İYİYİM TATLIM SAĞOLASINN SEN NASILSIN NASIL GİDİYO ANNELİİKK...
bende kanallarım tıkanınca öyle ağladım kii eşim pompayla göğüslerimi sağmaya çalışıyoo ben hüngür hüngür ağlıyorumm ama geçti çok şükür yaaa gerçekteenn..
bizde pazartesi başlayacağız sağlık ocağında kalmamış ama nasıl ne kadar kullanılacağı hakkında bi bilgim yok canım..
kızlar göğüslerim çok fena yara oldu emzirenler çaresini buldunuzmu acaba nasıl geçirebilirimm her türlü kremi kullandım lansinoh,garmastan,lanolinn bi işe yaramadıı napsam acaba
aynen canım yaaa uykuları bi düzene girse rahatlayacağızz inankiii.. ben artık gecelerii emzirirken uyukluyorumm eşim geçen sabah kalkmış ne güzel emziriyodun sen gece öyle diyoo banaa gülüyoo bide kıs kıs uyuz adammcnm annelik hem zor hem çok güzel :)) bi gece uykularında sıkıntı yasıoruz gunduz guzel uyudugunda gece uyumuo süreklı aglıo bende uykusuz kalınca cok yorgun oluorum ama düzene gircek inş bi 40 gün geçsin düzen ole gelıomuss
kızlar göğüslerim çok fena yara oldu emzirenler çaresini buldunuzmu acaba nasıl geçirebilirimm her türlü kremi kullandım lansinoh,garmastan,lanolinn bi işe yaramadıı napsam acaba
aynen canım yaaa uykuları bi düzene girse rahatlayacağızz inankiii.. ben artık gecelerii emzirirken uyukluyorumm eşim geçen sabah kalkmış ne güzel emziriyodun sen gece öyle diyoo banaa gülüyoo bide kıs kıs uyuz adamm
ben nette madecassol krem duydum ama bilmiyorum çok etkili yazmış kullanın dua edersiniz yazmışlar...
kızlar devit damlaya başlıcaz bugun günde 1 defa 3 damla olarak vericez di mi ?
selam kızlar
bende oğluşu emzirip uyuttum size bir bakayım dedim...
Benim oğluşum 10 gün emmedi, ne kadar uğraştıysak olmadı, neler yaptık neler, denemediğimiz medhot kalmadı, mecburen mama verdik şekeri düşmesin diye ama 3. günü sütüm gelince hem sütü sağıp verdim.
Bende ağladım, beni sevmiyor bebeğim diye hemde
Çünkü istemiyordu birde herkes çok uğraştı yok emmiyormu hala felan filan bunaldım bende...
Eşim çok destek oldu sağolsun, senin canın sağolsun tek emmeyen çocuk bizimkisi değil merak etme gerekirse elektrikli pompa alırız sütten mahrum bırakmayız oğluşumuzu diye bende biraz sakinledim, oluruna bıraktım...
Ama işin ilginci şöyle oldu; benim oğluşumun normal doğum tarihi 10-13 eylül tarihleri arasındaydı yaklaşık 10 gün erken doğmuş oldu, ve inanmayacaksınız ama tam doğum tarihinde oğlum memeyi aldıhemde ben zorlamadan...
Yani gününü bekledi bizim bıdık, başak burcu bebeği herşeyi sistemli ya keratanın bu da sistemli oldu
Bende üzüldüğümle kaldım, şimdi de bıraktıramıyorum doyduğunu anlamıyor, saldırıyor resmen o kadar emiyor ki bıraktıramıyorum uykuda bile...
ayy evet canım senin bıdık erken geldi birazcık amaa heralde Efeyi yalnız bırakmayayım dedi ufaklııkkselam kızlar
bende oğluşu emzirip uyuttum size bir bakayım dedim...
Benim oğluşum 10 gün emmedi, ne kadar uğraştıysak olmadı, neler yaptık neler, denemediğimiz medhot kalmadı, mecburen mama verdik şekeri düşmesin diye ama 3. günü sütüm gelince hem sütü sağıp verdim.
Bende ağladım, beni sevmiyor bebeğim diye hemde
Çünkü istemiyordu birde herkes çok uğraştı yok emmiyormu hala felan filan bunaldım bende...
Eşim çok destek oldu sağolsun, senin canın sağolsun tek emmeyen çocuk bizimkisi değil merak etme gerekirse elektrikli pompa alırız sütten mahrum bırakmayız oğluşumuzu diye bende biraz sakinledim, oluruna bıraktım...
Ama işin ilginci şöyle oldu; benim oğluşumun normal doğum tarihi 10-13 eylül tarihleri arasındaydı yaklaşık 10 gün erken doğmuş oldu, ve inanmayacaksınız ama tam doğum tarihinde oğlum memeyi aldıhemde ben zorlamadan...
Yani gününü bekledi bizim bıdık, başak burcu bebeği herşeyi sistemli ya keratanın bu da sistemli oldu
Bende üzüldüğümle kaldım, şimdi de bıraktıramıyorum doyduğunu anlamıyor, saldırıyor resmen o kadar emiyor ki bıraktıramıyorum uykuda bile...
cnm bende uyuyorum bende bide emzirme yastıgı da var bebiş onda ben de bazanın başlığına kafamı koydummu bi uyanıorum bebek memeden cıkmış uyumus :)))
bana sağlık ocağındakiler sadece sabahları 3 damla ver dedi.
etrafa çiş fışkırmasın d,ye pipiped lar varmış ama ben bulamadım onun yerine alt değiştirirken peçeteyi külah yapıp pipisine geçirmeyi düşünüyorum. şapka takçam oğluşuma yani:))
e-bebek te var canım ondan, ben de almadım ama peçete tutarmı ki acaba
bugun artık akşam vermiş olucam da yarın sabahtan itibaren verrim
ayy bende emzirme yastığı fln da yok normal yastıkta emziriyorumm ama sadece uyukladım şimdiye kadar hiç tam uyumadımm ama korkuyorumm uyuyuvercem diyeeee:18::18:
Benimde en büyük korkum emzirirken uyumak ya, emzirirken nasıl uyku bastırıyor anlatamam, çok enerji sarfedildiğinden herhalde...
Allahım korusun da çok korkuyorum yani
bende çarşambadan itibaren başlayacağım, bana bittikçe gel burdan verelim dediler. bir de aşılarını dışarıda yaptırırsanız mutlaka buraya da bilgi verin dediler onlarda sağlık bakanlığına gönderiyorlarmış bilgileri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?