2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebek konusunda hiç tecrübem yok nasıl banyo yaptırırım ben onu tek başıma

canım geçende 2 yaşında kızı olan bi arkadaşla konuşuyorum o diyor bebeğim doğdukktan sonra öyle bi annelik geliyorki lnsanın içine sanki 3 çocuk büyütmüksün gibi oluyormuş. Hiiiç korkma bu bi içgüdü. Allahım yardım eder. Ailelerden kimse gelmicekmi yanına

ayy nerde be canım doktora göre bdt'm 18iymiş. 25ine kadar bekletme niyetinde beni

günaydın kızlar, herkes uyuyor galiba. Ben geceleri çok rahat uyumaya başladım, bir iki defa tuvalet için kalkar oldum o kadar. Bugün itibariyle 15 günüm kaldı, sanıcnın s si yok yine, hayırlısı bakalım.

canım ben dahada aktifleştim daha kolay hareket eder hale geldim aksine
doğum enerjisidr o doğum enerjisi:))))

aminnnnnn
sağol cnm bilgiler için annem bana şimdiden ayağına patik giy diyor. en önemlisi ayakları sıcak tutmakmış sanırım.
çokiyi kilo vermişsin maşallahhhhhh umarım benim de öyle olur. gerçi sen fazla almamışsın...

‎39+6 yız zerre kadar ağrı yokk. strese girdim iyice. hafif bi kasık ağrım bile yok. doktor bu gün için randevu vermişti ama gitmiycem. normal olacağı için kendiliğinden ağrı olmayınca yatış vermiyor zaten. bir saat yol gidiyorum ağrı yok diye suratıma bakmıyormu deli oluyorum. ağrı ne zaman gelirse gitcem. herkeste gözüme bakıyorr

ya sen git yine de suyuna baksın, kordon falan dolanmış mı ona baksın

canım geçen gittim ultrosonda bile bakmadı uyuz karı. yol tam bir saat. eli boş dönünce ster oluyorum. hareketleri iyi bebişin. bi sıkıntı yoktur inş

ama nasıl ultrasona bakmadan yolluyorlar ya, ya suyu azalmışsa, allah korusun ya başka bişey varsa, bu ne rahatlık ya, ısrarla bakmasını istemek lazım bence.

ama nasıl ultrasona bakmadan yolluyorlar ya, ya suyu azalmışsa, allah korusun ya başka bişey varsa, bu ne rahatlık ya, ısrarla bakmasını istemek lazım bence.
bakmadı işte ya. ağrı çekmeyi hiç bu kadar istememiştim. olsa bebişte onla uğraşsam. ben 36. haftadan beri hergün olcakmış gibi bekliyorum. hiç kimse ben kadar beklememişti sanırsam..

bugun çatı muayenem var ,normal ya da sezeryan olup olmamasına karar vericek doktorum.çok heyecanlıyım:)

hadi bakalım,hakkınızda hayırlısı olsun :))

Aynen bende,yarım saatte bir tuvalete uyanan ben 2-3 gündür 1-2 defa tuvalete kalkıyorum ve deliksiz uyuyorum,allahın bize verdiği son günlerin lütfumudur ki bu acaba

bakmadı işte ya. ağrı çekmeyi hiç bu kadar istememiştim. olsa bebişte onla uğraşsam. ben 36. haftadan beri hergün olcakmış gibi bekliyorum. hiç kimse ben kadar beklememişti sanırsam..

bende hep 36.haftadan beri bu hafta kesin gelir diye diye geldik 39.haftaya,ara ara vuran sancılar kesildi,bi iz bi işaret,nıçççkkk yok rabbim kararlamıştır herhalde bizim için hayırlı olanı :44:

yaa kizlar bi soru sordum bebein kilosu ultrasyondakile aynimi cikio dogdugunda yoksa azaliomu
benim en son usgde 3550 çıkmıştıı 3 gün sonra 3270gr doğdu oğlum canım
bende hem facede hem burada yazıyorum canım bazen oğlum çok huzursuz oluyoo girip hemen çıkıyorummm...
bool bool hasta bezi alın derim benn çok lazım oluyoo gerçektenn birde ıslak mendil kullanmamaya çalışın benim oğluşumun torbalar pişti hemen şimdi ılık suya batırılmış bezle siliyorumm geçti çok şükürr...
hehe ben tartıda kilo olarak fazlayım ama gün geçtikçe göbek kalmadı denecek kadar az ne hikmetsee minicik göbeğim kaldı eskisinden daha küçükk normal doğumun kudreti herhall
Aynen bende,yarım saatte bir tuvalete uyanan ben 2-3 gündür 1-2 defa tuvalete kalkıyorum ve deliksiz uyuyorum,allahın bize verdiği son günlerin lütfumudur ki bu acaba
ayy kız doğumdan bi kaç gün önce geceleri bende hiç tuvalete kalkmıyodum deliksiz uyuyodumm hihoyttt

dime beeeee allahhh bi sağdann, bi soldannn

sibel_saa ya bu yenidoğan ıslak mendiller yaramıyo mu yani ya o kadar önerdiler aldık bir sürü. sırf saf su ve pamuktan oluşuyo diye napsak acep hiç kullanmasak mı??

sibel_saa ya bu yenidoğan ıslak mendiller yaramıyo mu yani ya o kadar önerdiler aldık bir sürü. sırf saf su ve pamuktan oluşuyo diye napsak acep hiç kullanmasak mı??

ıslak mendili kullanacağı zaman yıkayarakda kullananları duydum ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…