kızlaaarrr 15 eylül 2012 18:05 tte minik ALPER imiz dünyaya geldi..epudural normal..ben iyiyim fakat bbeğimiz kuvezde solunumu çok yüksek akciğerde de su kalmış.. dua edinbize..ben evdeyim bebeğim hastanede((
bende denıcemdoktorum verdıgıbıılac ıyı geldıama solgogsumcok yara sagıorumonu amasutu vermıyrmkan gelıodıe saggogsumu verıyrm bıde mama am benımkının emmesı azaldı sarılık var bıde gecerıns baya zayflladı bebgm((
kızlaaarrr 15 eylül 2012 18:05 tte minik ALPER imiz dünyaya geldi..epudural normal..ben iyiyim fakat bbeğimiz kuvezde solunumu çok yüksek akciğerde de su kalmış.. dua edinbize..ben evdeyim bebeğim hastanede((
arkadaşlar bir sorum olacak ben şimdi 39+3 günlük hamileyim erkek çocukları geç doğar diyorlar ben 9 ay kaç günlük oluyorum geçmiş mi
canım nasılsın bende seni çok merak ettim, bebeğin en kısa zamanda düzelir inşallah, benimki de sarılık oldu ve göğüslerim hep yara...
Aaaaaa kimsecikler yok yaaherkes bebişini aldı tabi kucağına.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun yıllar nasip etsin.darısı başıma inşallah.ben daha doğuramadım.ama rabbimin bildiği vardır tabi ki.hayırlı vakitte inşallah..
ınscnm ıns doğumun kolay olur ınssende alırsn hyrlsyla
bu arada çok kötü ishalim dünden beri.acaba üşüttüm mü yoksa doğum belirtisi mi?
ishal doğum belirtisi canım bana doktor öyle demisti ayyyy günlerimiz aynı bendede olsa ishale sevinen tek insan benimdir herhalde :))))))meme ucu lansinoh aldım 40 mg 25 tl verdim inşallah kazıklanmamışımdır işede yarar bebeğim gelsede kışlık cicilerde çıkmış
Aaaaaa kimsecikler yok yaaherkes bebişini aldı tabi kucağına.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun yıllar nasip etsin.darısı başıma inşallah.ben daha doğuramadım.ama rabbimin bildiği vardır tabi ki.hayırlı vakitte inşallah..
Kizlar gogus ucu icin bi topikte sogan surun ilk emzirmeden once yazmislar ben denicem Allah nasip ederse bide saf zeytin yagi sur dedi saglik ocagindaki hemsire.son olarakta karbonatli su hem pamukcugu onluyomus bebegin agzina azcik surun gogus ucunada surun yaziyodu ben denicem hangisi ise yararsa artik sizlerlede paylasayim dedim gercekten cok problem yasayan var gibi Bebeklerimiz anne sutunden mahrum kalmasin ins.
ya bende öle duydum canım ama çok kötü ishalim su ile içsem çıkıyooama başka belirti yok sancı ağrı falan.hadi hayırlısı bakalım heyecanlandım şimdi bak ben meme ucu kremi almadım ama hep yağlandım eğer yara olursa alırım doğumdan sonra bakalım inşallah yara olmaz.yaa bende bebeğim sağ salim doğsun ona neler alcam neler çok özeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?