merhaba cnm.
kesinlikle kayısı hoşafı diyorum süt için.benim sütüm iyiydi hep çünkü annem hep yapardı. annem gittikten sonra azaldı sütüm. neyse üşenip yapmıyordum. en son cuma günüydü yanlış hatırlamıyorsam tamamen azaldı sütüm hatta yok gibiydi.kalktım yaptım. tüm gün içtim.az az gelmeye başladı. dünde birazdaha arttı.
bir arkadaşım aradı onunda yokmuş. onada söyledim. ertesi gün aradım . hoşafı yapmış ve artmış.
kuru kayısıyı al kaynat iç. faydasını göreceksin inşallah.salatalarına da bol dereotu doğra
kıyamam yaaa ne zordur.en azından annen bakıyor cnm için rahattır.ya bakıcıya teslim ediyor olsaydın...
sağol canım, dün uyuşma geçince huysuzlandı biraz, calpol verdim az bişey, bugün iyi çok şükür. biz özellikle küçükken olsun istedik, hatırlamasın sonuçta acıcaktır illa ki.Allah damatlığınıda göstersin canım inşallah hemen iyileşir ve huzursuzlanmaz çok fazlaa.. bende çok istedim sünneti ama eşim kabul etmedi artık büyüyünce olacak ne yapalımm..
ısırgan suyu saçlara iyi geliyomuymuşş bende kuru ısırgan var iyi geliyosa bende yapayım barii saçlarım döküldükçe içim gidiyo..
ben hem yediklerime dikkat ediyorum hemde zumba yapıyorum 1 aralıkta başladım 31 aralıkta tartılacağım bakalım işe yarayacak mıı bide yaramazsaa valla bbunalıma girerim yaa
sağol canım. çok zordur neden bütün gün memedeki, yakın zamanda düzelir inş.hayirli ugurlu olsun Allah damatligini da gostersin cnm.. bnde 75 kg um ve hareket etmedigim icin veremiyorum butun gun oglumu emziriyorum wc ye bile zor gidiyorum ne olucak bilnem.. buna sukur diyeyim
ah ah bu kaynanalar yok mu, bütün gün uyursa gece uyumaz tabi çocuk napsın, kolay gelsin ya bugün de mi kaynanada bebeğingünaydın kızlar ne habersiniz ben berbat durumdayım ya hem sinirli hem yorgun işe başladım malum dün kayınvalide baktı ilk defa onun sırasıydı sen bütün gün çocuğu uyut sadece 2 saat uyanık kaldı dio böbürenerek üstelik ayağında sallamıs ben 3.5 aydır kendi kenidisine uyutmaya çalışıyorum hiç sallamadım anne başedemem çalışıorum sallama birdaha dedim bişe olmaz hafif hafif salladım demezmi cinlendim bütün gün çocuğu sallamış oda garibim ne yapsın anneside yok uyumus tabi ben 5.30 da ewdeydim beni görür görmez çığlık çığlığa uyandı birdaha uyurmu gece 4 de uyudu sabahta 6 da kalktım işe geldim çok uykum war ne güzel ben bir düzen oluşturmusdum yaa
cidden nasıl güzel söylemişler, az hasarla atlatsak bari saç dökülme olayını, kel kalmayalım daKızlar benim de cok saclarım dökülüyor.Kızımın üstü bası bile benim saclarla dolu.Basıma bone taktım geziyorum evde.Zaten iki tel sacım var.Böyle dölülmeye devam ederse kel kalıcam sanırım. Eskiler bebek yüzüne gülmeye baslayınca sacın dökülür derlermiş annemin deyimiyle. Nasıl da biliyor bu eskiler herseyi:)
sibel_saa ısırganı ben de yeni duydum hiç denemedim denicem bakalım. dökülme hormonlardansa pek işe yaramaz ama bakım yapar en azından. çalı gibi oldu saçlarım.
ben işe dönmücem bu sene, bebek de olsa evde oturmaya alışkın değilim kendime böyle işler buldum, bakımlı olayım dedim vaktim olursa tabi
ay canımm,hadi hayırlısı olsun .......selam kızlar..
benim de saçlarım dökülüyo, ne güzel uzamışlardı kestirmek de istemiyorum ama evin her yerinde uzun uzun saç, kötü oluyo. ısırgan aldım suyuyla yıkıcam saçlarımı.
oğlum da dönmeye çalışıyo popo dönüyo da sırt kalkmıyo daha. yüz üstü çevirdiğimde döndü 1-2 kere.
kendimi hiç beğenmiyorum ben de, kıyafet krizi çıkıyo bi yere gitcek olsam. ama azmettim kilo vericem. 1-2 kilo da verdim bakalım. hamileyken veririm deyip yedim o kadar olacağı buydu.
oğlumu sünnet ettirdik bugün, baya mızmızlandı kısa zamanda iyileşir inş.
benim kızımda bi kez döndü henüz devamı gelmedi,beklemedeyiz bakalım ne zaman keyfi gelcek cadının...vayy bee neler konuşuyodukk neler konuşur olduk doğuramadık derken şimdi her yeni gün yeni şeyler yaptıklarını görüyoruz çok şükür rabbime
hehesen 2 çocukla kiloları vrirsin o zaman canım.. biz bi taneyle baş edemiyoruz 2 tane olsaa yandımm yandııımmm
bende bağırdım yaa bi sinirle biraz ağladı bile ev işini boşveriyorumda 6.5 kg sıpa hep kucak hep kucak uyumamak için direnme emmemek için direnme çok zorlanıyorum sinirlerim yıpranıyo yaa
maşallah ufaklığaa benimki nasıl uğraşıyo dönmek için ama totosu kalkmıyoo sonrada kızıyoo kendi kendinee
canım emzik almıyo mu prenses bakkal emziği fln denediniz mii zor olur senin için inşallah fırsatını bulup yaparsın sendee kurtuluruz fazlalıklardann
Allah damatlığınıda göstersin canım inşallah hemen iyileşir ve huzursuzlanmaz çok fazlaa.. bende çok istedim sünneti ama eşim kabul etmedi artık büyüyünce olacak ne yapalımm..
ısırgan suyu saçlara iyi geliyomuymuşş bende kuru ısırgan var iyi geliyosa bende yapayım barii saçlarım döküldükçe içim gidiyo..
ben hem yediklerime dikkat ediyorum hemde zumba yapıyorum 1 aralıkta başladım 31 aralıkta tartılacağım bakalım işe yarayacak mıı bide yaramazsaa valla bbunalıma girerim yaa
canım banada ya elevit yada kan ilacı kullanacaksın dedi dr. doğıumdan sonra ,neyse kan ilacına başladık ...zaten o ilac bana acaip kilo yapıyo ilicede dana gibi oldum ,bende içmiyrm onu...b12 sorucam bakalım kilo yaparsa onuda içmem...cnm bende elevite devam ediyorum emziren annelerin icmesi gerekiyomus b12 de vitamin bence sakincasi olmaz ama dr.a danis mutlaka
günaydın canım...günaydın kızlar ne habersiniz ben berbat durumdayım ya hem sinirli hem yorgun işe başladım malum dün kayınvalide baktı ilk defa onun sırasıydı sen bütün gün çocuğu uyut sadece 2 saat uyanık kaldı dio böbürenerek üstelik ayağında sallamıs ben 3.5 aydır kendi kenidisine uyutmaya çalışıyorum hiç sallamadım anne başedemem çalışıorum sallama birdaha dedim bişe olmaz hafif hafif salladım demezmi cinlendim bütün gün çocuğu sallamış oda garibim ne yapsın anneside yok uyumus tabi ben 5.30 da ewdeydim beni görür görmez çığlık çığlığa uyandı birdaha uyurmu gece 4 de uyudu sabahta 6 da kalktım işe geldim çok uykum war ne güzel ben bir düzen oluşturmusdum yaa
evet aynısını annemden duymuştum canım...bebek annesini tanımaya başlayınca annenin saçları dökülrmüş...Kızlar benim de cok saclarım dökülüyor.Kızımın üstü bası bile benim saclarla dolu.Basıma bone taktım geziyorum evde.Zaten iki tel sacım var.Böyle dölülmeye devam ederse kel kalıcam sanırım. Eskiler bebek yüzüne gülmeye baslayınca sacın dökülür derlermiş annemin deyimiyle. Nasıl da biliyor bu eskiler herseyi:)
Gunaydin kizlar
selam kızlar..
benim de saçlarım dökülüyo, ne güzel uzamışlardı kestirmek de istemiyorum ama evin her yerinde uzun uzun saç, kötü oluyo. ısırgan aldım suyuyla yıkıcam saçlarımı.
oğlum da dönmeye çalışıyo popo dönüyo da sırt kalkmıyo daha. yüz üstü çevirdiğimde döndü 1-2 kere.
kendimi hiç beğenmiyorum ben de, kıyafet krizi çıkıyo bi yere gitcek olsam. ama azmettim kilo vericem. 1-2 kilo da verdim bakalım. hamileyken veririm deyip yedim o kadar olacağı buydu.
oğlumu sünnet ettirdik bugün, baya mızmızlandı kısa zamanda iyileşir inş.
günaydın kızlar ne habersiniz ben berbat durumdayım ya hem sinirli hem yorgun işe başladım malum dün kayınvalide baktı ilk defa onun sırasıydı sen bütün gün çocuğu uyut sadece 2 saat uyanık kaldı dio böbürenerek üstelik ayağında sallamıs ben 3.5 aydır kendi kenidisine uyutmaya çalışıyorum hiç sallamadım anne başedemem çalışıorum sallama birdaha dedim bişe olmaz hafif hafif salladım demezmi cinlendim bütün gün çocuğu sallamış oda garibim ne yapsın anneside yok uyumus tabi ben 5.30 da ewdeydim beni görür görmez çığlık çığlığa uyandı birdaha uyurmu gece 4 de uyudu sabahta 6 da kalktım işe geldim çok uykum war ne güzel ben bir düzen oluşturmusdum yaa
sağol canım, dün uyuşma geçince huysuzlandı biraz, calpol verdim az bişey, bugün iyi çok şükür. biz özellikle küçükken olsun istedik, hatırlamasın sonuçta
canım emin değilim ama calpol toplatılacaktı sanırım ben öyle duymuştum o yüzden almadım bi araştır istersen..
a
günaydın kızlar ne habersiniz ben berbat durumdayım ya hem sinirli hem yorgun işe başladım malum dün kayınvalide baktı ilk defa onun sırasıydı sen bütün gün çocuğu uyut sadece 2 saat uyanık kaldı dio böbürenerek üstelik ayağında sallamıs ben 3.5 aydır kendi kenidisine uyutmaya çalışıyorum hiç sallamadım anne başedemem çalışıorum sallama birdaha dedim bişe olmaz hafif hafif salladım demezmi cinlendim bütün gün çocuğu sallamış oda garibim ne yapsın anneside yok uyumus tabi ben 5.30 da ewdeydim beni görür görmez çığlık çığlığa uyandı birdaha uyurmu gece 4 de uyudu sabahta 6 da kalktım işe geldim çok uykum war ne güzel ben bir düzen oluşturmusdum yaa
tşk ederim canım. klips yöntemi ile olmadı normal dikişli yöntem yaptırdık. kesme işini sıcaklık veren bi aletle yaptılar. termokoter, koter denince olumsuz şeyler yazıyo ama termokoter farklıymış. plastik kıskaç denilenle de yaptırmış bi arkadaşım memnunmuş, geçen konuşmuştuk yazayım dedim.Mattika sunnet isini halletmissiniz. Gecmis olsun, Allah damatligini da gostersin ins.
Ben de saclarima ve kilolarima uzuluyorum. Bi yere gidecek olsak kiyafetler olmuyoo, saclar sekil almiyoo.. sinir bozucu tabi. Uzerine yorgunluk ve uykusuzluk sinirlerimizi yipratiyo daha da fazla. Ama pozitif dusunelim kizlar. Kolay degil, dunyaya birer melek getirdik. 3 aylik civarindalar bebeklerimiz. Bize yorgunluktan dolayi cok geliyor belki ama 3 ay nedir ki. Daha yeni yeni dunyaya adapte oluyo yavrucuklar. Bunda da bizden daha iyi onlari anlayan, sefkat gosteren ve ihtiyaclarini gideren kimse yok. Zor ama cok guzel bir isimiz var, biraz sikalim disimizi, sabir
tşk ederim canım.ay canımm,hadi hayırlısı olsun .......
umarım en kısa zamanda iyileşir oğluşun....
evet o kıyafet krizini nbende çooooooooooooooooooooooooooooook yaşıyrm malesef.....bende bağenmiyrm çok çirkinleştim simitlerim pörtlüyo her yerden..göbek desen zaten....
yok bunlar spor yapmadan erimiycek.
günlük 2000 küsur kalori almam lazımmış benim genelde 1500 civarı oluyo bi haftada 100 gr vermişim sadece anlamadım gitti..
canım banada ya elevit yada kan ilacı kullanacaksın dedi dr. doğıumdan sonra ,neyse kan ilacına başladık ...zaten o ilac bana acaip kilo yapıyo ilicede dana gibi oldum ,bende içmiyrm onu...b12 sorucam bakalım kilo yaparsa onuda içmem...
sağol canımkilolardan hiç söz etme cnm..geçen gittim dolabımı yeniledim büyük beden kıyafetlerle sinirim bozuldu..
bu arada hayırlı olsun allah damatlığını görmeyi nasip etsin cnm..bnmkininde olması lazım ama sallıyoruz ..umarım çabucak iyileşir..
ben de duymuştum ama dr yazınca aldık, parasetamol içeriyomuş sadece, niye toplancakmış bi araştırayım.canım emin değilim ama calpol toplatılacaktı sanırım ben öyle duymuştum o yüzden almadım bi araştır istersen..
tşk ederim canım. klips yöntemi ile olmadı normal dikişli yöntem yaptırdık. kesme işini sıcaklık veren bi aletle yaptılar. termokoter, koter denince olumsuz şeyler yazıyo ama termokoter farklıymış. plastik kıskaç denilenle de yaptırmış bi arkadaşım memnunmuş, geçen konuşmuştuk yazayım dedim.
tşk ederim canım.
evet simit bölgesi ayrı bişey olmuş, nasıl sıkılaşıcaz bilmiyorum. ben de kan ilacını kullanmadım demir eksikliği saçları döker aslında ama kabız yapıyo beni.
sağol canım
ben inatla almıyorum kıyafet, bi tane pnatolona sığıyorum güç bela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?