Merhaba kızlar 13/09/2012 saat 08:37 de kızım dünyaya geldi sipnal anesteziyle ameliyat oldum çok rahat geçti ameliyatım çok şükür sağlığım yerinde bebeğimide yanıma verdiler kızım aynı bana benziyo çok eşsiz bi tatmış evlat Allım isteyen herkese nasip etsin inşaAllah...Akşam saat 5 gibi çocuk doktoru geldi bebeğin hırıltısı ve solunum sıkınıtısı var dedi ve yeni doğan yoğun bakımına yatırdıbugün 3.günümüz ve hala ayrıyız kızımla solunum sıkınıtısı-enfeksiyon ve sarılık oldu hamd olsun iyiye gidiyo durumu ama onsuzluk çok zor (( kendi ağrılarımı sancılarımı unuttum bir an önce yanıma gelmesini diliyorum Rabbimden sizde dua edin bol bol hergün 1 defa 1 bi kaç dakika bebeğimi görüyorum şuan mamayla besleniyo hemşire yarın sabah gel besliceksin bebeğini dedi ama ne zaman çıkacağı belli değil işte :S hepinizi öpüyorum geçmiş yapamadım doğum yapan annelerin hepsini kutluyorum Allah evlatlarınıza sağlık versin inş
merhaba kızlarrr... dün kontrolümüz vardı.. çatı muayenem de yapıldı açılma var 2cm.. akşam 10 gibi nişanım geldi.. hala ara ara ayağa kalkınca koyu yoğun akıntı oluyor azar azar.. doktorumuz ptesi tekrar gel dedi açılmam ilerlediyse yatışımız yapılıcak. inşallah suni sancıya falan ihtiyacımız kalmaz. bu akşam tempolu yürüyüş yapıcaz kocişle. pilates topumun üstünde oturup yaylanıp hoplayıp zıplıyorum
hayırlısıyla sancılarım bi başlasa.. (sancı çekmeye de ne meraklıymışım)
Hadi bakalım hayırlısı bebişin sana artık mesajlar gonderıyorrr gelıyorum annecım dıooo ne guzelllllllllllllll
sağlıcakla hayırlısıyla doğur cnmm
yni galiba okuyabiliyoruz dimmiii:26::26:
ayy ayy aynen bak haaa ben öyle mızırdanınca falan asla almıyorum kucağaa uyuyo kalıyoo çok ağlarsa alıyorum ancak birde dediğin gibi emzirirken ve gaz çıkartırkenn zaten laf arası herkesede söyledik kucaklamayın sık sık diyee ama kv geldiği gün kadın emzirirken ve ben göğsümü sağarken burnumun dibinden ayrılmadı yaaa uyutuyorum çocuğu mutfağa gidiyorum gık demeden bi bakıyorum hop hop kucaktaa.. bizde alıştırmak istemiyoruz eşimle sonra onun zorluğunu biz çekeceğiz.. ne sallamaya ne kucağa alıştırmak istemiyorum yavrumuu haa birde öpeceklermişş ooollduuuuu canım yenidoğan bebek öpülür mü hiç yaaa ben bile öpmüyorum kokluyorum yavrumu yaaa
kv geldiği gün eşimin dayıları fln geldii düşün bak yemeği kim yaptı biliyo musun halamm halam yemeği yaptı gitti onlar oturdu yedii oturma odasına hazırlamışlarr mutfakta kocaman sini var görmemiş kv onu tek tek tabak taşımışş bi girdim odaya şok birde yere gazete sermişler tövbe tövbe yaaa neyse sofrayı kaldırdılarr heeeryer ekmek ufağı doluu halımın içine dolmuş resmen hiç süpüreyim demedii yaaa evi kim süpürüdü onlar gittikten sonraa kardeşim iyi demii müthiş bencee ayy birde sofradan artan yemeği bi tencereye koyup ocağın üstüne koymamış mııı ALLAHIM yaa gittim döktüm çöpee bi avuç yemek hemde kaşık batmışş
Merhaba kızlar 13/09/2012 saat 08:37 de kızım dünyaya geldi sipnal anesteziyle ameliyat oldum çok rahat geçti ameliyatım çok şükür sağlığım yerinde bebeğimide yanıma verdiler kızım aynı bana benziyo çok eşsiz bi tatmış evlat Allım isteyen herkese nasip etsin inşaAllah...Akşam saat 5 gibi çocuk doktoru geldi bebeğin hırıltısı ve solunum sıkınıtısı var dedi ve yeni doğan yoğun bakımına yatırdıbugün 3.günümüz ve hala ayrıyız kızımla solunum sıkınıtısı-enfeksiyon ve sarılık oldu hamd olsun iyiye gidiyo durumu ama onsuzluk çok zor (( kendi ağrılarımı sancılarımı unuttum bir an önce yanıma gelmesini diliyorum Rabbimden sizde dua edin bol bol hergün 1 defa 1 bi kaç dakika bebeğimi görüyorum şuan mamayla besleniyo hemşire yarın sabah gel besliceksin bebeğini dedi ama ne zaman çıkacağı belli değil işte :S hepinizi öpüyorum geçmiş yapamadım doğum yapan annelerin hepsini kutluyorum Allah evlatlarınıza sağlık versin inş
selammmm bende bebegini kucaklayanlardanım oglum 13 eylül saa 9:54 epidural sezeryanla dünyaya geldi şimdilik kısa yazıyorum dogum hikayemi en kısa zamanda eklerim öptüm
kızlar biraz geçmişi okudum ne güzel heyecanlar bunlar..imrendim sizlere...Rabbim hayırlı doqumlar nasip etsin hepinize...bebişlerinizle uzun ve güzel yıllar geçirin inşallah..
bizler hamile kalmak isteyenler topiqindeyiz..hamile kalmaya çalışıyoruz..her ay ümitle bekliyoruz olmayıncada çok üzülüyoruz hatta aqlıyoruz..bizlerede dua edin olurmu..
bu arada lohusayken dua okunur/okunmaz muhabbeti geçmiş...arkadaşlar lohusayken hiçbir ayet okunmaz haramdır..Allah korusun çarpılırız...aynı reqli gibi düşünün nasılki namaz kılamıyorsak oruç tutamıyorsak sureleride okuyamayız...okuyabilsek zaten namaz kılmamızdada sakınca olmazdı...eşlerinize söyleyin onlar okusunlar...Allah korusun dikkat edin böyle şeylere..
birgün hamile kalıp bende doquma gidiyorum diyebilcekmiyim acaba...
kızlar biraz geçmişi okudum ne güzel heyecanlar bunlar..imrendim sizlere...Rabbim hayırlı doqumlar nasip etsin hepinize...bebişlerinizle uzun ve güzel yıllar geçirin inşallah..
bizler hamile kalmak isteyenler topiqindeyiz..hamile kalmaya çalışıyoruz..her ay ümitle bekliyoruz olmayıncada çok üzülüyoruz hatta aqlıyoruz..bizlerede dua edin olurmu..
bu arada lohusayken dua okunur/okunmaz muhabbeti geçmiş...arkadaşlar lohusayken hiçbir ayet okunmaz haramdır..Allah korusun çarpılırız...aynı reqli gibi düşünün nasılki namaz kılamıyorsak oruç tutamıyorsak sureleride okuyamayız...okuyabilsek zaten namaz kılmamızdada sakınca olmazdı...eşlerinize söyleyin onlar okusunlar...Allah korusun dikkat edin böyle şeylere..
birgün hamile kalıp bende doquma gidiyorum diyebilcekmiyim acaba...
allahım inşallahhh sizlerede çok aratmadan nasip eder bugüzel duyguyu
Canım inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın o kadar dua ediyorum ki Rabbim hiç kimseye aratmasın sizde bize dua edin inşallah sağlıkla yavrumuza kavuşalım 9 ay geçiyor da son günler geçmiyor bir türlü(
kızlar işer gibi suyum gelio,banyomu yaptım çıkıcaz şimdi :)))
canım allah bağışlasın ve geçmiş olsun çook sevindim darısı başımıza
amin kızlar çok teşekkür ederim...
Rabbim hayırlı ve saqlıklı doqumlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?