2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet cnm doktor çok yakın dedi ama ben hala inanmıyorum. hiçççç doğum modunda değilim:)))yani görsen sen mi doğum yapacaksın dersin. ama doktor sancıların ve ağrıların var dedi ya sanırım psikolojik olarak ağrılarım başladı. yürümekte kalkıp oturmakta çoookkkk zorlanıyorum.
doğumu bekleyenler var burada. çok azaldık gerçekten.bir de artık herkes face takılıyormuş. burası zor geliyormuş. o yüzden de kimsecikler olmuyor.gelseler bile yazmıyorlar....
siz de geldikçe neler yaptığınızı anlatın.neler yaşadığınızı...biz de tecrübelerinizden faydalanalım.
vaktiniz olsa uyumayı tercih edersiniz gerçi ama olsun girebildikçe yazın:)))

yaa kizlar bi soru sordum bebein kilosu ultrasyondakile aynimi cikio dogdugunda yoksa azaliomu

canım ben doğurmadım ama kendi yiğenlerimden de biliyorum doğruktan sonra kaka çiş doymamak filan derken baya gramlar düşüyor evet ama ultrasyona pek güven olmaz o kiloda pek doğmuyorlar son 3 haftada artık bizimki ölçülmüyor yarım yamalak sonuç alıyoruz ama doktorlar hiç o kiloda doğmaz diyorrr

canım ben dahada aktifleştim daha kolay hareket eder hale geldim aksine

canım ben dahada aktifleştim daha kolay hareket eder hale geldim aksine

Herkese merhaba
Bugünkü kontrolümde doktor acılmanın olmadıgını, bebegin de kanala oturmadıgını söyledi. Bugün artık 40+1 oldum. Yarın tekrar bir bakalım ama acılma olmadan da sancı vermeninde cok anlamı yok dedi. Cok büyük ihtimalle sezeryan olacagım yani o kadar heyecanlıyım ki anlatamam (( Cok korkuyorum. Bana sans dileyim lütfen, dua edin. Herkese cok tesekkürler simdiden.

Slm kızlar oglusu uyuttuk geldim.coktandir yazamadim bende bir arkadas anlatın deneyimlerden faydalanalım demiş bende aklıma gelenleri yazayım istedim.taa en bastan.
Doğumdan iki gece önce başladı benim sancılarım uzun bir yürüyüş yaptım Çarşamba aksamı Perşembe 3 cm açıklık vardı.normalde fazla yürüyemedim dogrusu masabasi çalışıyorum bende.Perşembe gecesi iki buçuğa kadar belime vuran sancılarım vardı ama o saatten sonra horul horul uyumuştum.neyse bir gecelik bir pijama yeterli oldu bana atlet fazla olsun sütyen gereksiz. Emzirmek oyle bir emek istiyorki uzerindeki hersey fazlalik geliyor ben su bile atletle geziyorum ayakta corap patik ust ciplak.lansinoh kullanmistim halada hem krem hem zeytinyagi kullaniyorum ama su an meme baslari kan icinde.beceremedim sanirim ilk baslardda emzirmeyi.bir hasta bezi bol bol ped hastane veriyor ama vermeyen icin diyorum.bebis icin battaniye ince kalın.ben uygun bir beşli takımı verdim ilk giysi olarak zaten kan falan cok kirleniyor asıl hastane çıkışlarını şimdi giydiriyorum.bebis 3370 gr doğdu aldıklarım hep büyük desem yeridir.ayaklı pijamalar almayın dendi ama o minicik ayaklara çorap giydirmek mesele ben hep ayaklı kullanıyorum şimdi.bez olarak molfix göbek oyuntulu aldım bir hafta oldu bir paketi bitirdik emış gücü iyi
Bebek haberini aldığımda 57 kg düm.gecen hafta 66 bugün 59 Normal dogum oldugundan herhalde göbek falan kalmadı sıfır çatlak.
K.v ile aynı apartmandayim tam lohusa cinleri geliyordu gecen aksam bebis kucağımda haberlerde iki habere denk geldim hasta bebekler anneleri babaları.dedim kendi kendime senin depresyondu şuydu buydu yapmaya hakkın yok sağlıklı almıştın bebeğini kucağına kimseyi takma dua et şükür et.
Bebeklerle arası olmayan bu bebisi yapmak icin cok düşünen ben şimdi nerdeyse ona baktığım her an ağlıyorum mutluluktan gece yarım saate bir kalkıyor gündüz sürekli uyuyor yok kakası yok sarılığı memislerdeki dayanılmaz acı hiçbirşeyin onemi yok nefesini dinliyorum uyurken.Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin evlat acısı ile sinamasin bizleri

saol cnm verdiğin bilgiler için. Peki bir soru. Son zamanlar dahamı ağırlaştın dahamı hareketliydin. Yani kolay hareket edebiliyormuydun

Böhüüü hamilelik takvimimde bitti. Hala gayet rahat ve hareketliyim. Kv geçen aya göre bile daha iyisin diyor.

annaaammm hadi bakalım sanada şimdiden gözünaydın olsun diyelim :) hiiç korkma sonunda kuzuna kavuşuyorsun:) dualarımız seninle

hakkınızda hayırlısı olsun cnm,normal yada sezeryan,sizin için hangisi sağlıklıysa o olur inşallah,korkma,dua et sende bol bol,güzel haberlerle dön bize,allah yardımcın olsunnn

Böhüüü hamilelik takvimimde bitti. Hala gayet rahat ve hareketliyim. Kv geçen aya göre bile daha iyisin diyor.

abuuuu hakkat takvimin bitmiş,ek süre isteyeydin :) bu demek oluyo ki daha yaklaştı kucağına alman bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…