2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

allah analı babalı büyütsün inşallah ne mutlu sana darısı başımıza bizde normal doğursak şöyle dualarımız bu yönde hikayeni hemen yazsan sevinirim normal doğum yapmışsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız bizede tecrübe olur

ohhhh ne güzel cnm yaaa valla nasıl özeniyorum normal doğum yapanlara bi bilsen ... bnm kızımında bugündü bdt si ama gelmicek belli bizlerede dua et olurmu hayırlısı ile doğuralım çatır çatır.... bu arada öp mis kokulunu bnm yerime .. rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin inş yavruna

canım bende çıkcam yürüyüşe ama eşim yok daha ortada. Hala gelmedi işten. Ben artık takmamaya karar verdim gelip gelmemesinl kızımın. Özel ders veriyorum kızım gelmezse dersimi yapar paramı alırım benimkide fakir avuntusu ay kızım gelsin para pul umrumda değil. Bide 5eç gelirse annemler izmire dönerken kurban zamanı oluyor ve eşimi ve bizise götürebilcekler. Sanırım benim çakal kızım onu düşünüyor. Gezme ve hediye peşinde hahahahah benimkinin gelmeye niyeti yok ama senden umutluyum. Pariside atlamayın. Bide boool bol çömel kalk canım. Hadi hayırlısıyla :)

Son düzenleme:

çık tatlım sende eşin gelince valla çok işe yarıyo diyolar tempolu yürüyüş bi deniyek bakalım bende takmiyim diyorum ama elde değil işte ben unutsam sağ sol unutmuyo hatırlatıyo sürekli:) geçen sağlık ocağından ebe aradı o bile daha doğurmadınmı diyo:) kız kurbana kadar beklerlerse ayvayı yeriz benimki bi 6 kilo olur herhalde o zaman:) bu arada biz sık sık gidiyoz eşimle parise:) iyice bi araştırma yaptık onunda epey faydası varmış zaten başından beri gidiyoduk:) artık bunca çabaya karşılık yine gelmezse yuh derim

kabul etme cnm sanki uzaktalar ya hayret bişey.ne demek anlamazsın. herkes anasının karnında mı öğreniyor.yüz verme.yapamadığın bişey olursa seslenirsin zaten.çok kızdım bak.eşine söyle sen o yüz vermesin. ben bakabilirim. bir sorun olursa seslenirim de...
nişan olduğundan emin misin? ben de çatı oldum. doktor lekelenme ya da kanama olabilir alttan muayene ettiğim için dedi.nasıl ayırt ettin??
kızlar karnımın üst kısmı kasılıyor ve çok ağrıyor sonra geçiyor sonra bi daha, bi de alt tarafım acayip ağrıyor, takip edicem biraz, ya doğum sancısı böle olabilir mi?

doğum sancısı belden girip kasıklara yayılıp oradan da ayaklara kadar yayılıyormuş.yalancı sancılardan farkı belden girmesiymiş.bir de düzenli olması. bu şekilde takip et bakalım. sonuç ne olacak??
doktorum bana 5 dk da bir olan ve 1 dk süren sancıların olduğunda gel dedi:)))

canım sizde inatçılık varmı bizde babasında sarı damarı var. İnadı tuttumu vazgeçirmek mümkün değil, galiba benim kızçem babasına çekti. Yürüyüz yapcam yapmasınada eşim yürüyüşe dİye çıkarıp arabayla gezdiriyor. Neymiş çoook yorgunmuş. Ay bauarada benim bacaklarımdaki ağrı yumurtalıklarımdan geliyor sanki ama bu doğum belirtisi değildir demi

İyi geceler arkadaşlaar.. bendede tık yok doğuma dair sadece oğlum karnımda top gibi oluyor ve dışarıya dogru bastırıyor onun haricinde inceden batmalar oluyor fakat azcık bişi 39+3 oldum nezaman gelecek meraktayım

yok bacım ne yaparsan yap gelmeyince gelmiyor bu bebişler:))))))))))

bizdede babamız çok inatçı asla dönmez inadından bnm kızçede babaya çekti belli:) tatlım sen eşini ikna et arabayla götürmesin seni yürüyün azcık kaldı sabır birazdaha sabredelim elbet gelecek minnaklarımız.. valla tatlım artık her ağrıya doğum belirtisi diye bakmaya başladım ben ama doğum sancısı belden vurup kasıklara ordan karına falan vururmuş öle biliyom ben ama inş doğum ağrısıdır diyelim biz

kızlar tuvalete gittim geldim. çamaşırımda kan gördüm. kan değil kanla karışık akıntı gelmiş sanırım. ama baya olmuş geleli. farketmedim. uzun süredir tuvalete gitmemiştim.
dün çatı muayenesi oldum. bu ondan mı kaynaklanıyordur yoksa nişan mı nereden ayırt edebilirim ki yaaa:18::18::18:
doktor dün gününü beklemeyecek.h. sonu gelebilir ama inşallah salıyı bekler ben h. sonu ve p. tesi yokum demişti. dediği mi olacak yoksa.sancım ve açıklığım ççıkmıştı....ayyy kafam karıştı...

muayeneden olan kahverengi olur canım, kırmızı ise yeni bi kanama anlamına gelir ve nişan olabilir.
ama sancın veya su gelmesi yoksa nişan geldi diye hastaneye gitmek gerekmiyo, bekle bakalım

nişan olabilir yada çatına baktığı için erkende gelebilir fakat nişandan sonra hemen bebek doğmazmış zaten sancılarını bekle bence yani bana öyle diyorlar

muayeneden olan kahverengi olur canım, kırmızı ise yeni bi kanama anlamına gelir ve nişan olabilir.
ama sancın veya su gelmesi yoksa nişan geldi diye hastaneye gitmek gerekmiyo, bekle bakalım

kahverengi değil cnm ama koyu kırmızı da değil. arası bişey gibi.
yok nişan oldu diye gitmem. geri gönderirler zaten.nişan olsa bile bu doğum olacak demek değilmiş zaten.nişan geldikten sonra 1-2 gün de sürebilirmiş .
sancılarım olmadan gitmem. sancılarımda düzenli olursa giderim. bir de dediğin gibi suyum gelirse giderim.

cnm bende diğer arkadaşlar gibi sancını beklemeni öneririm yoksa hastanede bedavadan beklersin nişandan hemen sonra olmuyo doğum zaten en garantilisi sancıları beklemek...

nişan olabilir yada çatına baktığı için erkende gelebilir fakat nişandan sonra hemen bebek doğmazmış zaten sancılarını bekle bence yani bana öyle diyorlar

yok cnm sancım olmdan da suyum gelmeden gitmem. doktorumda gelme demişti zaten:)))))

ya arkadaşlar bişey soracağım araştırıorum ama bulamadım bi türlü ben hafta başında doktora gittiğimde bebeğim 3300grdı kaç gram alıyor günde 6gün geçti nekadar olmuştur ki kilosu son zamanlar çok alıyor diyorlarya onu araştırıyorum bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…