bizim de bebiş muhabbeti yapmamız için bu kuşları doğurmamız lazım herhalde
ah canım dertlerimiz aynı 9 gün mübiz ne günler gördük dimi ama
ne habersiniz hatunlarrr buralar peek bi tenhalaşmışşş... hepinizde doğurun artık bebişlerden konuşalım yaaaa...
umutluayı soracaktım bi baktım doğum yaklaşmışş
ayy ALLAHIM hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallaahhhh...
biz bugün 10 günlük olduk teyzeleriii benim oğlan gece 4 de bi uyanıyoo uyanış o uyanış valla uykuya hasret kaldım yaaa o uyuduğu zaman bende uyumaya çalışıyorum ama bölük pörçük ve tedirgin uyuyunca uyuduğumdan bişey anlamıyorum valla aman oğlumun sağlığı yerinde olsun daaa ben emzirirken bile uyuklamaya razıyımmm
yüzüstü yatmayıı çoook özlemiştiimm artık yatabiliyorumm oohh beeee
birde o kadaaarrr çok çatlamışım ki kızlaarrr kıpkırmızı çatlaklarım vee acayip kaşınıyooo birde doktorum antibiyotik yazmıştıı normal doğum olduğu için enfeksiyon kapmaması için günde iki tanee ama ben bi tane atıyodumm vücudum kabarcık kabarcık olduu vee öyle bi kaşındı kii anlatamam bacak aralarım falan resmen kabardıı bugün prospektüsünü okuyayım bi hapın dedim anahap bana alerji yapmışş resmen yan etkilerde bütün şikayetlerim var hemen bıraktım hapıı inşallah hemen geçerrr dayanamıtorum uyuz gibi kaşınıyorumm resmeennn...
yaa kizlar bi soru sordum bebein kilosu ultrasyondakile aynimi cikio dogdugunda yoksa azaliomu
yaa kizlar bi soru sordum bebein kilosu ultrasyondakile aynimi cikio dogdugunda yoksa azaliomu
evet cnm doktor çok yakın dedi ama ben hala inanmıyorum. hiçççç doğum modunda değilim:)))yani görsen sen mi doğum yapacaksın dersin. ama doktor sancıların ve ağrıların var dedi ya sanırım psikolojik olarak ağrılarım başladı. yürümekte kalkıp oturmakta çoookkkk zorlanıyorum.
doğumu bekleyenler var burada. çok azaldık gerçekten.bir de artık herkes face takılıyormuş. burası zor geliyormuş. o yüzden de kimsecikler olmuyor.gelseler bile yazmıyorlar....
siz de geldikçe neler yaptığınızı anlatın.neler yaşadığınızı...biz de tecrübelerinizden faydalanalım.
vaktiniz olsa uyumayı tercih edersiniz gerçi ama olsun girebildikçe yazın:)))
evet cnm doktor çok yakın dedi ama ben hala inanmıyorum. hiçççç doğum modunda değilim:)))yani görsen sen mi doğum yapacaksın dersin. ama doktor sancıların ve ağrıların var dedi ya sanırım psikolojik olarak ağrılarım başladı. yürümekte kalkıp oturmakta çoookkkk zorlanıyorum.
doğumu bekleyenler var burada. çok azaldık gerçekten.bir de artık herkes face takılıyormuş. burası zor geliyormuş. o yüzden de kimsecikler olmuyor.gelseler bile yazmıyorlar....
siz de geldikçe neler yaptığınızı anlatın.neler yaşadığınızı...biz de tecrübelerinizden faydalanalım.
vaktiniz olsa uyumayı tercih edersiniz gerçi ama olsun girebildikçe yazın:)))
Slm kızlar oglusu uyuttuk geldim.coktandir yazamadim bende bir arkadas anlatın deneyimlerden faydalanalım demiş bende aklıma gelenleri yazayım istedim.taa en bastan.
Doğumdan iki gece önce başladı benim sancılarım uzun bir yürüyüş yaptım Çarşamba aksamı Perşembe 3 cm açıklık vardı.normalde fazla yürüyemedim dogrusu masabasi çalışıyorum bende.Perşembe gecesi iki buçuğa kadar belime vuran sancılarım vardı ama o saatten sonra horul horul uyumuştum.neyse bir gecelik bir pijama yeterli oldu bana atlet fazla olsun sütyen gereksiz. Emzirmek oyle bir emek istiyorki uzerindeki hersey fazlalik geliyor ben su bile atletle geziyorum ayakta corap patik ust ciplak.lansinoh kullanmistim halada hem krem hem zeytinyagi kullaniyorum ama su an meme baslari kan icinde.beceremedim sanirim ilk baslardda emzirmeyi.bir hasta bezi bol bol ped hastane veriyor ama vermeyen icin diyorum.bebis icin battaniye ince kalın.ben uygun bir beşli takımı verdim ilk giysi olarak zaten kan falan cok kirleniyor asıl hastane çıkışlarını şimdi giydiriyorum.bebis 3370 gr doğdu aldıklarım hep büyük desem yeridir.ayaklı pijamalar almayın dendi ama o minicik ayaklara çorap giydirmek mesele ben hep ayaklı kullanıyorum şimdi.bez olarak molfix göbek oyuntulu aldım bir hafta oldu bir paketi bitirdik emış gücü iyi
Bebek haberini aldığımda 57 kg düm.gecen hafta 66 bugün 59Normal dogum oldugundan herhalde göbek falan kalmadı sıfır çatlak.
K.v ile aynı apartmandayim tam lohusa cinleri geliyordu gecen aksam bebis kucağımda haberlerde iki habere denk geldim hasta bebekler anneleri babaları.dedim kendi kendime senin depresyondu şuydu buydu yapmaya hakkın yok sağlıklı almıştın bebeğini kucağına kimseyi takma dua et şükür et.
Bebeklerle arası olmayan bu bebisi yapmak icin cok düşünen ben şimdi nerdeyse ona baktığım her an ağlıyorum mutluluktan gece yarım saate bir kalkıyor gündüz sürekli uyuyor yok kakası yok sarılığı memislerdeki dayanılmaz acı hiçbirşeyin onemi yok nefesini dinliyorum uyurken.Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin evlat acısı ile sinamasin bizleri
Herkese merhaba
Bugünkü kontrolümde doktor acılmanın olmadıgını, bebegin de kanala oturmadıgını söyledi. Bugün artık 40+1 oldum. Yarın tekrar bir bakalım ama acılma olmadan da sancı vermeninde cok anlamı yok dedi. Cok büyük ihtimalle sezeryan olacagım yanio kadar heyecanlıyım ki anlatamam (( Cok korkuyorum. Bana sans dileyim lütfen, dua edin. Herkese cok tesekkürler simdiden.
benim ne annem ne kv var yanımda yanlızzzz tek isyandayımmm
canım bazen inan dah iyi diyosun. Allah razı olsun kv çok iyidir ama çook pimplrikli .oda geriyor insanı. Annemde aksine okadar rahat ki o uzakta bide. Ortaları yok hiç.
Herkese merhaba
Bugünkü kontrolümde doktor acılmanın olmadıgını, bebegin de kanala oturmadıgını söyledi. Bugün artık 40+1 oldum. Yarın tekrar bir bakalım ama acılma olmadan da sancı vermeninde cok anlamı yok dedi. Cok büyük ihtimalle sezeryan olacagım yanio kadar heyecanlıyım ki anlatamam (( Cok korkuyorum. Bana sans dileyim lütfen, dua edin. Herkese cok tesekkürler simdiden.
Böhüüü hamilelik takvimimde bitti. Hala gayet rahat ve hareketliyim. Kv geçen aya göre bile daha iyisin diyor.
bebek konusunda hiç tecrübem yok nasıl banyo yaptırırım ben onu tek başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?