cidden hiç kimse yok burda:44:
naptınız hepiniz doğurdunuz da bir ben mi kaldım
cidden hiç kimse yok burda:44:
naptınız hepiniz doğurdunuz da bir ben mi kaldım
henüz doğurmanayan ve günü benimle yakın olan eylül sonu anneleri göbekleriniz düştümü? ya da bu bariz göbek inmesi doğumun ne kadar habercisi bileniniz var mı?
dünden beri göbeğim bayağaı aşağılara düştüde merak ettim
evet canım 3-4 parmak aşağıya düştü nefes alıyorummmm diyebilirim ve bu normal bebişinin döndüğünün habercisiama 4 hafta önce dönmüştü benim kız halen öyle ama bizim 1 haftamız kaldı kanala girince iyice düştüüü
cnm vajinal muayene çatı muayenesi zaten. yani sen çatı muayenesi olmuşsun.kızlarrr bnde daha doğuramadım. 39. haftama girdim bugn. sizin ne kdrlık ? geçen cuma nst ye girdim. çok fazla sancım çıktı. hemşireler fln hemen druna götür dediler. neyse götürdm dr vajinal muayene yapıcam sancım çıkmış dedi. ilk defa muayene oldm dr gittikten sonra 5 dk kendime gelemedim benbeyaz olmuşm. ilk defa muayene oldm. herşym normal çk şükr normal doğm olcak ama okdr çk korkuorm ki :S yanlz doğumdan mı yoksa alttan muayeneden mi daha çk korkuyorm bilemiyorum.çatı muayenesi de olmadım henüz açılma olmassa sezeryan yapıolarmş sanırm . şuan beklemedeyim dr gidebilrsn açılma yok dedi muayenede. geceleri sancım oluyo ama geçiyo sürekli bi sancım olmuyo henüz. hepiciğiimizi Allahm hayrlsyla kurtarsın inşh arkdşlarr:26:
henüz doğurmanayan ve günü benimle yakın olan eylül sonu anneleri göbekleriniz düştümü? ya da bu bariz göbek inmesi doğumun ne kadar habercisi bileniniz var mı?
slm kızlar 4 gün önce doğum yaptım normalde yarın giricektim sezaryana fakat birden sancılandım carsamba günü doğum yaptım dünyalar güzeli bir kızım oldu şimdi acıyan memeler ve uykusuz geceler ama herseye değer yeterli saglıklı olsunlar allah herkeze nasib etsin doğumu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum allah herkezin evladını bağışlasın
kızınızı Allah bağışlasın benim kızımda 11 günlük oldu. bizimde 2 gün hiç sütümüz gelmedi zaten beklediğimiz bir durumdu kendimde çocuk hekimiyim ama gelmeyince insan hekimliğini falan unutuyor sanki hiç süt olmıyacakmış hissine kapılıyor. bebeği sarılık olmaması için 2 gün mama desteğinde bulundum. bu aradada sürekli emzirmeye çalıştım üzerinede sürekli sağdım.şimdi şükür idare ediyoruz mama desteğimizi iyice azalttık bu süreçte memikler hiç yara olmadı ve acımadı bunun tek sırrı kullandığım meme ucu bakım kremi earth mama angel baby natural nipple butter sınırlı sayıda eczanede var ben bakırköyde buldum ama internettede satışı var kremi sürüp bide göğüs pedi koydumu memikler çok rahatlıyorrr tavsiye ederimmmm ayrıca organik doğal yağlar içerdiği için bebişe zararı yokslm kızlar 4 gün önce doğum yaptım normalde yarın giricektim sezaryana fakat birden sancılandım carsamba günü doğum yaptım dünyalar güzeli bir kızım oldu şimdi acıyan memeler ve uykusuz geceler ama herseye değer yeterli saglıklı olsunlar allah herkeze nasib etsin doğumu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum allah herkezin evladını bağışlasın
cnm bana lansınoh fayda etti ama bi kere sürmesem hemen yara olmaya baslıo ve oğlum ilk emmeye basladığında zonkluo.. bi yakınım demişti kendi sütünü sürüp göğüslerini acıkta bırakmayı denedin mi bi de bebeğin emerken kara kısmın tamamını ağzına almasını sağla sadece ucu emmesin.. bide duyduğum bi metod daha var tahinin üzerine cıkan yagı ii gelıomus dediler ama denemedim.. geçmiş olsun
günaydın cnm. Bende hergün 1e kadar uyuyan insan eşim evde 11de uyanıverdim. Kahvaltıya ne hazırlasam diye düşünüyorum. Valla bende de tık yok ama kızım peeek hareketliAcaba bu çocuklar hep orda kalıcaklarını falanmı sanıyorlar amanın boooww
günüm bitti. hala tık yok. yarın doktora gideceğim. bekliyelim derse beklesemmi yoksa suni falanmı istesem off ne yapsam :S
lansinoh koyun lanolini içermesi dolayısı ile allerjiye zemin hazırlayabiliyor ben earth mama angel baby natural nipple butter isimli üründen çok memnun kaldım yoksa heralde memiklerim şu ana dek parçalanırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?