2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm annelik hem zor hem çok güzel :)) bi gece uykularında sıkıntı yasıoruz gunduz guzel uyudugunda gece uyumuo süreklı aglıo bende uykusuz kalınca cok yorgun oluorum ama düzene gircek inş bi 40 gün geçsin düzen ole gelıomuss

kızlar göğüslerim çok fena yara oldu emzirenler çaresini buldunuzmu acaba nasıl geçirebilirimm her türlü kremi kullandım lansinoh,garmastan,lanolinn bi işe yaramadıı napsam acaba

cnm bana lansınoh fayda etti ama bi kere sürmesem hemen yara olmaya baslıo ve oğlum ilk emmeye basladığında zonkluo.. bi yakınım demişti kendi sütünü sürüp göğüslerini acıkta bırakmayı denedin mi bi de bebeğin emerken kara kısmın tamamını ağzına almasını sağla sadece ucu emmesin.. bide duyduğum bi metod daha var tahinin üzerine cıkan yagı ii gelıomus dediler ama denemedim.. geçmiş olsun

aynen canım yaaa uykuları bi düzene girse rahatlayacağızz inankiii.. ben artık gecelerii emzirirken uyukluyorumm eşim geçen sabah kalkmış ne güzel emziriyodun sen gece öyle diyoo banaa gülüyoo bide kıs kıs uyuz adamm

kızlar göğüslerim çok fena yara oldu emzirenler çaresini buldunuzmu acaba nasıl geçirebilirimm her türlü kremi kullandım lansinoh,garmastan,lanolinn bi işe yaramadıı napsam acaba

canım benimkilerde çok fena yara oldu kanıyordu hatta emzirirken bağırmayım diye yastıkları ısırıyordum, bebedorun lanolinli göğüs ucu kremini kullanıyorum şimdi her emzirmeden sonra sürüyorum eskisine göre acısı azaldı baya, ama sürekli sürmem gerekiyo bi iki sürmeyince yine yara oluyo.

ben nette madecassol krem duydum ama bilmiyorum çok etkili yazmış kullanın dua edersiniz yazmışlar...

selam kızlar

bende oğluşu emzirip uyuttum size bir bakayım dedim...

Benim oğluşum 10 gün emmedi, ne kadar uğraştıysak olmadı, neler yaptık neler, denemediğimiz medhot kalmadı, mecburen mama verdik şekeri düşmesin diye ama 3. günü sütüm gelince hem sütü sağıp verdim.

Bende ağladım, beni sevmiyor bebeğim diye hemde

Çünkü istemiyordu birde herkes çok uğraştı yok emmiyormu hala felan filan bunaldım bende...

Eşim çok destek oldu sağolsun, senin canın sağolsun tek emmeyen çocuk bizimkisi değil merak etme gerekirse elektrikli pompa alırız sütten mahrum bırakmayız oğluşumuzu diye bende biraz sakinledim, oluruna bıraktım...

Ama işin ilginci şöyle oldu; benim oğluşumun normal doğum tarihi 10-13 eylül tarihleri arasındaydı yaklaşık 10 gün erken doğmuş oldu, ve inanmayacaksınız ama tam doğum tarihinde oğlum memeyi aldı hemde ben zorlamadan...

Yani gününü bekledi bizim bıdık, başak burcu bebeği herşeyi sistemli ya keratanın bu da sistemli oldu

Bende üzüldüğümle kaldım, şimdi de bıraktıramıyorum doyduğunu anlamıyor, saldırıyor resmen o kadar emiyor ki bıraktıramıyorum uykuda bile...

cnm bende uyuyorum bende bide emzirme yastıgı da var bebiş onda ben de bazanın başlığına kafamı koydummu bi uyanıorum bebek memeden cıkmış uyumus :)))

sibel; oğluşların doğum tarihi aynı oldu farkındamısın, doğum günlerini beraber kutlarız artıkın

yumurcaklar şimdiden bizi parmaklarında oynatıolar cnm :)) maşallahhhhhhh ona

ayy evet canım senin bıdık erken geldi birazcık amaa heralde Efeyi yalnız bırakmayayım dedi ufaklııkk
ayy gerçekten sistemli bu kerataların herşeyii baksanızaa aynı saatte uykudalaaarrr
şu günlerdee en büyük destekçimiz eşlerimizz valla benimki sağolsun çoook yardımcı oldu hakkını ödeyemem kocacığımınnn
cnm bende uyuyorum bende bide emzirme yastıgı da var bebiş onda ben de bazanın başlığına kafamı koydummu bi uyanıorum bebek memeden cıkmış uyumus :)))

ayy bende emzirme yastığı fln da yok normal yastıkta emziriyorumm ama sadece uyukladım şimdiye kadar hiç tam uyumadımm ama korkuyorumm uyuyuvercem diyeeee:18::18:

etrafa çiş fışkırmasın d,ye pipiped lar varmış ama ben bulamadım onun yerine alt değiştirirken peçeteyi külah yapıp pipisine geçirmeyi düşünüyorum. şapka takçam oğluşuma yani:))

e-bebek te var canım ondan, ben de almadım ama peçete tutarmı ki acaba

kızlar ben pipiped kullanıyorum ilk acemilik oluyo ondan sonra alışınca işe yarıyor :)
peçetenin tutacağını sanmıyorum canım pipipedin içi havlu ...

Benimde en büyük korkum emzirirken uyumak ya, emzirirken nasıl uyku bastırıyor anlatamam, çok enerji sarfedildiğinden herhalde...

Allahım korusun da çok korkuyorum yani

bugun artık akşam vermiş olucam da yarın sabahtan itibaren verrim

bende çarşambadan itibaren başlayacağım, bana bittikçe gel burdan verelim dediler. bir de aşılarını dışarıda yaptırırsanız mutlaka buraya da bilgi verin dediler onlarda sağlık bakanlığına gönderiyorlarmış bilgileri..

ayy bende emzirme yastığı fln da yok normal yastıkta emziriyorumm ama sadece uyukladım şimdiye kadar hiç tam uyumadımm ama korkuyorumm uyuyuvercem diyeeee:18::18:

cnm en fazla 10 dk uyuya kaldım yatmayınca insan ole cok uzun boylu bi uyku olmuo kısa süreli kestirme dielim :) blamlar beni sıkı sıkı tembihledi sakın yatarak emzirme die Allah korusun bende oyuzden hep oturarak emziriyorum nolur nolmaz sende yatma cnm ..

kocişlerin hakkı ödenmez Allah razı olsun ama bnm ki bu cuma işe başlıcak son 6 günümüz cok dertliyim o yanımdayken cok rahattı bebişi bile beraber yıkadık bugun ilk defa artık onun mesai saatlerine gore ayarlıcaz kendimizi

Benimde en büyük korkum emzirirken uyumak ya, emzirirken nasıl uyku bastırıyor anlatamam, çok enerji sarfedildiğinden herhalde...

Allahım korusun da çok korkuyorum yani

o korku bende de var canım gece gözümü açamıyorum emzirirken habire başka bişeylerle uğraşmaya çalışıyorumm yoksa bi kere içim geçti çok korktum o günden sonra yataktan fırlayıp çocuk nerde nereye gitti diye bağırarak uyanır oldum, eşim benden tırsmaya başladı

banada oyle dediler canım 15. günlükken başla dedi bitince burdan vericem tekrar dedi.

doğum tarihinden tam 1 ay sonrada 2. aşısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…