cnm ben zaten ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum. bir tek hastane için küçük bir paket aldım organik bişey. evde kesinlikle su ve pamuk kullanacağım. hatta sıcak su her daim akıyor.günde 1-2 kere de altını yıkarım.benim en son usgde 3550 çıkmıştıı 3 gün sonra 3270gr doğdu oğlum canım
bende hem facede hem burada yazıyorum canım bazen oğlum çok huzursuz oluyoo girip hemen çıkıyorummm...
bool bool hasta bezi alın derim benn çok lazım oluyoo gerçektenn birde ıslak mendil kullanmamaya çalışın benim oğluşumun torbalar pişti hemen şimdi ılık suya batırılmış bezle siliyorumm geçti çok şükürr...
heheben tartıda kilo olarak fazlayım ama gün geçtikçe göbek kalmadı denecek kadar az ne hikmetsee minicik göbeğim kaldı eskisinden daha küçükk normal doğumun kudreti herhall
ayy kız doğumdan bi kaç gün önce geceleri bende hiç tuvalete kalkmıyodum deliksiz uyuyodumm hihoyttt
sibel_saa ya bu yenidoğan ıslak mendiller yaramıyo mu yani yao kadar önerdiler aldık bir sürü. sırf saf su ve pamuktan oluşuyo diye napsak acep hiç kullanmasak mı??
kızlar işer gibi suyum gelio,banyomu yaptım çıkıcaz şimdi :)))
sibel_saa ya bu yenidoğan ıslak mendiller yaramıyo mu yani yao kadar önerdiler aldık bir sürü. sırf saf su ve pamuktan oluşuyo diye napsak acep hiç kullanmasak mı??
kızlar işer gibi suyum gelio,banyomu yaptım çıkıcaz şimdi :)))
ayy hadi gözün aydın tatlım bi avazda inşallahhh dualarım seninlee haberdar et bizleriikızlar işer gibi suyum gelio,banyomu yaptım çıkıcaz şimdi :)))
benim hastane hasta bezi verdiği halde yetmedi canım habire istemek istemedim eşim bi paket aldı geldi hepsi bittii sancı geldikçe suyumun gelme oranıda arttı benim birde acayip kanamamoldu doğumdan sonraa ancak 3.gün normal pede geçebildim...cnm ben zaten ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum. bir tek hastane için küçük bir paket aldım organik bişey. evde kesinlikle su ve pamuk kullanacağım. hatta sıcak su her daim akıyor.günde 1-2 kere de altını yıkarım.
komşumuz 3 çocuğunu da öyle büyütüü. pişik nedir bilmedi. ben de oondan öğrenmiştim.ıslak mendili sadece misafirlikte falan kullanırım sanırım.
benim haastane vermiyormuş hasta bezi. alacağım onu
benimde biir sürü ıslak mendill öylece bekliyoo birde ben salak gibi dalin aldım akılsız kafamm bi iki tane primanın ıslak mendili var bi beyaz olandan birde yeşil beyaz olanı çantama attım o pişik yapmıyoo yeşil olanıda ara ara evde kullanıyorumm şimdilik bi sorun yok gibii ama genelde ısatılmış havlu yada bez kullanıyorumm..ıslak mendil bana da yaramadı..Doktor ılık suya batırılmış pamukla temizle dedi.Hem daha ekonomikmiş hem de saglıklı.Islak mendiller nekadar organik morganik olsa da kokusu, beyazlatılışı kimyasallarla oluyormuş hep. Elimde patladı o kadar ıslak mendil.
göğüslerim için bepanthen kullanmaya başladım. benimkiler şimdiden acıyor çünkü.
ayy hadi gözün aydın tatlım bi avazda inşallahhh dualarım seninlee haberdar et bizlerii
benim hastane hasta bezi verdiği halde yetmedi canım habire istemek istemedim eşim bi paket aldı geldi hepsi bittii sancı geldikçe suyumun gelme oranıda arttı benim birde acayip kanamamoldu doğumdan sonraa ancak 3.gün normal pede geçebildim...
eeen iyisii ıslak pamuk yaaa.. bi kerecik ıslak mendille torbaları kızarıverdi yvrumun hele bi gece dalgınlıkla o pişiğin üstüne ıslak mendille silivermişim nasıl ağladıı içim parçalandıııbirde bize molfixde yaramadı yaa o da açtıı şimdi prima kullanıyoruzz oda sıvı kakayı emmiyoo hatta bazen idrarı bile tomurcuk tomurcuk dışına çıkıyooo premiumcare değil aam aktif bebek olandann iğrenç yaa hele bitsin evybaby deneyeceğimm inşallaah..
benimde biir sürü ıslak mendill öylece bekliyoo birde ben salak gibi dalin aldım akılsız kafamm bi iki tane primanın ıslak mendili var bi beyaz olandan birde yeşil beyaz olanı çantama attım o pişik yapmıyoo yeşil olanıda ara ara evde kullanıyorumm şimdilik bi sorun yok gibii ama genelde ısatılmış havlu yada bez kullanıyorumm..
sibel şimdi sen normal pede geçtin yaa nasıl oluyor kanaman?* yani normal adet gördüğün zAMANDAKİ GİBİ Mİ( MESELA İLK 2-3 GÜN YOĞUN OLUR YA ADET OLDUĞUN ZAMANONU GİBİ Mİ) YOKSA DAHA MI AZ??ayy hadi gözün aydın tatlım bi avazda inşallahhh dualarım seninlee haberdar et bizlerii
benim hastane hasta bezi verdiği halde yetmedi canım habire istemek istemedim eşim bi paket aldı geldi hepsi bittii sancı geldikçe suyumun gelme oranıda arttı benim birde acayip kanamamoldu doğumdan sonraa ancak 3.gün normal pede geçebildim...
eeen iyisii ıslak pamuk yaaa.. bi kerecik ıslak mendille torbaları kızarıverdi yvrumun hele bi gece dalgınlıkla o pişiğin üstüne ıslak mendille silivermişim nasıl ağladıı içim parçalandıııbirde bize molfixde yaramadı yaa o da açtıı şimdi prima kullanıyoruzz oda sıvı kakayı emmiyoo hatta bazen idrarı bile tomurcuk tomurcuk dışına çıkıyooo premiumcare değil aam aktif bebek olandann iğrenç yaa hele bitsin evybaby deneyeceğimm inşallaah..
benimde biir sürü ıslak mendill öylece bekliyoo birde ben salak gibi dalin aldım akılsız kafamm bi iki tane primanın ıslak mendili var bi beyaz olandan birde yeşil beyaz olanı çantama attım o pişik yapmıyoo yeşil olanıda ara ara evde kullanıyorumm şimdilik bi sorun yok gibii ama genelde ısatılmış havlu yada bez kullanıyorumm..
ne oluyor bu göğüslere ya şimdiden, ben de şimdilik bişey yok bakalım inşallah olmaz.
öncelikle rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnmselam kızlar ben 2013 ocak annesi adayıyım inşallah
size bir sorum olacak ankarada oturup 29 mayıs hastanesine devam eden var mı içinizde ben orda hüya hanıma gidiyorum ama doğum için yeni doğan ünitesi olmadığından kararsız kaldım. Orda doğum yapan var mı?sezeryan olacağım.
benim yara olmadı çok şükür ama emişi güçlendikçe oğlumun kızarmaya ve acımaya başladı göğüs uçlarım bende akşam göğüs uçlarıma trosyd pişik kremi sürdüm ondan öncede sütümü sağmıştım sabaha kadar kremli kaldıı gece boyunca sağdığım sütten verdimm sabaha kadar geçmiş çok şükür..göğüslerim için bepanthen kullanmaya başladım. benimkiler şimdiden acıyor çünkü.
bakalım canım evybaby deneyeceğim eğer o da olmazsa premiumcare alacağım artık aktif bebek iğrenç yaa birde berbat kokuyoo... unibaby denemedim iştee bi dene inşallah pişik olmazz..sibelcim benim arkadaşımın iki bebeği var, kullanmadığı bez kalmadı, hep söylüyor en iyisi prima premium care diye, sıvı kakayı en iyi çeken oymuş, o yüzden özellikle yeni doğan bebekte onu kullan dedi, sonra da aktif bebek ya da canbebe iyi diyor, bence premium care al direkt. Islak mendile gelince be unibaby aldım, en safı o dediler, bakalım iyi gelmezse ben de pamuğa dönerim.
sibel şimdi sen normal pede geçtin yaa nasıl oluyor kanaman?* yani normal adet gördüğün zAMANDAKİ GİBİ Mİ( MESELA İLK 2-3 GÜN YOĞUN OLUR YA ADET OLDUĞUN ZAMANONU GİBİ Mİ) YOKSA DAHA MI AZ??
aynı adet kanaması gibi oluyo benimki canım ne çook yoğun ne de öyle damla damlaa..
Ama bazen tuvaletteyden parça parça düşüyoo anlamıyorumm
eveet teyzoşlarr ilk çiş maceramızı bugün yaşadık oğlumun altını açtım bezini aldım diğerini takmadan cörrrrr koltuğumun üstüne bi güzeeel işedii eşimle gülmekten yerlere yattık hehe
birde eşim kucağına aldığı zaman alttan zart zart gaz çıkartmassı yok muuu izlemeye doyamıyorum ikisinii
etrafa çiş fışkırmasın d,ye pipiped lar varmış ama ben bulamadım onun yerine alt değiştirirken peçeteyi külah yapıp pipisine geçirmeyi düşünüyorum. şapka takçam oğluşuma yani:))
evet canım haklısın aslındaa içi temizleniyoo insanınn kanama oldukçaaa.. şu kanama bi bitseee alışmışım ped kullanmamaya bi garip oldum kaç gündürrsağol cnmAdet kanamasında da öyle parçalar düşebiliyor normal bence. Sonuçta için temizleniyordur:26:
ayy canımm gülersin gülersiiiinnn öyle masum masum bakıyolar kii o çişi yaparkennn insan gülmekten başka bişey yapamıyoooay ben ondan çok korkuyorum işte, koltuğuma işerse öyle gülebileceğimi hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?