2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr hazır aklıma gelmişken ve oğluş uyuyokenn bi kaç şey paylaşayım sizlerlee..
ben 4 eylül salı akşam 7 gibi doğum yaptım ve oğlumm bir türlü emmedii zar zor bi kaç çay kaşığı anne sütünden verdik birde bi iki yudum emdi o kadarr hemşire geldii emmiyo bu dedim kız bayaaa bi uğraştıı sonraa sabaha karşıı mecbur acıkacak ve emecek sakın mama vermeyin dedii oğlum sabaha kadar uyuduu taa ki sabahh ezanına kadarr sonra uyandıı yine verdim memeyii azıcık emdi ve uyuduu eve geldik ve ben yine uğraştımm sütüm boşa akıyodu ve oğlum emmiyoduu neysee baya inatlaştımm ve oğlum ancak 2.gün tam emmeye başladı ve ne sarılık ne bişey hiiiçbirşey olmadıı bugün 11.günümüz ve yenidoğan sarılığı olmadan atlattık zor günlerii
daha sonraaa ilk başlarda bebişlerin emiş gücü çok az oluyoo ve benim sağ göğsümün ucu miniciktii sağ göğsümü çok çok az emiyoduu hep sol göğsümü emiyoduu sonraa benim sağ göğsüm şişti kaldıı damarlarım tıkandıı sıkınca tek bi delikten süt geliyodu sadce ben salak gibii ev hanımıyım nasılsaa pompaya gerek yok diyee ne biberooon ne pompaa hiiçbirşey almamıştımm artık sol göğsümdüde oğlum tam boşaltamadığı için şişmeye başladıı taa koltukaltıma doğru acayip ağrı yapıyoduu sonra eşimi gönderdimm wee manuel göğüs pompası almışş müthiş bişeyy ve birde anne göğüs ucu gibi olan nuby biberonn oğluma gecelerii ve hastaneye fln gittiğimizde biberonla süt veriyorum biberona alışmadıı bu sayedee.. daha sonra bu pompa benim kanalları açamadıı veee bunun çözümüdee 20lik şırıngadaa yatıyooo... 60lık da olur farketmezzz..
kanallarımı müthiş şekilde açtıı vee sol göğsümünde ucu çıktı bu sayedee.. nasıl mı yapacaksınııızz anlatayımm..
şimdii şırıngayı alınn bi iğne olan ucu var birde arkasıı iğnesini çıkartın bi bıçak yardımıylaa kesin ağzını tıpkı arkası gibi sonra arkasından içindeki şeyi çıkartın ve kestiğiniz tarafa takın arka boş kısmına göğüs ucunuzu yerleştirin ve çekin sanki ilacı çeker gibii biraz canınız yanıyo ama hem göğüs ucunuz çıkıyoo hemde kanallar açılıyoo
birdeee BOL SU,BOL MEYVE SUYU=BOL SÜT UNUTMAYINN

Canım ben ilk başta unbibabay kullandım sıcak suyla yıkayıp öyle kullandım sonra hgges kullandım o çok iprenç tavsiye etmiyorum şu an molfikx yeni doğan kullanıyorum onuda sıcak suyla yıkayıp köpüğünü alıp öyle kullanıyorum amuktan bi farkı olmuyor. huggs pişik yaptı kuzumda . şuan iyi çok şükür. bu arada ben niveanın pişik kremini kullandım herkes çok methetmişti bana yaramadı fito krem kullanıyorum.

ooooo kimler gelmiş maviş hanımlar gelmişler, aişe ravza hanım nasıllar canım

Merhaba canımmm bebek doğdu geleniyrum daha.. Aişem çok iyi teyzesi ellerinden öper bende iyiym çok şükür. sen nasılsın tatlım ne zaman geliyor kuzucun...

Bu arada kızlar sadece erkek kuzular çiş yapmıyor benim aişemin altını değiştim fosuuur işedi anneannesini :)))

maşallah canım, ay doğdu büyüdü de elimi öpermiş valla benim kuzunun geleceği yok sanırım son ana kadar bekletecek beni.

maşallah canım, ay doğdu büyüdü de elimi öpermiş valla benim kuzunun geleceği yok sanırım son ana kadar bekletecek beni.

hayırlı zamanda gelir inşaallah canım.. Geliyorlar merak etme sağlıkla doğsunlarda.. Sancıların ne alemde varmı sancı ağrı

hayırlı zamanda gelir inşaallah canım.. Geliyorlar merak etme sağlıkla doğsunlarda.. Sancıların ne alemde varmı sancı ağrı

inşallah canım, yok ya doğru düzgün sancı falan da kalmadı, iki hafta öncesine kadar bile daha fazla sancım vardı. Son 15 gün doğacak inşallah ama sen de biliyorsun ki beklemek çok zor. Hergün inşallah bugün olur diyorum

Ah ah bilmez miyim zaman çabuk geçiyo inan biz 17 günlük olduk :) Sağlıkla hayılrı güzel bi doğum olur inşaallah. Beni sezeryan baya sarstı olumsuz etkiledi inşaallah senin ve diğer bekleyen annişlerin güzel doğumları olur..

Allah kolaylık versin canım, inşallah hepimizin normal doğum olur artık.

slm cnm nasılsın doğurduk kk dan koptuk wala

pompa bende almamıstım ama cidden lazım oluo bana da lazım oldu bnm sütüm gelmedi gelmeyince de oğluşum iki fırt çekti baktı süt yok istemedi memeyi emmedikçe de süt gelmedi bn de hemen pompa aldırdım eşime ilk günler o kadar ugrasmama ragmen bir çay kaşığı cıkıodu ee mecbur mama verdik 5. gün aldı memeyi ole ole de süt geldi heralde biraz zor bi süreçti bebeğim aglıodu ben ağlıodum sütüm yok işte gelmicek ben bebeğimi emziremicem dıodum ama gecıo o günler de çok şükür

bende senin gibi oldum cnm normal dogum sancısı ve sez. yasamıs biri olarak sancı ne kadar acı verici de olsa kesinlikle normal doğurmayı tercih ederdim .. çünkü sez.dan sonra 1 hafta rahat bebeğimi kucağıma alamadım gazını cıkaramadım altını değiştiremedim zor bi süreçti Allahtan ablam burdaydı ohep o ilgilendi oğluşumla ikinciye dogumu nasıl yapıcam die korkuorum hala yatarken pat die kalkamıorum dikişlerimin iki baş ucu ani hareketlerimde acıo bıçak batmış gibi .. nese hayırlısı bolemiş bebeğim kucağımda ya herşeye değer :)))

kızlar devit damlaya başlıcaz bugun günde 1 defa 3 damla olarak vericez di mi ?

bilgim yok nasıl kullanılıyo ama aile sağlığı merkezlerinden verilenleri geri toplanmış fln, dr.una sorup sorunsuz olanından alsaydın..

slmmmmmmm kızlarrrrr ben geldimm doğurdumda geldimm:))) kızımı aldım kucağıma şükürler olsun Rabbime. perşembe günü saat 13.15 de doğdu bebişim 2950 gr 49 cm doğdu.doğumum suni sancıyla oldu sabah 7.30 da takıldı 13.15 de doğduu. darısı doğumu bekeyenlerin başına Allah yar ve yardımcınız olsunn hepinizinn

vav ayağını sürüyen senmiydin yoksa, gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
sancın mı geldi, yoksa suyun mu nasıl oldu anlat da biz de bilelim.

gözünaydın canım allah bağışlasın kızını
açılman veya sancın var mıydı suni verilmeden önce?

bilgim yok nasıl kullanılıyo ama aile sağlığı merkezlerinden verilenleri geri toplanmış fln, dr.una sorup sorunsuz olanından alsaydın..

aa haberim yoktu ben ecz.den aldım doğumdan sonra hast. deki çocuk dr.u yazmıstı ole aldık .. dur onu bi araştırıyım vermeden oğluma

İYİYİM TATLIM SAĞOLASINN SEN NASILSIN NASIL GİDİYO ANNELİİKK...
bende kanallarım tıkanınca öyle ağladım kii eşim pompayla göğüslerimi sağmaya çalışıyoo ben hüngür hüngür ağlıyorumm ama geçti çok şükür yaaa gerçekteenn..
bizde pazartesi başlayacağız sağlık ocağında kalmamış ama nasıl ne kadar kullanılacağı hakkında bi bilgim yok canım..
hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah

kızlar göğüslerim çok fena yara oldu emzirenler çaresini buldunuzmu acaba nasıl geçirebilirimm her türlü kremi kullandım lansinoh,garmastan,lanolinn bi işe yaramadıı napsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…