hayır tık yok sadece bu günlerde karnımda top gibi çıkıyor dışarı doğru bastırıyor okadar bu bir belirtimi bilmem
ya arkadaşlar bişey soracağım araştırıorum ama bulamadım bi türlü ben hafta başında doktora gittiğimde bebeğim 3300grdı kaç gram alıyor günde 6gün geçti nekadar olmuştur ki kilosu son zamanlar çok alıyor diyorlarya onu araştırıyorum bilgisi olan varmı
cnm bende diğer arkadaşlar gibi sancını beklemeni öneririm yoksa hastanede bedavadan beklersin nişandan hemen sonra olmuyo doğum zaten en garantilisi sancıları beklemek...
tatlım rabbim tez zamanda seni ve tüm isteyen arkadaşlarımızı bebek sahibi etsin inş ... stres yapıp moralini bozma çalışmalara devam et sabret ve çok dua et elbet onunda bi zamanı var gelecek bebişin inş.... allaha emanet ol
sabah sabah uyandık kızımla ben kahvaltı hazırladık babamızın uyanmasını bekliyoruz stres stres uykumu kalır zaten :))))) kıpır kıpır bizim kız karnım bir oyana bir buyana yatıp duruyor
Herkese gunaydinnn:) hala dogurmadimmmm
sabah sabah uyandık kızımla ben kahvaltı hazırladık babamızın uyanmasını bekliyoruz stres stres uykumu kalır zaten :))))) kıpır kıpır bizim kız karnım bir oyana bir buyana yatıp duruyor
günaydın kızlar, dün gece 3 saate yakın çektim sancıyı sonra geçti gıcık. Biraz heveslenmiştim ama bişey olmadı. Bugün kuzenime gidicez, annem bugünü de atlat diyor. Tamam bugünü atlatıp yarın doğurayım diyorum ben de
canım bende bayramdan beri doğururum umuduyla bekliyorum ama yok anam gelceği falan yok. Paşa gönlü ne zaman isterse ozaman gelsin kızçem
biliyorum canım biliyorum sen bayadır bekliyorsun, ben hep eylül başı en geç ortası doğururum canım dedim hamileliğimin başından beri, o yüzden eylüle girdiğimizden beri müthiş bir beklenti içindeydim ama artık sonuna kadar bekleyeceğime inanmaya başladım, ya tabiki hayırlısı olsun ama insan dayanamıyor işte. Cuma günü bir arkadaşımın daha bebeğini görmeye gittim, o kadar güzeldi ki anlatamam, Allah nazarlardan saklasın. Çok imrendim benimki de gelsin artık diye.
günüm bitti. hala tık yok. yarın doktora gideceğim. bekliyelim derse beklesemmi yoksa suni falanmı istesem off ne yapsam :S
günüm bitti. hala tık yok. yarın doktora gideceğim. bekliyelim derse beklesemmi yoksa suni falanmı istesem off ne yapsam :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?