2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaarrr 15 eylül 2012 18:05 tte minik ALPER imiz dünyaya geldi..epudural normal..ben iyiyim fakat bbeğimiz kuvezde solunumu çok yüksek akciğerde de su kalmış.. dua edinbize..ben evdeyim bebeğim hastanede((

kızlaaarrr 15 eylül 2012 18:05 tte minik ALPER imiz dünyaya geldi..epudural normal..ben iyiyim fakat bbeğimiz kuvezde solunumu çok yüksek akciğerde de su kalmış.. dua edinbize..ben evdeyim bebeğim hastanede((

Allah acil şifalar versin,hepimizin yardımcısı olsun

buarada bendede hala tık yok

Merhaba kızlar,facedeki grubumuzdakıler bılıyolar ama buraya da yazmak ıstedım,18 eylul salı gunu sabah 9-10 gunu genel sezeryana gırıcem,ınsallah kızımı kucağıma alıcam,Ne olur dualarınızı eksık etmeyın...Cok ıhtıyacımız var buna..

canım nasılsın bende seni çok merak ettim, bebeğin en kısa zamanda düzelir inşallah, benimki de sarılık oldu ve göğüslerim hep yara...

Allah yardımcınız olsun canım.inşalh biran önce minik meleğiniz ALPER.İ sağlıklıca kucağınıza alırsınız...

arkadaşlar bir sorum olacak ben şimdi 39+3 günlük hamileyim erkek çocukları geç doğar diyorlar ben 9 ay kaç günlük oluyorum geçmiş mi

Aaaaaa kimsecikler yok yaa herkes bebişini aldı tabi kucağına.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun yıllar nasip etsin.darısı başıma inşallah.ben daha doğuramadım.ama rabbimin bildiği vardır tabi ki.hayırlı vakitte inşallah..

canım nasılsın bende seni çok merak ettim, bebeğin en kısa zamanda düzelir inşallah, benimki de sarılık oldu ve göğüslerim hep yara...

ıı cnm sen nasılsn benmdegoguslerım cok yara sag gogsumu verebılıyrm tek sutumde yetmıo mama vermeye basladım ıns gecer cnm krem kulanıomusn bebgın nasıl ıns duzelı senınde kac kılo dogdu bnmkı 2950 dgdu 2630 dustu melegım bızde mamaya basladık mecburr

ınscnm ıns doğumun kolay olur ınssende alırsn hyrlsyla

kızlar hamileyken hemoroidlerim oluştu canımı yakmadığı için önemsemedim sez. oldugum içinde acıkcası yavas yavas kuculur die düşünüp dr.a gitmedim..

ama dunden beri cok kotuyum wc ye gittiğimde öldüm resmen ya h.sonuna denk geldi dr.a da gidemedim acile gidip lavman yaptırmayı bile düşündük ama tutuyorum kendimi..

rahatlatıcak bi formül bilen var mı ?

bu arada çok kötü ishalim dünden beri.acaba üşüttüm mü yoksa doğum belirtisi mi?

ishal doğum belirtisi canım bana doktor öyle demisti ayyyy günlerimiz aynı bendede olsa ishale sevinen tek insan benimdir herhalde :)))))) meme ucu lansinoh aldım 40 mg 25 tl verdim inşallah kazıklanmamışımdır işede yarar bebeğim gelsede kışlık cicilerde çıkmış

ya bende öle duydum canım ama çok kötü ishalim su ile içsem çıkıyoo ama başka belirti yok sancı ağrı falan.hadi hayırlısı bakalım heyecanlandım şimdi bak ben meme ucu kremi almadım ama hep yağlandım eğer yara olursa alırım doğumdan sonra bakalım inşallah yara olmaz.yaa bende bebeğim sağ salim doğsun ona neler alcam neler çok özeniyorum.

Kizlar gogus ucu icin bi topikte sogan surun ilk emzirmeden once yazmislar ben denicem Allah nasip ederse bide saf zeytin yagi sur dedi saglik ocagindaki hemsire.son olarakta karbonatli su hem pamukcugu onluyomus bebegin agzina azcik surun gogus ucunada surun yaziyodu ben denicem hangisi ise yararsa artik sizlerlede paylasayim dedim gercekten cok problem yasayan var gibi Bebeklerimiz anne sutunden mahrum kalmasin ins.

canım bu soğanı nasıl sürüyoruz peki.bende duymuştum ama ayrıntı bilmiyorum emmeden öncemi.peki bebek soğanlı soğanlımı emcek

evet ya mağaza gidiyorum herhesin bebişi yanında bakıp bakıp alıyorlar ben ise ((( bebeğimi istiyom allahım sağlıcakla doğsun başka birşey istemiyorum kucağıma alıp koklamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…