2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet ya mağaza gidiyorum herhesin bebişi yanında bakıp bakıp alıyorlar ben ise ((( bebeğimi istiyom allahım sağlıcakla doğsun başka birşey istemiyorum kucağıma alıp koklamak istiyorum

aynen canım ya.amin inşallah sağ salim doğarlar.bizim bdt aynı.bakalımkim nce doğurcak .-))) fatoş solladı bizi

ben kaçar kızlar.herkeze hayırlı geceler...belki gece doğuran olur sabah hayırlı haberler alırız inşallah.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...iyi geceler..

canım bugün nasılsın bende pek bişi yok sadece aşağıya çok baskı yapıyor.ağrı sızı durumları az belde var okadar.

kızlaaarrr 15 eylül 2012 18:05 tte minik ALPER imiz dünyaya geldi..epudural normal..ben iyiyim fakat bbeğimiz kuvezde solunumu çok yüksek akciğerde de su kalmış.. dua edinbize..ben evdeyim bebeğim hastanede((

canım çook geçmiş olsun allahım yardım etsin inşallah çabucak kavuşursun kuzuna

herkeze hayırlı geceler. geçmışı yapamadım. 12.09 saat 15.25 oluşum dunyaya geldı genel anestezı ıle. allah herkeze nasıp etsın sağlıklı evladı kucana almaya.amılıyata cok korkarak girdım tıtrıye tıtrıye de uyandım canım cok yandı. ilk 1 saat cok korkunç geçtı. ama değdı allahıma şukur evladımıza kavuştuk.saat gece 12 de aya kalktım yurumeye başladım saat 4 te gece kadar durmadan yurudum emzırmeye çalıştım.şimdı allaha şukur sutum geldı yavaş yavaş ıleşıorum evladım yanımda daha ne olsun:)) darısı doğurmayanların başina allah kolaylık versın

canım bugün nasılsın bende pek bişi yok sadece aşağıya çok baskı yapıyor.ağrı sızı durumları az belde var okadar.

cnm bendede aynı durumlar bol bol yürüyorum işte bendede aşağıda çok baskı oluyo özellikle yürürken ... arada bi ağrı giriyo hafif okadar gelmicek bnm kızçe yaa belli

kızlar bugün anladım ki doğum sancısı çoook kötü bişey, bugün bütün gün hiçbişeyim yoktu, kuzene gittik akşam eve geldik, birden bi ağrı başladı ama nasıl ağrıyor anlatamam biraz daha devam etseydi bağırmaya başlayacaktım, yarım saatten biraz fazla sürdü sonra ablam belimi falan ovaladı geçti. Şimdi bişeyim yok ama anladım ki çoook zor bişey. İki gündür beni yokluyor bu ağrılar bakalım ne olacak.

canım bu soğanı nasıl sürüyoruz peki.bende duymuştum ama ayrıntı bilmiyorum emmeden öncemi.peki bebek soğanlı soğanlımı emcek
Canim onu bilmiyom ama benim anladigim surcez kurucak sinra emcek:)

Bende dun vajinamda cok siddetli agri hissettim o an anladim ne yasiyacagimi ama Rabbim kuvvet versin hepimize ins.bi avazda kurtuluruz..

cnm dedikleri gibi var öyleyse. herkes diyor doğum sancısı anlaşılmayacak gibi değil,mutlaka anlarsınız normal ağrılara sancılara hiiiiçççç benzemiyor diye.

ayy hadi hayırlısı tatlım inş senin bebiş fazla bekletmeden seni gelir.... valla bnm hiç o kadar şiddetli ağrım olmadı bu gidişlede olmayacak sanırsam suni yolları gözüküyo bana

slmlar,annem geldi artık yanımda derin bir ohh çektim gönül rahatlığıyla doğurabilirim şimdi:)
Benim hareketlerimde yavaşlıyo artık,dr teyzemizde heran gelebilir dedi paşanın keyfini bekliyoruz...

ammannn dikkat et başa gelen çekilir dicez napalım :)

daha bende hiçbişey yok.yakın senle günlerimiz heyecanlandım şimdi . çatı muayenesi olmuş muydun canım açılman var mı? ben de sabah gidiyorum doktora bakalım ne diycekk.....

daha bende hiçbişey yok.yakın senle günlerimiz heyecanlandım şimdi . çatı muayenesi olmuş muydun canım açılman var mı? ben de sabah gidiyorum doktora bakalım ne diycekk.....

oldum canım 10 gün önce ama açılma yoktu. Ben de çarşamba günü tekrar gidicem.

cnm dedikleri gibi var öyleyse. herkes diyor doğum sancısı anlaşılmayacak gibi değil,mutlaka anlarsınız normal ağrılara sancılara hiiiiçççç benzemiyor diye.

evet aynen öyle diyorlardı gerçekten öyleymiş.

ayy hadi hayırlısı tatlım inş senin bebiş fazla bekletmeden seni gelir.... valla bnm hiç o kadar şiddetli ağrım olmadı bu gidişlede olmayacak sanırsam suni yolları gözüküyo bana

İnşallah canım çok bekletmez. Belki seninki de birden olur, çünkü benim de iki güne kadar yoktu böyle şiddetli bi ağrım.

ammannn dikkat et başa gelen çekilir dicez napalım :)

evet çekicez, Allah çok çektirmesin inşallah diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…