evet daha değil ama yakınmış:)))) ben çok şaşırdım. doktor öyle söylüyor ama ben hala inanmıyorum.şok oldum.bikaç gündür görünmeyince doğurdun sanmıştım ben ama nerdeyse doğurcakmışsın.
inş hayırlısıyla sağlıkla kurtulursunuz canım, biz de bekliyoruz ne açılma ne sancı var
Kızlar kafayı yedim galiba zaten canım sıkkın bide rüyamda eşim gözümün içine baka baka başkasıyla aldatıyordu beni. Eşimi aaradım ağlamaya başladım. Yazık oda açıklama yapıyor ben sana aşığım aklımdan biran bile geçmedi böyle bişey diye. Üzülüyorum adamada benim gibi deliyle uğraşıyor.
Kizlar gunde uc kere 10 ar kez comelip kalkcam ins ise yarar dogurmak istiyorummmmm
ben hastaneden geliyorum:)))
ilk defa nst ye girdim sonunda:))) veeeee sancı ağrı çıktı.
ilk defa da çatı muayenesi oldum. onda da açıklığım çıktı. doktorum gününü beklemeyecek. doğum çok yakın. hatta h. sonu bekliyorum dedinasıl yani yarın h. sonu dedim. evet dedi inşallah salıyı bekler. çünkü ben h. sonu ve pazartesi yokum dedi eğer salıya kadar bişey olmazsa salı sabah erkenden gel. tekrar muayene edeceğim dedi
2 gündür giremiyorum.geçmiş yapacağım şimdi ne var ne yok diye...
bu arada çatı kontrolüm hiiiiiiççççç acımadı hatta anlamadım bile bence muayeneyi yapan kişi önemli. doktor eldiveni giydi eline jel sıktı kendini serbest bırak dedi.hiç anlamadım bile:))üstelik yaklaşık 5 b,lemedim 10sn bişey. abartılacak hiççç bişey yoktu
eylül kızları epey bi relax galiba :) hiç aceleleri yok :) çokda prensipliler galiba :) illa yapacaklar 9 ay 10 gün :) evet,gelsinler artık,çekeyim çekeyim o kadar sancıyıda kokayım istiyorum miss kokusunu,emzireyimm
huzurla ve sağlıkla büyüt bebişini çok sevindim doğum yaptığını okuyunca ...işten ayrılınca yazamamıştın hiç aklımıza geliyodun doğurdun mu diye...
ay evtt yaaa relax ötesi bu kızçeler. E yeter gari ana karnında yat yat nereye kadar insanın canının sıkmayada gerek yok dimi ama
yaaaa isyanım var uleynnnn zamanım doluyor bu kızcenin gelceği yok senin daha 15 gün var poffff ;( şaka bi yana ssalıyı beklesin doktor amcasını :)
ben hastaneden geliyorum:)))
ilk defa nst ye girdim sonunda:))) veeeee sancı ağrı çıktı.
ilk defa da çatı muayenesi oldum. onda da açıklığım çıktı. doktorum gününü beklemeyecek. doğum çok yakın. hatta h. sonu bekliyorum dedinasıl yani yarın h. sonu dedim. evet dedi inşallah salıyı bekler. çünkü ben h. sonu ve pazartesi yokum dedi eğer salıya kadar bişey olmazsa salı sabah erkenden gel. tekrar muayene edeceğim dedi
2 gündür giremiyorum.geçmiş yapacağım şimdi ne var ne yok diye...
bu arada çatı kontrolüm hiiiiiiççççç acımadı hatta anlamadım bile bence muayeneyi yapan kişi önemli. doktor eldiveni giydi eline jel sıktı kendini serbest bırak dedi.hiç anlamadım bile:))üstelik yaklaşık 5 b,lemedim 10sn bişey. abartılacak hiççç bişey yoktu
evet cnm ayın sonu görünüyordu.aslında açıklığım 1 cm miş. sancılarımı bilmiyorum ne olduğunu. doktor kağıdı gösterdi bak bunlar sancıların dedi kaç diye sormadım ben de sancım olmadığını düşündüğüm için:))) aslında açıklığım çok değil ama herşey çok yolunda açıklığın çabuk ilerleyecek dedi. neden öyle dedi onu da anlamadım. acaba yumuşama mı vardı da öyle dedi bilmiyorum.ben doktor konuşurken şok bir vaziyette dinledim zaten. bişey soramadım bile.ben belki ekimi bile bulur diyordum çünkü:)))umutluay seninki de benimki gibi ayın sonunaydı yav, ne ara böle atak yaptın, sancıların kaçtı canım bi de açıklık kaç cm miş
güzel haberler bunlar,bi avazda kurtulursun inşallah,giderken doğuma ayağını sürü,sürü ki biizm kızlarda yapsın atak :)))
evet canım ilk ilk :18: :18: daha önce hiç yapmADIckontrol panik oluyorum :2: daha olmadı tuhaf bir his bu bende meraklar içerisindeyim pazarteside olsada sende bebişini görsen
evet cnm ayın sonu görünüyordu.aslında açıklığım 1 cm miş. sancılarımı bilmiyorum ne olduğunu. doktor kağıdı gösterdi bak bunlar sancıların dedi kaç diye sormadım ben de sancım olmadığını düşündüğüm için:))) aslında açıklığım çok değil ama herşey çok yolunda açıklığın çabuk ilerleyecek dedi. neden öyle dedi onu da anlamadım. acaba yumuşama mı vardı da öyle dedi bilmiyorum.ben doktor konuşurken şok bir vaziyette dinledim zaten. bişey soramadım bile.ben belki ekimi bile bulur diyordum çünkü:)))
gerçi de belli de olmaz 1 cm lik açıklıkla kaç hafta bekleyenler oluyor.....
inşallah cnm. hepimiz bir avazda kurtulalım. doğumlar o kadar kolay olsun ki hiiiççççç anlamayalım bile nasıl yaptığımızı
anladım canım, doğru söylüyorsun 1 cm ile çok bekleyen de var ama demek ki var seninkinde bir değişiklik. Neyse sevindim ya daha bekleme, sağsalim al bebeğini kucağına inşallah.
ne habersiniz hatunlarrr buralar peek bi tenhalaşmışşş... hepinizde doğurun artık bebişlerden konuşalım yaaaa...
umutluayı soracaktım bi baktım doğum yaklaşmışş
ayy ALLAHIM hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallaahhhh...
biz bugün 10 günlük olduk teyzeleriii benim oğlan gece 4 de bi uyanıyoo uyanış o uyanış valla uykuya hasret kaldım yaaa o uyuduğu zaman bende uyumaya çalışıyorum ama bölük pörçük ve tedirgin uyuyunca uyuduğumdan bişey anlamıyorum valla aman oğlumun sağlığı yerinde olsun daaa ben emzirirken bile uyuklamaya razıyımmm
yüzüstü yatmayıı çoook özlemiştiimm artık yatabiliyorumm oohh beeee
birde o kadaaarrr çok çatlamışım ki kızlaarrr kıpkırmızı çatlaklarım vee acayip kaşınıyooo birde doktorum antibiyotik yazmıştıı normal doğum olduğu için enfeksiyon kapmaması için günde iki tanee ama ben bi tane atıyodumm vücudum kabarcık kabarcık olduu vee öyle bi kaşındı kii anlatamam bacak aralarım falan resmen kabardıı bugün prospektüsünü okuyayım bi hapın dedim anahap bana alerji yapmışş resmen yan etkilerde bütün şikayetlerim var hemen bıraktım hapıı inşallah hemen geçerrr dayanamıtorum uyuz gibi kaşınıyorumm resmeennn...
Heeeeyyy hiiç sesiniz çıkmıyor. Nerlerdesiniz yahuu. Ben ağladım zırladım düzeldim hatta karnımıda doyurdum. Ama akşama yemek yapmam lazım. Buarada sırtım çoook ağrıyor.
ne habersiniz hatunlarrr buralar peek bi tenhalaşmışşş... hepinizde doğurun artık bebişlerden konuşalım yaaaa...
umutluayı soracaktım bi baktım doğum yaklaşmışş
ayy ALLAHIM hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallaahhhh...
biz bugün 10 günlük olduk teyzeleriii benim oğlan gece 4 de bi uyanıyoo uyanış o uyanış valla uykuya hasret kaldım yaaa o uyuduğu zaman bende uyumaya çalışıyorum ama bölük pörçük ve tedirgin uyuyunca uyuduğumdan bişey anlamıyorum valla aman oğlumun sağlığı yerinde olsun daaa ben emzirirken bile uyuklamaya razıyımmm
yüzüstü yatmayıı çoook özlemiştiimm artık yatabiliyorumm oohh beeee
birde o kadaaarrr çok çatlamışım ki kızlaarrr kıpkırmızı çatlaklarım vee acayip kaşınıyooo birde doktorum antibiyotik yazmıştıı normal doğum olduğu için enfeksiyon kapmaması için günde iki tanee ama ben bi tane atıyodumm vücudum kabarcık kabarcık olduu vee öyle bi kaşındı kii anlatamam bacak aralarım falan resmen kabardıı bugün prospektüsünü okuyayım bi hapın dedim anahap bana alerji yapmışş resmen yan etkilerde bütün şikayetlerim var hemen bıraktım hapıı inşallah hemen geçerrr dayanamıtorum uyuz gibi kaşınıyorumm resmeennn...
yok canım bizde hiiiç bişeycik olmadııı sadece ertesi gün doğurdummmsibeelll parisee gidince kanama falan olur mu:))tecrübeye dayanarak soruyorum
inanmazsın canım 10 gün oldu doğum yapalı cesaret edip dün gece yatabildim canım acır diye korktum ne alakaysaayüzüstü yatmakmıoldumu şimdi bu laf bu kok kuzunu benim içindee,rabbim tez zamanda sağlıcakla yaşatsın bizede bu duyguları,bol bol konuşalım sonra uyudu uyumadı,sıçtı sıçmadı,gazımı,sancısımı vs.vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?