bebek konusunda hiç tecrübem yok nasıl banyo yaptırırım ben onu tek başıma
hakkınızda hayırlısı olsun cnm,normal yada sezeryan,sizin için hangisi sağlıklıysa o olur inşallah,korkma,dua et sende bol bol,güzel haberlerle dön bize,allah yardımcın olsunnn
abuuuu hakkat takvimin bitmiş,ek süre isteyeydin :) bu demek oluyo ki daha yaklaştı kucağına alman bebişini
doğum enerjisidr o doğum enerjisi:))))canım ben dahada aktifleştim daha kolay hareket eder hale geldim aksine
Slm kızlar oglusu uyuttuk geldim.coktandir yazamadim bende bir arkadas anlatın deneyimlerden faydalanalım demiş bende aklıma gelenleri yazayım istedim.taa en bastan.
Doğumdan iki gece önce başladı benim sancılarım uzun bir yürüyüş yaptım Çarşamba aksamı Perşembe 3 cm açıklık vardı.normalde fazla yürüyemedim dogrusu masabasi çalışıyorum bende.Perşembe gecesi iki buçuğa kadar belime vuran sancılarım vardı ama o saatten sonra horul horul uyumuştum.neyse bir gecelik bir pijama yeterli oldu bana atlet fazla olsun sütyen gereksiz. Emzirmek oyle bir emek istiyorki uzerindeki hersey fazlalik geliyor ben su bile atletle geziyorum ayakta corap patik ust ciplak.lansinoh kullanmistim halada hem krem hem zeytinyagi kullaniyorum ama su an meme baslari kan icinde.beceremedim sanirim ilk baslardda emzirmeyi.bir hasta bezi bol bol ped hastane veriyor ama vermeyen icin diyorum.bebis icin battaniye ince kalın.ben uygun bir beşli takımı verdim ilk giysi olarak zaten kan falan cok kirleniyor asıl hastane çıkışlarını şimdi giydiriyorum.bebis 3370 gr doğdu aldıklarım hep büyük desem yeridir.ayaklı pijamalar almayın dendi ama o minicik ayaklara çorap giydirmek mesele ben hep ayaklı kullanıyorum şimdi.bez olarak molfix göbek oyuntulu aldım bir hafta oldu bir paketi bitirdik emış gücü iyi
Bebek haberini aldığımda 57 kg düm.gecen hafta 66 bugün 59Normal dogum oldugundan herhalde göbek falan kalmadı sıfır çatlak.
K.v ile aynı apartmandayim tam lohusa cinleri geliyordu gecen aksam bebis kucağımda haberlerde iki habere denk geldim hasta bebekler anneleri babaları.dedim kendi kendime senin depresyondu şuydu buydu yapmaya hakkın yok sağlıklı almıştın bebeğini kucağına kimseyi takma dua et şükür et.
Bebeklerle arası olmayan bu bebisi yapmak icin cok düşünen ben şimdi nerdeyse ona baktığım her an ağlıyorum mutluluktan gece yarım saate bir kalkıyor gündüz sürekli uyuyor yok kakası yok sarılığı memislerdeki dayanılmaz acı hiçbirşeyin onemi yok nefesini dinliyorum uyurken.Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin evlat acısı ile sinamasin bizleri
fatmaemr
sen ne yaptın canım ya, senin de nişanın mı gelmişti
‎39+6 yız zerre kadar ağrı yokk. strese girdim iyice. hafif bi kasık ağrım bile yok. doktor bu gün için randevu vermişti ama gitmiycem. normal olacağı için kendiliğinden ağrı olmayınca yatış vermiyor zaten. bir saat yol gidiyorum ağrı yok diye suratıma bakmıyormu deli oluyorum. ağrı ne zaman gelirse gitcem. herkeste gözüme bakıyorr
canım geçen gittim ultrosonda bile bakmadı uyuz karı. yol tam bir saat. eli boş dönünce ster oluyorum. hareketleri iyi bebişin. bi sıkıntı yoktur inşya sen git yine de suyuna baksın, kordon falan dolanmış mı ona baksın
canım geçen gittim ultrosonda bile bakmadı uyuz karı. yol tam bir saat. eli boş dönünce ster oluyorum. hareketleri iyi bebişin. bi sıkıntı yoktur inş
bakmadı işte ya. ağrı çekmeyi hiç bu kadar istememiştim. olsa bebişte onla uğraşsam. ben 36. haftadan beri hergün olcakmış gibi bekliyorum. hiç kimse ben kadar beklememişti sanırsam..ama nasıl ultrasona bakmadan yolluyorlar ya, ya suyu azalmışsa, allah korusun ya başka bişey varsa, bu ne rahatlık ya, ısrarla bakmasını istemek lazım bence.
bugun çatı muayenem var ,normal ya da sezeryan olup olmamasına karar vericek doktorum.çok heyecanlıyım:)
günaydın kızlar, herkes uyuyor galiba. Ben geceleri çok rahat uyumaya başladım, bir iki defa tuvalet için kalkar oldum o kadar. Bugün itibariyle 15 günüm kaldı, sanıcnın s si yok yine, hayırlısı bakalım.
bakmadı işte ya. ağrı çekmeyi hiç bu kadar istememiştim. olsa bebişte onla uğraşsam. ben 36. haftadan beri hergün olcakmış gibi bekliyorum. hiç kimse ben kadar beklememişti sanırsam..
benim en son usgde 3550 çıkmıştıı 3 gün sonra 3270gr doğdu oğlum canımyaa kizlar bi soru sordum bebein kilosu ultrasyondakile aynimi cikio dogdugunda yoksa azaliomu
bende hem facede hem burada yazıyorum canım bazen oğlum çok huzursuz oluyoo girip hemen çıkıyorummm...evet cnm doktor çok yakın dedi ama ben hala inanmıyorum. hiçççç doğum modunda değilim:)))yani görsen sen mi doğum yapacaksın dersin. ama doktor sancıların ve ağrıların var dedi ya sanırım psikolojik olarak ağrılarım başladı. yürümekte kalkıp oturmakta çoookkkk zorlanıyorum.
doğumu bekleyenler var burada. çok azaldık gerçekten.bir de artık herkes face takılıyormuş. burası zor geliyormuş. o yüzden de kimsecikler olmuyor.gelseler bile yazmıyorlar....
siz de geldikçe neler yaptığınızı anlatın.neler yaşadığınızı...biz de tecrübelerinizden faydalanalım.
vaktiniz olsa uyumayı tercih edersiniz gerçi ama olsun girebildikçe yazın:)))
heheSlm kızlar oglusu uyuttuk geldim.coktandir yazamadim bende bir arkadas anlatın deneyimlerden faydalanalım demiş bende aklıma gelenleri yazayım istedim.taa en bastan.
Doğumdan iki gece önce başladı benim sancılarım uzun bir yürüyüş yaptım Çarşamba aksamı Perşembe 3 cm açıklık vardı.normalde fazla yürüyemedim dogrusu masabasi çalışıyorum bende.Perşembe gecesi iki buçuğa kadar belime vuran sancılarım vardı ama o saatten sonra horul horul uyumuştum.neyse bir gecelik bir pijama yeterli oldu bana atlet fazla olsun sütyen gereksiz. Emzirmek oyle bir emek istiyorki uzerindeki hersey fazlalik geliyor ben su bile atletle geziyorum ayakta corap patik ust ciplak.lansinoh kullanmistim halada hem krem hem zeytinyagi kullaniyorum ama su an meme baslari kan icinde.beceremedim sanirim ilk baslardda emzirmeyi.bir hasta bezi bol bol ped hastane veriyor ama vermeyen icin diyorum.bebis icin battaniye ince kalın.ben uygun bir beşli takımı verdim ilk giysi olarak zaten kan falan cok kirleniyor asıl hastane çıkışlarını şimdi giydiriyorum.bebis 3370 gr doğdu aldıklarım hep büyük desem yeridir.ayaklı pijamalar almayın dendi ama o minicik ayaklara çorap giydirmek mesele ben hep ayaklı kullanıyorum şimdi.bez olarak molfix göbek oyuntulu aldım bir hafta oldu bir paketi bitirdik emış gücü iyi
Bebek haberini aldığımda 57 kg düm.gecen hafta 66 bugün 59Normal dogum oldugundan herhalde göbek falan kalmadı sıfır çatlak.
K.v ile aynı apartmandayim tam lohusa cinleri geliyordu gecen aksam bebis kucağımda haberlerde iki habere denk geldim hasta bebekler anneleri babaları.dedim kendi kendime senin depresyondu şuydu buydu yapmaya hakkın yok sağlıklı almıştın bebeğini kucağına kimseyi takma dua et şükür et.
Bebeklerle arası olmayan bu bebisi yapmak icin cok düşünen ben şimdi nerdeyse ona baktığım her an ağlıyorum mutluluktan gece yarım saate bir kalkıyor gündüz sürekli uyuyor yok kakası yok sarılığı memislerdeki dayanılmaz acı hiçbirşeyin onemi yok nefesini dinliyorum uyurken.Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin evlat acısı ile sinamasin bizleri
ayy kız doğumdan bi kaç gün önce geceleri bende hiç tuvalete kalkmıyodum deliksiz uyuyodumm hihoytttAynen bende,yarım saatte bir tuvalete uyanan ben 2-3 gündür 1-2 defa tuvalete kalkıyorum ve deliksiz uyuyorum,allahın bize verdiği son günlerin lütfumudur ki bu acaba
benim en son usgde 3550 çıkmıştıı 3 gün sonra 3270gr doğdu oğlum canım
bende hem facede hem burada yazıyorum canım bazen oğlum çok huzursuz oluyoo girip hemen çıkıyorummm...
bool bool hasta bezi alın derim benn çok lazım oluyoo gerçektenn birde ıslak mendil kullanmamaya çalışın benim oğluşumun torbalar pişti hemen şimdi ılık suya batırılmış bezle siliyorumm geçti çok şükürr...
heheben tartıda kilo olarak fazlayım ama gün geçtikçe göbek kalmadı denecek kadar az ne hikmetsee minicik göbeğim kaldı eskisinden daha küçükk normal doğumun kudreti herhall
ayy kız doğumdan bi kaç gün önce geceleri bende hiç tuvalete kalkmıyodum deliksiz uyuyodumm hihoyttt
sibel_saa ya bu yenidoğan ıslak mendiller yaramıyo mu yani yao kadar önerdiler aldık bir sürü. sırf saf su ve pamuktan oluşuyo diye napsak acep hiç kullanmasak mı??
ıslak mendili kullanacağı zaman yıkayarakda kullananları duydum ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?