heh ağladın zırladın attınmı sende benim gibi stresini :))) ağlamak çok güzel bişi yaa :))) rahatlatıyor insanı
gözün aydın canım ALLAH analı babalı büyütsünn inşallah maşallah bi tosuncuk olmuş senin ufaklıkherkese merhaba, dun sabah 13 eylul saat 08:26 da oglumuz kuzey dunyaya geldı. 3870 gr agırlıgında ve 52 cm. Epıdural sezaryen ıle dunyaya getırdım, operasyon cok kolay ve agrısızdı fakat su anda ne yazık kı agrılarım var. Olsun bu da gececek nasılsa.... Oglumuz beyaz tenlı ve sıyah saclı, aynı babası.. Bana benzeyen tek sey kan grubu :) su anda hastanedeyım. Yarın ınsallah taburcu olacagım. Sutum cok ama cok az, dogumdan haftalar once goguslerımden akıntı halınde gelıyordu sureklı oysa kı... Ama su anda bebegıme yetmıyor, o cok guzel emıyor ama sut cok az oldugu ıcın mılupa aptamıl ıle destek yapıyoruz. Ac kalırsa sarılık rıskı artıyormus. Kızlar mutlaka yanınıza bır kac cıft bebek corabı ama en az 3 tane bebek takımı alın. Bır ınce bı kalın battanıyenız olsun mutlaka, bır kac cıft bebek eldıvenı de cok gereklı. Kusuyor yada altına ısıyor actıgınızda, ustu bası batıyor. Dogum hıkayemı daha sonra yazacagım. Mınık kırpıklerı herseye bedel sımdıden.............. Bu arada 39+2 de dunyaya geldı. Sevgıler herkese....
inanmazsın canım 10 gün oldu doğum yapalı cesaret edip dün gece yatabildim canım acır diye korktum ne alakaysaa
ayy galiba en kolay dönemlerii yeni doğdukları zamanlaarrr emdir gazını çıkart altını temizlee uyut bu kadarrr sonraa kabız olduyduu uyumadıydıı diyeceğizzz amaa sağlıklı olsunlar yeterr yaaaa bazen nefes alıyoo mu diye kontrol ediyorumm şaka gibii bazen oğluma bakıp bu benim içimdemiydi diyorumm belki hepsi lohusalık psikolojisindeen şu kırkımız bi çıksaaaa
herkese merhaba, dun sabah 13 eylul saat 08:26 da oglumuz kuzey dunyaya geldı. 3870 gr agırlıgında ve 52 cm. Epıdural sezaryen ıle dunyaya getırdım, operasyon cok kolay ve agrısızdı fakat su anda ne yazık kı agrılarım var. Olsun bu da gececek nasılsa.... Oglumuz beyaz tenlı ve sıyah saclı, aynı babası.. Bana benzeyen tek sey kan grubu :) su anda hastanedeyım. Yarın ınsallah taburcu olacagım. Sutum cok ama cok az, dogumdan haftalar once goguslerımden akıntı halınde gelıyordu sureklı oysa kı... Ama su anda bebegıme yetmıyor, o cok guzel emıyor ama sut cok az oldugu ıcın mılupa aptamıl ıle destek yapıyoruz. Ac kalırsa sarılık rıskı artıyormus. Kızlar mutlaka yanınıza bır kac cıft bebek corabı ama en az 3 tane bebek takımı alın. Bır ınce bı kalın battanıyenız olsun mutlaka, bır kac cıft bebek eldıvenı de cok gereklı. Kusuyor yada altına ısıyor actıgınızda, ustu bası batıyor. Dogum hıkayemı daha sonra yazacagım. Mınık kırpıklerı herseye bedel sımdıden.............. Bu arada 39+2 de dunyaya geldı. Sevgıler herkese....
ne habersiniz hatunlarrr buralar peek bi tenhalaşmışşş... hepinizde doğurun artık bebişlerden konuşalım yaaaa...
umutluayı soracaktım bi baktım doğum yaklaşmışş
ayy ALLAHIM hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallaahhhh...
biz bugün 10 günlük olduk teyzeleriii benim oğlan gece 4 de bi uyanıyoo uyanış o uyanış valla uykuya hasret kaldım yaaa o uyuduğu zaman bende uyumaya çalışıyorum ama bölük pörçük ve tedirgin uyuyunca uyuduğumdan bişey anlamıyorum valla aman oğlumun sağlığı yerinde olsun daaa ben emzirirken bile uyuklamaya razıyımmm
yüzüstü yatmayıı çoook özlemiştiimm artık yatabiliyorumm oohh beeee
birde o kadaaarrr çok çatlamışım ki kızlaarrr kıpkırmızı çatlaklarım vee acayip kaşınıyooo birde doktorum antibiyotik yazmıştıı normal doğum olduğu için enfeksiyon kapmaması için günde iki tanee ama ben bi tane atıyodumm vücudum kabarcık kabarcık olduu vee öyle bi kaşındı kii anlatamam bacak aralarım falan resmen kabardıı bugün prospektüsünü okuyayım bi hapın dedim anahap bana alerji yapmışş resmen yan etkilerde bütün şikayetlerim var hemen bıraktım hapıı inşallah hemen geçerrr dayanamıtorum uyuz gibi kaşınıyorumm resmeennn...
valla rahatladım. Asıl komik olan eşimin ben ağladıkça telefonda beni çok sevdiğini neden aldatmayı aklımdan geçirdiğimi anlıyamadığını doğru düzgün açıkladı ya ben olsam gülerdim. Safmısın rüyana inanıp ne ağlıyosun derdimşimdide hadi dışarı çıkalım yemeğe diyor ayyyyyy çoook tatlı kocam yaaa hhaahaha arada çook kızdırıyor ama olsun
herkese merhaba, dun sabah 13 eylul saat 08:26 da oglumuz kuzey dunyaya geldı. 3870 gr agırlıgında ve 52 cm. Epıdural sezaryen ıle dunyaya getırdım, operasyon cok kolay ve agrısızdı fakat su anda ne yazık kı agrılarım var. Olsun bu da gececek nasılsa.... Oglumuz beyaz tenlı ve sıyah saclı, aynı babası.. Bana benzeyen tek sey kan grubu :) su anda hastanedeyım. Yarın ınsallah taburcu olacagım. Sutum cok ama cok az, dogumdan haftalar once goguslerımden akıntı halınde gelıyordu sureklı oysa kı... Ama su anda bebegıme yetmıyor, o cok guzel emıyor ama sut cok az oldugu ıcın mılupa aptamıl ıle destek yapıyoruz. Ac kalırsa sarılık rıskı artıyormus. Kızlar mutlaka yanınıza bır kac cıft bebek corabı ama en az 3 tane bebek takımı alın. Bır ınce bı kalın battanıyenız olsun mutlaka, bır kac cıft bebek eldıvenı de cok gereklı. Kusuyor yada altına ısıyor actıgınızda, ustu bası batıyor. Dogum hıkayemı daha sonra yazacagım. Mınık kırpıklerı herseye bedel sımdıden.............. Bu arada 39+2 de dunyaya geldı. Sevgıler herkese....
müüüthiiiş bi duygu yaaa hele emzirirken gözlerini bana dikmiyoo muu bitiyorum o ana yyaaa eliyle göğsümü tutacağım diye çalışıyooo bazen kendi kendine kavga ediyooo çooook tatlı yaaa maşallahhhevet,nası bi duygudur o kimbilir,"senmiydin içimdeki"oyyy kuzucuklarr evet dertler kat kat,sonra dişi,ateşi vs.vs. rabbim hepsine sağlık versinde atlatırız hepsini alimallah.. herkesten duyarım bu lafı,"nefes alıyomu diye kontrol ederdim" :))
amin amin canımm hepiniz kavuşun artık biran öncee sağlıcaklaaa... salı günü doktoruma gideceğim çatlakların görünümünü azaltan bi krem varmış onu yazdıracağım inşallah işe yararrrcanım kocaman olmuş bile senin oğlan maşallahhh. Valla hamilelikte uykusuz doğunca uykusuz böyle yaşamaya alışcaz herhalde :) allahım bizede nasip etse biran önce o günleri. Çatlaklar için lansinohu öneririm acaip rahatlatıyor. Kaşıntıyıda alıyor
ayyyy yazık kız adama :)))) bende arasıra ağlama krizlerine giriyorum,sonra boynuma sarılıp elceğzinide yavrumuzun üstüne koyup hadi seni geçtim de bebeişimizi nie üzüyosun böle sebepsiz yere diyince bende boyut daha da artıyor :))))))))))) ondan önce ben vardım ben vardım ama diye :))) sonra susuyorum..
müüüthiiiş bi duygu yaaa hele emzirirken gözlerini bana dikmiyoo muu bitiyorum o ana yyaaa eliyle göğsümü tutacağım diye çalışıyooo bazen kendi kendine kavga ediyooo çooook tatlı yaaa maşallahhh
hatta bazen gece 4 mesaimiz başlayıncaa babası da kalkıyoo oğluyla konuşuyoo ilgileniyooo ben bi beş dk daha fazla kestirmeenin peşindeyim falan çok güzel yaaaa
amin amin canımm hepiniz kavuşun artık biran öncee sağlıcaklaaa... salı günü doktoruma gideceğim çatlakların görünümünü azaltan bi krem varmış onu yazdıracağım inşallah işe yararrr
ayy canım daha var senin gününn ben 40+1de doğum yaptımmm ama bende sen gibi acayip sabırsızdımmm oğlumda annesini üzmedigününü doldurdu geldiiayyyy ne güzellll :)) maaşllahhhhayy öle hayal ettim kendimi babamız okusa bu yazdığını dahada sıkıştıracak beni hadiiii hadiiii diye,garibim öle bi baba olma aşkıyla yanıyoki :26:
ayy canım daha var senin gününn ben 40+1de doğum yaptımmm ama bende sen gibi acayip sabırsızdımmm oğlumda annesini üzmedigününü doldurdu geldii
son son 9 günümüz,bunada gün mü denir :) gelmeli artık,bence bi mahsuru yoksağsalim bi atlatabilsem şu doğumu normalce :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?