evet ya mağaza gidiyorum herhesin bebişi yanında bakıp bakıp alıyorlar ben ise((( bebeğimi istiyom allahım sağlıcakla doğsun başka birşey istemiyorum kucağıma alıp koklamak istiyorum
sanırsam öle sanıyolar braue:) benimde bugün sağolsun eşim hazırladı kahvaltıyı oh ne makbule geçti valla dün çok yürümüşüm hamlık yaptı her yanıma farklı ağrılar girmeye başladı bugünde adet ağrısıyla uyandım ama yine tık yok yalnız eşim inat etti doğurtturacak benikızımda fazla hareket etmiyo artık yaaaa salı günü gelsede bilgi alsam:44:
bende salı günkü kontrolüme göre karar verecem bakalım bi sorun yoksa bekleyebilirim ama en son suyumda azalma vardı bide kilosu 4 ü geçerse normal doğum sorun olur yine off ne yapsam bende karar veremyom yaaen iyisi doktora bırakmak cnm
çok tatlı kızın cnm maşallah uzun ömürler versin inş
göbeğin aşağıya düşmesi doğumun yaklaştığının habercisidir cnm bebek aşağı inmiş demektir ... benimki hala yukarda görenler hiç düşmemiş karnın diyoama bellide olmazmış sancıyla birlikte anidende düşebilirmiş
kızlaaarrr 15 eylül 2012 18:05 tte minik ALPER imiz dünyaya geldi..epudural normal..ben iyiyim fakat bbeğimiz kuvezde solunumu çok yüksek akciğerde de su kalmış.. dua edinbize..ben evdeyim bebeğim hastanede((
kızlar noormal doğum için kaç cm açıklık lazım.7 cm mi?
canım bugün nasılsın bende pek bişi yok sadece aşağıya çok baskı yapıyor.ağrı sızı durumları az belde var okadar.
Canim onu bilmiyom ama benim anladigim surcez kurucak sinra emcek:)canım bu soğanı nasıl sürüyoruz peki.bende duymuştum ama ayrıntı bilmiyorum emmeden öncemi.peki bebek soğanlı soğanlımı emcek
Bende dun vajinamda cok siddetli agri hissettim o an anladim ne yasiyacagimi ama Rabbim kuvvet versin hepimize ins.bi avazda kurtuluruz..kızlar bugün anladım ki doğum sancısı çoook kötü bişey, bugün bütün gün hiçbişeyim yoktu, kuzene gittik akşam eve geldik, birden bi ağrı başladı ama nasıl ağrıyor anlatamam biraz daha devam etseydi bağırmaya başlayacaktım, yarım saatten biraz fazla sürdü sonra ablam belimi falan ovaladı geçti. Şimdi bişeyim yok ama anladım ki çoook zor bişey. İki gündür beni yokluyor bu ağrılar bakalım ne olacak.
kızlar bugün anladım ki doğum sancısı çoook kötü bişey, bugün bütün gün hiçbişeyim yoktu, kuzene gittik akşam eve geldik, birden bi ağrı başladı ama nasıl ağrıyor anlatamam biraz daha devam etseydi bağırmaya başlayacaktım, yarım saatten biraz fazla sürdü sonra ablam belimi falan ovaladı geçti. Şimdi bişeyim yok ama anladım ki çoook zor bişey. İki gündür beni yokluyor bu ağrılar bakalım ne olacak.
Canim onu bilmiyom ama benim anladigim surcez kurucak sinra emcek:)
Bende dun vajinamda cok siddetli agri hissettim o an anladim ne yasiyacagimi ama Rabbim kuvvet versin hepimize ins.bi avazda kurtuluruz..
kızlar bugün anladım ki doğum sancısı çoook kötü bişey, bugün bütün gün hiçbişeyim yoktu, kuzene gittik akşam eve geldik, birden bi ağrı başladı ama nasıl ağrıyor anlatamam biraz daha devam etseydi bağırmaya başlayacaktım, yarım saatten biraz fazla sürdü sonra ablam belimi falan ovaladı geçti. Şimdi bişeyim yok ama anladım ki çoook zor bişey. İki gündür beni yokluyor bu ağrılar bakalım ne olacak.
daha bende hiçbişey yok.yakın senle günlerimiz heyecanlandım şimdi . çatı muayenesi olmuş muydun canım açılman var mı? ben de sabah gidiyorum doktora bakalım ne diycekk.....
cnm dedikleri gibi var öyleyse. herkes diyor doğum sancısı anlaşılmayacak gibi değil,mutlaka anlarsınız normal ağrılara sancılara hiiiiçççç benzemiyor diye.
ayy hadi hayırlısı tatlım inş senin bebiş fazla bekletmeden seni gelir.... valla bnm hiç o kadar şiddetli ağrım olmadı bu gidişlede olmayacak sanırsam suni yolları gözüküyo bana
ammannn dikkat et başa gelen çekilir dicez napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?