2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

son günlerde günde 25-30 gr alıyo die biliyorum ben tabi her bebişte farklıda olabilir bu beslenme düzenine göre değişir yani ama bilindik olarak 25 gr cnm

cnm bende diğer arkadaşlar gibi sancını beklemeni öneririm yoksa hastanede bedavadan beklersin nişandan hemen sonra olmuyo doğum zaten en garantilisi sancıları beklemek...

aynen cnm dediğiniz gibi beklerim zaten.
psikolojik olarak mı ne ağrılarım falan var. yürümekte zorlanıyorum. gideyim ortalığı faln toplayayım da yatayım bari...

sabah sabah uyandık kızımla ben kahvaltı hazırladık babamızın uyanmasını bekliyoruz stres stres uykumu kalır zaten :))))) kıpır kıpır bizim kız karnım bir oyana bir buyana yatıp duruyor

sabah sabah uyandık kızımla ben kahvaltı hazırladık babamızın uyanmasını bekliyoruz stres stres uykumu kalır zaten :))))) kıpır kıpır bizim kız karnım bir oyana bir buyana yatıp duruyor

günaydın...... ben de kahvaltıya ne yesek diye düşünüyorum:44::44:

Günaydın kızlar ayy sizi cok iyi anlıyorum bu heyecan merak adamı öldürüyor son günlerde Allah hayırlısı ile sizide kurtarsın burda bebislerden konuşalım hep beraber.
Bu arada dogum hikayemi bende yazdım.
20 Ocak ta bebisi öğrendiğim de 57.5 kg idim bir hafta önce 65 bugün 59 inşallah herkes böle olur.

günaydın kızlar, dün gece 3 saate yakın çektim sancıyı sonra geçti gıcık. Biraz heveslenmiştim ama bişey olmadı. Bugün kuzenime gidicez, annem bugünü de atlat diyor. Tamam bugünü atlatıp yarın doğurayım diyorum ben de

günaydın cnm. Bende hergün 1e kadar uyuyan insan eşim evde 11de uyanıverdim. Kahvaltıya ne hazırlasam diye düşünüyorum. Valla bende de tık yok ama kızım peeek hareketli Acaba bu çocuklar hep orda kalıcaklarını falanmı sanıyorlar amanın boooww

canım bende bayramdan beri doğururum umuduyla bekliyorum ama yok anam gelceği falan yok. Paşa gönlü ne zaman isterse ozaman gelsin kızçem

canım bende bayramdan beri doğururum umuduyla bekliyorum ama yok anam gelceği falan yok. Paşa gönlü ne zaman isterse ozaman gelsin kızçem

biliyorum canım biliyorum sen bayadır bekliyorsun, ben hep eylül başı en geç ortası doğururum canım dedim hamileliğimin başından beri, o yüzden eylüle girdiğimizden beri müthiş bir beklenti içindeydim ama artık sonuna kadar bekleyeceğime inanmaya başladım, ya tabiki hayırlısı olsun ama insan dayanamıyor işte. Cuma günü bir arkadaşımın daha bebeğini görmeye gittim, o kadar güzeldi ki anlatamam, Allah nazarlardan saklasın. Çok imrendim benimki de gelsin artık diye.

ayyy insan bide böle doğmuşunu görünce daha çok imreniyor. Hadi doğ artık diyip duruyor. Neyse vardır bi bildikleri dur bakalım :)

forumda hiç hareket yok, doğuramayan bikaç kişi kaldık heralde..
sağ salim kavuşsaydık biz de

cidden hiç kimse yok burda:44:
naptınız hepiniz doğurdunuz da bir ben mi kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…