2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Rabbim doğuracaklar tum hamişlere sağlıcakla doğum nasip etsin...

Doğmuşlarada anne ve babalarıyla bır omur boyu sağlık huzur mutluluk içerisinde geçirmelerini nasip etsin...

Yerım onlarııııııııııı

gözün aydın canım en kısa zamanda kızınla evde vakit geçirirsin tüm dualarımız bunun için sağlıcakla kucağına alırsın

merhaba kızlarrr... dün kontrolümüz vardı.. çatı muayenem de yapıldı açılma var 2cm.. akşam 10 gibi nişanım geldi.. hala ara ara ayağa kalkınca koyu yoğun akıntı oluyor azar azar.. doktorumuz ptesi tekrar gel dedi açılmam ilerlediyse yatışımız yapılıcak. inşallah suni sancıya falan ihtiyacımız kalmaz. bu akşam tempolu yürüyüş yapıcaz kocişle. pilates topumun üstünde oturup yaylanıp hoplayıp zıplıyorum

hayırlısıyla sancılarım bi başlasa.. (sancı çekmeye de ne meraklıymışım )

Hadi bakalım hayırlısı bebişin sana artık mesajlar gonderıyorrr gelıyorum annecım dıooo ne guzelllllllllllllll

sağlıcakla hayırlısıyla doğur cnmm

Hadi bakalım hayırlısı bebişin sana artık mesajlar gonderıyorrr gelıyorum annecım dıooo ne guzelllllllllllllll

sağlıcakla hayırlısıyla doğur cnmm

inşallah canım.. artık doğurmak istiyorum. kuzumuz gelse de hayatımız şenlense güneşimiz doğsa evimize.. babamız da hazır burda belirtiler de gelmeye başladı.. inşallah yarına falan yazarım geliyor kuzum diye

ay o kadar ii nlıyorum ki cnm seni öpme olayı beni de gıcık edıo alt komsum var o öpüo ya saka gibi kadını bozamadım da daha ben hiç öpemıorum kıyamıorum yuzu tahriş olmasın die millet şapur şupur hiç anlayış yok.. hele geçen gün bi misafir elini çocugun dudağından cekmedi fitil oldum pis mi temiz mi belli değil.. ayy insanlarla ugrasmak zor... en iisi kociş ben oğlum 3 müz olmak o zaman hiç sıkıntı olmuo .. Allah kocalarımızı başımızdan eksit etmesin aminn

allah analı babalı buyutsun en kısa sürede bebeğini kucağına alman dileğiyle dualarımız sizinlee

kızlar biraz geçmişi okudum ne güzel heyecanlar bunlar..imrendim sizlere...Rabbim hayırlı doqumlar nasip etsin hepinize...bebişlerinizle uzun ve güzel yıllar geçirin inşallah..
bizler hamile kalmak isteyenler topiqindeyiz..hamile kalmaya çalışıyoruz..her ay ümitle bekliyoruz olmayıncada çok üzülüyoruz hatta aqlıyoruz..bizlerede dua edin olurmu..
bu arada lohusayken dua okunur/okunmaz muhabbeti geçmiş...arkadaşlar lohusayken hiçbir ayet okunmaz haramdır..Allah korusun çarpılırız...aynı reqli gibi düşünün nasılki namaz kılamıyorsak oruç tutamıyorsak sureleride okuyamayız...okuyabilsek zaten namaz kılmamızdada sakınca olmazdı...eşlerinize söyleyin onlar okusunlar...Allah korusun dikkat edin böyle şeylere..
birgün hamile kalıp bende doquma gidiyorum diyebilcekmiyim acaba...

canım öncelikle allah bağışlasın. Kuzun içinde geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun. Umarım tez zamanda kvuşursun yavruna

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı şekilde yavruna kavuşursun

allahım inşallahhh sizlerede çok aratmadan nasip eder bugüzel duyguyu

Canım inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın o kadar dua ediyorum ki Rabbim hiç kimseye aratmasın sizde bize dua edin inşallah sağlıkla yavrumuza kavuşalım 9 ay geçiyor da son günler geçmiyor bir türlü(

allahım inşallahhh sizlerede çok aratmadan nasip eder bugüzel duyguyu

amin kızlar çok teşekkür ederim...
Rabbim hayırlı ve saqlıklı doqumlar nasip etsin..

canım allah bağışlasın ve geçmiş olsun çook sevindim darısı başımıza

cnm selam naber nasılsın kuzum varmı bi gelişme... ben yürüyüşlere başladım sürekli yürüyorum eşimle el ele verdik getirtecez kızımızı inş çatı ağrım var yürüyüüşten sebeb sanırsam

amin kızlar çok teşekkür ederim...
Rabbim hayırlı ve saqlıklı doqumlar nasip etsin..

tatlım rabbim tez zamanda seni ve tüm isteyen arkadaşlarımızı bebek sahibi etsin inş ... stres yapıp moralini bozma çalışmalara devam et sabret ve çok dua et elbet onunda bi zamanı var gelecek bebişin inş.... allaha emanet ol

kızlar karnımın üst kısmı kasılıyor ve çok ağrıyor sonra geçiyor sonra bi daha, bi de alt tarafım acayip ağrıyor, takip edicem biraz, ya doğum sancısı böle olabilir mi?

slmmmmmmmmmm kızlar ben geldim... bdt 12 eylül dü. benim kuzum 14 eylül cuma günü saat 13.05 dünyaya geldi...normal doğum yaptım epidural falan yok... şuan çok şükür ikimizde iyiyiz... Rabbim tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun... doğum hikayemi 1-2 gün içinde yazıcam gelen-gidenden fırsat yok..bunuda arada yazıverdim öpüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…