slmmmmmmmmmm kızlar ben geldim... bdt 12 eylül dü. benim kuzum 14 eylül cuma günü saat 13.05 dünyaya geldi...normal doğum yaptım epidural falan yok... şuan çok şükür ikimizde iyiyiz... Rabbim tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun... doğum hikayemi 1-2 gün içinde yazıcam gelen-gidenden fırsat yok..bunuda arada yazıverdim öpüyorum çok
kızlar karnımın üst kısmı kasılıyor ve çok ağrıyor sonra geçiyor sonra bi daha, bi de alt tarafım acayip ağrıyor, takip edicem biraz, ya doğum sancısı böle olabilir mi?
slmmmmmmmmmm kızlar ben geldim... bdt 12 eylül dü. benim kuzum 14 eylül cuma günü saat 13.05 dünyaya geldi...normal doğum yaptım epidural falan yok... şuan çok şükür ikimizde iyiyiz... Rabbim tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun... doğum hikayemi 1-2 gün içinde yazıcam gelen-gidenden fırsat yok..bunuda arada yazıverdim öpüyorum çok
cnm selam naber nasılsın kuzum varmı bi gelişme... ben yürüyüşlere başladım sürekli yürüyorum eşimle el ele verdik getirtecez kızımızı inşçatı ağrım var yürüyüüşten sebeb sanırsam
canım bende çıkcam yürüyüşe ama eşim yok daha ortada. Hala gelmedi işten. Ben artık takmamaya karar verdim gelip gelmemesinl kızımın. Özel ders veriyorum kızım gelmezse dersimi yapar paramı alırımbenimkide fakir avuntusu ay kızım gelsin para pul umrumda değil. Bide 5eç gelirse annemler izmire dönerken kurban zamanı oluyor ve eşimi ve bizise götürebilcekler. Sanırım benim çakal kızım onu düşünüyor. Gezme ve hediye peşinde hahahahah benimkinin gelmeye niyeti yok ama senden umutluyum. Pariside atlamayın. Bide boool bol çömel kalk canım. Hadi hayırlısıyla :)
kabul etme cnm sanki uzaktalar ya hayret bişey.ne demek anlamazsın. herkes anasının karnında mı öğreniyor.yüz verme.yapamadığın bişey olursa seslenirsin zaten.çok kızdım bak.eşine söyle sen o yüz vermesin. ben bakabilirim. bir sorun olursa seslenirim de...Hadi sizinkiler geliyor gidiyor ya ben nabımmm
Benım tepemde 5 10 merdıven var aramızda bana da demezmı kışı bızım yanımızda geçirin sen anlamazsın bebek bakımından of offfff
hayır dedim eşime sen butun gun iştesın hem kendı aılen sen alışıksın ama ben yapamam evde kucuk gorumce var kaynana kayınpeder bırde kaynanamında kaynanası var babaanne yanııı
ayyyyyyyyyyy delı olurum vallaaaaaaaa
nişan olduğundan emin misin? ben de çatı oldum. doktor lekelenme ya da kanama olabilir alttan muayene ettiğim için dedi.nasıl ayırt ettin??merhaba kızlarrr... dün kontrolümüz vardı.. çatı muayenem de yapıldı açılma var 2cm.. akşam 10 gibi nişanım geldi.. hala ara ara ayağa kalkınca koyu yoğun akıntı oluyor azar azar.. doktorumuz ptesi tekrar gel dedi açılmam ilerlediyse yatışımız yapılıcak. inşallah suni sancıya falan ihtiyacımız kalmaz. bu akşam tempolu yürüyüş yapıcaz kocişle. pilates topumun üstünde oturup yaylanıp hoplayıp zıplıyorum
hayırlısıyla sancılarım bi başlasa.. (sancı çekmeye de ne meraklıymışım)
kızlar karnımın üst kısmı kasılıyor ve çok ağrıyor sonra geçiyor sonra bi daha, bi de alt tarafım acayip ağrıyor, takip edicem biraz, ya doğum sancısı böle olabilir mi?
çık tatlım sende eşin gelince valla çok işe yarıyo diyolar tempolu yürüyüş bi deniyek bakalım bende takmiyim diyorum ama elde değil işte ben unutsam sağ sol unutmuyo hatırlatıyo sürekli:) geçen sağlık ocağından ebe aradı o bile daha doğurmadınmı diyo:) kız kurbana kadar beklerlerse ayvayı yeriz benimki bi 6 kilo olur herhalde o zaman:) bu arada biz sık sık gidiyoz eşimle parise:) iyice bi araştırma yaptık onunda epey faydası varmış zaten başından beri gidiyoduk:) artık bunca çabaya karşılık yine gelmezse yuh derim
İyi geceler arkadaşlaar.. bendede tık yok doğuma dair sadece oğlum karnımda top gibi oluyor ve dışarıya dogru bastırıyor onun haricinde inceden batmalar oluyor fakat azcık bişi 39+3 oldum nezaman gelecek meraktayım
canım sizde inatçılık varmı bizde babasında sarı damarı var. İnadı tuttumu vazgeçirmek mümkün değil, galiba benim kızçem babasına çekti. Yürüyüz yapcam yapmasınada eşim yürüyüşe dİye çıkarıp arabayla gezdiriyor. Neymiş çoook yorgunmuş. Ay bauarada benim bacaklarımdaki ağrı yumurtalıklarımdan geliyor sanki ama bu doğum belirtisi değildir demi
kızlar tuvalete gittim geldim. çamaşırımda kan gördüm. kan değil kanla karışık akıntı gelmiş sanırım. ama baya olmuş geleli. farketmedim. uzun süredir tuvalete gitmemiştim.
dün çatı muayenesi oldum. bu ondan mı kaynaklanıyordur yoksa nişan mı nereden ayırt edebilirim ki yaaa:18::18::18:
doktor dün gününü beklemeyecek.h. sonu gelebilir ama inşallah salıyı bekler ben h. sonu ve p. tesi yokum demişti. dediği mi olacak yoksa.sancım ve açıklığım ççıkmıştı....ayyy kafam karıştı...
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
muayeneden olan kahverengi olur canım, kırmızı ise yeni bi kanama anlamına gelir ve nişan olabilir.
ama sancın veya su gelmesi yoksa nişan geldi diye hastaneye gitmek gerekmiyo, bekle bakalım
kızlar tuvalete gittim geldim. çamaşırımda kan gördüm. kan değil kanla karışık akıntı gelmiş sanırım. ama baya olmuş geleli. farketmedim. uzun süredir tuvalete gitmemiştim.
dün çatı muayenesi oldum. bu ondan mı kaynaklanıyordur yoksa nişan mı nereden ayırt edebilirim ki yaaa:18::18::18:
doktor dün gününü beklemeyecek.h. sonu gelebilir ama inşallah salıyı bekler ben h. sonu ve p. tesi yokum demişti. dediği mi olacak yoksa.sancım ve açıklığım ççıkmıştı....ayyy kafam karıştı...
amin cnm seninde az kalmış varmı bi gelişme
nişan olabilir yada çatına baktığı için erkende gelebilir fakat nişandan sonra hemen bebek doğmazmış zaten sancılarını bekle bence yani bana öyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?