2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu da hormonlardan mı oluyo hala acaba. kuru kayısı yiyorum ben sürekli ya da hoşafını yapıyorum, hem süte iyi geliyo hem kabızlığa.
daha adet olmadım ben ondandır belki

canım bozayıda dene baya kalorili ama işe yarıyo...
hıı bide maden suyu ,gece yatmadan önce içiyrm 3 saat sonra memişler dolmuş oluyo...
bizdede süt problemi saat 17 gibi başlıyo ,eeeeeeee bütün gün memede olunca kurutuyo cadı...

canım benim kızımında dizlerinde vardı kuruluk,bebe yağı pek ii gelmedi,saf zeytinyağı iii geldi bize dene istersen

bu da hormonlardan mı oluyo hala acaba. kuru kayısı yiyorum ben sürekli ya da hoşafını yapıyorum, hem süte iyi geliyo hem kabızlığa.
daha adet olmadım ben ondandır belki

canım ben ergenlikten beri aynı problemle yaşıyrm,ne yediysem ne içtiysem bi türlü düzene sokamadım şu olayı.....adet olmamak yaparmı ki öyle bi sıkıntı bilmiyrm ki,ben oldum ...

sağol canım
ben inatla almıyorum kıyafet, bi tane pnatolona sığıyorum güç bela.[/QUOTE]

bende sadece bi pantolon giyiyorum başka hiç bişey olmuyor.üstleride malesef büyük beden aldım s xs 34 benden giyen ben m L giymeye başladım..baktım pantolonlar daha çok moral bozuyor almadımm..

sanki bnm oğlandan söz ediyon ama ben bugün bişey keşfettim çocuk beişiğinde çok güzel uyuyor.bütün işimi yaptım yemeğim olmasa yemek bilem yapacak vaktim var.normalinde işimi eşim gelince yapardım bugün eşim gelene kadar tüm ev işi bitmişti bu arda eşim 12de geliyor..şimdi yürüyüşe çıktı sende uyu dedi..bende işe başlayacam diye sallamayayım dedim ama gazı çk olunca mecbur salladım..hatta battaniyede bile salladık neyseki ben vazgeçirdim çocuğu.sallamayalım dediğimde sanki tembellik yapıyorum da sallamıyorum gibi eşim inatlaşıyordu..şimdi düşünüyorum k.v. bakacak onlarada bi beşik alsammı diye ama evleri çok dar alamam evdede bakmam diyor kv.bakalım nolcek...
konak için zeytin yağı duymuştum istersen bi doktorada sor ..

walla banada görümcem söyledi niyesini bilmiyorum..
canımm bnmmm ne zaman sünnet oldu.teyzem oğlunu sünnet ettrmişti sadece iğne yaparken ağladı sonra hiç ağlamadı bezinide hiç açık bıramadık altı hep bağlıydı dedi..küçükler daha çabuk atlatıyor bu sünnet işini..

canım ben ergenlikten beri aynı problemle yaşıyrm,ne yediysem ne içtiysem bi türlü düzene sokamadım şu olayı.....adet olmamak yaparmı ki öyle bi sıkıntı bilmiyrm ki,ben oldum ...

bende de aynı problem var ergenlikten bu yana ama şimdi kötüye özendirmek gibi olmasın ama sigara içince hemen wc ye koşuyorum..doğumdan sonra içmeyince çatladım resmen bi kaç defa lavman aldım bakktım olacak gibi değil.günde bi tane içiyorum ama ince olanından yoksam olmuyor

sürdüm canım zeytinyağını,karbonatı da taradım yıkadım,yok da yok geçmiyor. ne yapıcam bilmem.bityor yine konaklar oluyor..beşik diye bahsettiğin sallanan,hamak beşik gibi değil mi?
bu arada bebişiniz gece kaka yapıyor mu hala ? benimki günde hala 5-6 kez kaka yapıyor.birisi gece 3-4 arası olmak üzere

ay canım ben hayatımda hiç sigara kullanmadım...şuana kadar yemediğim ,içmediğim şey kalmadı diyrdum ama sigara varmış...eminim o bende yine işe yaramaz...

sünnetiniz hayırlı olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallahfışkırtıyosa içtiğini testi yaptır bence
boza 2 gün kullandım işe yaramadı acaba yine denesemmiki

ama sodayı deniyeyim bende
artık ne yiyip içeceğimi şaşırdım gün boyu okadar çok yiyip içiyorumki ekstra şeyleri araya sıkıştırıcam artık

EWET CANIM BU hafta kaynanam bakacak hep

canım bizim doktorumuz süper ötesi yenidoğan prof. herseyin bitkiselini weriyor bizee konak bizdede wardı bir merhem werdii onu saç derisine çok hafif masaj yaparak sür günde 2 kere dedi 3 günde hiçbişe kalmadı aksam ewe gidince bakayım adına yazarımm

Tesekkurler canim. Bizde bi tembellik var ama bakalim insallah yakin zamanda kurtuluruz bu isten guzelce.

Bir de kuru cilt icin krem vs sorulmustu sanirim. Benim bebegimde cok kuru ve hassas, atopik. İlac disinda nemlendirmek icin bioderma abc derm ve sebamed supersoft kullaniyoruz, memnunuz. Mustela urunlerini de tavsiye ediyorlar ayrica. Bir de banyodan hemen sonra, vucudu yari islakken surmek gerekirmis.

Son düzenleme:
selamlar nasılsınız kızlar

konak sorunu bizdede var azıcık ben şimdilik bişey yapmadım

kızlar bebeklerinizi geceleri kaç kere doyuruyorsunuz? ben bizimkilere 12 de mama veriyorum 1 e doğru emzirip yatırıyorum sabaha kadar uyuyorlarbazen 5-6 gibi uyanıp emiyorlar ama her zaman değil
anneme kalsa bebekler uykuda büyürmüş bırak uyusun diyor ama bu bebelerin 3 saatte bir beslenmesi gerekmiyormu?
bugünden itibaren saat kurup 3 saatte bir emziriyim diyorumsiz nasıl yapıyorsunuz?

kilo konusunda damaşallah ben baya verdim neredeyse eski kiloma döndüm sadece göbek kaldı biraz< oda zamanla gider inşallah
yaklaşık 25 kilo verdim eski pantolonlara oluyorumda göbek pırtlıyorbide dikişlerim hala ağrıyor

ahhh kvlerr.. ALLAHTAN çalışmıyorumm yaaa bu konuda şanslıyım galibaa.. tamam bakıyolardaa şu kurulu düzeni değiştirmeye kalkmasalarr olmazz yaaa valla ayar oluyorum haa. ben hayatta ayakta sallamam diyodumm mecbur sallıyorumm kolik bi bebek olduğu için Efe buna mmecburdumm ama bazen kendiside dalıyoo uykuyoo zaten deli gibi hızlı hızlı sallamıyorumm hafif hafif sadece ama unutturacağımm kendi kendine uyumayı öğrenir inşallahh....
yavrum yaa inşallah canı çok acımıyodurr.. ama atlattınız hemen iyileşecekk bunuda atlatmış olacaksınız ama biz inatçı kocam yüzünden aklı başına gelince olacakk ve çocuk canı acıdığını dile getirecekk sonra o ağlayacak ben ağlayacağım off yaaa..
ayyy inşallah veririm canım yaa 84 kg idim 1 aralıkta tartılmıyorum ama mevlütte bi elbise almıştım korseyle giyiyodum bugün giydimm hahaytt sanki korseyle giymişim gibi durduu belki az kg vermişimdir ama sıkılaşmışım yaa
anladım canımm bende deneyeyim en iyisii sen çalıştığın için tabi ister istemez sıkılıyosundurr.. ahh şu bebişler uslansada bizde kendimize bakabilsek keşkeee... kaşlarımı aldırcamm ama yılbaşını bekliyorumm fırsat bulursamm birde saçları fönletirim o gün bari koçişe güzel bakımlı görünelim dimi ama
aslında haklısın canım ama bebişler kadar bizlerde adapte olamadık maalesef o yüzden ani sinir patlmalrı yaşayabiliyoruzz hepsi normall ne yapalımm buda geliiir buda geçerr
canım senin kızın biberon olayı bana dert oldu yaaalışıverse çook iyi olacak yaa yoksa nasıl beslenecek ufaklık sen çalışırkenn:44::44::44:
canım üzülme senn kafayı rahat tut emzirmeye taam gaz devamm şarıl şarıl akacak sütlerimiz inşallaahhhhh
hahayyytttt 12 saat miii ahh ahhh nerdeeeee... 2 gündür benhiç uyumuyorum nerdeysee habire kalkıyoo 1 saat uyumak bilmiyoo öööylee bakınıyoo sıpaa..
canım ben nivea şampuan kullanıyodum konak olmuştum daline geçtim konağı geçtii belki şampuanla alakalıdr. bi kaç kere banyodan önce bebe yağııyla yumuşatıım konaklarıı banyoda taradım geçti çok şükürr
bilgiler için sağol canım..
hep mi kusuyoo her emmeden sonra mı yani yoksa arada mı?? inşallah reflü değildir canımm ama doktorda haklı genzine kaçma riski varr inşallah sorun neyse çıkar ortaya ve geçer ufaklığın kusmalarıı..
bizimki hiiç gece kaka ypmıyoo canım yapmadı da inşallah yapmaz da yaa..

selam kızlar sizi takip ediyorum genelde ama pek yazmadım...benimde 84 günlük oğlum var onceden pek ağlamazdı 2 gundur cok mızmız gecelerı burnu tıkanıyor bırazda hırıltısı var atesı yok ama galiba üşüttüm yarın dra goturcem ..benıde uyanıkken hıc bır sekılde emmıyor gecelerı uykulu oldugu ıcın 2 .3 saatee bır kalkıyor emıyor ama gunduzlerı uyanık oldugunda daha kucagıma yatırmadan aglıyor dudaklarını kılıtlıyor bazende emmek yerıne gulmek ıstıyor benımle kucagımda,, hep ılgısı baska seylerde emmeyı reddedıyor bende gunduzlerı uyutup oyle emzırıyorum acaba gecıcı bı durmmudur saglıkocagına goturdum kılo alımı ıyı fazla emmemesıne ragmen sutum az ama cok kıvamlı acaba ıyı doyuyor acıkmyormu dıyorum yanı buara hep acabalara takılıp kaldım

cnm bazen benım bebegımde gece cok uyuyordu dr kılo alımı ıyıyse artık 3 aylıkolcaklar uyartmana gerek yok sen uyartırsan uyku duzenı bozulur demıstı ama yınede sen bı arastır

yok cnm park yatak almıştık onu azcık salladımmı uyuyor..
gece kaka yapmıyor ama keşke yapsaabütün gece uykusunda ıkınıyor tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor.gece kaç defa uyanıyor saymıyorum.kucağımda uyuyor bi sağ koluma bi sol koluma yatırıp duruyorum..bu gece kendi yatağında yatıracambakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…