lavaboya gitmiyormuyum sormayınhep giriyorum bende buraya yazmaya mecalim kalmıyor yatmaktan uyuşuk mıyışık oldum yani
geçmişi okuduk bıdığımla yarın bizimde kontrolumuz var ne yapacağım :26: alttan muayenem var :26:
kızım şuanda sol tarafta tepe yok yok dağ bıldığınız yumuldu kaldı ben itilemekten bıktım artıkkk
yav bu narkoz bıze neler söyletiramaninnnnnn kendimizden ne kadar vaz geçeriz :26:
ilk mi yapacak alttan muayeneni,bakalım ne diyecek,güzel haberler alırsın inşallah. Bizimde ptsi kontrolümüz,merak ediyorum sancı durumunu :26: bakalım 2.yede bakacakmı alttan :18:
evet canım ilk ilk :18: :18: daha önce hiç yapmADIckontrol panik oluyorum :2: daha olmadı tuhaf bir his bu bende meraklar içerisindeyim pazarteside olsada sende bebişini görsen
evet özledim yüzünügeçen hafta yüzünü döndü zaten zilli,ilk defa göremedik :) kendini kasmaz rahat bırakırsan 3-5 saniye bişey sürüyo,önyargılı gitme,acıyo vs. gibi,benim canım yanmadı ama ık mık ettim, o da önyargımdan oldu,çıkıncada kızdım kendime,ne oldu ne yani diye,inşallah seninkide basit geçer ve normal doğuma yatkınsın der dr.un.
insan psikolojisi inşallah senin dediğin gibi oluyor böyle diyenler çok olsa moral deposu bu yani gitmeden iyi oldu
insan psikolojisi inşallah senin dediğin gibi oluyor böyle diyenler çok olsa moral deposu bu yani gitmeden iyi oldu
inşallahh.. zaten eline jel sürüyo,hissettiğim kadarıylada 2parmakla yapıyo,korkma hiç. beni görsen derin derin nefes alıyorum,kendimi rahat bırakayım acımasın diye,kadın yüzüme bakıyo hayırdır der gibi
alet malet diyorlar ben iyice tedirgin oluyorum zaten az kaldı bana kalsa yarın gitmişken doğuru vereyim olmaz mı dokunmuşken doğurtu versin
doğum tarihlerimizde aynı ben cumartesi sen pazartesi doğuru versekbence mahsuru yok banada sanki ptsi gittiğimde 2cm açılma var hadi suniyle destek verip doğurtiyim seni dicek gibime geliyo ama,her gece bu gece doğururum diy uyuyup öleceee uyanmak gibi bişi bu benimki alet mi? hiç duymadım öle bişey cnm,ztn çatılarını aletle nasıl kontrol edebilirki,alla alla :26:
doğum tarihlerimizde aynı ben cumartesi sen pazartesi doğuru versekne güzel olur
keşkebal damlıyo ağzından balllll
çatır çatır doğursak 9 ayıda doldurduk 10 gün eksik olsada olur dimi benim ki kızona anasından izin veriyorum allahım dualarımız bunun için rahatttttt rahat daha fazla stres olmadım gelsinler missss kokularımız
ben hastaneden geliyorum:)))
ilk defa nst ye girdim sonunda:))) veeeee sancı ağrı çıktı.
ilk defa da çatı muayenesi oldum. onda da açıklığım çıktı. doktorum gününü beklemeyecek. doğum çok yakın. hatta h. sonu bekliyorum dedinasıl yani yarın h. sonu dedim. evet dedi inşallah salıyı bekler. çünkü ben h. sonu ve pazartesi yokum dedi eğer salıya kadar bişey olmazsa salı sabah erkenden gel. tekrar muayene edeceğim dedi
2 gündür giremiyorum.geçmiş yapacağım şimdi ne var ne yok diye...
bu arada çatı kontrolüm hiiiiiiççççç acımadı hatta anlamadım bile bence muayeneyi yapan kişi önemli. doktor eldiveni giydi eline jel sıktı kendini serbest bırak dedi.hiç anlamadım bile:))üstelik yaklaşık 5 b,lemedim 10sn bişey. abartılacak hiççç bişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?